“ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΥΛΑΚΗ”. “ΕΣΠΑΣΕ” Η 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.6 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    koka-19xroni

    Ο συνήγορος της οικογένειας, έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο αλλά και στο πώς από τη Μυτιλήνη όπου έμενε, κατέληξε στην άλλη άκρη του κόσμου, αντιμετωπίζοντας πολύ βαριές κατηγορίες.

    «Κατάγεται από μια μεσαίας τάξης οικογένεια της Μυτιλήνης. Εργαζόταν σε καφετέρια ενώ έχει δουλέψει και σε βενζινάδικο. Στις 31 Αυγούστου έφυγε από τη Μυτιλήνη λέγοντας πως πάει να σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού σε ΙΕΚ της Καλαμάτας.

    Τελικά συνελήφθη 3 μήνες αργότερα σε αεροδρόμιο του Χονκγ Κονγκ, όπου της έγινε έλεγχος και στον πάτου του σακιδίου της σε διπλή κρύπτη, βρέθηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνης»

    «Αυτή τη στιγμή κρατείται στις φυλακές ανηλίκων γυναικών στο Χονγκ Κονγκ. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ταραγμένη, φοβισμένη και θλιμμένη. Φαίνεται ότι είναι θύμα επιτήδειων, οι οποίοι την παρέσυραν και της φόρτωσαν το σακίδιο με την κοκαΐνη.

    Δεν ήξερε ότι κουβαλούσε μαζί της ναρκωτικά όπως μου είπε στην τελευταία τηλεφωνική μας επικοινωνία. Θέλησα να συμπαρασταθώ αφιλοκερδώς στους γονείς της οι οποίοι μου ζήτησαν συντετριμμένοι βοήθεια και σε ένα μικρό κορίτσι που φαίνεται καθαρά ότι είναι θύμα. Στην ίδια αυτή επικοινωνία με την κοπέλα μου ανέφερε χαρακτηριστικά “Βοηθήστε με, θα πεθάνω. Δεν θα αντέξω μέσα στη φυλακή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. Ωραίο μοντέλο… Μοντέλο προς μίμηση δηλαδή;
      Ε μεις είμαστε μαλάκες που δουλεύουμε 15 ώρες την ημέρα για να τα βγάλουμε πέρα ε;;;;
      ΡΕ ΧΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕ

    2. ακουω αρκετους να λενε περι λυπησης και οτι ειναι ενα παιδακι 19χρονων. ε τοτε με την ιδια λογικη τα αγορια να τα στελνουμε στο στρατο μολις γινουν 40 ωστε να ειναι μεγαλα παιδια.ρε μας δουλευετε; αν μαθω οτι το παιδι μου κανει εμποριο θανατου οχι 19 αλλα και 9 χρονων να ειναι θα το σκοτωσω πριν το πιασουν. φυσικα αυτο δεν θα συμβει ποτε γιατι πολυ απλα με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις, με πατερα αστυνομικο τι περιμενεις; μαγαλωσε μεσα στην λαμογια και μεσα στην βρωμα. σκατομπατσοι (υπαρχουν και ελαχιστες εξαιρεσεις).

    3. Κάποιοι που λέτε πως σώθηκε κόσμος τι νομίζετε πως δεν θα βρουν αλλού; Αυτοί που θέλουν να την πιουν θα βρουν την άκρη ακόμα κι άλλους 10 να δέσουν.

    4. Mην και την πετυχουμε ποτέ πίσω στην Ελλάδα, όταν γυρίσει εαν τολμήσει και γυρίσει.

    5. Αυτά τα έχουμε ξαναπεί! Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί το βρωμο-θήλυκο, που ήθελε τη μεγάλη ζωή, πουλώντας κόκα και στέλνωντας στο θάνατο τη νεολαία! Για μένα αξίζουν τα νέα παιδιά που σπουδάζουν και κάνουν δύο και τρείς δουλειές, για να τα φέρουν βόλτα. Ότι δηλαδή κάναμε κι εμείς στα 19 μας! Και επίσης, όχι μόνο ναρκωτικά δε μεταφέραμε, αλλά, ούτε τσιγάρο και δε καπνίσαμε, παίζαμε σκάκι και διαβάζαμε βιβλία! Αυτά τα λέω προς γνώση και συμμόρφωση κάποιων ανόητων εδώ μέσα που τη δικαιολογούν, λέγωντας – άκουσον άκουσον – ότι και εμείς κάναμε τα ίδια στην ηλικία του βρωμο-θήλυκου! Απορώ: Τι πίνετε και δε μας δίνετε? Κάτι τέτοια άτομα σαν και εσάς έφτασαν την κοινωνία και την χώρα μας στα σημερινά τραγικά της χάλια. Μαζί με την πρεζέμπορα, δικαιολογείστε και τους παιδόφιλους, βιαστές και κτηνοβάτες! Σας έχω ικανούς! Τέλος, όσον αφορά εσένα κύριε Χίο, ένα μόνο θα πώ: Μας κούρασες με το συγκεκριμένο θέμα και αν θές τη γνώμη μου, μη το ξανά βγάλεις στο σάιτ σου! Αρκετά ασχοληθήκαμε με το τσόκαρο, ;έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε, εκτός και αν τη γουστάρεις και δεν μας το λές…

    6. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ.
      ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ 2-ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ…
      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΣΤΙΒΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.
      ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ….ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;;
      ……..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ η ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ;;;;;ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ……

    7. Το εκνευριστικο δεν ειναι οτι τα μετεφερε για τις μυτες των πλουσιων και οτι εκανε φιφες σε τσιρακια εμπορων για να σπρωξει κοκα και να το κανει επαγγελμα, για αυτο ας προσεχε η ιδια που ειναι ενηλικη και οι γονεις της, το θεμα ειναι οτι ακομα πουλαει προλογο και κανει την αθωα και φυσικα για πειτε μου ρε μαγκες αν ενας απο εμας μετεφερε χασις σου λεω εγω η ακομα και αφορολογητο καπνο εντος της χωρας, θα τυχαινε της ιδιας υπερασπισης απο ενα τοσο γνωστο δικηγορο και θα ηταν πρωτοσελιδο διαρκως ?
      Αυτη ηδη εξω θα ηταν με περιοριστικους ορους αν την επιαναν εδω και δειχνει απιθανο να μην εχει κανει προηγουμενες παρανομιες εντος χωρας τουλαχιστον, ευτυχως που την επιασαν εκει μπας και βαλει μυαλο, μπας και βαλουν μυαλο οι μιμητες της.

    8. Ρε παιδιά έχετε βγει καθόλου στον πραγματικό κόσμο;Όλο διαβάζω για 19 χρονών παιδί κ.τ.λ.,αν είχατε την παραμικρή επαφή με τον πραγματικό κόσμο θα ξέρατε ότι τα σημερινά 19χρονα δεν έχουν καμία σχέση με τα 19χρονα του κάποτε.Τα σημερινά 19χρονα,για να μην πω 15χρονα,γνωρίζουν πολλά περισσότερα πράγματα από ότι ένας 30χρονος 20 χρόνια πριν.Άλλο λοιπόν για το αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία,κάτι που δεν έχει να κάνει με την ηλικία και άλλο πράγμα το δεν ήξερε.Ζούμε στο 2018 και η πρόσβαση στην πληροφορία,για το οποιοδήποτε θέμα είναι κάτι πολύ-πολύ εύκολο,κυρίως λόγω του διαδικτύου.
      Όσοι τώρα το παίζουν Θεοί,είτε από την μία βγάζοντας απόφαση για την τιμωρία της κοπέλας,είτε από την άλλη μιλώντας εξ ονόματος του Θεού,ας μάθουν ότι το πως κρίνει ο Θεός το καλό και το κακό δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε,θα το μάθουμε μόνο όταν κριθούμε,αλλά τότε δεν θα υπάρχει κανένας ζωντανός κοντά μας για να του το πούμε.Όσο για την μετάνοια την οποία κάποιοι την ξεστομίζουν με μεγάλη ευκολία,ας μάθουν ότι η μετάνοια είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο και αυτός είναι και ο λόγος που έχει αξία.Η μετάνοια δεν είναι ένα συγγνώμη δεν θα το ξανακάνω και με την πρώτη ευκαιρία να κάνεις τα ίδια και χειρότερα,ούτε και έχει αξία εάν έρθει μόνο και μόνο εξ αιτίας της όποιας ποινής.Η μετάνοια πρέπει να έρθει εξ αιτίας της αντίληψης του κακού που προκλήθηκε ή που θα μπορούσε να προκληθεί από μια πράξη και αυτήν την αντίληψη να την ακολουθήσει ή ουδέποτε επανάληψη της πράξης αυτής.Εάν δηλαδή η κοπέλα μετανιώσει μόνο και μόνο επειδή την έπιασαν και την έβαλαν φυλακή,τότε αυτή η μετάνοια δεν θα έχει ιδιαίτερη σημασία.
      Τέλος,για όσους κάνουν λόγο για καλούς και κακούς χριστιανούς,ας γίνουν πρώτα αυτοί καλοί χριστιανοί και άνθρωποι και ας αφήσουν τον Θεό να αποφασίσει για το ποίος είναι καλός και ποίος κακός.

    9. Δεν ξερω αν λυπαμαι και ποιον. Χαιρομαι ομως που η ποσότητα κοκας ριχτηκε στην πυρα και οχι στα ρουθουνια του κοσμάκη. Εναν μεγαλέμπορα δεν θα δω Χριστε μου κρεμασμένο απο την γλώσσα στην πλατεια Συνταγματος; Αγριο πολύ το παραδεχομαι, αλλά δεν νομίζω ότι υπαρχει αλλος τροπος, για να εξασθενησει το
      ” φαινόμενο”.
      ΜΑΡΩ

    10. Δεν ξερω αν λυπαμαι και ποιον. Χαιρομαι ομως που η ποσότητα κοκας ριχτηκε στην πυρα και οχι στα ρουθουνια του κοσμάκη. Εναν μεγαλέμπορα δεν θα δω Χριστε μου κρεμασμένο απο την γλώσσα στην πλατεια Συνταγματος; Αγριο πολύ το παραδεχομαι, αλλά δεν νομίζω ότι υπαρχει αλλος τροπος, για να εξασθενησει το
      ” φαινόμενο”.
      ΜΑΡΩ

    11. Δε τη λυπαμαι καθολου. Ενα απο τα πρωτα πραγματα που εχουμε μαθει απο μικρα ειναι να μην μεταφερουμε πραγματα για ξενους…. Ειδικα αυτη που ειναι και κορη αστυνομικου. Δυστυχως για αυτην , το επαγγελμα του μπαμπα της που θα της εδινε “ασυλια” στην Ελλαδα δεν πιανει εκτος. Οπως εστρωσε να κοιμηθει

    12. ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΚΑΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ; ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΙ (ΠΟΥ ΧΕΙ ΝΤΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ);

    13. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ . ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ

    14. Ψοφα πρεζεμπορα που θέλεις και να σε λυπηθούμε…

    15. Ψωριαρη εχεις προβλημα… να το κοιταξεις! !!!!!!!!!! Στην ηλικια της δουλευα 15 για να βοηθησω την οικογενεια μου.

    16. ολοι εμεις που σχολιαζουμε για αυτην ειμαστε καταπιεσμενοι. Θα θέλαμε να την ειχαμε γκομενα… έστω και αν ειναι μια ανεγκεφαλη σταρλετα που το μονο που ξερει ειναι να παει με αραπηδες. Λεμε : ειναι δυνατον να παει με αράπη και οχι με μενα που δεν εχω λεφτα η στυλ? Και χυνουμε το δηλητηριο μου πισω απ την ανωνυμια. Εν τω μεταξυ καποιος απο την οικογενεια της μπορει να τα διαβαζει ολα αυτα και να στεναχωριεται. ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ. Τελος παντων … οχι οτι ο κοσμος ηταν καλυτερος παλια… παντα υπηρχαν τα καριολακια… και παντα θα υπαρχουν. Και σε καθε βιβλιο οποιας εποχης και αν ανοιξεις ολοι κατηγορουν τους νεους της εποχης. Πηγε χαμμενη.. ε πες οτι μπηκε σε ενα αμαξι και σκοτωθηκε. σιγα. Η γη θα συνεχισει να γυριζει . Καλες γιορτες

      1. ΑΜΑ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ 24/7 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ!ΑΠΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΟΤΙ ΜΛΚ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΣΑ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ…ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ…Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ!!!..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ..Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΞΥΠΝΑ ΠΙΑ…CGI ΚΑΙ ΝΑΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΝΑΝΕΣ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ….ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!

      2. Συμφωνώ μαζί σου….κι η γη γυρίζει,κι η γη γυρίζει….και όλοι ξερνάνε τη χολή στην πρώτη ευκαιρία να επιδείξουν ήθος τρομάρα τους….που αν τους ψάξεις,μόνο “πληγές”θα βρεις….και απορώ με αυτούς τους καλοθελητές και αναρωτιέμαι: -ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ρε καυμένε?και που ξέρεις τι σε περιμένει στο μέλλον….όσο και να προσέχεις τα σανίδια είναι σάπια καυμένε φιγουρατζή της ηθικής….κάποιο θα το πατήσεις….καλές γιορτές!

    17. Αντίστοιχα Κινέζος βαπορακι εδώ, έξω με νόμο Παρασκευοπούλου

    18. Σε αυτές τις χώρες δεν υπάρχει ανθρωπιά οι λαοί εκτελούν εντολές σαν ρομπότ και είναι άψυχα πλάσματα. όμως η παγκοσμιοποίηση καλά κρατάει. Κανένας απο αυτούς δεν θα λυπηθεί την κοπέλα αυτή και ποιος ξέρει τι θα πάθει στο τέλος. Σίγουρο είναι ότι αυτός που έχει ευθύνη για την κατάντια της κοπέλας και κάθε κοπέλας είναι οι πολιτικοί που έχετε στην Ελλάδα αυτοί είναι τα καθάρματα αυτούς έπρεπε να δικάσετε και να βάλετε στην φυλακή αλλά βλέπετε ποιος πληρώνει στο τέλος αυτοί σας οδηγούν με σχέδιο για να σας καταστρέψουν να σας πάνε στα ναρκωτικά στις φυλακές στο έγκλημα κτλπ Για εμένα οι πολικοί όλοι που έχει η Ελλάδα είναι εγκληματίες. Ο Μεγαλύτερος όλων ο κάθε Πρωθυπουργός που ακολουθεί τις λάθος πολιτικές που βλάπτουν το κόσμο. Πρέπει να δώσετε όλοι αγώνα να έλθει η κοπέλα στην Ελλάδα και να αποδοθεί η δικαιοσύνη εδώ για να σωθεί η κοπέλα.

      1. Ρε φίλε τι μας λες τώρα; Ότι για την ανατροφή του τσόκαρου δεν ευθύνονται οι γονείς της αλλά οι πολιτικοί; Έλεος…

      2. Ρε εισαι με τα καλα σου,κατηγορεις τους λαους ότι δεν εχουν ανθρωπια και λυπάσαι ένα παλιοκοριτσο που ηθελε φραγκα και καλη ζωη πουλώντας ηρωινη? αν καποιο τετοιο βρωμοθυλικο δωσει στα δικα σου παιδια ναρκωτικα τι θα λες?

    19. Απο την αρχη λυπηθηκα για το κοριτσι ομως οταν ειδα οτι συσχετιζοταν με μαυρο ,απο κεινη τη στιγμη ευχαριστησα τον Θεο που την επιασαν,επλιζω να σαπισει στη φυλακη της Κινας και να μην βγει ποτε, αν δεν την επιανναν θα εκανε “παιδια“ μαυρα κι αραχνα τα οποια οι αριστεροι θα ελεγαν οτι ειναι Ελληνες. Να σαπισει αυτη, αλλα και οσες λευκες πανε με μαυρους,ελπιζω να πεθανουν πριν γεννησουν τερατα.

    20. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 19 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.

      1. @ Χρήστος Ηρέμησε λίγο ρε φίλε, όλοι 19 ήμασταν αλλά δεν γίναμε έμποροι ναρκωτικών σε διεθνή σπείρα, με Αιθίοπες, Βραζιλιάνους, Αιγύπτιους κλπ. να ταξιδεύουμε από χώρα σε χώρα διακινώντας κόκα. Αν εσύ ήσουν έτσι στα 19 σου δεν σημαίνει πως όλοι είμαστε έτσι.

      2. αλλο εφηβικη μαλακεια φιλε……..και αλλο διακινησει ναρκωτικων………………..

        τις μαλακειες τις καναμε σαν 13-15χρονα…….και μπορει να κλεβαμε απο κανα περιπτερο καμια κοκα-(κολα)………
        αλλα δεν γυρναγαμε με 3 κιλα κοκα απο Ηπειρο σε Ηπειρο……….. μην τα βαζεις ολα σε ενα τσουβαλι…….

      3. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΙΛΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ? ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑΝ? ΜΗΝ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

        1. ΓΕΩΡΓΙΑ….ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΝ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΓΤ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η 19ΧΡΟΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ..ΕΣΥ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΓΤ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΑΙΤΙΑ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ…ΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΑΡΕΤΗ ΛΟΥΛΟΥ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΣΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΖΕΙΣ?ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΜ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ…ΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΠΤ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ…

          1. @ Αρπαγή Ενώ εσύ είσαι πολύ καλός άνθρωπος και Χριστιανός που αποκαλείς τον άλλο Γεωργία επειδή δεν έχει κάνει ναρκωτικά στη ζωή του και έχει αρχές από το σπίτι του. Λοιπόν πάρτο χαμπάρι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και άνθρωποι με αρχές που δεν κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και μένουν μακριά από κόκες και πορνείες είτε το θες είτε όχι. Δεν μπαίνουμε όλοι σε ένα τσουβάλι για να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου επειδή έχεις κάνει μ@λ@κίες στη ζωή σου. Ο καθένας έχει τις αρχές του και ζει σύμφωνα με αυτές.

    21. AΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΡΥΦΑ…….ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ……….ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ?

    22. Ας μη βγαζουμε ευκολα συμπερασματα. Το πιθανοτερο ειναι κατι να ειχε υποψιαστει και να εκανε οτι δεν καταλαβαινε, αλλα και η εκδοχη της αφελειας δεν μπορει να απορροφθει τελειως. Κριμα παντως…

    23. Ελεος ρε,τι κακια ειναι αυτη που βγαζετε…Στα 19 σας εσεις παιζατε σκακι και διαβαζατε Σωκρατη;;Ολοι τα ιδια σκατα εχουμε κανει και εχουμε πεσει θυματα επιτηδείων απλα την βγάλαμε φθηνά…Μη κρίνετε τοσο αυστηρα γιατι το ιδιο θα μπορουσε να συμβει σε καποιο απο τα συγγενικα ή φιλικά σας προσωπα!

      1. Ιανός ή Ιρανός είσαι ρε φίλε, μας δουλεύεις; Εσύ δηλαδή στα νιάτα σου είχες κουβαλήσει πολλές φορές 2 κιλά κόκα;

      2. Τι λες ρε καραγκιόζη. Όλοι ήμασταν κάποτε 19 αλλά κανένας μας δε έσπρωχνε κοκαΐνη, ούτε ήμασταν μέλη διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών. Το έχεις κάψει τελείως το μυαλό σου.

    24. Ασχοληθειτε με τα της ζωης σας και τα παιδια σας που γινατε οι περισσοτεροι τιμωροι και κριτες ποσοι απο εσας ειναι χριστιανοι και θα πανε και εκλησια τα χριστουγενα ;υποκριτες….γιαυτο βουλιαζει η χωρα…

      1. Η χωρα βουλιαζει διοτι λολουδες σαν κι εσενα δικαιολογουν τα παντα, απο διακινηση ναρκωτικων μεχρι κτηνοβασια

    25. Δεν ειναι χαζη..κουτοπονηρη ειναι. Νομιζε οτι θα γι νει καποια κουβαλοντας το θανατο.με γονεις αδιαφορους. Τι σχεση εχει το παω καλαματα. Με το να γυριζω ολο το κοσμο.οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν ολοι και γονεις και το σουργελο η κορη.

    26. Μέσα σε 10-15 αναρτήσεις Ελλήνων, βλέπω κακία,κατανόηση,μίσος,συγχώρεση.. Πόσο δύσκολο είναι να
      καταλάβουμε πως είναι ενα παιδί 19 ετών και της αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία ;

      1. Προς “Εναν Ελληνα”.Δεν είναι παιδί,ενώ έχει δικαίωμα ψήφου από την πολιτεία. Σε τέτοιους πολίτες κρίνεται η τύχη ενός λαού?

      2. Όταν είσαι γυναίκα, στην συγκεκρ8μενη περίπτωση καριολα, και 19 χρόνων μόνο παιδί δεν είσαι. Δεν έχεις κυκλοφορήσει ποτέ έξω στην κοινωνία;

    27. Ξέρετε πόσα κοριτσάκια κάνουν μεγάλη ζωή , με ακριβά αμάξια , χλιδατι ζωή κλπ που κάνουν ότι έκανε και η εκ Μυτιλήνης νεαρά ? επειδή έτυχε να γνωρίσω μια νεαρά που θεωρούσε βλάκες όσους δούλευαν για τρις και εξήντα , όποιος έχει μυαλό , βγάζει λεφτά , ήταν το σλόγκαν της , για αυτό τον λόγο όχι δεν την λυπάμαι αλλά θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά , μπορεί κάποια ελαφρομυαλα να βάλουν μυαλό

    28. Η φαντασια σας καλπαζει ορισμενων εδω μεσα.

    29. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΑ ΘΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΟΜΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΡΑΧΑΛΟ ΩΡΑΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΩ ΤΗΣ ΦΟΡΤΟΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΗ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ

    30. μπορεί να είναι και θύμα.. αλλά η ιστορία γενικά βρωμάει! πολύ πιθανό να είναι θύμα λόγο της χαζομάρας της αλλά και πολλοί έχουν αυτό μέσα τους είναι φαντασμένοι και δεν αρκούνται σε αυτά που έχουν.. μα θέλουν και θέλουν και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι απλοί άνθρωποι και τίποτα παραπάνω

      1. Δεν ειναι χαζη..κουτοπονηρη ειναι. Νομιζε οτι θα γι νει καποια κουβαλοντας το θανατο.με γονεις αδιαφορους. Τι σχεση εχει το παω καλαματα. Με το να γυριζω ολο το κοσμο.οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν ολοι και γονεις και το σουργελο η κορη.

    31. Κανεις δεν ειναι τοσο αφελης οπως θελει να παρουσιασει τον εαυτον της .Οταν εκανε ολα αυτα τα ταξιδια πληρωμενα απο αλλους δεν ερωτηθηκε ποτε για ποιο λογο τα πληρωναν για δαυτην ??/ Ηταν μεσα στο κολπο και αυτη μονον που της ειπαν οτι δεν προκειται να την πιασουν ..Κουβαλουσε μαζι της τον θανατο για αλλους οποτε οπως εστρωσε να κοιμηθει .Μια χαρα ”πουτανα ” θα ειναι μετα απο 20 ετη που θα την αφησουν ελευθερη οι Κινεζοι (και μπραβο τους).

    32. θυμα της μαλακιας της ειναι ,που νομιζε οτι βρηκε τροπο να κονομισει γρηγορα και οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες

    33. Δεν ειναι μοντελο ρε πουστη μου! Σε βενζιναδικο δουλευε και σε ενα ρουχαλαδικο.. Ελεος ρε μακελειο

    34. Είναι πολύ βαρύ αυτό που έπαθε το παραδέχομαι αλλά δεν μπορώ και να πίσω τον εαυτό μου ότι δεν ήξερε τι μετέφερε. Σχεδόν 3 κιλά βάρος κουβαλούσε, τι στο διάολο μολύβια και τετράδια είχε το σακίδιο? Απλά αν πετύχενε το κόλπο τώρα τα παιδιά μας θα είχαν μαστουρώσει και αυτή θα μέτραγε τα κέρδη της.

    35. Αν την κοιτούσε κανα φτωχό όμορφο και τίμιο παιδί θα τον εφτυνε ενώ οι μαύροι από την Αιθιοπία την ζαλισαν οι χιμπατζήδες με τα λεφτά και τα ταξίδια ενήλικη είναι ας τα λουστει τώρα. Τους γονείς της Λυπάμαι.

      1. Εγω αντιθέτως αυτην λυπάμαι. Οι γονεις απ οτι φαίνεται δεν ενδιαφέρθηκαν αρκετα για το παιδι τους. ΕΛΕΙΠΕ τρεις μήνες απο την Μυτιλήνη και δεν ενδιαφέρθηκαν να πανε να δούνε που ειναι και τι κανει;;; πλάκα κανουμε τωρα;;; 19 χρονων ειναι, οχι 39!!!

      1. Την αναρτηση που ειχε κανει στο φεισ-μπουκ,την διαβασες? αν την διαβασεις θα καταλάβεις ποσο αθωα είναι.

    Comments are closed.