ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ. ΒΡΙΖΟΥΝ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    IMG-82b3047ca0788832638b6d5510b5f2d1-V(1)

    Λαθρομετανάστες και γύφτοι έχουν μόνιμα στρατοπεδεύσει έξω από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐας Κυριακού» και αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει όποιος περάσει έξω από το μεγαλύτερο νοσοκομείο παίδων της Ελλάδας ή όποιος έχει την ατυχία να μπει ως ασθενής ή συνοδός.

    Δεν είναι μόνο όσοι γύφτοι και λάθρο νοσηλεύονται, είναι και οι υπόλοιποι που κατασκηνώνουν στην κυριολεξία έξω από τη νοσοκομειακή δομή, οι οποίοι βρίσκουν «πελατάκια» για να πουλήσουν την κλεμμένη τους πραμάτεια ή να κλέψουν τους ίδιους τους περαστικούς ακόμα και τους ασθενείς.

    Οι εσκεμμένες και όχι μόνο εντάσεις που δημιουργούνται από τους Ρομά στα νοσοκομεία, είναι καθημερινό φαινόμενο και αλίμονο σε όποιον γιατρό ή νοσηλευτή ή και… ασθενή δεν τους εξυπηρετήσει. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες, η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι τουλάχιστον απελπιστική. Και μέσα και έξω από αυτό. Οικογένειες γύφτων πηγαίνουν ομαδικά στο «Παίδων», βρίζουν, απειλούν, έρχονται στα χέρια με τους υπόλοιπους ασθενείς και τους γιατρούς. Η κατάσταση είναι εφιαλτική και δυσκολεύει τόσο τις θεραπείες των ασθενών όσο και τη δουλειά του προσωπικού. Από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, μέχρι τους θυρωρούς και τις καθαρίστριες.

    Βρισιές, απειλές και επεισόδια

    Τα προβλήματα δεν περιορίζονται στις απειλές, αλλά δημιουργούνται και αντικειμενικά προβλήματα, καθώς καταλαμβάνουν «ετσιθελικά» τους χώρους του νοσοκομείου, ξαπλώνουν στα πατώματα ή στο προαύλιο, ουρούν και αφοδεύουν στις τουαλέτες ή και… έξω από αυτές! Η υγειονομική βόμβα καραδοκεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου, αφού οι «κανόνες υγιεινής» είναι άγνωστη λέξη για τους περισσότερους. Τι να πρωτοκάνει και το προσωπικό; Ακόμη και εκτός του χώρου του νοσοκομείου, παρκάρουν τα αγροτικά τους εκεί όπου διέρχονται τα ασθενοφόρα ή είναι τα πάρκινγκ των γιατρών και του προσωπικού του νοσοκομείου.

    Τα περιστατικά των κλοπών είναι πλέον τόσα πολλά που τείνουν να γίνουν… ρουτίνα. Καταγγελίες γιατρών, αλλά και ασθενών είναι χαρακτηριστικές: «Καθημερινά ενημερώνουμε τους ασθενείς να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί με τα προσωπικά τους αντικείμενα. Κινητά και χρήματα κάνουν… φτερά μέσα από τους θαλάμους νοσηλείας και στα επείγοντα περιστατικά», έχει καταγγείλει δημόσια γιατρός, ο οποίος εργάζεται στο εν λόγω Νοσοκομειακό Ίδρυμα.

    Εμείς τους πληρώνουμε

    Ένα επιπλέον πρόβλημα, μάλιστα, είναι και το ότι φυσικά όλους αυτούς που πάνε να νοσηλευτούν «με τον τσαμπουκά» τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Όλοι έχουν δικαίωμα στη δωρεάν δημόσια υγεία, ωστόσο, το 99% των Ρομά που πάνε και κατασκηνώνουν εντός κι εκτός νοσοκομείου δηλώνουν ανασφάλιστοι και δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ για το πολύπαθο σύστημα υγείας, σε αντίθεση με τους ασφαλισμένους, που καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να κάνουν τις εξετάσεις τους και στη συνέχεια να πάρουν ένα ποσοστό από τα Ταμεία τους.
    Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί τι Γολγοθά περνάει ο άνεργος και ανασφάλιστος Έλληνας για την περίθαλψή του και τη νοσηλεία του σε οποιοδήποτε νοσοκομείο σε σχέση με το τι δεν περνάει ο ανασφάλιστος Ρομά που μπαινοβγαίνει στα νοσηλευτικά ιδρύματα με τσαμπουκά, απειλές, βρισιές και τσακωμούς;
    Γιατροί, νοσηλευτές, προσωπικό και ασθενείς με τους συνοδούς τους κινδυνεύουν, την ώρα που η πολιτεία του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν λαμβάνει μέτρα, αλλά δίνει έξτρα προνόμια σε όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους τους Έλληνες! Κρύβουν το τεράστιο πρόβλημα κάτω από το χαλί γιατί αυτοί είναι οι ψηφοφόροι τους!

    Τι κάνει η Αστυνομία;

    Η Αστυνομία της Γεροβασίλη και της Παπακώστα δεν ασχολείται. Και γιατί να ασχοληθεί αφού οι κυρίες της Προστασίας του Πολίτη ονειρεύονται «Μονμάρτες» και μπότοξ; Το μότο των Αρχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι για όλα πρέπει πρώτα να γίνει μήνυση και μετά να δράσει η Αστυνομία. Πώς γίνεται να αφήσει ο άρρωστος ή ο συνοδός του το κρεβάτι του για να πάει να μηνύσει ένα μάτσο γύφτους; Ή μήπως οι γιατροί θα αφήσουν τις εφημερίες τους για να τρέξουν στο Αστυνομικό Τμήμα;
    Ακόμα και να το κάνουν, οι Ρομά λειτουργούν σαν κράτος εν κράτει και μάλιστα με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ και της υπουργού με τα γεμιστά που συστήνει ειδικές γραμματείες για τα δικαιώματά τους και τα επιδόματά τους.

    Αξίζει στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει τη δωρεάν παραχώρηση κυριότητας και χρήσης ακινήτων σε Ρομά. Επίσης, οι τσιγγάνοι λαμβάνουν πολλά προνοιακά επιδόματα: Επίδομα φτώχειας, πολυτέκνου, αλλά και για ατυχήματα που παθαίνουν συχνά λόγω του τρόπου ζωής τους και χρόνιες ασθένειες, κάρτα αλληλεγγύης. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, εισπράττουν επιδόματα κάθε είδους παρότι είναι εύποροι. Τα εισοδήματά τους, όμως, είναι κατά κανόνα αδήλωτα. Με τον τρόπο αυτό στερούν επιδόματα από πραγματικά άπορες οικογένειες, οι οποίες ουδέποτε έτυχαν κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης.

    IMG-79e6ad806c404cb40ca190551af39988-V(1) IMG-82b3047ca0788832638b6d5510b5f2d1-V(1)

    IMG-f046ab914e69e69a1256c4fce835bf51-V(1) IMG-fa641cc690b667e0c201530bd181f160-V(2)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΗΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΣΤΑΦΙΔΟΓΡΙΑ ΤΑΣΙΑ ΜΕΡΗΚΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .

    2. Γύφτοι εφτιαξαν τα καρφια για τον σταυρο του Ιησού και γιαυτο το λόγο ειναι καταραμενη φυλή έτσι λενε οι παλαιοι που προκοπή δεν κάνει. Το δυστυχημα για εμας ειναι οτι ειναι ενωμένοι, γίνεται κάτι και βλεπεις μπουλουκι ολοκληρο, ενω εδω εμεις ο ενας να φαει τον αλλο. Κάνουν παιδιά για τα επιδόματα, αμα κοπούν οι παροχές αλίμονό μας, θα μπουκάρουν στα σπίτια μας!!! Δυστυχώς μεγάλη μάστιγα που δεν μπορεί κανεις να την κρατήσει υπο έλεγχο…γιατι κρατος δεν υπάρχει, αν υπηρχε αστυνομία (αλλα σοβαρή αστυνομία) θα έτρεμε το φυλλοκάρδι τους. Εγω προσωπικά αυτούς φοβάμε ποιο πολύ απο ολους τους αλλους (εννοω αλλοδαπους λαθρο)

    3. Μετα σου λενε οτι ο Χιτλερ ηταν απανθρωπος που μαζεψε οσους ειχαν ποινικο μητρωο και τους εκλεισε σε στρατοπεδα.

    4. ΤΟ ΣΙΡΙΖΟΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΆΣΕΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΑ ΌΠΛΑ

    5. Ετσι ειναι …
      ο μαλακς ΕΛΛΗΝΑΣ πληρωνει μεσα απο την αβαστακτη φορολογια του για να κραταει ανοικτα τα νοσοκομεια οπου μαζευονται ολοι οι λαθροπιθηκογυφτοι …
      Η κυρα τασια (διατυπωσε το επικο ….με αυτους που λιαζονταν ,) και οι υπολοιποι του ειδους της τρεχουν στα ιδιωτικα νοσοκομεια οποτε και αν χρειαστουν
      .Εμεις βλεπεις ειμαστε πολιτες Γ διαλογης

      1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ? Κατα την αποψη της Τασιας

    6. Πρέπει άμεσα να έχουν την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα λαθροπηθίκια και θα την έχουν σύντομα.
      Φυσικά οι προδότες που τους αβανταρουν θα έχουν σειρά προτεραιότητας.

    7. Οι κατασταση εχει ξεφυγει εντελως. Οτι θελουν κανουν κ δεν τους αγγιζει τιποτα. Μεχρι κ στα σουπερμαρκετ στηνουν καρτερι στους ηλικιωμενους με το ετσι θελω να τους
      ‘βοηθησουν’ ωστε να παρουν το φιλοδωρημα. ΦΤΙΑΞΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΡΟΜΑ Κ ΦΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΙΣ

    8. Μάζεμα σε ένα νησί όλοι οι γυφτοι και μια ναπαλμ, αυτή που ανοίγει και κλείνει. Να μην μείνει ούτε ένας. Δίποδα ανθρωποειδή.

    9. Πήγα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 20:00, είχε πάει 1:30 και εξυπηρετούσαν μόνο γύφτους ( παιδιατρικό). Στις 6:00 έπρεπε να πάω στη δουλειά… για να μου κάνουν κρατήσεις για δωρεάν υγεία. Όταν τους είπα αγανακτισμενος ότι έξω από το ιατρείο είναι 4 βαν και ξεφορτωνουν παιδιά, μου είπαν ότι είναι όλα βρεφη κ έχουν προτεραιότητα…Σημειώνω ότι οποία γυφτα έβγαινε έξω μπουκωνε το στόμα της με λίτρα Coca-Cola και έδινε και στα παιδιά. Υπάρχει φόβος. Δεν μιλούσε κάνεις ενώ όλοι ήμασταν έτοιμοι να εκραγουμε. Φοβούνται πολύ και οι γιατροί, να κρατήσουν έστω σειρά προτεραιότητας. ΦΟΒΟΣ

    10. Στείρωση ρε παιδιά και ελεγχόμενες γεννήσεις…

      1. Τι ελεγχόμενες;; καμία είναι το σωστό.

      2. Μόλις κοπούν τα επιδόματα και το τσάμπα….θα ελεγχθούν όλα…

        1. σε αυτους και να τους κοψεις επιδοματα δεν κανεις κατι φαντασου τωρα εγκληματουν που τα παιρνουν

    11. Γιά τούς τουρκόγυφτους υπάρχει μόνο μία λύση:θάλαμοι τών αερίων καί τό τσογλάνη
      “τό Τσίπρα τό καλό παιντί”μαζί μέ όλο τό συριζαίϊκο σκυλολόϊ.Καί νά μή ξεχάσουμε:Και-
      ρίδη,Βερέμη,Ρεπούση καί όλα τά άλλα ελληνόφωνα καρκινώματα.
      Γιάννης

    12. H μοναδικη λυση ειναι πιστοποιτικα Φυλετικης καθαροτητας.Αναλογα θα εχεις και προνομια.Οι γυφτοι θα ειναι στον πατο(οπως και οι περισσοτεροι αριστεροι ) Ουτε επιδοματα ουτε τιποτα Οι Φυλετικα καθαροι θα εχουν οπλα ,δουλειες ετσι ωστε να μπορει να διατηρηθει η φυλη μας

    13. Αυτη η σκατοφαρα επρεπε να κλειστει μεσα σε γκετο,περιφραγμενο με διπλο τσιμεντενιο τοιχο υψους 5μ με αγκαθωτο ηλεκτροφορο συρμα πανω και με ναρκοπεδιο γυρω απο τον τοιχο,και να βγαινουν απο εκει μεσα μονο με ειδικη αδεια και με συνοδεια καταδρομεων και λυκοσκυλων.

    14. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ! ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    15. του τσιπρα να του τα δειξετε που τους αγκαλιαζει, και τους δινει ΟΛΑ τα επιδοματα και τα βοηθηματα

    16. Καλά κάνουν οι γύφτοι αφού είμαστε κότες και δεν τους σπάμε όπου τους βρίσκουμε.Οι κομάντος της σδόε ούτε που τους ακουμπάνε και πουλάνε μούρη μόνο σε Έλληνες,όπως και οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι της αστυνομίας.Η μόνη λύση είναι να κάνουν ένα διάλειμα οι δημόσιοι υπαλληλοι του στρατού που πολεμούν τούρκους και να ξεπαστρέψουν και τους γύφτους.Συνεχίστε όλοι οι δημόσιοι να πατάτε το pin ρε να κλαίγεστε και να κάνετε απεργίες και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε ρε ραγιάδες

      1. Με τι τα νικάνε με τον γκολο οι χαμένοι της ζωής και της γης που ούτε χώρα δεν εχουν; το καντο μας Λιάνα γιατί δεν το κατάλαβα

    17. Μια παροιμία μας λέει : ” και ο Άγιος φοβέρα θέλει” ξέρουν οι γύφτοι, έχουν πιάσει το νόημα και προκειμένου να τον ξεφορτωθείς του κάνεις τα χατίρια. Για αυτό λέγονται ΓΥΦΤΟΙ, όλα τα κακά συγκεντρωμένα πάνω τους.

    Comments are closed.