ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ – Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΓΑΜΠΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Ώρες μετά την χθεσινή εφημερία του “Αττικόν” και 100 ράντζα είναι ακόμα διάσπαρτα σε όλο το νοσοκομείο. Έξω από τους θαλάμους των κλινικών, στους διαδρόμους και σε κάθε γωνιά που μπορεί να χωρέσει έστω κι ένα φορείο.

    Οι εικόνες είναι από τη μονάδα βραχείας νοσηλείας του “Αττικόν”. Ασθενείς νοσηλεύονται σε ράντζα από χθες, ενώ κανονικά από τη συγκεκριμένη μονάδα παίρνουν εξιτήριο μέχρι το τέλος της ημέρας.

    Σύμφωνα με πάγια πρακτική του νοσοκομείου τα ράντζα αναπτύσσονται αρχικά εκεί κατά τη διάρκεια της εφημερίας, για να προωθηθούν στη συνέχεια στους θαλάμους. Ομως, παρ’ ότι οι ασθενείς στοιβάζονται στους διαδρόμους από χθες, μέχρι την Τετάρτη στις 8.00 το βράδυ, παρέμεναν εκεί, χωρίς να προωθηθούν σε θαλάμους.

    Αττικον5
    Η εφημερία του “Αττικόν” σε νούμερα
    870 προσελεύσεις,
    190 εισαγωγές,
    100 ράντζα
    22 ασθενείς στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας από εχθές

    Αττικον4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αφού όλα τα καριολια και τα κομματοσκυλα την πάρτη τους σκέφτονται??? Αλλά αυτοί κάνουν τι δουλειά τους από όλα τα κόμματα αλλά φταίει ο ανωριμος Ελληνικός λαός και σε μεγάλο ποσοστό , έρχονται εκλογές μαύρισμα σε όλους τα κοπροσκυλα πούλησαν και την Ελλάδα όχι μόνο την Μακεδονία

    2. Η τραγικη κατασταση με το Αττικο με τα ραντζα, υπαρχει αρκετα χρονια, σχεδον απο την ενταξη του στις εφημεριες των νοσοκομειων του ευρυτερου Πειραια και δυτικης Αττικης..Δεχεται παρα πολυ κοσμο σε καθε εφημερια και δεν επαρκουν τα κρεβατια στους θαλαμους, οπως και το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο..εχω κανει πολλες υπηρεσιες εκει λογω δουλειας και το γνωριζω καλα..οι εργαζομενοι εκει ειναι ηρωες, υπερβαινουν τους εαυτους τους για να ανταπεξελθουν..

    3. TIPOTES DEN INE TIHEO, GIA PSAKSTE I ASTHENIS INE ANTRES KE GINEKES STON IDIO DIADROMO?,AN NE , KANOUN PSIHIOLOGIKA PIRAMATA SE ASTHENIS…POU MEHRI NA ARHINISOUN NA BAZOUN TOUS ASTHENIS ANTRES KE GINEKES STO IDIO THALAMO +DOMATIO …!!!
      DIO MERI IPARHOUN POU APAGOREBOUN TOUS ANTRES KE GINEKES STO IDIO THALAMO …, TA MONASTIRIA MONAHES INE MONO GIA GINEKES , TA MONASTIRIA MONAHON INE MONO GIA ANTRES , KE TA NOSOKOMIA EHOUN KSEHORISTOUS THALAMOUS GIA ANTRES KE KSEHORISTA GIA GINEKES…!!!
      SKEFTITE BATHITERA…, MONASTIRIA …, NOSOKOMIA …

    4. Ναι αλλα αμα ρωτησεις τους ασθενεις και τους συγγενεις εκει στα ραντζα τι ψηφιζουν, θα σου πουμε Νδουλα Συριζανελ Κλεφτοπασοκ Ποταμακια…. Καλα να παθετε βαλτε μυαλο ραγιαδες ξυπνηστε!! Χρυση Αυγη να ξαναβρουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    5. Αν ήταν κάποιος/κάποια ασθενής, συγγενής βουλευτή ή υπουργού ή έστω και κανενός κομματόσκυλου, θα ήταν σε ράντσο;;;

      Ρητορική η ερώτηση!

      Δεν φταίνε αυτοί… Εμείς φταίμε που ακόμη δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

      ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!!!

    6. δεν έχουν καμμία σχέση με την δημοκρατία, η δημοκρατία είναι πάντα το καλύτερο πολίτευμα και πάνω απ’όλα δεν έχει αδιέξοδα.

      1. Η δημοκρατία στην Ελλάδα τελείωσε το 74…

    Comments are closed.