ΤΗΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ. ΈΤΣΙ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΚΤΗΝΟΣ. «ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗ»

    Κοινοποίηση:
    mana

    Αίσθηση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση της 12χρονης στη Μάνη, η οποία φέρεται να κακοποιήθηκε από τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της, με τον ίδιο να μιλά για πλεκτάνη.

    «Δεν πίστευα από την αρχή γιατί ήταν ιερέας και του είχα εμπιστοσύνη, αλλά τώρα πιστεύω πως όντως έχει κάνει κακό στην κόρη μου, θέλω να τιμωρηθεί» δηλώνει η μητέρα του κοριτσιού, εξηγώντας γιατί άλλαξε κατάθεση. Αρχικά η γυναίκα είχε υποστηρίξει πως ο ιερέας δεν έχει βλάψει την κόρη της αλλά στη συνέχεια υποστήριξε τα αντίθετα.

    Όπως είπε η γυναίκα στον ANT1, «η κόρη μου άρχισε να κλαίει και είπε “μαμά, ναι, αλήθεια είναι, με έχει πειράξει”». «Η κόρη μου δεν μπορεί να τα βγάλει από το μυαλό της» πρόσθεσε.

    Ο δικηγόρος του ιερέα δήλωσε «έκπληκτος και σοκαρισμένος» για το γεγονός ότι η μητέρα του παιδιού άλλαξε την κατάθεσή της. Ισχυρίζεται ότι η γυναίκα άλλαξε την κατάθεσή της «αφού είχε μιλήσει με την κόρη της και την κοινωνική λειτουργό», που, όπως η ίδια είπε, την έπεισαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί.

    Απαντώντας, τέλος στο αν το παιδί «τα έβγαλε από το μυαλό της», απάντησε ότι «αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, μετά από μία ορθή διαδικασία».

    Ο ιερέας κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία. Ο κατηγορούμενος, για το κακούργημα της παιδεραστίας, είναι χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια συζούσε με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού. Ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κοριτσάκι από την ηλικία των εννέα μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο STAR στο κεντρικό δελτίο, η 12χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές που έζησε, σοκάροντας ακόμα και τους υπαλλήλους που ήταν στην ανάκριση.

    «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε η 12χρονη. Όσον αφορά τον ιερέα αρνήθηκε κάθε κατηγορία κατά την απολογία του, έχοντας την στήριξη της μεγάλης κόρης του και του αδερφού της 12χρονης.

    Τι λέει η κόρη του κατηγορούμενου ιερέα

    Η κόρη του προσωρινά κρατουμένου ιερέα μιλώντας στο OPEN υποστήριξε πως ο ίδιος ο πατέρας της μαζί με την αδελφή της, πήγαν την 12χρονη στο Χαμόγελο του Παιδιού καθώς η μητέρα της ανήλικης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε νοσοκομείο.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο ίδιος ο πατέρας μου πήγε το παιδί στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μαζί με την αδελφή μου. Πώς είναι δυνατόν ο “βιαστής” να πήγε ο ίδιος το παιδί που υποτίθεται ότι κακοποίησε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”»;

    Την ίδια ώρα από το Χαμόγελο του Παιδιού πάντως διευκρινίζουν πως η 12χρονη κατέληξε στον οργανισμό κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

    Η κόρη του ιερέα υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες από την μητερά της 12χρονης: «Είναι αθώος ο πατέρας μου και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα μου.

    Μεγάλωσε έξι παιδιά. Τα πέντε είναι κορίτσια. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος στα 57 του χρόνια να γύρισε και να έκανε αυτήν την πράξη από τη στιγμή που έχει μεγαλώσει τόσα κορίτσια. Πηγαίναμε φίλες στο σπίτι μας και να μην έχει δείξει κάτι».

    Σημειώνεται ότι ο ιερέας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης και από την υπεράσπιση του επισημαίνεται πως δεν ήταν εκείνος που κακοποίησε το κορίτσι, αλλά άλλο άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον.

    Η ανατριχιαστική κατάθεση της 12χρονης

    Το κορίτσι στην κατάθεση του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, όπως μετέδωσε το Star.

    Ακόμα και οι ανακριτικοί υπάλληλοι πάγωσαν με τα όσα άκουσαν. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο αγγελούδι.

    Η μητέρα του κοριτσιού όταν κλήθηκε για κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.

    ΣΟΚ από το Χαμόγελο του Παιδιού 

    Η καταγγελία της 12χρονης, για κακοποίηση από τον ιερέα – σύντροφο της μητέρας της, στη Μάνη, συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα. Την ώρα που ο παπάς αρνείται τα πάντα και η μητέρα της, ανασκευάζει, το Χαμόγελο του Παιδιού, τοποθετείται δια του προέδρου του, Κώστα Γιαννόπουλου.

    Με δηλώσεις του στο Open, καταγγέλλει ότι το παιδί απειλήθηκε τόσο από τον κατηγορούμενο ιερέα όσο και από τη μητέρα του, με στόχο να αλλάξει την αρχική της κατάθεση. Σε αυτήν, υπενθυμίζεται, πως η μικρή είχε υποστηρίξει πως ο παπάς την βίαζε ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο σπίτι.

    «Η μικρή ήρθε σε εμάς κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όταν ηρέμησε το κορίτσι -πέρασαν δύο μήνες- και ανοίχτηκε στην παιδαγωγό. Η μητέρα ήταν υπέρ του ιερέα και μαζί με τον ιερέα και τον τότε δικηγόρο, είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σπίτι (σ.σ.: χαμόγελο του Παιδιού), είχαν προπηλακίσει το παιδί, απείλησαν το κορίτσι να αλλάξει την κατάθεσή του.

    Τον Απρίλιο του 2018 ήρθε σε εμάς και μετά από δύο μήνες κατήγγειλε όσα κατήγγειλε. Οι άνθρωποι στο χωριό, μίλησαν κι αυτό ήταν αρκετό για να παρέμβει ο εισαγγελέας. Στην πρώτη φάση όταν ήρθε το παιδί δεν υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση. Ήρθε για την ποιότητα ζωής που ζούσε» είπε ο πρόεδρος του ιδρύματος, Κώστας Γιαννόπουλος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ο παπάς με αφέλεια βοηθησε αυτη την οικογένειά και βρήκε τον μπελά του. Το τι ασυναρτησίες έχουν γραφεί δεν περιγράφεται. Τους φιλοξένησε μόνο για 40 μέρες , δεν ειχε σχέση με την μητέρα και ο ίδιος μέσω εισαγγελέα πήγε το κορίτσι στο χαμόγελο του παιδιού.
      Μετά από μήνες είπε ότι την κακοποιούσε ο παππούς και μετά από συνομιλίες με την μητέρα που είχε στα βουλγαρικά άλλαξε άποψη και είπε ότι την κακοποίουσε ο ιερέας…

    2. Όταν το παιδί ήταν να πάει στο χαμόγελο του παιδιού τότε που νοσηλεύτηκε η μάνα, αυτό ήθελε να μείνει με τον παπά και την κόρη του… να ήθελε λέτε να μείνει με το βιαστή της;
      1)Μήπως, λέω μήπως η μάνα, (που άμα την ξαναδώ μπροστά μου θα τη φτύσω) υποχρεώθηκε να φύγει τον Αύγουστο από το σπίτι του παπά, (ο οποίος απ’ ότι έχω ακούσει δεν την πέταξε από το σπίτι, αλλά της βρήκε και τη δουλειά που είναι τώρα) και μετά από αυτό πήγε και κατέθεσε αυτά που κατέθεσε γιατί δεν ήθελε να φύγει και να χάσει το μήνα που έτρεφε τους άλλους έντεκα; και
      2) Μήπως επειδή της είπαν ότι θα κατηγορηθεί ο πατέρας της για βιασμό και θα τον βάλουν φυλακή, είπε όσα είπε;
      Είμαι άνθρωπος που μπορώ να δεχτώ πολλά πράγματα και να συγχωρήσω και πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά το να τσακίζεται η ψυχούλα και το σώμα μικρών παιδιών δεν το αντέχω και θέλω πάντα μεγάλη τιμωρία γι’ αυτούς που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα…
      Αύτη όμως η περίπτωση, επειδή τη ζω από κοντά δεν είναι τέτοια…
      και βέβαια μετά από αυτό δεν θα ξαναπάρω αρνητική θέση σε κανένα έγκλημα αν αυτό δεν τελεσιδικήσει,,,( ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω)
      3) Εκτιμώ και σέβομαι τη δράση του χαμόγελου του παιδιού και θα ήθελα να καταλάβω αν οι παιδοψυχολόγοι του όταν εξετάζουν την κάθε περίπτωση παιδιού, λαμβάνουν υπόψιν τους και την κουλτούρα καθε φυλής, που και πως μεγάλωσε ή όπως άκουσα σε μία εκπομπή, τα εξετάζουν με αθηνα’ι’κα πρότυπα;

      Μένω μόνιμα στη Μάνη ενάμιση χρόνο. Την επισκεπτόμουνα για οκτώ χρόνια και τουλάχιστον έξι φορές το χρόνο πριν εγκατασταθώ μόνιμα. Απ’ όταν τη γνώρισα αυτήν και αφού το παιδί είχε ήδη πάει στο χαμόγελο (δυστυχώς στην τελευταία μου επίσκεψη πριν εγκατασταθώ μόνιμα και δεν κατάφερα να το δω από κοντά και να έχω και προσωπική άποψη) ήταν δίπλα στον παπά συνέχεια.
      Αυτή δε δούλευε και δεν οδηγούσε… άραγε πως έμενε μόνος του ο παπάς με το παιδί στο σπίτι; Αλλά πες οτί έγινε και αυτό, βλέπεις μωρή το παιδι ξεβράκωτο και έναν άντρα ημίγυμνο και δε σου περνάει ρε σίχαμα από το μυαλό τίποτα πονηρό;;;;;
      Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω, αλλά αν μη τι άλλο τα γεγονότα δείχνουν εκβιασμό, μιας και όλα αυτά τα χρόνια ακούω και στη συνέχεια που τον γνώρισα, για έναν άνθρωπο που ενώ η γυναίκα του ακολούθησε την καρδιά της κι εγκατέλειψε, μεγάλωσε με θυσίες τα πέντε του κορίτσια και το ένα αγόρι του( αν είχε τέτοια πάθη και σε μια κλειστή κοινωνία σαν τη Μάνη , που μπορεί και να αερίζεσαι και να είσαι μόνος σου στο σπίτι και τελικά να πας για καφέ σε ένα χωριό ένα τέταρτο δρόμο και να σου πει ο καφετζής, πονάει το στομάχι σου και αερίστηκες στις δύο το μεσημέρι;;;;
      Ελπίζω, εύχομαι και προσεύχομαι να μην ισχύει τίποτα, για το καλό πρώτα του παιδιού και μετά του παπά… αλλά η μάνα θέλει πολύ ξύλο…

    3. Η βουλγαρογύφτισσα μάνα μάλλον τα έπιανε χοντρά για να πασάρει το παιδάκι στον παπά ή απλά τον εκβίαζε για να βγάζει κιάλλα λεφτά,πάντως βρωμάει πολύ η υπόθεση

    4. Ο άλλος ο Βούλγαρος το καημένο το παιδάκι του το έβρασε και το τάισε στα σκυλιά. Ούτε καν βρέθηκε κάτι κι ακόμα αμετανόητος. Είναι δυνατόν να πιστέψω αυτή την κλασανα φάλαινα;;; Μέχρι να ακουστεί από το στόμα του δικαστή η απόφαση, δεν πιστεύω τίποτα. Ουστ!

      1. Και αυτό το Βούλγαρι ακόμη ζει στις φυλακές εις βάρος των πελατών του ελληνικού λαού αντί να μπει στη γκιλοτίνα με όσα έκανε στοπ κοριτσάκι την Αννι τότε

      2. Ρε παιδιά η μάνα είναι ελαφρουσκιωτη, έχει ψυχολογικά δεν παίρνει πολλα χαμπάρι, το αληθινό κάθαρμα είναι ο πουστοπαπας που επειδή είχε λερωμένα φωλιά πήγε το παιδάκι δήθεν στο χαμόγελο του παιδιού μπας κ θωλοσει τα νερά …ουστ ρεε

    5. Καλύτερα σπιτάκι του το κοριτσάκι, παρά μόνο του και έρμαιο στα χέρια – και όχι μόνον – των παιδοχαμογελαστών επιδοτουμένων ερπετών.
      Όσο για την Βσλκανία μητέρα του, είναι πολύ νωρίς για κατάρες και καταδίκες.
      Ομορφούλα όμως δείχνει στην φωτό! Διαθέτει χαρισματικό σέξ απίλ……

      1. Τι δεν υπήρχε ρε κακοποίηση , μας δουλεύετε;; Βγαίνει κ το δικηγορακι να μας δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του τραγοπαπα!! Ένας γεροτραγος ήταν με έκφυλη σκατοφατσα που βολευοταν έχοντας τον θαλάσσιο ελέφαντα (μάνα) σπίτι να τον μαγειρεύει ξεχεζει το καταδυναμη δηλαδή…και παράλληλα να έχει την κόρη για σεξουαλικές σικωμαρες παναθεμα τον είχε κ καύλες.

    6. Καί μόνον τού ότι τήν είχε σπιτώσει καί συνεπώς τήν είχε “”συνείσακτη”” κατά τήν εκκλησιαστική ορολογία,εστίν βαρύτατο παράπτωμα πρός άμεσον καθαίρεσιν. Διά τούτο ο Ιερός Χρυσόστομος αποφαίνεται μέ τά κάτωθι αυστηρότατα λόγια ::””Αλλ’ει δεί τι καί θαυμαστόν ειπείν,κ’άν μεγάλα τις αμάρτη,λαθών δέ εργάσηται τούτο,καί μηδένα σκανδαλίση,ελάττονα δίδωσι δίκην,τού καταδεέστερα μέν ημαρτηκότος,μετά παρρησίας δέ,καί τού πολλούς σκανδαλίσαι””. Απλώς καί τού ότι τήν είχε σπιτώσει εστί τεράστιο σκάνδαλο. Αλλά από τήν μία ο λαός ευρίσκεται εις βαθύτατο σκότος καί άγνοια, από τήν άλλη ποίος νά αφορίσει ποίον;;;; Εφ’όσον η πλειονότης τής κρατικής εκκλησίας τών παχυλομισθωτών καλοπαιρασάκιδων υπαλλήλων εισί βυθισμένοι εις τήν παναίρεση τού επάρατου οικουμενισμού,τό οποίον εστίν απορριπτέον εκ Θεού καί χιλιοαναθεματισμένο εκ τών Ιερών κανόνων καί εξ’ Αγίων.

      1. Φάλαινα; Ή τοφαλος…..άμα σε πλακώσει αυτή, πεθανες

    7. ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

    8. Οι βούλγαροι γύφτοι, γιατί περί αυτού πρόκειται,
      δεν έχουν τις αυτές ευαισθησίες που εμείς έχουμε.
      Η μάνα γύφτισα τα γνώριζε όλα και γινόταν με την
      σιωπηλή αδιάφορη συγκατάθησης της.

      1. Εγω πιστευω οτι πληρωνοταν κιολας η γυφτοβουλγαρα τ συνηθιζουν αυτο εξαλλου στην χωρα τους

    Comments are closed.