«ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑ». ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ-Η 28ΧΡΟΝΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    kerkira

    Μια τραγική ιστορία έκρυβε τελικά η υπόθεση εξαφάνισης της 28χρονης Ανχελίνας Πέτρο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.
    petro-ang-enimerosi1546461661
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του και αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος.

    Αρχικά, ο άνδρας από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει ενώ υπέπεσε και σε λάθη.

    Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

    Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν. Ο πατέρας της ήταν κάθετα αντίθετος στην σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών τσακωμών στο σπίτι.

    Το κορίτσι, το οποίο ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό.

    Οι συνεχείς καβγάδες οδήγησαν στην απίστευτη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, καθώς ο πατέρας, μην αντέχοντας να μην τον ακούσει η κόρη του, την σκότωσε και έπειτα την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού του!

    Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

    image (1)image

    Από την πρώτη στιγμή ύποπτος κρίθηκε ο 52χρονος Α.Π ο οποίος ομολόγησε το βράδυ της Τετάρτης ότι δολοφόνησε την κόρη του. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 52χρονος χτύπησε το άτυχο κορίτσι με σιδερόβεργα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

    Να σημειωθεί ότι η σορος της κοπέλας βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου της.

    girl43
    girl3
    girl2
    girl1

    Ιατροδικαστής: Φονικά χτυπήματα με σιδερόβεργα

    Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε το πρωί έριξε φως στις συνθήκες θανάτου. Όπως είπε στο newsit.gr, η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, ο δράστης τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι.Τα φονικά χτυπήματα, όπως διαπιστώθηκε ήταν 7 και ο θάνατος της γλυκιάς Αγγελικής αναπόφευκτος.

    Η επίσημη ανακοίνωση της ΑστυνομίαςΕξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

    Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

    Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

    Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. #ΟΛΕΣ οι #ψευτο ελληνιδες #πορνες 4ης κατηγοριας #οικου #ανοχης… αμεσως να υποστηριξουν την αλλη #ξεκωλιαρ… τουρκαλβανη… #θελουν και αυτες #μαιμουδε… με #Ειτζ αφρικανουςπου #βρωμανε #σκατ… και #ΟΧΙ #ΑΝΤΡΑ… #γαμ.. το #μουν.. που σας #πεταξε… #γιατι δεν #πατε στην #αφρικη που ειναι γεματη #πιθηκανθρωπου… #ξεφτιλισμενες… χειροτερες #μπουρδελο… της Φυλης= οι πορνες της Φυλης #ΔΕΝ δεχονται να της #γαμαε… ουτε #μια μαιμου με #Ειτζ και #δεν αντεχουν τη #μποχα #εμετου που εχουν οι #προσφυγες #δολοφονοι αφρικανοι= #πιθηκι… η, #πιθηκανθρωπο…

    2. Ακομη και η #τουρκαβανη, απο την προπαγανδα= #πλυση #εγκεφαλου ηθελε #φονια #προσφυγα = #μαιμου να την #πηδαει, (η #γυφτο #ισλαμοπιθηκα) …και #μεγαλυτερες #πουτανες ειναι οι #ελληνιδες γιατι θελουν #πουτσ… απο αραπαδες #πιθηκανθρωπους #προσφυγες αφρικανους που #εχουν #Ειτζ

      1. Ρε πυροβολημένε, ο Αφγανός είχε μεγαλώσει με Ελληνική οικογένεια και ήταν βαφτισμένος ορθόδοξος.
        Ίσως να ήταν πιο Έλληνας από το ανδρείκελο που πρωθυπουργεύει.
        Κρίμα το κοριτσάκι που έφυγε.
        Κι εδώ φταίνε οι κωλόμπατσοι που παρά τις καταγγελίες της δεν την προστάτευσαν, ούτε προστατεύουν πια κανέναν αν δεν λάβουν άνωθεν εντολή. Που να ξεβολεύονται…μειώθηκε κι ο μισθός…

      2. Ελεεινε,ασυναρτητε,βρωμιαρη μουλε ραγια γραικε.

    3. Τι άνθρωποι είστε που γράφετε αυτές τις διαστροφικές κακεντρέχειες.
      Σκότωσε το παιδί του. Ούτε γατί δεν σκοτώνεις με το ετσι θέλω. Γιατί; Μάλλον γιατί την ήθελε ιδιοκτησία του.

      Η κοπέλα, μεγαλωμένη από δαύτον, με τη μανα της στην Αλβανία, βρήκε προφανώς κοινά με τον συνομήλικο Αφγανό που από τα 14 μεγάλωσε με ελληνική οικογένεια στην Κέρκυρα. Και το το τους έδεσε είναι προφανές: η τραυματική εμπειρία παιδική ηλικία και οι ξεριζωμοί. Αν είχε πάει στο Κολλέγιο Αθηνών και είχε μεγαλώσει σε ευτυχισμένη οικογένεια, δεν θα ταιριαζε με άτομο που έχει ζησει τραυματικές εμπειρίες πολέμου. Έτσι πάει.

      Μερικοί δω μέσα τον συγχαίρουν που σκότωσε το παιδί του. Από το Δαφνί γράφετε ή κυκλοφορείτε ελεύθεροι; Διποδοι κακεντρεχείς στόκοι.

      1. Μουλοι οι ραγιαδες που εχουν πιασει υποπατο σε ολα,Ελευθερια.

    4. M ξεχναμε το ΝΟΜΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ….

    5. Μοιραίοι έρωντες αλλοδαπών πιθήκων.
      Α ρε παλούκωμα που σας χρειάζεται ισλαμοπίθκες.
      Σιγά μην πάει ΕΛΛΗΝΙΔΑ με ΑΦΓΑΝΟ, ΑΛΒΑΝΟ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ και λοιπό πιθηκαριό.
      Καμιά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΣΑ λυσσασμένη μητρομανής, μπορεί…..

    6. Ρε συ ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ άντε να διαβάσεις λίγη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, στρακαστρούκα συριζαίικη.
      Τα σκότωναν τα παιδιά τους οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και σκοτώνονταν και οι ίδιες για να μην πέσουν στα χέρια των αλλόθρησκων και τα μαγαρίσουν. Δεν έχεις ακουστά το ΖΑΛΟΓΓΟ, το ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ με τον ΚΑΨΑΛΗ και πόσα άλλα;
      Αλλά ποιος ξέρει τι κριτσίνι συριζαίικο είσαι.
      Εσύ να πας σε γιατρό να κοιταχτείς συριζαίικη μαϊμού.

    7. Πού είναι οι αριστεροί αντιρατσιστές να φωνάξουν για τον ρατσιστή πατέρα που δεν ήθελε γαμπρό Αφγανό?Μόνο για τους Έλληνες έχουν κράξιμο?

    8. ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΜΠΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
      ΑΛΗΤΕΣ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ

      1. Ναι είναι μόδα των τελευταίων ετών γιατί βλέπεις είμαστε όλοι ίδιοι σύμφωνα με τα δεδομένα τα δικά τους. Διαβάζεις γονέας ασελγούσε στο παιδι του, και μετα απο μέρες αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για γύφτους Αλβανούς πακιστανούς κι ότι άλλο σκατα θέλεις. Μιλάμε για τραγική κατάσταση.

    9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ 93; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    10. Τυπικο τελετουργικο εγκληματος τιμης των μωαμεθανων . πιθανοτατα μουσουλμανος ο αλβανος πατερας , στην υπολοιπη Ευρωπη οι μουσουλμανοι σκοτωνουν τις απειθαρχες κορες και τις θαβουν στο πισω μερος του σπιτιου , με το κεφαλι προς την Μεκκα. Εκατονταδες οι περιπτωσεις .

    11. Λυπάμαι πολύ για το κοριτσι. Κρίμα… Όμως σε κάθε εγκληματική πράξη, όποια πέτρα και να σηκώσεις βρίσκεται ένας Αλβανός. Ο παιδοκτονος τώρα, αλβανος. Στη δολοφονία της Τοπαλουδη αλβανος, αλβανη κι η 19χρονη που πέταξε το παιδί της στη Νέα Σμύρνη, Αλβανοί κι αυτοί που δραπετευσαν., Αλβανοί με ναρκωτικά, κάθε μέρα κάποιο εγκλημα θα ακούμε με πρωταγωνίστρια αγωνιστές αλβανούς…!! Άιντε τσακιστειτε στη χώρα σας αρκετά μας… βρωμισατε!!!

    12. Οι αλβανοι παντα θα ειναι μια εγκληματικη κολοφαρα που μας καθησε σαν κοριος στον σβερκο.

    13. TON KAΤΑΝΟΩ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ.

    14. Ειμαστε για γελοια…οι Αλβανοι ρατσιστες? Απαπαπαπα…..που ειναι οι Αριστεροι Συριζαιοι να μιλησουν?….Αλλα αμα μιλησουν Ελληνες να πεσουν να τους φανε…Η προδοσια απεναντι στους Ελληνες με εντολη της νεα παγκοσμιας ταξης και εντολοδοχους τους Ελληνες πολιτικους και οχι μονο ειναι μεγαλη και διαχρονικη…….Οι ξενοι ειναι καλοι αλλα για εσας τον απλο Ελληνικο λαο….εμεις ουτε τους ακουμπαμε ζουμε στις βιλες και 5 αστερα ξενοδοχεια μην κολησουμε και καμια αρωστεια…..η Υποκρισια στο μεγαλειο της η ιδεολογική καταρευση στο απόγειο της…

    15. Ακομα και αν ελληνοποιουν τα ονοματα τους για να κρυψουν την καταπτυστη καταγωγη τους οι αλβανοι ,ο απιστευτος αριθμος και η φυση των εγκληματων τους , τους ταυτοποιει .
      .

    16. Αγγελική Πέτρου;;; Απο κι ως που;;; Ανχελινα Πέτρο ηταν το ονομα της άτυχης κοπέλας. Εν παση περιπτωςη, το οτι είχε σχέση με εναν Αφγανό δεν δίνει το δικαιωμα σε κανεναν να την σκοτώσει. Εγω απλως θα την πετούσα εξω απο το σπιτι και θα την αποκληρωνα. Κρίμα, έφυγε πολυ νεα και απο τον ιδιο της τον πατέρα. Καλο της ταξίδι.

    17. Συγνώμη γιατί την γράφετε Αγγελική Πέτρου? Το διαβατήριο της γράφει ότι λέγεται Ανχελίνα Πέτρο και γεννήθηκε στο Μπεράτ της Αλβανίας και είναι Αλβανικής εθνικότητας. Θεός σχωρέστην αλλά πρέπει όλους τους αλλοδαπούς να τους κάνουμε Έλληνες? Αμάν πιά. Αυτά τα κόλπα τα κάνουν οι Συριζαίοι, τα κάνετε και σεις εκεί στο Μακελειό?

    18. Καλα εκανε .Μπραβο στον Πατερα.Αυτο θα επρεπε να κονουν ολοι οι Ελληνες αλλα κοιμουνται βαθια.Αυτο που δεν καταφεραν ολοκληρωτικα επι Τουρκοκρατιας να μας μπασταρδεψουν γινεται τωρα ταχυτητα.Να θυμασται οτι η νεα Ταξη εχει το μπασταρδεμα των εναπομειναντων Ελληνων για να γινουμε οπως η Αιγυπτος η το Ιραν (κοινωνια μουλων) σαν τον νουμερο ενα στοχο.

      1. Τελικα δεν το εκανε επειδη ηταν αφγανος αρα ειναι ενα κτηνος καμμια υποστηριξη δεν χρειαζεται

      2. Τι λες ρε νούμερο; ποιος έχει δικαίωμα να αφεθεί τη ζωή του άλλου; αντε σε κανένα γιατρό να σε κοιτάξει που με τέτοιες αντιλήψεις κυκλοφορείς ελευθερος

    19. πλάκα έχουν οι Αλβανοί , ξέρουν τι σκατορατσα ειναι και προσπαθούν να την διορθώσουν , πηγε ο φουκαράς στην κερκυρα και σκέφτηκε κάποιος χαζός ελληνας θα την παντρευτεί να ξεφύγουμε απο την μιζέρια της φυλής μας , ελα όμως που ειδε ο γύφτος την γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του

      1. Το μονο που καταφερες να κανεις εκδηλο,εσυ οπως και οι αλλοι,ειναι το επιπεδο της κοινωνικης σου κουλτουρας,μιας επικινδυνης συνυπαρξης αμαθειας και διεστραμενης πρωσοπικοτητας που μονο σε πιο πολλα δεινα απ᾽ οτι ευρισκεσαι τωρα σε οδευει.Ειναι,ξερεις,επικινδυνο να πετας πετρες γυρω σου τη στιγμη που ζεις σε γυαλινο σπιτι.

    20. Ουτε οι αλβανοι δεν θελουν τις επιμειξιες με τους ισλαμοπιθηκες…… την ωρα που οι κομμουνιστες και φιλελεδες παροτρυνουν τους Ελληνες σε αυτες…

      1. Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

    Comments are closed.