ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ! – ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!- ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ…!!!- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    Κοινοποίηση:
    9

    Δείτε το απίστευτο βίντεο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Κάποτε ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ θα ΞΕΣΗΚΩΘΕΊ είτε με ΕΡΠΎΣΤΡΙΕΣ είτε με ΕΞΈΓΕΡΣΗ

    2. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΩΝ!!!!

    3. και ο τσιπρας, φιλαει το χερι του μαδουρο

    4. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΔΙ..ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΡΙΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΦΡΟΝΗΜΑ…ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΤΛ..ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ..ΜΕΧΡΙ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΎΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ…ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ…Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ..

    5. Παππανδρεου Ανδρεας-Κων/ντινος Καραμανλης (ο εθναρχης χαχαχα)-Κων/ντινος Σημιτης-Τονι Σαμαρας- Τζεφρυ Παππανδρεου-Κων/ντινος Καραμανλης-Λουκ Παππαντημ-Αλεξ χορχε βαλβεντε τσε κουβαρα Τσιπας-Λυπαμε που το γραφω αλλα οτι αξιζουμε αυτο παιρνουμε….Υπομονη

    6. ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΙΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ), ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.

    7. Ταξιτζής και να τον μεταφέρει τζάμπα σαν ανέκδοτο μου φαίνεται.!!!!!!!!!!!!!!!!
      Αυτοί είναι ικανοί να ψάχνουν δέκα λεπτά τις τσέπες τους για να βαρεθείς και να τους αφήσεις
      τα ρέστα.

    8. Στην ΕΛΛΑΔΑ ,προστατευονται μονον οι Λ Α Θ Ρ Ο!!!!!!!!!!.Τους παππουδες και τα Ελληνοπουλα ΜΩΡΑ,τους εχουν χεσμενους. ΠΟΥ θα παει?? Θα ελθουν και οι εκλογες!!!!

    9. Τα Κομμουνια φέρνουν δυστυχία και ανεργία φτώχεια και στο τέλος έρχεται ο θάνατο και η κατάσταση Βενεζουέλα ο κόσμος πρέπει να βγει στο Δρόμο. Δεν μπορεί να κλείνουν επιχειρήσεις και να βγαίνει ο κοσμος στο δρόμο τις κλείνουν με σχέδιο πρέπει να το σταματήσετε.

    10. γεια σου ρε πατριωτη!!!
      καποτε ολοι αυτοι θα εκτελεστουν στο γουδη με μια πατριωτικη κυβερνηση Η στην καλυτερη περιπτωση θα γινουν γρασο για τις ερπυστριες/….
      τους παππουδε μας τους εξεφτελισαν
      τα νεα παιδια στο εξωτερικο
      τα υπολοιπα γκαρσονια κ καμαριερες στα νησια για τους γυφτοτουριστες….
      κ μην ξεχνατε ελληνες δοσιλογοι πολιτικοι….
      οι σπαρτιατες περιμεναν δεκα χρονια στα βουνα για να σκοτωσουν τον εφιαλτη….

    Comments are closed.