ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ Η ΣΥΜΗ! ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: «ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ»

    Κοινοποίηση:
    c2c1dca9_ed4c_4548_9925_27d1cb40f741

    Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Σύμης από τις ανεξέλεγκτες αφίξεις μεταναστών, περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Παπακαλοδούκας… «περιφέρονται ελεύθεροι. Δεν έχει γίνει καταγραφή. 80-100 βρίσκονται στο Αστυνομικό τμήμα και οι υπόλοιποι 500 περιφέρονται, έχουν φτάσει μέχρι την είσοδο του σχολείου. Όπου θέλουν κάνουν την ανάγκη τους, όπου θέλουν κοιμούνται».

    Ο δήμαρχος Σύμης επέκρινε και τη στάση του Λιμενικού, λέγοντας αρχικά «σαν τουρίστες ήρθαν, σαν τουρίστες πιστεύω να φύγουν». «Έρχονται με φουσκωτές βάρκες ανενόχλητοι. Το Λιμενικό κάνει τον ταξιτζή. Αν βγουν σε κάποια παραλία μη προσβάσιμη, τότε τους παίρνει από εκεί και τους φέρνει στην πόλη».

    Ο κ. Παπακαλοδούκας περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά σαν «ο θάνατος σου η ζωή μου», με τις μεταφορές μεταναστών από το ένα στο άλλο. «Δεν είναι λύση να φορτώνουμε τα άλλα νησιά, πρέπει να πάνε αλλού, η ροή δεν θα σταματήσει». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, μόνο στη Σύμη τους τελευταίους 4 μήνες «έχουν περάσει 1.700-1.800».

    «Δεν μπορεί να μείνουν σε ένα νησί 5 μίλια από την Τουρκία, χωρίς αστυνομία, χωρίς πυροσβεστική, χωρίς ΜΑΤ αν βάλουν μια φωτιά, χωρίς. Έχουν αρχίσει να ανοίγουν σπίτια. Πού ζούμε; Η Σύμη νιώθει μόνη της και απροστατεύτη» κατέληξε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

    Δήμαρχος Πεντέλης: Δεν μπορούμε να ενσωματώσουμε 300 ανήλικους μετανάστες στο «Αμαλία Φλέμινγκ»

    Την έντονη διαφωνία της με την στέγαση μεταναστών και προσφύγων σε πτέρυγα του «Αμαλία Φλέμινγκ» διατύπωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

    Όπως είπε, το κτήριο αυτό είναι μέσα στον κεντρικό ιστό της Πεντέλης, είναι 150μ. από σχολεία» προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να ενημερωνόμαστε τελευταίοι».

    «Οι φήμες λένε ότι θα είναι 200-300 άτομα ανήλικοι. Είναι παιδιά που θα ενηλικιωθούν. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ενσωμάτωση» συμπληρωσε η κυρία Κεχαγιά.

    «Είναι εντελώς μέσα στην πόλη. Είναι σαν να τους φέρνουν σε μια πλατεία. Το συγκεκριμένο σημείο είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσει 300 παιδιά που η κοινωνία δεν μπορεί να εντάξει» πρόσθεσε η δήμαρχος Πεντέλης και αναρωτήθηκε αν στο κτήριο θα πληρούνται θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

    Την απόφαση για την παραχώρηση του «Αμαλία Φλέμινγκ» έλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ο κοινος παρονομαστης γι’αυτους ειναι τα χρηματα, “που τα βρησκουν” ??? Ποιος τους τα πληρωνει?????
      (Λες και δεν το ξερουμε!!!!)
      Καλη μερα… τι εισαι? >>>Λ?Θ ……ΟΚ . Εχεις να πληρωσεις για την διαμονη στην ΕΛΛΑΔΑ ????…..ΟΧΙ???
      Ξανα πισο απ΄εκει που ηρθες. ( Αν ερθει κανενας απο αλλες χωρες δεν θα καναμε το ιδιο εαν δεν ειχε να πληρωσει????)
      Κεντρο υποδοχης?? ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΩΡΑ
      ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.(Για Iphone και δουλεμπορους εχουνε λεφτα???)
      Δεσμευση ΟΛΟΥ του εξωπλισμου επικοινωνιας που κατεχουν και ελενγχος του περιεχομενου για συμετοχη σε
      εκγκηματικη δραση….!!!!!!

    2. Τώρα που τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα ….θα μπαίνουν από τον Εβρο εκατομμύρια.
      Η κυβέρνηση τελικά είναι πολύ ποιο επικίνδυνη από τους προηγούμενους …

    3. ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ………….ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗ…ΚΟΥΛΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΙΝ ΤΡΕΙΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΙΝ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΙΛΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΧΑΝΙΩΝ……Η ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΔΩΝ Η ΣΤΙΝ ΑΚΡΗΒΟΣ ΔΙΠΛΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΚΛΑΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΣΗΣ ΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΚΙΑ ΣΟΥ ΤΣΕΜΠΗ ΟΜΩΣ………………..

    4. ΑΣΧΕΤΟ, ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΩΝ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ΄΄, ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ΄΄ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΟΡΚ ΘΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜ@ΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ………….

    5. Λυπάμαι πολυ γιατι βλεπω πως θα χάσουμε πλεον στα σιγουρα Ελληνικό έδαφος. Δεν λυπάμαι ομως καθόλου τους κατοίκους των νησιών. Ευχομαι να τους κηνυγησουν οι λαθρο και να τρέχουν να σωθούν. Τετοια ζωα, τετοια τους πρεπουν. Επρεπε ηδη να σνενοηθουν ολα τα νησιά και να πάρουν την κατασταση στα χερια τους. Να κηρύξουν τα νησιά τους σε κατασταση εκτακτου ανάγκης και να διώξουν κάκην κακώς όλες τις βρωμο ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους, και να πάρουν τα κινητά απο ολους τους λαθρο. Μεςω κινητών θα ερθει το μήνυμα του ξεσηκωμού τους. Σε αυτην την περιπτωςη τι θα εκανε το ηπειρωτικό Ελλαδισταν;;;; Τιποτα, γιατι θα ξεσηκώνονται ολη η Ελλαδα, αν έστελναν αςτυνομια η στρατό εναντιον των Ελληνων. Αλλα τετοια ζωα που ειναι ολοι τους δεν αξίζουν ουτε φτύσιμο. Συνεχίστε να κάθεστε στις καφετέριες και στα καφενεια βούρλα. Μέχρι να σας διώξουν οι αλλοδαποί εισβολείς. Ζωααααα!!! Τωρα θα φωνάζετε τρεχάτε ποδαράκια μου.

    6. Λαθροτεκ συντονισμένα από το Σορος και σια…

    7. Εγω θα τους χρεωνα τις ημερες παραμονης στην χωρα μου, και ας ερχοταν κατα μιλιουνια…….
      Λευτα υπαρχουν Γι’αυτους….!!!!!

    8. Υπαχει λυση . Θελετε την ΕΛΛΑΔΑ……. Καλως…….!!!!! Η τιμη παραμονης ειναι 3000 ευρο τον μηνα για οτι προκυψει….Θελετε?????? Εχετε Iphones και μοναδεςγια να να καλειτε????
      Ποσο πληρωσατε για να ερθετε??? ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΕΙΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…ΤΕΡΜΑ.

    9. Λες βλακείες και μάλιστα φτηνές , κάτω των 20 sents το σχόλιο , αν στην Βουλή κυριαρχούσαν τα πατριωτικά κόμματα δεν θα μπορούσαν οι λιγοστοί φιλελεδες και αριστεροί να ψηφίσουν ότι ψήφισαν , παπάρα ε παπάρα που θα μας πεις ότι φταίει η χα γιατί ήταν λίγοι. Και ποιο κόμμα πρότεινε να παραιτηθούν μαζί τους και αλλά κόμματα ;;;;;;;

    10. Η λύση είναι να κλείσουν τα σύνορα και όσους δεν μπορούμε να κρατήσουμε να τους επαναπροωθήσουμε στη χώρα τους. Αν μέσα σε λίγες μέρες χτυπήσουν οι Τούρκοι, θα είμαστε αιχμάλωτοι των λαθροεισβολέων και δεν θα μπορούμε ούτε επιστράτευση να κάνουμε

    11. Γουστάρω!
      Πάρτε στη μάπα ο’τι ψηφίσατε ηλιθιοι !

    12. Ρε χαβαλεδες ανθελληνες χρυσαυγιτες που σε καθε ποστ με ισλαμιστες βγαζετε χολη για τους δοκιμαζομενους ελληνες επειδη δεν εβαλαν στη βουλη τον μιχαλολια, τη ζαρουλια και την ουρανια εχετε καταντησει χειροτεροι γραικυλοι και απο τους συριζαιους που χαιρεστε για την ισλαμικη εισβολη. Λες και οταν ησασταν με 20 βολευτες αλλαξε τιποτα στη χωρα , ουτε λαθραιοι εμπαιναν, ουτε τζαμια εγιναν, ουτε το ονομα της μακεδονιας εδωσαν. Σας ειδαμε και σας με το που κοπηκε η μασα ολοι σουπερ πατριωτες την εκαναν με ελαφρα και εμεινε ο μιχαλολιας με το σοι του και ο κας να τους κραταει το φαναρι. Τα πραγματα κακομοιρηδες δεν αλλαζουν με εκλογες πλεον στη ελλαδα παρα μονο με τα οπλα, εχετε εσεις τα φρυδια ή ειστε μονο για να παρακαλατε το ραγια να σας δωσει τη ψηφο του? Αιντε γιατι μας τα εχετε κανει τσουρεκια χεστες “πατριωτες”.

      1. ΑΕ,δεν έχεις καθόλου άδικο…

        Εκεί που φτάσαμε ,αν δεν χυθεί και λίγο αίμα ,την κάτσαμε τη βάρκα…Αλλά ρε μεγάλε βλέπεις εσύ κανένα πρ’οθυμο να το κάνει;Εσύ τι κάνεις γι αυτό που κουνάς το δάχτυλάκι στους άλλους;Τενοντίτιδα στο πληκτρολόγιο θα πάθουμε όοοολοι οι επαναστάτες …

        1. Συμφωνω φιλε αλλα να βγω μονος μου στο κλαρι τι νοημα θα εχει ? αυτα γινονται μονο οργανωμενα οχι με σχολια στα κοινωνικα δικτυα! Αλλα υπαρχει κανεις ηγετης να μας εμπνευσει και να μας οδηγησει στη εν. αντισταση? μονο “επαναστατες” πολιντικαντηδες υπαρχουν δυστυχως που απο τη μια βριζουν το νεοελληνα ραγια και απο την αλλη ζηταν να τους ψηφισουν να αρπαξουν και αυτοι τα φραγκα απο το βολευτιλικι. Γι’ αυτο τα εχω με τους χεστες της ηγεσιας της ΧΑ, διοτι πηραν το ποιο δυναμικο κομματι της κοινωνιας και αντι να το οργανωσουν και να το ριξουν στη φωτια το μετετρεψαν σε καρπαζοεισπρακτορα του καθε αναρχοκομουνιστη.Και τωρα βριζουν του ελληνες επειδη τους κοπηκε η μασα. Και στη ερωτηση σου ΝΑΙ πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι προθυμοι, αλλα ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΗ ΔΕΝ

          1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2010-11 ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ @@ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ!ΧΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΕ….ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…ΒΟΥΛΗΣΗ+ΚΡΙΤΙΚΟ ΝΟΥ ΜΗΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΞΥΝΑΚΗΔΕΣ…ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΡΕ ΓΚΑΣΜΑ ΑΕ?ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥ….Υ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΝ…ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

      2. ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΕ??ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ…Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΛΟΥΛΗ ΑΕ??ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥ?ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΑΕ ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΔΙ!

    13. Τώρα θα σας γαμάνε όλους τους νησιώτες μέσα στα σπιτάκια σας βρωμεροί ψηφοφόροι τουρκόσποροι

    14. HK11 κανεις τους δεν θα λογοδοτησει ολοι σε αυτην την χωρα βγαινουν λαδι δυστηχως αυτοι που φωναζουν στην συμη αυτοι τους ψηφισαν τωρα γαυγιζουν ποιος τους φταιει οσο για τον δημαρχο πεντελης γιατι να μην πανε και εκει λαθρεους τι μονο στις φτωχογειτονιες? ετσι θα δουν τι εστι βερυκοκο.μου κανει τρομερη εντυπωση σε αυτην την χωρα με τον λαο τοσα δεινα εχουν δημιουργησει οι του δηθεν δημοκρατικου τοξου και αυτοι επιμενουν να ψηφιζουν τους ιδιους τωρα παιδια ειναι αργα πλεον θα τους φαμε ολοι στην μαπα και τους πολιτικους και τους λαθροεισβολεις περαστικα μας

      1. Αν δεν σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να αφήσουμε στην άκρη την φραπεδιά,
        για να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος, απλά σε λίγα χρόνια θα έχουμε σβήσει από τον χάρτη !!

    15. Μπηκανε μεσα οι εισβολεις αλλα επειδη δεν εχουν περασει τα συνορα του Σουνιου …ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ δεν κανουν τιποτα. Ειναι οι ιδιοι και το γενεολογικο τους δενδρο που πουλησανε Κωνσταντινουπολη-Ποντο,Κυπρο,Β Ηπειρο, Θρακη,Μακεδονια και τωρα τα νησια . ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ , ΝΔ Κ ΣΥΡΙΖΑ απο εσας ξεκινησε το κακο.

    16. Πάρτε τα όπλα ραγιάδες. Μπαίνουν στα σπίτια σας με το έτσι θέλω, σας κάνουν κανονική κατάληψη, μπορεί και να σας σφάξουν. Προδότες θα λογοδοτησετε για εσχάτη προδοσία, παραβίαση του συνταγματος από δημάρχους, κεντρική επιτροπή, προθυπουργουσ, λαμόγια κτλ. Ο λαός δεν θα σας αφήσει έτσι. Έχει μερίδιο ευθύνης γιατί σας ψήφισε, αλλά και που ναξερε ο ερμος ότι πίσω από εσάς κρύβονται μασόνοι, ρασιφοροι, επηχηρηματιες, Εβραίοι, και δυνάμεις που έχουν σχέση με ΜΚΟ. Μπακογιάννη δες, μητσιτακηδες, οικογένειες Εβραίων όλοι τούς. Κόμματα και σποκομματαυ κατέστρεψαν την χώρα. Στην φυλακή όλοι τους. Ο στρατός γιατί δεν ανοίγει πυρ στις ορδές των βαρβάρων.!!!!!

      1. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ SECURITY ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕ Ο ΣΑΝΤΑΜ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ

        1. mamamia συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ιστορια ξερω και ξερω τι ρολο επαιξε ο στρατος στα κελεσματα πολιτικων. Τον κανταφι τον φαγανε διοτι αυτος εμποδιζε την επελαση του ισλαμ στην ευρωπη. Πισω απο αυτην την ιστορια δολοφονιας του κανταφι κρυβωνται αμερικανακια. Ο κανταφι ειπε …αν πεσω θα γεμησει η ευρωπη λαθρομουσουλμανους.

    17. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΜΗ…ΣΥΡΙΖΑ 70 ΨΗΦΟΥΣ…Ν.Δ 48 ΨΗΦΟΥΣ
      ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΥΜΗ…ΣΥΡΙΖΑ 435 ΨΗΦΟΥΣ…Ν.Δ 567 ΨΗΦΟΥΣ
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    18. Κύριοι της νέας δημοκρατίας εδω διαπράττεται Έσχατη Προδοσία με την αθρόα και ανεμπόδιστη εισβολή λαθρεποικων και αλλοίωση πληθυσμού….. δεν τηρείτε το Σύνταγμα και τους νόμους.
      Δεν ακούτε και δεν εφαρμόζετε τα θέλω του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαου ,
      είστε υπάλληλοι μας και υποχρεωμένοι να εφαρμόζετε την βούληση του.
      Αντ αυτού θέτετε σε κίνδυνο την ζωή και ύπαρξη του.
      Αργά η γρήγορα όλοι θα λογοδοτήσετε και θα τιμωρηθείτε με την έσχατη των ποινών
      καθώς ειναι έγκλημα διαρκές που δεν παραγράφεται.

    19. όταν μικρές απομονωμένες κοινωνίες και πλήρως αριστεροποιημένες, κυκλώνονται από καρπερούς γεμάτους ενέργεια ισλαμιστές οι οποίοι παίρνουν τις γυναίκες και σκοτώνουν τους άντρες.

    Comments are closed.