ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤ@ΓΕΡΟΣ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ – ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΝ [ΒΙΝΤΕΟ – ΟΜΟΛΟΓΙΑ]

    Κοινοποίηση:
    KOLOGEROS

    Εγκληματίας πολέμου

     

    Σύμφωνα με τον Υφυπουργό παρά τω Πρόεδρος της Κύπρου,  Βασίλη Πάλμα η Κυπριακή Κυβέρνηση δεν σκοπεύει να αφήσει αναπάντητες, τις προκλητικές δηλώσεις του αρχχισφαγέα των Τούρκων το 1974.

    Ο κ. Πάλμας χαρακτήρισε τις δηλώσεις του 84χρονου πλέον πο@στόγερου “προκλητικές, κυνικές και παραπέμπουν σε στυγνούς εγκληματίες”.

    Ο 84χρονος Χασάν Χαστούρερ καυχιόταν σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ήταν αυτός που συνόδευσε τον τουρκικό στρατό εισβολής μέχρι τη μύτη της Καρπασίας, την ίδια ώρ απου δίχως ίχνος μεταμέλειας είπε πως όταν είδε ελληνοκύπριους αιχμαλώτους, πρόθεσή του ήταν να τους καθαρίσει όλους.

    Απαντώντας σε ερώτηση, αν νιώθει μετάνοια, είπε ότι “του άνοιγε η όρεξη”, καθώς τα διηγείτο. Πρόσθεσε μάλιστα πως να σκοτώνει Ελληνοκύπριους ήταν κάτι σαν “τέχνη” για αυτόν.

    Δείτε το βίντεο – ομολογία του ξεφτιλισμένου βρωμότουρκου:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΡΥΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    2. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΗΤ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΙΠΟΤΑ….ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΥΣΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΛΙΓΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΜΤ. ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΗΘΙΚΟΥ ΚΥΡΟΥΣ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ….ΝΤΡΟΠΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ…ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟ…

    3. Ντροπη ρε λεχριτη ! Για νεκρους μιλας πουτανας εκτρωμα μουλε χιλιων αραπαδων!
      Κοψε τα σχολια των σαπιων κομμουνιστων ρε μακελειο !
      Εδω μιλαμε εμειες , τα πουστικα καθικια να πανε στις αριστερες σελιδες γαμω τα σπιτια τους αληταραδες
      Εμεις ουτε που καταδεχομαστε να μπουμε και να προκαλουμε στις κωλοφυλλαδες τους

    4. Το βιολι μας με τον Σορο λεει το βλημμα…….επειδη ηλιθια εσυ δινεις κωλο μερα νυχτα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει…και οτι δεν χρηματοδοτει αντιφαδες και αλληλεγγυους σε αναρριθμητες χωρες. Και αλλα πολλα…αλλα τοσα ξερεις τοσα λες…παω στοιχημα το νιμου σου βρωμα σαν βρεγμενο ψωμι….και οτι τον εγκεφαλο σου τον τρωνε σκουληκια….και οτι απ τον λωκο σου βγαινουν κατσαριδες με ολες τις ασθενειες του πλανητη γη.

    5. Αν αυτοι που εσφαζε ηταν σαν εσενα πητ τοτε να αγιασει το χερι του.
      Και τωρα εσεις τα αχρηστα αριστερα αποβρασματα θα ειστε οι επομενοι που θα σταλουν πρωτη γραμμη βορα στην την νεα γενια μογγολογυφτων που διψανε για Ελληνικο αιμα … αμ’πως…!

      1. Τι λες ρε γαμημενη πουστρα?????? ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ….ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ………ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ………ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΑ …ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ………ΧΙΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ IP ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ

      2. Που@@@ κ π@@@@ γιε πήγαινε στους συγγενείς των νεκρών να τους το πεις άνανδρο σκουλήκι,και συ συντονιστή αφαίρεσε το σχόλιο του αλήτη που βρίζει νεκρούς Ελληνες

      3. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    6. Το βίντεο είναι στα τούρκικα. Ολοι οι υπόλοιποι που γράφουν εδώ το κατάλαβαν δηλαδή?

    7. ΚΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ??? ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑς ΑΝΤΡΑς ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΠΩς ΤΑΞΙΖΕΙ ???ΣΑ ΤΡΑΓΙ ???

    8. Κοψτε τα σχολια των αναρχοκομμουνιστων πρακτορων
      Μην τους δινετε βημα.
      Εχουν ολα τα μεσα στην υπηρεσια τους
      Πρεπει να τους ακουμε και εδω ;
      Αν θελουν δημοκρατια να πανε στα ιντιμιντια και λοιπα σκουπιδια
      Εμεις εδω ειμαστε αυτοι που τους αποκαλουν “φασιστες” και δεν γουσταρουμε να τους ακουμε , θελουμε να ακουγονται οι δικες μας φωνες !!!!!!!

    9. Για ποιο λόγο ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ το σχόλιο μου; Κάνε μου την χάρη και δημοσίευσε το τώρα δεν είναι υβριστικο

    10. Σύντροφοι, ψυχραιμία. Εξεκίνησα γιόγκα και η αέναη πάλη των τάξεων λύθηκε. Μια βαθεία εισπνοή, μια εκπνοή και θα χαλαρώσει η σούφρα σας. Έτσι θα δεχτείτε με άνεση και απολαυση το εργαλείο του Μεχμετ. Σε συνδυασμό με διατάσεις θα μπορείτε να περάσετε και σε εργαλείο απο την Αφρική. Ας ξεχειλωθούμε.
      Αν διακατέχεστε απο τα μικροαστικά σύνδρομα ντροπής παντρευτείτε μια πλούσια Μυτιληνιά για ξεκάρφωμα.
      Σύντροφοι, να μοιράσουμε και τους υδατάνθρακες στο Αιγαίο 50-50. Πενήντα για Αμερικάνους και πενήντα για τους Γάλλους. Ότι περισσέψει απο πρωτείνη και λίπος να το δώσουμε στους Τούρκους και στους πρόσφυγες για να είναι καρδαμωμένοι και να μας διακορεύουν.
      Σύντροφε, φούστευε και μη ερεύνα. Σύντροφε είμεθα σωρός απο δαύτους.

    11. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    12. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ
      ΥΠΟΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗΣ ΣΚΑΣΤΟΦΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ
      ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ
      ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ;

      ΠΟΙΟΣ ΟΕΟ;

      ΥΓ: ΙΟΥΓΟΥΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

    13. Παρατηρήστε πόσοι Τούρκοι πράκτορες (agents of influence) γράφουν. Πέρα απο αυτούς όμως υπάρχουν και αριστεροί – αναρχικοί που όπως βλέπετε με δήθεν αριστερή φρασεολογία παίρνουν το μέρος των Τούρκων. Είναι ξεκάθαρο πως χρησιμοποιούνται απο ξένες υπηρεσίες ηθελημένα ή αθέλητα.
      Έτσι λοιπόν έρχονται οι Τούρκοι, καταλαμβάνουν ελληνικά εδάφη και την προσπάθεια απελευθέρωσης των Ελλήνων τη λένε σφαγή. Πώς βρεθηκαν αλήθεια οι Τούρκοι στην Κύπρο; Τι δουλειά είχαν; Είναι σαν να καταλάβουν οι Τούρκοι την Αθήνα με σφαγές και να προσπαθήσει ένας μελλοντικά να τους διώξει. Και ο χρήσιμος ηλίθιος ή πράκτορας του μέλλοντος να λέει για τις σφαγές που έκαναν οι Έλληνες.
      Τέλος, ύπουλα προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να διχάσουν μιλώντας για Χρυσή Αυγή και αντιπαράθεση δεξιάς – αριστεράς. Τυπικά πρακτοριλίκια.

      1. Οι αριστεροί στην Ελλάδα είναι απόγονοι αλβανοτσάμηδων, τούρκων, γύφτων, αράβων και σλάβων. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα ποσοστά (με εξαίρεση το άλμα που έγινε το 2015 λόγω των ψεμάτων που αράδιασαν οι αριστεροί). Ο Τσίπρας, ο Βούτσης, ο Τόσκας, ο Κοντζιάς, όλοι αυτοί έχουν αλβανικά, τουρκικά και σλάβικα επίθετα ενώ κατάγονται από περιοχές που υπήρχαν τουρκαλβανοσλαβοχώρια κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας. Υπάρχουν και λίγοι Έλληνες που πιστεύουν στην αριστερά αλλά αυτοί είναι απλά ηλίθιοι αφού πιστεύουν σε κάτι που έχει αποδειχθεί πως δεν λειτουργεί ούτε κατ’ ελάχιστο.

      2. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ,ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ,ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ.ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ……..

    14. Δεν χρειάζεται να κάνει κανένας τίποτε, σε λίγο που θα τον καλέσει ο Κύριος κοντά του θα δεί , πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

    15. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΠΟΥΣΤPΟΓΕΡΑ

    16. Καλος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος.Γυφτοκολοφαρα.

    17. ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΨΩΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

      1. Το θεμα μεγαλε ειναι ποιος υπερασπιζε τα πατρια εδαφη του και ποιος ηταν
        βιαιος κατακτητης σε ξενη χωρα ….οσο κι αν προσπαθεις να εξομειωσεις
        το βιαιο κατακτητη με το βιαιο υπερασπιζομενο χανεις το δικιο σου
        εκτος βεβαια αν εισαι με το μερος του βιαιου κατακτητη..
        .πολεμος αυτα εχει και οποιος παει
        σε ξενη χωρα να κατακτησει αυτα παθαινει…
        Οσο για τους Τουρκους η Ιστορια τους ειναι βιαιων κατακτησεων
        ξενων πατριδων και εδαφων
        Ξερεις μεγαλε στο ο πολεμος δε ειναι συλλαλητηρια αντιφασιστικα..
        βουτυρομπεμπεδων απατριδων..

        1. Η ΣΦΑΓΗ ΑΘΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

          1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ “ΛΕΒΕΝΤΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.Η ΣΦΑΓΗ ΑΘΩΩΝ(ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΙΣΒΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ)ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

            1. Το βιολί σου εσυ με τον Σορρο. Μάλλον η ΛΟΥΚΑ σου 3χει κάνει πλύση εγκεφάλου βλήμα.

      2. ……………είπε ο ελεεινός μογγολοπράκτορας 000…….

      3. ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ …

    18. Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ

      1. Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.

    19. Η φυσική εξόντωση τέτοιων μογγολογενών σχιστομάτηδων θα έπρεπε ν’ αποτελεί εθνικό σπορ. Έτσι και αλλιώς η ζωή ενός τέτοιου έχει μικρότερη αξία και από μια πατημένη κουράδα

    20. Τουρκος χρισαβγιτης. Εθνικιστης, φασιστας και εγκληματιας.

      1. ΞΈΚΙΝΗΣΕ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;

      2. ΑΝΑΡΧΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.

    Comments are closed.