ΙΔΟΥ Ο “ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΟΡΝΟΣ” ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΣΤΗΝΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ “ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΗΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΘΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ”. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    2

    Φωτό εξωφύλλου. Ο ψευτοαρχιμανδρίτης σε καλλιτεχνική πόζα με τα ακουστικά κινητού στ αυτιά

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Αλωνίζει την Αλεξανδρούπολη και όλη τη Θράκη, ο «πόρνος» Ιωάννης Καρασακαλίδης που έχει εκπέσει από το οφφίκιο του Αρχιμανδίτη και ενώ θα έπρεπε να είχε «ξιουριστεί» και να μη κουβαλά ούτε πετραχήλι, αυτός κυκλοφορεί κανονικά με ράσα και πλούσια γενειάδα για προσηλυτισμό, παρόλο που έχει κατηγορηθεί για «εναγκαλισμούς, θωπείες, ασπασμούς θηλέων κατά συρροήν και επί σκοπώ γενετησίου ικανοποιήσεώς του …». Ο μητρόπολης Άνθιμος αλλά και οι υπόλοιποι τρεις δεσπότες της Θράκης είναι στα … κάγκελα, καθώς ο άρτι αφιχθείς πρώην αρχιμανδρίτης και τρόφιμος των φυλακών, που διαθέτει το … χάρισμα να συγκεντρώνει «ταγμένους πιστούς του», έχει μαζέψει περί τις 8.000 υπογραφές για την δημιουργία σχισματικής παλαιοημερολογίτικης «Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως και πάσης Θράκης»!

    3

     

    Ο Μητροπολίτης Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως

    Ο «ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ

    Ο δεσπότης Άνθιμος μάλιστα, έκρουσε δημόσια τον κώδωνα του κινδύνου και αναγκάστηκε να προειδοποίηση με «αφορισμό» τους πιστούς που ανοίγουν την πόρτα τους στον 43χρονο Καρασακαλίδη, αν και αυτός έχει καταδικαστεί αμετακλήτος από τα συνοδικά δικαστήρια και για «κατάχρηση της πνευματικής του πατρότητος κατά συρροήν σε υπεξούσιά του πνευματικώς θήλεα πρόσωπα, επί σκοπώ γενετησίου ικανοποιήσεώς του, παράβαση κατά συρροήν της δοθείσης υπ’ αυτού μοναχικής ομολογίας περί παρθενίας και δεινότατο σκανδαλισμό της συνειδήσεως των πιστών …». Μάλιστα το Πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο στο οποίο είχε παραπεμφθεί, τον είχε κρίνει ένοχο για όλες τις κατηγορίες και του είχε επιβάλλει αργία 7,5 ετών από πάσης ιεροπραξίας, έκπτωση από το οφφίκιο του αρχιμανδρίτου και στέρηση της πνευματικής πατρότητος. Ένα χρόνο μετά, το Δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο στην Αθήνα υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών είχε επιβεβαιώσει την καταδίκη και είχε μειώσει την ποινή σε 5,5 χρόνια. Ο Καρασακαλίδης προσέφυγε και στο ΣτΕ, χωρίς όμως να δικαιωθεί και ενώ είχε τεθεί σε αργία από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.

    4

     

    Ο φυλακόβιος ρασοφόρος με τις σκοτεινές βουλές 

    ΑΠ’ ΤΟ … ΙΕΡΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    Την έκπτωσή του ακολούθησαν διάφορα περιστατικά στην Αλεξανδρούπολη, όπου κυκλοφόρησαν συκοφαντικά και υβριστικά φυλλάδια με περιεχόμενο σε βάρος του Μητροπολίτη Άνθιμου, των συνεργατών και μελών της οικογένειάς του. Η κατ’ οίκον έρευνα στα σπίτια του πρώην Αρχιμανδρίτη στην Ξάνθη και τη Νέα Χιλή αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν ο συντάκτης, οργανωτής και αποστολέας των φυλλαδίων τα οποία διένειμαν «πνευματικά του παιδιά», δυο από τα οποία είχαν συλληφθεί να γράφουν υβριστικά συνθήματα σε τοίχους σε βάρος του Μητροπολίτη και καταδικάστηκαν. Μάλιστα ο καθηρημένος αρχιμανδρίτης κάθισε στο εδώλιο για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμου και το δικαστήριο του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών. Ο ίδιος δεν την εξαγόρασε και στις 10-11-2016 οδηγήθηκε στις φυλακές Κομοτηνής, όπου εξέτισε μέρος της ποινής, αλλά επανήλθε.

    … ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

    Το σκάνδαλο ξέσπασε το 2013, όταν ο … καλοσυνάτος κληρικός είχε ήδη 7 χρόνια στη μητρόπολή Αλεξανδρούπολης ενώ είχε περιφερθεί σε άλλες δύο ακόμα Μητροπόλεις, απ’ όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Μονή της μετανοίας του στο Άγιο Όρος. Οι πρώτες καταγγελίες ήρθαν το 2012, κατ’ αρχήν προφορικές κι έπειτα γραπτές. Ο εν λόγω κληρικός φέρεται τότε να παραδέχτηκε την ενοχή του στον μητροπολίτη Άνθιμο, αλλά αρνήθηκε όμως την «πρότασή» του για ειρηνική μετάβασή του στο Άγιο Όρος, προκειμένου να γαληνεύσουν οι συνειδήσεις και να διασωθεί το «κλονισθέν κύρος». Βάσει πάντως του Ν. 5383/1932 «περί Εκκλησιαστικών Δικαστηρίων και της προ αυτών διαδικασίας» ο ορισθείς ιερεύς-ανακριτής εξέτασε 11 μάρτυρες κατηγορίας και 13 μάρτυρες υπερασπίσεως, εξέδωκε πόρισμα και ο τότε κληρικός εκλήθη στις 26 Απριλίου 2013 στο Επισκοπικό Δικαστήριο, συνοδευόμενος από συνήγορο υπερασπίσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρουπόλεως. Μετά την προβλεπόμενη διαδικασία το τοπικό Επισκοπικό Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλα τα παραπτώματα για τα οποία κατηγορούνταν και αρμοδίως παρέπεμψε τη δικογραφία στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα περαιτέρω. Στο μεταξύ ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης τον κατέστησε από τότε «αργό από πάσης ιεροπραξίας».

    Ο πρώην ιερέας, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης [YouTube]και ακολουθείται από δεκάδες διαδικτυακούς «φίλους», πιάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι να λειτουργεί παράνομο ναό σε διαμέρισμα της Αλεξανδρούπολης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ένας μικρός θησαυρός, αποτελούμενος από χρυσές λίρες, κοσμήματα, χρυσαφικά, ασημικά κ.ά. που έπαιρνε ως τάματα από πιστές σ’ αυτόν γυναίκες, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε και ένα πιστόλι αερίου που όπως είπε στους αστυνομικούς, το είχε προκειμένου να αμυνθεί, σε περίπτωση που έστελναν οι «εχθροί» του κάποιον για να τον σκοτώσει… Μάλιστα τον Ιούνιο 2018, οι αστυνομικοί επέλεξαν να εισβάλουν στο διαμέρισμα εν ώρα λειτουργίας, πρωί Κυριακής και εκκένωσαν τον χώρο από περίπου 30 άτομα! Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η 39χρονη αντιπρόεδρος του συλλόγου -που μαζί είχαν οργάνωναν εράνους και λειτουργίες- προσπάθησε να εμποδίσει βίαια τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα και συνελήφθη για απείθεια και αντίσταση. Ο Καρασακαλίδης, για τη μαϊμού-εκκλησία, εισέπραξε “καμπάνα” φυλάκισης 19 μηνών από το αυτόφωρο δικαστήριο που οδηγήθηκε φορώντας όπως πάντα ράσο ..!

     

    Μέχρι και χρυσές λίρες βρέθηκαν στο σπίτι του ρασοφόρου. Εικάζεται ότι είναι η λεία που βούταγε από τα τάματα πιστών, ειδικά γυναικών και παντρεμένων .

    Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Άνθιμου

    «Ένας πρώην κληρικός της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και της Μητροπόλεώς μας, ο οποίος καταδικάστηκε αμετάκλητα από τα πολιτικά δικαστήρια και έπειτα καθαιρέθηκε για ανήθικες πράξεις από τα Συνοδικά Δικαστήρια της Εκκλησίας της Ελλάδος, και έχασε τελείως την ιεροσύνη του, στέλνει οπαδούς του σε σπίτια και καταστήματα, προκειμένου να μαζέψουν υπογραφές για να ιδρύσουν παλαιοημερολογίτικη ‘Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και πάσης Θράκης’», Ο Άνθιμος, διευκρινίζει πως η Ιερές Μητροπόλεις στην πατρίδα μας, βάσει του Συντάγματος, είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, προβλέπονται από τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας μας, που είναι ο Νόμος 590 του 1977 και δεν ιδρύονται με υπογραφές, αλλά με προεδρικά διατάγματα. «Ο σκοπός του καθηρημένου κληρικού και των οπαδών του είναι να πετύχουν κάποια νομική αναγνώριση ως παλαιοημερολογίτικη θρησκεία, από αυτές τις παλαιοημερολογίτικες ομάδες που στην πατρίδα μας δεν τις αναγνωρίζει ούτε το Άγιον Όρος, ούτε άλλη Ορθόδοξη Εκκλησία», σημειώνει ο κ. Άνθιμος. Και καλεί τους πιστούς στην Αλεξανδρούπολη και σε όλη τη Θράκη να μην παραχωρήσουν υπογραφές και προσωπικά στοιχεία τους σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά προσπαθούν να κάνουν σχίσμα, ενώ προειδοποιεί όσους το κάνουν πως θέτουν τον εαυτό τους εκτός Εκκλησίας. «Όσοι Χριστιανοί μας θα υπογράψουν από άγνοια αυτομάτως με την υπογραφή τους θα δηλώσουν την απομάκρυνσή τους από την Ενορία τους, από την κανονική και νόμιμη Ιερά Μητρόπολή μας και από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος», επισημαίνει θορυβημένος ο δεσπότης.

    ΛΥΚΟΙ … ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Πρόσφατα με κοινή τους εγκύκλιο και οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης (Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, Ξάνθης Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και Μαρωνείας-Κομοτηνής Παντελεήμων), έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δράση του συγκεκριμένου πρώην κληρικού, αλλά και ενός ακόμη, πρώην ιερομόναχου της Μητρόπολης Μαρωνείας που έχει επίσης καθαιρεθεί. «Φυλαχτείτε απ΄ αυτούς. Έρχονται σε σας ντυμένοι σαν πρόβατα, όμως από μέσα τους είναι λύκοι αρπακτικοί. Περιφέρονται στη Θράκη και προσπαθούν να σας πλανήσουν και να σας εκμεταλλευτούν. Πηγαίνουν από χωριό σε χωριό, προσκαλούν καλοπροαίρετες γυναίκες σε συνάξεις που κάνουν σε σπίτια και καφετέριες και εκεί διδάσκουν τις πλάνες και τα σχίσματα που ζουν», αναφέρεται στην κοινή επιστολή.

    6

    Γιάννης Κολοζώφ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Με τον π. Ιωάννη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αφου τον γνωρίζω προσωπικά και ξέρω το έργο του. Πρόκειται για μια συκοφαντία, που δυστυχώς παίρνει διαστάσεις γιατί πουλάει! Ήδη ο Αλεξανδρουπολεως που τον ζηλοφθονει και τον κυνηγάει ανηλεώς, έπεσε στη δικαια κριση του Θεού και έχει καρκίνο του παγκρεος. Γι αυτό προσέξτε τις κρίσεις σας. Ο Χριστός λέει: Μη αγγίζετε τους δικαίους μου και μην κακολογειτε τους προφητες μου.
      Περισσότερα στον αυριανό λόγο, με αποκαλύψεις και αλήθειες.

    2. Ο πρώην Ορθόδοξος Αρχιμανδρίτης της Ορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, κ. Γ. Ν. έχει καθαιρεθεί από το εκκλησιαστικό δικαστήριο της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Η καθαίρεσή του τεκμηριώνεται από το επίσημο περιοδικό του ίδιου Πατριαρχείου με τίτλο «Ορθοδοξία, τεύχος Γ΄, Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2006, σελ. 445-446.Σε αυτόν το καθαιρεμενο πρώην Ορθόδοξο Αρχιμανδρίτη της Ορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης,και νυν παπικό ιερεα παραχωρήθηκε να τελεί μία φορά το μήνα στην Καλαμάτα, στον Ορθόδοξο Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Αθανασίου, έναντι του Μητροπολιτικού Μεγάρου, από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος. Δύο μέτρα και δύο σταθμα γι αυτό ο Αλεξ/πολεως δεν λέει κουβέντα. ( http://www.markoseugenikos.gr/index.php?name=MINISI ).

    3. Απο την προηγουμενη αναρτηση βγαίνουν αρκετα συμπεράσματα ενα από τα οποια ειναι οτι η πολιτεία κυνηγα τους παρανομους ναους δυστυχώς ομως μονο των Ορθοδόξων οι παγκοσμιοοιητές «δεσποτάδες» για τα παρανομα τζαμιά κουβεντα. Εχει ομως ευθυνη και ο απλός λαός που παρευρισκεται στις λειτουργιες που χοροστατουν. Ας γεμισουμε τις εκκλησιες των απλών και μαχιτικών ιερέων και αφησουμε τους παγκοσμιοποιητες δεσποταδες να λειτουργουν στην κουστωδία τους μονο.

      1. Οσο υπαρχουν προβατα θα υπαρχουν λυκοι…..

    4. ΦΣΚΣ
      Ζωον,οταν το τελαρο εχει μερικα σαπια μηλα δεν πεταμε ολα,κραταμε τα καλα.

      1. Πω πω πανέξυπνο σχόλιο. Θα βγει ένας δάσκαλος που θα την πέφτει στις μαθήτριες και ένας έξυπνος σαν και εσένα θα πει: Τρέξτε στα σχολεία όρνια…

        1. Μη του βάζεις δύσκολα γιατί μπερδεύεται…

    Comments are closed.