ΩΡΑ 19:10! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΗΝ NOVARTIS: ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ – ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

  Κοινοποίηση:
  ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

  Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει σκέλος της δικογραφίας για το σκάνδαλο της Novartis προκειμένου να ζητηθεί η άρση ασυλίας για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο.

  Η πολύμηνη έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς κατέληξε για την ώρα σε αποχρώσεις ενδείξεις για δωροδοκία ενός πολιτικού προσώπου για το οποίο ζητείται η άρση ασυλίας προκειμένου να κληθεί ως ύποπτος στην υπόθεση.

  Ωστόσο, πριν προχωρήσει η διαδικασία στην κλήση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ σε ανωμοτί εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου (κι εν συνεχεία, στην άσκηση ποινικής δίωξης), οι εισαγγελείς οφείλουν να διαβιβάσουν τη δικογραφία στη Βουλή ζητώντας την άρση της ασυλίας του κ. Λοβέρδου καθώς είναι εν ενεργεία βουλευτής.

  Την ίδια ώρα, στο αρχείο πηγαίνει η υπόθεση για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Γιώργο Κουτρουμάνη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο με την επιφύλαξη ότι μπορεί να υπάρξουν στοιχεία στο μελλον. Ταυτόχρονα, η έρευνα συνεχίζεται για πέντε πολιτικά πρόσωπα. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πρώην υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.

  Τέλος, σύμφωνα με πληρφορίες, αύριο αναμένεται να φύγουν κλήσεις και σε περισσότερα από 20 μη πολιτικά πρόσωπα, μέλη επιτροπών και στελέχη διαφημιστικής εταιρίας, οι οποίοι αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι για δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος κατά περίσταση.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Αυτή η πολιτική φάλαινα που ακούει στο όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος πως καταφέρνει και τη γλυτώνει; Πότε θα πάει φυλακή αυτό το παχύδερμο τομάρι;

  2. Πολύ περίεργο να την γλίτωσαν τόσο μαλακά κάποιοι.
   Μήπως έγινε της ρουφιανιάς το κάγκελο; Μήπως κάποιοι φόρεσαν κουκουλίτσα και έδωσαν ο ένας τον άλλον;

   Το μαρτύριο της σταγόνας πάντως παίζει στον Κούλη ο Τσίπρας κι αυτός βγάζει σέλφι.

  Leave a Response