ΩΡΑ 12:12! ΈΦΤΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MAKELEIO.GR! O ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    tora

    Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη του makeleio.gr για την κατάσταση στα Ελληνικά νοσοκομεία.
    Χθες ο υπουργός Υγείας Ξανθός καμάρωνε στα Σκόπια δίπλα από τον Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ώρα στα Ελληνικά νοσοκομεία ασθενείς και συγγενείς τους κάνουν τον σταυρό τους.
    Διαβάστε το χωρίς καμία λογοκρισία!

    Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον πατέρα μου, και θα ήθελα να κάνω έκκληση στον κ. Πολάκη και σε όποιον άνθρωπο της κυβέρνησης μπορεί να επέμβει σε τέτοια θέματα και για τους ανθρώπους που είναι στην αναμονή με τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    Είχα τον πατέρα μου 60 ετών στο Αττικό Νοσοκομείο και έπειτα από διάγνωση , έπρεπε μέσα σε 1 μήνα να κάνει χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς με 3 μπαλονάκια, με 95% φραγμένες αρτηρίες , του έδωσαν πιθανότητες ζωής 20 με 30 ημέρες. Μέσα στον πανικό μας, ψάχναμε και ψάχνουμε καρδιοχειρούργο, βρήκαμε στον ευαγγελισμό, δεν μας δέχτηκαν και μας είπαν μετά από 1 χρόνο, είπα να δώσω φακελάκι μήπως και τον σώσω! Και μέχρι και εκεί ο ιατρός μας είπε τόσο είναι και 200 ο αναισθησιολόγος κοντά στα 1500 ευρώ, και μας έβαλε σε αναμονή να μιλήσουμε με τον ιατρό τον επόμενο μήνα μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε ή θα κάνουμε Ανάσταση ή ΚΗΔΕΙΑ.

    Σκέφτηκα φυσικά να κοιτάξω και αλλού, εάν είναι να χάσω τον πατέρα μου θα φτάσω και μέχρι το ΒΕΛΓΙΟ. Και θα ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.

    Για όνομα του Θεού, τη χώρα είναι αυτή κ.Χίο? Λέμε για την Βενεζουέλα, δεν πάμε πίσω.

    Που στο διάολο ζούμε? Και πληρώνουμε κανονικά στην ώρα τους τα ταμεία μας, και το ίκα στην ώρα του, αλλά τι πρέπει να κάνω εάν μου μείνει στα χέρια? Να σκοτώσω τον γιατρό ή να κάψω το νοσοκομείο ?

    Σας μιλάω ανοιχτά , και δεν φοβάμαι κανέναν παρα μόνο τον ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ που θα με κρίνει για την πράξη μου.

    Το ίδιο θα έκαναν και άλλοι πολίτες, από τον μικρότερο της εξουσίας εώς τον μεγαλύτερο.

    Παρακαλώ πολύ ζητάω την παρέμβαση του κ.ΠΟΛΆΚΗ για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ Νοσοκομείο, η το ΩΝΑΣΕΙΟ Η ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις!

    Το καταλαβαίνω υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι, αλλά δεν υπάρχουν χειρούργοι σε αυτή την ρημαδιασμένη χώρα?

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. 1ο. δώσε τον γιατρό ή απείλησε τον οτι θα το κάνεις.
      2ο. δήλωσε γύφτος, πακιστανός και ότι άλλο εκτός Ελλαδιστάν.
      3ο. κάνε νοσοκομειοπειρατεία. Αυτό δεν το έχει σκεφτεί κανείς ακόμα χα χα… που καταντήσαμε.

    2. Να ευχεστε να βγει η Χ.Α γιατι αμα ερθουν τιποτα αλλοι…ουτε 24 ωρες προθεσμια δεν θα εχει η μασονοδημοκρατια του Ο.Η.Ε. σας ….παιρνουν το σκοταδι και το κανουν φως …

    3. Φωνες γκρινιες παραπονα κτλ αλλα την ωρα της ψηφου μεσα στο μπλε παραβαν ολοι και ολες παθαινετε αλτσχαιμερ και ριχνετε συριαζανελ νδουλες κλεφτοπασοκια και ποταμακια. Μην διαμαρτυρεστε λοιπον, καλα κανετε και τα παθαινετε. Εννοω φυσικα ολους και ολες που ΔΕΝ ψηφιζουν με Ελληνικη συνειδηση και τολμη.

    4. Αν ηταν τιποτα αλλοδαποι, θα βλεπατε τι ενδιαφερον θα εδειχναν ολοι τους , τον αλλο μηνα να τους ξαναψηφησετε

      1. Σωστοοοοοςςςςςς…..αρκεί να μην είσαι ιθαγενης….δηλ Ελλην. Ας ευχηθούμε στον συνελληνα που θα μπορούσε να ήμασταν στην τραγική θέση του περαστικά για τον πατέρα του και ο Θεός μαζί τους.

    5. ο άντρας μου έκανε πριν περίπου 2 μήνες την ίδια εγχείρηση 3πλο by pass με 95% και 75% στενώσεις στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.
      Μαζί με εμάς είχε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα κάποιοι ήταν εντελώς ανασφάλιστοι και το νοσοκομείο τους δέχτηκε κανονικά όπως εμάς που μας κάλυψε όλα τα έξοδα το ταμείο.Περιπτώσεις που ήταν πολύ επικίνδυνες εξυπηρετήθηκαν αμέσως μέσα στην ίδια βδομάδα. Κατά μέσο όρο που μίλησα με άλλους που νοσηλεύονταν μαζί μας όσοι είχαμε προγραμματισμένο χειρουργείο δεν είχαμε πάνω από 6 βδομάδες αναμονή .
      Αν μπορείτε να μεταβείτε στη Θεσσαλονίκη , το συστήνω . Γίνετε τεράστια προσπάθεια από όλη την κλινική , γιατρούς και νοσηλευτές . Η συγκεκριμένη καρδιοθωρακοχειρουργική έχει ανακαινισθεί εξολοκλήρου από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και είναι εξοπλισμένη με τα πάντα . Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι . Εμείς δεν δώσαμε τίποτα.

    6. ο φιλος αναγνωστης να διαλεξει κ τι θελει…. ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Η’ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΟΠΟΥ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ! ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΤΟΜΑ Ν ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ,ΑΦΟΥ ΜΙΑΛΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΙΤΛΙΣΜΟ. ΤΕΣΠΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ..ΚΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΙΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ.

      1. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΤΟΜΑ Ν ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ,ΑΦΟΥ ΜΙΑΛΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΙΤΛΙΣΜΟ……………στην αμερικη ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δεν ζηταει λεφτα επι πλεον [fακελλακια] ,που τα εμαθες αυτά.

        1. Στην Αμερικη πολυξερε γραικε ο γιατρος δεν θα περιπεσει στα φακελλακια λογω κουλτουρας και του γεγονοτος οτι οι αμοιβες του εξασφαλιζουν να μη ζει μεσα στην ενδεια σε αντιθεση με αυτους στο βιλαετι που ζεις και του γεγονοτος οτι σαν καταλοιπα των Οθωμανων που εισθε το μπαξις ειναι συνυφασμενο με την κουλτουρα σας.

    7. Δώσε τα ονόματα των γιατρών και μην περιμένεις κανένα πολάκη και ψωλάκη να σε βοηθήσει.Καλό θα ήταν να μαζευόμασταν σε τέτοιες περιπτώσεις άτομα για τραμπουκισμό και κλωτσιές αλλά γεμίσαμε ραγιάδες και δημοσίους υπαλλήλους

    Comments are closed.