ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ: “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” – ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    giannitsa

    Πορεία κατά των παράνομων μεταναστών πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές στο κέντρο των Γιαννιτσών.

    Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» οι μαθητές έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης.

    Παράλληλα από σήμερα το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν στο πλαίσιο των ευρύτερων διαμαρτυριών για τη μετεγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

    Πορεία κατά των παράνομων μεταναστών πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές στο κέντρο των Γιαννιτσών.

    Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» οι μαθητές έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης.

    Παράλληλα από σήμερα το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν στο πλαίσιο των ευρύτερων διαμαρτυριών για τη μετεγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

    Λίγο νωρίτερα είχαμε ανεβάσει αυτό το βίντεο, όμως κάποιοι επιχείρησαν να το ρίξουν, δεν πειράζει, ξύδι, να ναι καλά οι αναγνώστες μας που μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΩΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΣΑΡΚΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΝΑΙΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΠΟΧΙΤΕΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ…………ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    2. Αν και ειμαι κατα των καταληψεων, αυτη την φορα για ενα τοσο σοβαρο προβλημα, οπως ειναι το λαθρομεταναστευτικο, θα πω μπραβο στα παιδια και μακαρι να ακολουθησουν κι’ αλλοι, γιατι οι πολιτικαντηδες το εχουν ξευτιλισει το θεμα!!!!!!!!!! Οσο για σενα Ανθελληνα λαθρολαγνε παρτους στο σπιτι σου να σε γλεντησουν βρωμιλε!!!!!!!!!!

    3. Τα σχολεία Πανελλαδικά ξεσηκώνονται. Η νεολαία δείχνει το δρόμο. Απο τους φοιτητές δεν περιμένουμε κάτι γιατί τους έχουν καπελώσει τα φυτά της ΚΝΕ.

    4. Και τωρα θα βγουν οι συριζαιοι και οι νεοδημοκρατες ανθελληνες,να πουνε ρατσιστες φασιστες ναζιστες τα παιδια… Μπραβο ρε λεβεντες Ελληνες νεολαιοι απο εμενα ευχομαι να ειστε παντα καλα.

    5. Έξω απ την Ελλάδα οι λαθρομεταστες!
      Στο διάολο να πάνε μαζί με την Ντορα και τον αδερφό της τον Κουλη.
      Βγήκε η γαμιόλ@ και δήθεν το έπαιζε φιλάνθρωπος κατά του ρατσισμού και τέτοιες μαλακιες.
      Να δώσει την περιουσία της από τα κλεμμένα και να βοηθήσει τα λάθροπιθήκια να γυρίσουν στις κωλοπατριδες τους. Από ψεύτικη θεωρία χορτάσαμε. Αλλά έτσι είναι, όταν έχεις λαό αμόρφωτο με χαμηλή παιδεία μπορείς εύκολα να τον παραμυθιάζεις!
      Ανθελληνικά σκουλήκια εύχομαι όλα τα κακά να πέσουν επάνω σας! Να σας γαμησουν τις κόρες και τις γυναίκες σας τα λάθροπιθήκια για να δείτε τι εστι βερίκοκο. Μόνο έτσι θα καταλάβετε κωλομπινεδες!
      Διώξτε τα ανθελληνικά σκουλήκια απ την ζωή σας!

    6. Καλά κάνουν τα παιδιά!
      Όταν θα φέρουν και τις οικογένειες τους …..γαμισετα…

      “Οι δικαιούχοι προσφυγικού καθεστώτος έχουν δικαίωμα στην οικογενειακή
      επανένωση με μέλη της οικογένειάς τους που βρίσκονται στη χώρα καταγωγής (σύζυγο,
      ανήλικα τέκνα)”

    7. OLI I ELLADA MIKROI KAI MEGALOI MIA TERASTIA XRISI AUGI…XRISI AUGI MEXRI NA VGOUN TA MYALA TWN KOUMOUNONEONAZI ANTIFA-KKE PASOKNDOULWN APTA AUTIA KAI TIS MYTES TOUS

    8. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! Η ΛΕΞΗ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΑΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ !

    9. παιδιά όλοι σαμποτάζ στο σκαι στην μαρια την πουτ@νιτσα και στον πουλημένο οικονόμου όλοι να μην το κοιτά κανένας μας πουλάνε συνέχεια

    10. νομίζω και τώρα θα γίνει όπως με το μακεδονικό βγήκανε οι μαθητές φωνάξανε και τώρα σιωπή το ξεχάσανε δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν ξέρει να παλευει μεχρει το τέλος να κερδίσει

    11. Από τη νεολαία μας θα ξεκινήσει η αντίσταση για τη λευτεριά. Εμείς οι μεγάλοι γίναμε από το 81 μαλάκες και πούστηδες.

    12. χρυση αυγη δε θελατε, μεταναστες θελατε, ακουγατε πιστα την προπαγανδα των καναλιων, δεν με νοιαζει καθολου ακομα κι αν τα τρια τεταρτα του πληθυσμου ειναι μουσουλμανοι..οι ελληνες πατριωτες αδιαφορουν πια…δεν σωνεται αυτη η χωρα, γιατι δεν θελετε να σωθει..αδιαφορω και για το τι κανουν οι μαθητες ή καποιοι κατοικοι απο δω κι απο κει..το συστημα ειναι πανισχυρο, θελει να κανει την ελλαδα μουσουλμανικη χωρα και θα την κανει! κοιταξτε οσοι ειστε γνησιοι ελληνες να περνατε καλα και μην δηλητηριαζετε τη ζωη σας με το τι κανει αυτο το ανθελληνικο κρατος…οτι θελει η μοιρα θα γινει κι οχι οτι θλει ο καθενας

      1. Μέσα στο μυαλό μου είσαι!
        Έχεις δίκιο βαρεθήκαμε πια!

    13. Ρε θα γινη η σφαγή του Κατιλίνα εδώ μέσα.Τσ μαστουρωμενα της νέας τάξης ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι τους έρχεται.Τα έχουν αφήσει σε πλήρη στραβομαρα. Ούτε οι λάθρο .Βρίσκονται στην καρακοσμαρα τους με τα ταξιματα που τους έχουν κάνει και το αφιονισμα ότι θα καταλάβουν την χώρα.Το ΤΟΥΠΕ που έχουν οι νιοφερτοι λαθραιοι ,είναι για ντιρεκτ και απερ κικ.Και μείνετε όσο γίνετε μακρυά ,γιατί είναι φυματικοί.

    14. παρενοχληστε σεξουαλικα τισ μ[πουργκες οτι κανουν κ αυτοι Ετσι θα μαζευτουν τα λαθροπιθηγκια οι μαλακεσ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΚΚΕ

    15. ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    16. Έτσι έγινε και στο επαλ ωρωπου αττικης προπερσυ τοποθέτησε μια άλλη διευθυντρια η κυβέρνηση του Αλέξη εκείνη τη χρονια ολως τυχαιως….χωρις να ρωτήσει κανέναν η μαντάμ αυτη γραφτε αφγανοι επαλ ωρωπου και θα βρείτε σπο τότε άρθρα χωρίς να ρώτησε κανέναν ενώ ακομα κ οι καθηγητές δεν το δεχόντουσαν έστειλε θετικό για αποδοχή στο υπουργείο και τα αφεντικά της.αυτοι κύριοι μπορούν να μπουν σε οποία τάξη θέλουν και να πάρουν και απολυτήριο και τα ελληνόπουλα 17 ετων αν δεν εχουν παει σχολειο πρέπει να ξεκινήσουν απο την πέμπτη δημοτικου βάση νομου ολως τυχαιως ηταν ολοι αντρες και ολοι δηλωναν γεννημενοι το 2000…και όλοι άντρες….τα παιδιά κανανε κατάληψη με τους γονείς διπλα τους μέσα στα Χριστούγεννα και τελικα χωρίς καμια ειδοποίηση τους έφεραν το πασχα τους μετέφεραν με μερσεντές βανακια !τους ταιζουν κέτερινγκ στο χοτ σποτ της μαλακασας και τα δικά μας παιδιά ….είμαστε τελειωμένοι….οι δήμαρχοι όλοι εκβιάζονται και αν αντισταθούν …δυστυχως …..καταλαβαινετε…ρωτηστε τους Αυστραλούς τι κάνουν σε λαθρομετανάστες με συνοππτικες διαδικασίες τους διωχνουν .αυτη τη στιγμή υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και τον πληθυσμό μας είμαστε μια σταλιά κράτος τι θα γίνει ???υ.γ δεν ειμαι κανένα κόμμα και δεν ψηφίζω χρονιαααα τώρα τους ψεύτες!!!!ας μας βοηθήσει κάποιος είμαστε έρμαια,oτι και να κάνουν παντού θα περάσει η εισβολή οτι αντιδραση και να υπάρξει…δυστυχως.κρυφοκοιταχτε τους σε σουπερμάρκετ πως κοιτάζουν τις γυναίκες μας….κίνδυνος!!!

    17. Ειναι μια μικρη μειοψηφια μαθητων με φασιστικες ιδεοληψιες ή παρακινουμενοι απο γονεις προσκειμενους σε φασιστικες οργανωσεις. Τους προσφυγες θα τους δεχτειτε και θα πειτε κι ενα τραγουδι

      1. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ??

      2. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΥΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΙΠΙΔΑ! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΑΤΚΙ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ ΣΚΑΤΑ!!

      3. Άργησες ρε τρολακα !που είσαι κρυμμένος ;χαχαχα!βγες να τα πης στο δρόμο .Έχεις άντερα ;η είσαι καμμιά κυλοτα από Τουρκία ;

      4. μαλών το τραγουδάκι θα αρχίσεις να το λες εσύ κοπριά λέρα από μακριά μυρίζεις

      5. OΥΣΤ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΠΗΔΗΓΜΕΝΕ ΚΟΠΡΕ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    18. Τωρα ειναι αργα. Εκλογες σε 4 χρονια. Το 2023 ο μισος πλυθυσμος της Ελλαδος θα ειναι μοσουλμανοι. Ο Τσιπρας θα παει στις Βρυξελες να γλυφει τον μελοντικο Γιουνκερ οπως εκανε ο Αβραμοπουλοα και ο Μητσοτακης στο Παρισι στο σπιτι του Βολταιρου. Τα προβατα που εδωσαν ψηφο σε πουλημενα κομματα θα ειναι κλεισμενα και φοβισμενα στα σπιτια τους και θα κυκλοφορουν μονο την ημερα για να πηγαινουν στις λαικες.

    19. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ + 1 ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΡ. ΜΕΓ.

    20. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ελληνόπουλα που δεν έχουν δεχτεί πλύση εγκεφάλου από το σύστημα.

    21. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ
      ΜΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ , ΤΑ ΖΩΑ ΕΕΕ ΖΩΑ.

    22. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ………. ΑΡΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ Η ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ………………………………………….

    Comments are closed.