«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ» – ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ!

  Κοινοποίηση:
  andreas_loverdos

  Σε μια οργισμένη δηλωση προχώρησε πριν από λίγο ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν έγινε γνωστό ότι ζητείται η άρση της ασυλίας του για την υπόθεση Novartis.
  H δήλωση του κ. Λοβέρδου έχει ως εξής:

  Όταν αναδύθηκε στην επιφάνεια αυτή η ελεεινή και δυσώδης πλεκτάνη είχα χαρακτηρίσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της άθλιους και με χαρακτηριστικά παλιανθρώπων. Μετά το σημερινό συμπληρώνω: πρόκειται περί κακοποιών. Και κακώς ορισμένοι μιλούν για φαρσοκωμωδία. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο για πολιτική αλητεία μιας συμμορίας κακοποιών οφείλουμε να μιλάμε.

  Διαβάστε επίσης: ΩΡΑ 19:10! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΗΝ NOVARTIS: ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ – ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

  Ακόμη κι αν χρειαστεί να γυρίσω τη γη ανάποδα, θα το κάνω, προκειμένου οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν από το εδώλιο του κατηγορουμένου. Έχω ήδη καταθέσει από τις 26 Φεβρουαρίου 2018  μηνύσεις κατά των κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων. Τώρα δηλώνω ότι θα προχωρήσω σε υποβολή μηνύσεων για τα αδικήματα που τελέστηκαν και τελούνται σε βάρος μου, συμπεριλαμβανομένου και του κακουργήματος της κατάχρησης εξουσίας, εναντίον όλων ανεξαιρέτως των εμπλεκομένων προσώπων. Προφανέστατα έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Δεν έχω όμως καμία εμπιστοσύνη στους λίγους, εκείνους και εκείνες, που καταχράστηκαν την εξουσία τους και παραβίασαν τον όρκο που έχουν δώσει.

  Και κάτι απολύτως προσωπικό, αλλά συνάμα βαθύτατα πολιτικό. Είμαι ο πιο στοχοποιημένος πολιτικός μετά το 1989. Η στήριξη, όμως, του κόσμου μετατρέπει τις κατηγορίες των άθλιων κακοποιών σε τίτλο τιμής για μένα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. Αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΌΓΙΟ του Πασοκ είναι που ΕΚΛΕΒΕ ρεύμα από Δημοτικό γυμναστήριο για το φυλάκιο της σκοπιάς στο σπίτι του !!!!!!!!
   ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΈΓΙΣΤΟ ΛΑΜΌΓΙΟ !!!!!

  2. ολοι αυτοι οι πολιτικοι αλητες εχουν το θρασσος να ζητουν τη ψηφο σας

   εσεις θα την δωσετε ?

  3. <>Ξεφτλισαν τον πρωην υπουργο στην παραλια και αυτοs ζητουσε εξηγησειs!!!Απιστευτεs σκηνεs…
   κουραγιο βρε λουερντι ερχεται και το κοντοκλωτσι τσι βγαινιωs του περιστεροχεσ….μενου

  Leave a Response