ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ… (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    bakogiannis_

    Απαγόρευσαν την συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο για την «Μακεδονία» μετά από την άρνηση του Δήμου Αθηναίων να παράσχει κάθε διευκόλυνση στην πραγματοποίησή της ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε εντελώς στους φορείς που ήταν υπεύθυνοι το δικαίωμά τους να την πραγματοποιήσουν.

    Η συγκέντρωση είχε διοργανωθεί από το «Εθνικό Μέτωπο», την «Εθνική Κοινωνική Δράση», τον «Πατριωτικό Σύνδεσμο», και το «Δίκτυο Εθνικιστών».

    Τόπος συνάντησης είχε οριστεί το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Β. Ολγας & Β.Αμαλίας και ώρα συνάντησης 7 το απόγευμα του Σαββάτου.

    Ενώ οι διοργανωτές είχαν ενημερώσει ήδη από τις αρχές της εβδομάδας τόσο το Δήμο Αθηναίων, όσο και την Αστυνομία δεν ήταν παρά το πρωί της Παρασκευής, όταν ο Δήμος επικοινώνησε με τους διοργανωτές δηλώνοντας αρχικά αδυναμία στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

    Όταν οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι την ηλεκτροδότηση, η στάση του Δήμου άλλαξε αίφνης λέγοντας αυτή τη φορά πως δεν μπορεί να δώσει άδεια «για τεχνικούς και για λόγους ασφάλειας καθώς η περίμετρος του χώρου της συγκέντρωσης ήταν μικρή και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των συμμετεχόντων»…

    Ίδιο ήταν το κλίμα και με την επικοινωνία τω υπευθύνων της συγκέντρωσης με τον αστυνομικό διευθυντή ο οποίος τους διεμήνυσε ότι «από τη στιγμή που δεν σας δίνει ο Δήμος άδεια εμείς έχουμε υποχρέωση να σας εμποδίσουμε να κάνετε τη συγκέντρωση».

    Όλα αυτά υποτίθεται σε μια χώρα όπου η ελευθερία του συνέρχεσθαι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη..

    Ο Δήμος προέτρεψε τους διοργανωτές (γνωρίζοντας βέβαια πως αυτό είναι αδύνατο) να πάνε σε άλλη πλατεία, αλλά φυσικά εντός 24 ωρών ήταν αδύνατο για να γίνει κάτι τέτοιο και να ειδοποιηθεί το σύνολο του κόσμου που θα ερχόταν στην συγκέντρωση για τη «Μακεδονία».

    Έτσι με προσχηματικές δικαιολογίες απαγορεύτηκε η συγκέντρωση.

    Πάντως οι διοργανωτές έχουν δηλώσει πως δεν αποθαρρύνονται από τις απαγορεύσεις και θα πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωση στα μέσα Οκτωβρίου.

    ttttttt

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ο γιός τής Ντόρας είναι γνήσιος Μητσοτάκης.Τά γονίδια τής προδοσίας τά έχουν στό αίμα τους.
      Η επαίσχυντη συμφωνία τών Πρεσπών είναι έργο τής Μέρκελ καί τού Σόρος.Ούτε ο Κούλης
      ούτε ο Μπακογιάννης θά τολμήσουν νά πούν μιά λέξη κατά τής συμφωνίας.Τήν άλλη μέρα τούς
      στέλνει η Μέρκελ στήν Κρήτη γιά νά φτιάνουν τσικουδιά διπλής απόσταξης.
      Γιάννης Λάκων

    2. Καλα ειστε πολύ βλάκες. τωρα καταλαβατε ποια ειναι η νουδου; φατε την για τεσσερα χρονια, μεχρι να ερθει ο επομενως να σας ξεγελασει….γιατι ειστε βλάκες, ειπαμε.

    3. αυτοι ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ !! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!!! ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!! ΕΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Κ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΗΤΕ ΟΧΙ.! ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΠΑΚΟΓΙαννη κανενα ελεος!!

    4. Τι περιμένατε από την Νο1 μασονική οικογένεια της χώρας;

    5. Ας ψηφιζαν Ηλια Κασιδιαρη…Τωρα καλα ξεμπερδεματα εκει στην Αθηνα με τους τζιχαντιστες, πουστιδες και οτι ανθελληνικο γινεται.

    6. Έπρεπε οι διοργανωτές να συνεχίσουν την προετοιμασία και να μαζευτούμε όλοι οι πραγματικοί Έλληνες και να συγκρουστούμε με τους προδότες μπάτσους όπως τότε στη βουλή και μετά να πάμε κι από το δημαρχείο να βρούμε τον ίδιο τον πουστάρα.

    7. Τώρα αρχίζει και δείχνει η νέα κυβέρνηση ποια πραγματικά είναι!!!

    8. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η Χ.Α.
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.
      ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.!!!!!!!!!
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??????

    9. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Ο Τσίπρας ψήφισε και εφάρμοσε τα μνημόνια και τα μέτρα που δε μπορούσε να “περάσει” η Ν.Δ.
      Τώρα, οι “δεξιοί” της Ν.Δ. εφαρμόζουν την ανθελληνική πολιτική που θα δυσκολευόταν να εφαρμόσει ο Τσίπρας
      Δυο διαφορετικά κόμματα, που υπηρετούν τα ίδια αφεντικά. Και οι Έλληνες νομίζουν ότι τιμωρούν τον ένα, ψηφίζοντας τον άλλο….

    10. ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ο Κοσσιωνος ο χορτακιας πηρε εντολη απο το αφεντικο του τον Ουγγροεβραιο σιωνιστη Μπαρμπα Σορρος και εκανε τα δεοντα………γνωστη η λατρεια της διαβολοοικογενειας προς καθε ανθελληνικη ενεργεια ποσο δε μαλλον στο θεμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που απο χρονια με τους Γερμαναραδες φιλους τους κανουν τα παντα και μεχρι στιγμης τα καταφαιρανε να το ξεπουλησουν……

    11. Αφού οι Αθηναίοι ‘ αστοί ‘ εξ αρχαιοτάτων χρόνων είναι ΜΑΛΑΚΕΣ με περικεφαλαία και και όλα τα γράμματα κεφαλαία, και ψηφίσαν αυτό το σούργελο το ΦΛΟΥΦΛΗ τον κύριο τίποτα.. τα ήθελαν και τα έπαθαν….Φυσικά στα Gay Pride θα πάρουν το πρωτάθλημα.. και θα φιλιούνται σταυρωτά.

    12. Για τους gay θα το επέτρεπε; Οτιδήποτε εθνικό απαγορεύεται; Μετά κατηγορούμε τους λογής-λογής Soros και δεν εξετάζουμε καλύτερα με ποιούς έχουμε να κάνουμε μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.

    13. MBORI NA EHOUN DIASIMO ONOMA, ALA APO POLITIKI EMBIRIA DEN KATEHOUN APOLITOS TIPOTES, I POLITIKI TOUS INE ENA MEGALO ORATO mi00000000000000000000000den
      ETSI ASKEFTA LITOURGOUN I ANTHROPI POU DEN INE EFHARISTIMENI ME TON EAFTO TOUS !!!!!!!!!!!!!

    14. Συγνωμη διαχειριστη που σε αδικησα.
      Ευχαριστω που το ποσταρες.

    15. Ενας ακόμα συνεχιστής των προδοτών….Για να μάθουνε ποιούς ψηφίζουνε…..Φάτε δημοκρατία!!!Ερχονται χειρότερα ακόμα.

      1. Σιγα μην τον ψηφισανε τον τοποθετησαναι αναλογως οπως κανανε οι εβραιοι αφεντες του και με τον γουρλοματη χαμιλης νοημοσυνης μπαρμπα του…..

        1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…………………………………………………..

    16. AN DEN TO PARI AMESOS PISO , I PROTI KE TELEFTEA FORA THA INE TIS POLITIKIS TOU KARIERAS …!!!

    17. Διαχειριστη εχεις εντολη να απορριπτεις “βαρια”σχολια που αναφερονται στο προσφιλες για τη ΝΤΠ προσωπο του εν λογω αρθρου;

      1. Απο το πολυ χορτο το ΄παληκαρι της μαμας Ντορακλας της Αγειας οικογενειας εχει κανει τον εγκαιφαλο του νιανια ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΑΜΑ………………….. με το γνωστο μονοκομματο ΜΑΣΤΟΥΡΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑ…………..

    18. Σκεφτομαι πως και με ποιον τροπο μπορουν να πλουτισουν συνεργαζομενοι αυτος και ο Χρυσοχο!
      Μπορει καποιος να βοηθησει?

    19. ενω αν θελανε οι πουστηδες να κανουν συγκεντρωση θα την εδινε αμεσως ο ψευτοδημαρχος

      1. Εννοηται για πρεζα χορτο πουστηδες και σαπηλα και πατηνια ο Βλαχοδημαρχος κανει τα παντα και τους δεινει τα παντα……………

        1. Και κλάαμα οι φασίστες. Αν έχετε τα αρχίδια, βγείτε στο δρόμο.

          1. Μαθατε και εσεις το φασιστες βλακες ελληνες!

    Comments are closed.