ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Από τον πεζόδρομο Κατερίνης οι πρώτες εικόνες με μαθητές… 
    Δείτε το βίντεο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Και στον υπνο σας ναζι βλεπετε απλυτα κοπροσκυλα, οποιος διαμαρτυρεται για την καταντια της χωρας με την εισβολη των λαθρο του κολατε ετικετες παλιοφασισταρια!!!!!!!!! Πολυ καλα εκαναν τα παιδια!!!!!!!!

    2. Στα τέλη του 2019 αυτά ; Από τις αρχές 1990 εισρέει με άδεια αυτών που ψηφίσατε, συγκεκριμένες υπηκοότητες και έχουνε εγκατασταθεί στην Ελλάδα γιατί οι συγγενείς των παιδιών σήμερα το 2019 τους ενοικίασαν σπίτια, τους επέλεξαν για μόνιμες εργασίες σαν προσωπικό και τους προτίμησαν ως ελεύθερους επαγγελματίες σε εργασίες που αναλαμβάνουν. Χαρακτηριστική η ανακοίνωση στη είσοδο σε ψητοπωλείο κάτω από το δημαρχείο να ζητά κοπέλα για εργασία εδώ και πολλά χρόνια, μιας και όποια είναι Ελληνίδα και κάνει το σφάλμα και πάει θα σιχαθεί, αηδιάσει, αδικηθεί, τις φερθούν αγενέστατα και υπεροπτικά έως μίσους, και δεν θα εισακουστεί ποτέ. Πηγαίνετε να δείτε το λόγο μόνοι σας γιατί και ποιοι εργάζονται εκεί (έως και κάνουν κουμάντο) και τι χαρακτήρα έχουν, επειδη ο Έλληνας καταστηματάρχης τυγχάνει χωρίς ηθική και τον ενδιαφέρουν μόνο τα έσοδα.
      Πολλοί Κατερινιώτες κερδοσκόπησαν από αυτό, και πολλοί Έλληνες έμειναν άνεργοι και εγκατέλειψαν τι Κατερίνη και τη χώρα. Τώρα έπιασε ο καημός την δήθεν νεολαία ; Η νεολαία το 2014-2015 στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης ως μαθητές τμήματος μαγειρικής με φιλοξενία στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης τι έκανε ; Τίποτα, συμφώνησε στα πάντα, για σωρεία κακουργήματα που έγιναν από συμβασιούχους εκπαιδευτικούς, διοίκηση ΙΕΚ και γηροκομείο Κατερίνης και έβγαζαν θρασύτατα το 2016 και φωτογραφίες με πληρωμένες καταχωρήσεις “δήθεν ευχαριστήριο” σε εφημερίδα της Κατερίνης. Γιατί άμα διέθεταν ηθική αυτοί και οι γονείς τους που δεν τους είπαν τι είναι αυτά που κάνουν, δεν θα έφευγαν στις ώρες διδασκαλίας ΙΕΚ, δεν θα αντέγραφαν 14 φορές γραπτές εξετάσεις ΙΕΚ σε στρόγγυλα τραπέζια στο γηροκομείο με τα ίδια θέματα, δεν θα δεχόντουσαν να λαμβάνουν τα θέματα γραπτών εξετάσεων από πριν από το Ζ.Θ. συμβασιούχο εκπαιδευτικό, δεν θα συνδεόντουσαν στο ασύρματο διαδίκτυο γηροκομείου με τα τηλέφωνα τους, δεν θα κάλυπταν ότι γινόταν εις βάρος τους κ.α. Όπως καμία διδασκαλία για όλη τη σχολική χρονιά 2014-15 αφού το 35-40% μαθητών στη κουζίνα γηροκομείου έβλεπε μόνο πλάτες και όχι μαγειρική και ποτέ κάτι. Δεν θα πηγαίναν εντός κουζίνας γηροκομείου που απουσίαζε “τυχαία” όλο το προσωπικό της για όλες τις ώρες προφορικής εξέτασης από το συμβασιούχο Α.Μ. στο δίπλα δωμάτιο ενώ το παραθυράκι που το συνδέει με τη κουζίνα καλύπτετε μόνο με πανί για να πάνε από πίσω και να ακούνε τι λέει ο εξεταστής ώστε να το ξέρουνε… έχει και άλλα πολλά της ηθικής νεολαίας Κατερίνης περισσότερες πληροφορίες στη εισαγγελία Κατερίνης που έχει την υπόθεση και στο Σ.Χ. πρώην δήμαρχο Κατερίνης που βράβευσε “πολύ ξαφνικά” το Μητροπολίτη Πιερίας Γ.Χ. σε ναό μέσα (τώρα καταλάβατε γιατί τον βράβευσε ; χωρίς να ρωτήσει ποτέ κανέναν). Τη υπόθεση τι κάλυψε ο Ε.Σ. αξιωματικός της αστυνομίας, τώρα συνταξιούχος.

    3. Μπράβο στα παιδιά.Θα πρέπει και άλλα σχολεία να ακολουθήσουν. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τα πάντα χωρίς αντίδραση.

    4. όταν θα έρθει η ώρα της σύγκρουσης θα είναι όλοι εξαφανισμένοι, το σύστημα θα ασκήσει βία πριν πέσει οπότε πρέπει να λάβει την αντίστοιχη βία για να πέσει.

    5. Καλη κινηση δε λεω αλλα με ενδιαφερει αν θα υπαρξει συνεχεια.

    6. Τά μουσουλμάνια στό διάβολο.Νά πάνε στόν παππού τους στόν διαβολοεβραίο τόν Σόρος.
      Στά ελληνικά σχολεία μόνο παιδιά από γηγενείς έλληνες όχι παιδιά από ελληνόφωνους.
      Γιάννης Λάκων

    7. Αφού οι μεγαλύτεροι δεν κάνουν τίποτα αγανάκτησαν τα παιδιά και ξεσηκώθηκαν…

    8. μια δράκα νεοναζί ξεδώσανε για μισή ώρα

    9. Επιτελους καιρος ητανε……………….καλη αρχη εχουμε δρομο πολυ μεχρι να πεταξουμε τους προδοτες τους κλεφτες τα τσογλανια του Σορρος στα ποιο σκοτεινα λαγουμια κατω απο την γη

    10. Μπραβο παιδια ολοι μαζι να διωξουμε τη χολερα που μας κουβαλησαν οι προδοτες.

    11. Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

    Comments are closed.