ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ. TA XONTΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΜΠΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ. ΜΟΝΟΝ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ 476 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΡΑΚΕΝΔΥΤΗ ΤΑΞΗ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    VOULEFTES-FRAGATOI1

    Tο καράβι αρχίζει και μπάζει νερά και η παραμονή στην εξουσία, όσο γλυκειά κι αν είναι, δεν βοηθάει την κατάσταση. Τα κατοστάρικα και διακοσάευρα που μοιράζει ο πρωθυπουργός, όχι μόνον θα ξεχαστούν μετά τις γιορτές αλλά θα φέρουν εκ νέου στο προσκήνιο την υπερφορολόγηση. Η φιλολογία περί «ηθικής» και Μαρέβας αφήνει παγερά αδιάφορο το κοινό, που έχει άλλες σκοτούρες μπροστά του. Γνωρίζει εξάλλου ότι μόνον 15 βουλευτές του Σύριζα έχουν 476 διαμερίσματα και κάπου 50 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις.

    Τα Εξάρχεια έχουν γίνει κόλαση για τους κατοίκους τους και το ίδιο συμβαίνει με ένα κομμάτι της Αττικής. Η λάσπη φούσκωσε και άφησε πίσω της 20 νεκρούς.

    Από την άλλη, το χάλι με τους τραμπούκους που το παίζουν αναρχο-προοδευτικοί έχει παραγίνει. Από την στιγμή που σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο ελληνικό Πεντάγωνο, αυτό κάτι λέει στον κόσμο της σιωπηρής πλειοψηφίας. Όσο για τον κατήφορο της οικονομίας, μόνον ο Τσίπρας και η Αυγή δεν τον βλέπουν. Για τον υπόλοιπο κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδος, αυτά που μπορεί να είπε η κυρία Μιράντα Ξαφά σε επενδυτές στο Λονδίνο είναι μηδαμινά μπροστά την πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι επιχειρήσεις και όσοι ακόμα εργάζονται σε αυτές.

    Πέρα από όλα αυτά, το συριζαϊκό ιερατείο έχει πρόβλημα με τον Γ. Κατρούγκαλο, την ανεκδιήγητη υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και με τον υπουργό Μετανάστευσης Γ. Μουζάλα. Δεν είναι λίγοι μέσα στον Σύριζα αυτοί που ζητούν την αντικατάσταση των συγκεκριμένων –παράλληλα δε δύσκολα πλέον ανέχονται και την σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο.

    Από την πλευρά του, το περιβάλλον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει ότι έχει ακόμα κάποιους άσους στην διάθεσή του αλλά αποφεύγει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Από την άποψη αυτή, πρέπει να υπογραμμίσουμε τις υπόγειες διασυνδέσεις του Μαξίμου με τους καναλάρχες και την υπόσχεση ότι θα τούς συμπαρασταθεί αν και αυτοί προσφέρουν γην και ύδωρ στην κυβέρνηση. Στο επίπεδο αυτό αρκετά ευάλωτος είναι ο Γ.Αλαφούζος, ο οποίος, σε μία κρίσιμη καμπή για τις επιχειρήσεις του, πρέπει να αντιμετωπίσει και το αγκάθι του Παναθηναϊκού. Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, στο επίπεδο αυτό κάποιον ρόλο ενδέχεται να παίξει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, γνωστός για τα πράσινα αισθήματά του και για τις καλές σχέσεις του με το περιβάλλον της οικογένειας Αλαφούζου.

    Πονοκέφαλο προκαλεί επίσης στον συριζαϊκό χώρο και η ανάκαμψη της κεντροαριστεράς, προς την οποία οι Νίκος Παππάς και Αλ. Φλαμπουράρης εκπονούν σχέδιο ανοίγματος ποντάροντας σε ορισμένα –παροπλισμένα σήμερα– στελέχη της τα οποία όμως διατηρούν και κάποιο ειδικό βάρος.

    Θα πρέπει ωστόσο να επισημάνουμε ότι οι θεράποντες της πολιτικής πρέπει να φοβούνται τα γεγονότα. Όπως πολύ σωστά έγραψε στα Νέα ο Πολίτης Σεραφείμ, με αφορμή τα γεγονότα, η εσπευσμένη ανακοίνωση την Δευτέρα από τον Πρωθυπουργό του κοινωνικού μερίσματος των 720 εκατ. ευρώ δεν φάνηκε ικανή να μπορεί να ανατρέψει την ήδη βαρειά ατζέντα. Οι δανειστές έβαλαν το χέρι τους. Άναψαν το πράσινο φως στο μέρισμα με αντάλλαγμα υποσχέσεις ότι η κυβέρνηση θα τρέξει γρήγορα τα προαπαιτούμενα που αφορούν τις πωλήσεις των μονάδων της ΔΕΗ, τις περικοπές κοινωνικών επιδομάτων και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων για να κλείσει έως τον Ιανουάριο η τρίτη αξιολόγηση. Όμως, για άλλη μία φορά, ο πανικός αποδείχθηκε ότι είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

    Η θεομηνία της επόμενης ημέρας, μαζί με την άτυχη Μάνδρα έπνιξε και τον πολιτικό και επικοινωνιακό σχεδιασμό που είχε καταστρώσει το Μαξίμου. Η κυβέρνηση, αντί να δρέπει τους καρπούς από το –αν και μικρότερο του αναμενόμενου– κοινωνικό μέρισμα, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο να προσπαθεί να διαχειρισθεί μία μεγάλη καταστροφή και έναν χείμαρρο ευθυνών που αγγίζει πλέον δικά της στελέχη. Οι πλημμύρες, τουλάχιστον προς το παρόν, έσβησαν το όποιο φιλολαϊκό αποτύπωμα από το μέρισμα, συμπαρασύροντας και την θετική εξέλιξη για το swap των ελληνικών ομολόγων του PSI.

    Στις λάσπες, βέβαια, χάθηκε και ο αρνητικός πολιτικός αντίκτυπος της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των συμβολαιογράφων για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με αστυνομικά μέτρα προστασίας από τις 29 Νοεμβρίου κόντρα στις ανεδαφικές προσδοκίες που η πρώτη καλλιεργούσε σε μεγάλη μερίδα οφειλετών ότι αν δεν πληρώσει δεν θα χάσει το σπίτι του. Από τον Δεκέμβριο οι πλειστηριασμοί ακινήτων μεγαλοοφειλετών στις τράπεζες θα είναι γεγονός. Και αργά ή γρήγορα μέσα στο 2018 θα αγγίξουν οφειλέτες μικρότερων ποσών, δίνοντας τον τόνο στην ούτως ή άλλως βαρειά καθημερινότητα των μεγάλων φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων. Οι πωλήσεις μονάδων της ΔΕΗ μπορεί να είναι τοπικής εμβέλειας αλλά, μαζί με μία σειρά άλλες νευραλγικές ιδιωτικοποιήσεις που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ και τα μέτρα αναδιοργάνωσης των ΔΕΚΟ, θα βαρύνουν το κλίμα.

    «Τα πολιτικά οφέλη από το μέρισμα θα εξαντληθούν μέσα στα Χριστούγεννα, ενώ η δέσμευση για πρωτογενές υπερπλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για προσδοκίες νέου μερίσματος του χρόνου. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, αφού η αρνητική πορεία των εσόδων εγκυμονεί κινδύνους νέων μέτρων. Αυτά είναι τα προβλέψιμα γεγονότα. Υπάρχουν και τα απρόβλεπτα», επισημαίνει ο αρθρογράφος των Νέων.

    Προφανώς δεν έχει καθόλου άδικο…

    Aπό το Κουρδιστό Πορτοκάλι

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Εγώ που βρήκα και δουλειά απ’το πατέρα μου, γιατί δεν έχω ούτε τα μισά ρε μπηνέδες;

    2. Ο Τραμπ καθυστερεί τον παγκόσμιο ηγέτη – Τι συνέβη για πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια
      Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 15:00
      Οι Παλαιστίνιοι αποφάσισαν το πάγωμα των επαφών με αμερικανούς αξιωματούχους, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της κυβέρνησης Τραμπ για το κλείσιμο της παλαιστινιακής αντιπροσωπείας στην Ουάσινγκτον για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 40 χρόνια.

      Η Εθνική Δεξιά του Ν.Τραμπ στηρίζει το Ισραήλ απέναντι στην προσπάθεια της Νέας Τάξης να θέσει την Ιερουσαλήμ υπό διεθνή εποπτεία, προκειμένου να ανακηρύξει από την «ιερή πόλη», όπου συναντώνται οι τρεις κορυφαίες μονοθεϊστικές θρησκείες, παγκόσμια κυριαρχία με έναν ηγέτη και κατάργηση της έννοιας «κράτος-έθνος».

      Αυτό επιδιώκεται να συμβεί με ταυτόχρονη «λύση» του Παλαιστινιακού εις βάρος των ισραηλινών επεκτατικών συμφερόντων. Άλλωστε η Ουνέσκο χαρακτηρίζει την Ιερουσαλήμ «κατεχόμενη» και την κυριαρχία του Ισραήλ «κενή και άκυρη».

      Σε αντιδιαστολή με τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα και τον Ο.Η.Ε., ο Τραμπ σκληραίνει την στάση του απέναντι στην Παλαιστίνη και ξεσηκώνει κύματα ενθουσιασμού στους Εβραίους, οι οποίοι στηρίζουν το εθνικό κράτος του Ισραήλ σε αντίθεση με τις φιλοπαγκοσμιοποιητικές «εβραϊκές» οικογένειες των ΗΠΑ (βλ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ιλουμινάτι κτλ).

      «Για ποιον λόγο να τους συναντάμε αφού κλείνουν τα γραφεία μας;», δήλωσε ο παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριγιάντ αλ-Μάλικι σε μήνυμά του προς το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

      «Κλείνοντας το γραφείο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης παγώνουν οι ίδιοι όλες τις επαφές. Αυτό που κάνουμε είναι η επισημοποίηση αυτής της κατάστασης», εξήγησε.

      Σημειώνεται πως οι ΗΠΑ αρνήθηκαν να ανανεώσουν την άδεια λειτουργίας της αντιπροσωπείας της PLO (Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1980.

      Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε την απόφασή της αργά το βράδυ της Παρασκευής, παρουσιάζοντας ως αιτία το κάλεσμα του Παλαιστίνιου προέδρου Μ. Αμπάς τον περασμένο Σεπτέμβρη προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να ερευνήσει και να ασκήσει διώξεις εναντίον Ισραηλινών για τα εγκλήματά τους σε βάρος των Παλαιστινίων.

    3. Ο μεγάλος Πούτιν το ανακοίνωσε: «Απελευθερώσαμε το 98% των συριακών εδαφών»
      Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 16:59
      Σε μόλις 2 χρόνια στρατιωτικής παρουσίας και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

      Υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων βρίσκεται το 98% της επικράτειας της Συρίας, ενώ οι εστίες αντίστασης των τρομοκρατών εξαλείφονται γρήγορα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την έναρξη της συνάντησης που είχε στο Σότσι με τον πρόεδρο της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν

      Ο Τσέχος πρόεδρος στη αρχή της συνάντησης, αναφερόμενος στις συνομιλίες που είχε χθες ο πρόεδρος Πούτιν με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ και απευθυνόμενος προς τον ρώσο ομόλογο του είπε στα ρωσικά : «Νικήσατε στην Συρία…Εκείνος (ο Άσαντ) ελέγχει πρακτικά όλη την επικράτεια της Συρίας, με εξαίρεση μερικά μικρά τμήματα.. Λοιπόν σε τελική ανάλυση, είναι ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος».

      Ο Ρώσος πρόεδρος τότε ανταπάντησε λέγοντας : «Έχετε δίκιο, πράγματι υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων, ήδη σήμερα βρίσκεται το 98% των εδαφών, οι εστίες αντίστασης υπάρχουν ακόμη, αλλά γρήγορα εξαλείφονται από τα πλήγμα που καταφέρουν οι αεροδιαστημικές μας δυνάμεις και οι δυνάμεις των Σύρων συμμάχων μας».

      Ο Πούτιν κατά την διάρκεια των συνομιλιών, υποσχέθηκε να ενημερώσει τον Τσέχο ομόλογο του αναλυτικά για τις συνομιλίες που είχε με τον Άσαντ.

    4. Το ΒΙΝΤΕΟ που απαιτεί την προσοχή ΟΛΩΝ! Αυτά θα γίνονται από εδώ και πέρα!
      Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 10:48
      Η λογοκρισία είναι εδώ και πλέον όλοι πρέπει να προσέχουμε τις εκφράσεις μας, καθώς το παγκόσμιο κράτος καραδοκεί παντού!

      Σε πανεπιστήμιο της Μινεσότα, οι αρχές επενέβησαν σε φοιτητικό σταθμό, επειδή αναφέρθηκε «on air» η λέξη «tranny», όρος καθομιλουμένης για τους/τις τρανσέξουαλ.

      Οι αρχές «μπούκαραν» στην κυριολεξία εν ώρα ζωντανής εκπομπής, ισχυριζόμενοι πως οι φοιτητές παραβίασαν τους κανόνες της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνίας των ΗΠΑ (Federal Communications Commission -FCC), η οποία εποπτεύει τον λόγο στα μέσα τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής ενημέρωσης.

      «Δεν θέλω να πω κάποιο όνομα στον αέρα, αλλά εσείς οι δύο ξέρετε τι εννοώ αν πω: η tranny που φαίνεται πως θέλει να χτυπήσει κάποιον» είπε ο Brandon Albrecht, ο ένας από τους τρεις φοιτητές εν ώρα εκπομπής.

      «Μετά από 15 λεπτά ο μάνατζερ του ραδιοφωνικού σταθμού ήρθε στο στούντιο μαζί με έναν υπεύθυνο του UMMPD και μας είπε να φύγουμε, επειδή παραβιάσαμε τον νόμο της FCC, λέγοντας μια λέξη στον αέρα που απαγορεύεται. Έτσι τα μαζέψαμε και φύγαμε», σημείωσε ο φοιτητής.

      Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά και πλέον απαιτείται η δέουσα προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιούμε τόσο σε άρθρα ή εκπομπές όσο και σε σχόλια που αφήνουμε εδώ και εκεί στο διαδίκτυο.

      Ουδείς ανώνυμος!

      Δείτε το βίντεο από την στιγμή που οι αρχές εισήλθαν μέσα στον χώρο εκπομπής και την διέκοψαν:
      https://youtu.be/SuH85rrqhoU

    5. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ , ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ?? ΚΡΟΙΣΟΙ κουμουνιστες, ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΒΔΕΛΕΣ .ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ .

    6. Ο Τσιπρας ,γυιος χουντικου μεγαλοεργολαβου, εχει κατορθωσει και πλασαρεται σαν αριστερος επαναστατης κατ’ευθειαν μετενσαρκωση του Τσε Γκουεβαρα, Ρομπεν των φτωχων κλπ. Βλεπετε, ο Τσιπρακος εχει εκπαιδευτει στην παραπληροφορηση και προπαγανδα στο μεγαλο σχολειο της ΚΝΕ-ΚΚΕ. Ο Καμμενος, καθ’οτι ψεκασμενο χοντρουγουρουνο και κεφαλας δεν μπορει να ακολουθησει παρομοια εκλεπτυσμενη τεχνικη και καταφευγει στο μονο που ξερει : υβρεις, τραμπουκισμους, χυδαιους τσαμπουκαδες και απιστευτες μλκιες. ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!! Για σκεφτειτε το λιγο ! βγαινει ο Υπουργος και λεει οτι οι Στρατιωτικοι του Υπουργειου Εθνικης Αμυνης ειναι κατασκοποι και Προδοτες !!!! Δεν φτανει που ξεφτιλισε ( με σκοπο να τους τρομοκρατησει) ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ (ΑΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ κλπ) Στρατιωτικη Ηγεσια (αφου ητανε παροντες στον εξευτελισμο του Ταξιαρχου και δεν αντεδρασαν) τωρα τους λεει συλληβδην αχρηστους και κατασκοπους προκειμενου να μεταθεσει την συζητηση απο τον λαθρεμπορα Παπαδοπουλο της Αραβιας. Ακομα και ο γελοιος Βιτσας ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ στο ΥΕΘΑ. Στο κατω κατω απλως εβαλε την Στρατιωτικη Μπαντα να παιξει το “ηρωες απαρτα βουνα”…….Γι’αυτο ξαναλεω μεγαλυτερη ζημια κανει ο Καμμενος παρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ μαζι, Ρουβικωνες,αρνητες στρατευσης, αντιϊμπεριαλιστες κλπ.Εφυγε και ο Αδωνης που δεν αφηνε καμμια μλκια του χοντρογουρουνου χωρις να την στηλιτευσει και εμεινε ο βραδυγλωσσος της Μπαλατσινου………

    7. ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ…ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΑΠΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ…ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ?ΧΕΧΕΧΕ!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ “ΑΚΙΝΗΤΟ” ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ+ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ…ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ+ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΤ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ,ΒΡΕΦΟΦΑΓΙΑ+ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑΝΑΙ Η ΜΟΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ+ΔΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!ΟΣΟΙ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΟΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

    8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ.ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΔΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΥΣΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    9. Γράψε ποιός είναι ο μπάρμπας που τους επιχορηγεί;;;;;Ο Τζορτζ!!!

    Comments are closed.