ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ. H ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ!

  Κοινοποίηση:
  koko likourezo

  Χαρακτηριστικά σόου είχε η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας με το νομικό κόσμο να αναρωτιέται, ανεξάρτητα από την ουσία της υπόθεσης, αν η σύλληψή του υποκρύπτει πολιτικό εντυπωσιασμό ενόψει εκλογών.

  Και αυτό γιατί, όπως προκύπτει από τις περιγραφές, μόνο… στρατό δεν κατέβασαν για να συλλάβουν έναν 85χρονο, ο οποίος μάλιστα είναι πασίγνωστος ποινικολόγος με γνωστό τόπο διαμονής και καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια, την ώρα που σε άλλες υποθέσεις δικαιοσύνη και αντιτρομοκρατική κωλυσιεργούν.

  Το σκηνικό της σύλληψής του, κατά τις περιγραφές, παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος από τις 13:30 έως και τις 15:30 γευμάτιζε με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον γιο του, Νικόλαο Γλίξμπουργκ, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

  Ακολούθως κάλεσε τον οδηγό του να τον παραλάβει και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το γραφείο του στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ διέσχιζαν την Πανεπιστημίου, στη συμβολή με την οδό Βουκουρεστίου τούς έκλεισαν αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φέρεται να είπε στον οδηγό του «πρόσεχε θα τρακάρουμε». Ακολούθως από τα αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής κατέβηκαν επτά άνδρες και ζήτησαν από τον γνωστό ποινικολόγο να τους ακολουθήσει.

  Ο οδηγός του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο δικηγορικό γραφείο οι οποίοι μετέβησαν αμέσως στη ΓΑΔΑ. Ωστόσο, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, από τις 15:45 έως και τις 17:05 δεν είχαν καμία πληροφόρηση για το πού βρίσκεται ο γνωστός ποινικολόγος καθώς στη ΓΑΔΑ τους έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό!

  Εν τέλει ενημέρωσε ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καλώντας μέσα από το τμήμα της Αντιτρομοκρατικής σε συνεργάτιδά του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, ακόμη και εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ επέμεναν ότι δεν έχουν πληροφόρηση για σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

   1. Μήπως είχε χρησιμοποιήσει τον αρχιρουφιάνο μηνυτή από το 1975 για να εκδικηθεί και φυλακίσει τους επαναστάτες του 1967;

  1. ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ…………ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ…………..

  2. πρωτα πρωτα δεν υπαρχει βασιλιας ειναι ο γκλιξμπουργκ ο σκατοπουστοκερατας ,,που λέει στο τραγουδι του ο τζαβελας που ορκισε την χουντα ,και ειναι χεσμενη η φωλια του ,,απο γεγονοτα γνωστα

   1. Φαε τωρα στη μουτσουνα σου the pineapple face απο Καλαματας και κανε μοκο,αχρηστε γραικε.Εισαι ενας μεσα σε τοσους αλλους που εχετε συμπραξει να κλαπει το δικαιωμα ζωης στη σημερινη νεα γεννια και σε αυτες που με δυσκολιες θα ελθουν.Αχρηστε ντουγρου για τον Καιαδα.

  Leave a Response