ΑΠΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ! ΚΑΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ – ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ 2 ΧΩΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στη νότια Κέρκυρα. Δόθηκε εντολή να εκκενωθούν δύο χωριά. Η φωτιά βρίσκεται 100 μέτρα μακριά από τα σπίτια.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open πριν από λίγα λεπτά, η φωτιά ξεκίνησε από καταυλισμό Ρομά, μάλιστα όπως αναφέρθηκε πριν λίγες ημέρες είχε ξεκινήσει πάλι με παρόμοια φωτιά η οποία όμως σύντομα ελέγχθηκε.

    Νεότερη ενημέρωση (ΩΡΑ 19:57) :

    Tην εντολή να μεταφερθούν οι κάτοικοι που δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, προκείμενου να απομακρυνθούν από τη μεγάλη φωτιά που βρίσκεται στη Νότια Κέρκυρα, έδωσε η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πάνδη.

    Επειδή οι φλόγες πλησίαζαν επικίνδυνα τα σπίτια στα χωριά Νεοχώρι και Παλαιοχώρι δόθηκε εντολή εκκένωσής τους. Μετά την ρίψεις από καναντέρ που έσπευσαν στην περιοχή η πυρκαγιά είναι σε ύφεση και η εικόνα στην περιοχή είναι καλύτερη.

    Από την φωτιά κάηκαν ήδη παραπήγματα κάποιων Ρομά.

    fotia-kerkyra23-768x516

     
    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία στη νότια Κέρκυρα. Η φωτιά πλησιάζει επικίνδυνα τα σπίτια των χωριών Νεοχώρι και Παλαιοχώρι που πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσής τους.

    «Έχουμε πρόβλημα, η φωτιά είναι σε απόσταση εκατό μέτρων από τις αυλές των σπιτιών», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Ρίζος.
    Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από αέρος συνδράμουν και πυροσβεστικά αεροσκάφη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οι Γύφτοι κάνουν ότι γουστάρουν γιατί τους δίνουμε εμείς το δικαίωμα να κάνουν ότι κάνουν (βλέπε προχθές Ζάκυνθο)6 μαλακές τρομοκρατούν ολόκληρο νησί και δε. μιλάει κανείς αντί να τους τσιμεντοσουνε. Οι κάτοικοι και στην αγκαλιά του Ποσειδώνα.Και οι μπάτσοι και οι πολιτικοί στο κόλπο μας θέλουν φοβισμένους σκλαβιά για να μην αντιδρούμε σε τίποτε ξυπνήστε!!!! γίνεται επεισόδιο με γύφτους λάθρο με ιθαγενή και δεν βοηθάει κάνεις κάθονται και τραβάνε βίντεο οι μαλακές.ενω οι γύφτοι μαζεύονται καμία εικοσαρια και τρώνε τον ιθαγενή ζωντανό

    2. χαχαχα!! gypsy kings…tospi tsopa!!! μα πόσο για τον πούτσο!!

    3. Οι γυφτοι πηγαν να κλεψουν καλωδια της ΔΕΗ και επεσε το καλωδιο και προκληθηκε η πυρκαγια ,εχουνε κατακλεψει ολο το σιδερο,χαλκο ,οτι βρουνε ,καμπανες απο εκκλησιες ,φρεατια και το διαολο μεσα τους,και φυσικα κανεις δεν τους αγγιζει ..

      1. Σιγά μην τους αγγίξει ο ΚΟΥΛΗΣ ο ΜΟΥΛΟΣ. Όλα για την φιγούρα είναι Εξάρχεια και παπαριες, τους κωλογυφτους ούτε που τους αγγίζουν.

    4. Ο πούστης ο γκαντέμης. Με το που ήρθε έπιασαν βροχές με υδροστρόβιλους και φωτιές.

      1. Ξεχάσαμε την 1η μέρα γκαντεμο-τσίπρα 2015 με 2 νεκρους ελληνες πιλοτους f16 στην Ισπανία που έπεσε σε υπόστεγο στην απογείωση με καμιά 10αριά νεκρους συνολικα;

        Πάντως ο γκαντεμοσαυροΤσίπρας κι η γκαντεμογαϊΔούρου με τους 150 καμένους/πνιγμένους σε Ματι, Μάνδρα, f16 Ισπανία στα προηγούμενα 4,5 χρόνια σίγουρα καθόλου δε φταίνε…

        1. Το Argyros είναι Ελληνικό όνομα. Οι γιουφτοι κατάγονται απ την Ινδία (όταν θα ονειρεύεσαι εδώ θα μαστε να σε ξυπνάμε)

    Comments are closed.