ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μία βόλτα σε μερικά απο τα κεντρικά ξενοδοχεία της Κομοτηνής. Όσα λεωφορεία είδαμε, ΟΛΑ ήταν εκεί παρκαρισμένα ενόψει της αυριανής εκδρομής των Ελλήνων στην Τουρκία. Από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Στις ειδήσεις των 8 είπαν για συνολικά 150 λεωφορεία που θα πάνε.

    Τι να πεις για αυτούς τους Έλληνες; …

    Οι Τούρκοι καθημερινά μας απειλούν σε Κύπρο Αιγαίο και Θράκη και εμείς πάμε και τους δίνουμε λεφτά…

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Όταν πας Τουρκία πληρώνεις βίζα. Που παν τα λεφτά; στο κράτος τι αγοραζει το κράτος της Τουρκίας; όταν ψωνηζεις εκεί που σου γελά ο φίλος γείτονας καταστήματαρχης πληρώνεις και τον ανάλογο φόρο. Που πάει αυτός ο φόρος; στο κράτος. Τι αγοράζει σήμερα το κράτος της Τουρκίας; όταν φας την σφαίρα να ξέρεις ότι είναι από ενα φτηνό δερμάτινο που πήρες και ένιωσες χαρουμενη

    2. Ξεχωρα απο τα νησια ποσοι θα πηγανε για τουρισμο στους γειτονες αλλα δεν ειναι μονο
      αυτο. Απο Νεα Υορκη πανε Ελλαδα με την Τουρκικη Αερογραμμη και εκθειαζουν και το σερβισε
      και αμα τους πεις τιποτα σε κυττανε σαν εχθρο.

    3. Σας διέφυγαν και τα πούλμαν που έφευγαν απο Αθηνιστάν!Τίγκα η Φιλελλήνων και η Λεωφ.Αμαλίας από προχθές με πούλμαν Ελλήνων..γιά Τουρκία!Και δεν υπολογίσαμε και από Ομόνοια πόσα έφυγαν!! Τέρμα ποι Τούρκοι είναι ήδη εδώ και κάνουμς πως δεν καταλαβαίνουμεεε..

    4. Ψηφοφορια του Συριζοπαστοκ και της Νεας Δουλας ειναι,μυριζουν ΚΟΥΚΟΥΕΤΖΙΛΑ απο χιλιομετρα.

    5. Αυτοί που πάνε στην Τουρκία σήμερα για τουρισμό και όχι μόνο… είναι τόσο ‘Ελληνες, όσο είναι αυτοί που πάνε για ψώνια και για τζόγο στα Σκόπια, στη Βουλγαρία, στην Αλβανία κ.λπ.
      Δυστυχώς παιδιά έχουν χάσει τελείως το εθνικό φρόνημα, την εθνική και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ακόμα μια φορά γίνονται ραγιάδες και ισλαμολάγνοι, αφού αφήνουν τα λεφτά τους, στους Τουρκαλάδες, στους Σκοπιανούς, στους Βουλγάρους και στους Αλβανούς!!!
      ‘Οσο για τους έχοντες Μικρασιατική και Ποντιακή καταγωγή, ΝΑΙ να πάμε για προσκύνημα στην Αγιά Σοφιά και στις χαμένες Πατρίδες, αλλά… Μετά τον επερχόμενο πόλεμο σαν νικητές και όχι σαν ζητιάνοι!!!
      Αν θέλουν να λέγονται ‘Ελληνες, να μάθουν να φέρονται και να αποδίδουν επιτέλους «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ», ειδικά στους Τούρκους βάρβαρους που δεν έχουν τίποτε ανθρώπινο αφού από την κούνια τους είναι όλοι δολοφόνοι και ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας…
      ‘Οσο για την αγάπη και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των λαών, συμφωνώ απολύτως, όμως με μία διαφορά… Τους αγαπάμε και τους σεβόμαστε στο μέτρο που κι’ αυτοί μας σέβονται και μας αγαπούν!!!
      Μετά απ’ αυτά υπάρχει κανένα πρόμπλεμ:::

    6. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ …………. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΟΙΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ. ΑΣ ΟΨΕΤΕ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΕΥΤΟΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΠ.
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΗΒΗΛΗ, ΗΛΙΑ ΒΕΝΕΖΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

    7. δηλαδη αν καποιος θελει να παει να δει την Αγιά Σοφιά να κανει το σταυρο του και να προσευχηθει στον ιερο ναο ,θα ειναι προδοτης και ντροπη? ερωτηση κανω …

    8. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΙΔΕΣ , ΡΑΓΙΑΔΕΣ & ΕΣΕΙΣ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ DNA ΚΑΙ
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ , ΔΕΝ ΕΞΥΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ , ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗ ΚΑΤΑΛΗΛΑ , ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    9. Όταν πας Τουρκία κι αγοράζεις κατι πληρωνεις και φόρο. Ο φόρος πάει στο κράτος που αγοράζει S400 αυτά που θα φας στην κεφάλα σου

    10. Και η πλάκα είναι ότι τουλάχιστο εγώ ξέρω άτομα που πάνε Τουρκιά ,που είναι πάνω από όλα η Ελλάδα!!! ,ρε σεις ο Ελληνας μπροστά στη κονόμα και τη καλοπέραση του δε βάζει τίποτα ,σε αυτή τη χώρα ο ένας δουλεύει τον άλλο που ζείτε!.

    11. ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ MΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΛΑΟ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ. ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ, ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΊΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΎ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ.
      https://youtu.be/pyo982XqtMs

    12. Μετα απο τετοια απογοήτευσή.. Πως να έχουμε ελπιδα.να πάει μπροστά η πατρίδα? Εμεις εκτονώνουμε τα νεύρα μας στο διαδίκτυο, ο κ. Χίος αναλωνεται στον αερα..κ γραπτώς κ ενας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη… Έρχονται δυσκολοι καιροί.. κ αυτοί τυρβαζουν… Ασπρισαν τα μαλλιά μου.. Κ οι γονείς μου εφυγαν με την ίδια νοσταλγία να απελευθερωθουμε αλοτ τους Ανθέλληνες πού μας έχουν απομυζησει τόσα χρονια.. τούς μόχθους μας.. κ τωρα ξεπουλουν την πατριδα μας… Ας κανουμε Αντίσταση.. εστω οι λίγοι που μειναμε… κ οι αλλοι. μακάρι να μείνουν εκεί για πάντα.. Δε θα μας λείψουν.. Ποσο λυπάμαι..συγνώμη παρασύρθηκα…

    13. Καλο οθωμανικο παλουκι στον πισινο σας κουφ@@λες και μην μας ξαναγυρισετε,δεν θα μας λειψετε καθολου.

    14. Ο/Η αυτοχθων ιθαγενης αγελης μπουγατσολανδης με αριστεροδεξιους φυλαρχους λέει:

      Το ξερετε οτι το 1940 οι Τουρκια μας εδωσε πολεμικο υλικο και πεντε εκατομοιρια φυσιγγυα ποσοτητες που ειχαν κατασχεσει απο τις δυναμεις μαε κατα τη μικρασιατικη εκστρατεια το 22,, τα οποια φυσιγγυα δενντσιριαζαν στα Ελληνικαψ οπλα του 1940 ,αλλα δυαλυθηκαν στο καλικοποιειο και χρησιοποιηθηκαν η μπαρουτη τα καψυλεια οι βολιδες το ην κατασκευη πολεμικου υλικου με το οποιο νικησαμε τον μουσολινι;Οι Τουρκοι μας οι γιουναν δηλαδη Ιωνες,η Ιωνια. ειναι γεματη αρχαια δικα μας η Αγια Σοφια το Οικουμενικο Πατριαρχειο Κωσταντινουπολεως και αυτη δικη μας,οι εκκλησιες που τις ανοιγει η τουρκια ,η Παναγια Σουμελα ,τι λετε ρε παιδια τωρα ((τη λετε)) στους Ποντιους που πανε για Προσκυνημα στην Παναγια Σουμελα και στους χριστιανους που πανε στο Πατριαρψειο και την Αγια Σοφια;Σιγα τα εκατομοιρια ευρω που αφηνουν οι δικοι μας εκει,πρεπει να πηγαινουν οσο περισσοτεροι Ελληνες εκει για να καταλαβουν τι ειχαμε και τι χασαμε με τους διχασμους και τα πεισματα των τοτε πριγκιπικων οικογενειων που παραχωρουσαν στους Οθωμανυς κολοκληρες επαρχιες για να συμαχισουν μαζι του στηδικδικηδτουθρονου,τη θησκοληψια που ξευνανε τη μπογια απο τις εκκλησισαστικες εικονες και τις εδιναν στουε αρρωστου να τιε καταπιουν να γινουν καλα,για τους εξηντα χιλιαδες καλογερους και μονο εξι χιλιαδες στρατιωτες,πηγε γνωστος πενταημερη εφτασε μεχρι κατω Εφεσο,μου ελεγε που να νασουνα τι μας πηραν οι Τουρκοι οσο επιανε το ματι σου καμποι απεραντοι καλλιεργημενοι,η γυναικα του που κραταει απ την Πολη ((στραβωσε)) σε μια φαση και δεν πληρωσε εισοδο καο εκανε πεισματα καμποση ωρα σε ενα αρχαιολογικο χωρο εννοωντας οτι αυτα ειναι δικα μας και δε πληρωνω εισοδο την κυκλωσανε οι φυλακες και την αγριοκοιταζανε,τακανε πανω της απ το φοβο της πληρωσε κι ακομα τρεχει,σε περασανε για τζιχαντιστιρα της λεω,φοβουνται τους τζιχτιστες εκει θα περναγες καλα στα μπουντρουμια του Ερντογαν εχεις και μουρη τζιχαντιστικη μουρη τσακαλιου της λεω (πεφτει παντοφλα συνεφο στο σπιτι),ωχ ωχ μου λεει αυτο φοβηθηκα μη με πανε μεσα,νταξει ρε παιδια και οι τουρκοι ερχονται εδω τουρισμο και ετσι μας δινουν λεφτα να αγορασουμε σφαιρες οποτε ειμαστε πατσι;Αλλωστε δεν τους χαριζοθυμε λεφτα νας προσφερουν προιοντα και υπηρεσιες,π.χ.,σε εκεινα τα υπογεια της Πολης με τους χωρους της κοιλιας δηλαδη,ποιος λεει οχι;;;;( χαριτολογωντας)

    15. Δε μπορώ να το πιστέψω ότι μείναμε τόσοι λίγοι.

    16. Τομισοςτρωει τα κοκαλα λεειμια παροιμία!!!κι αυτο υπάρχει πολυ στο κόσμο μας!! Δυστυχώς με το μίσος δεν θα προκοψουμε ποτέ γιατί αυτο χωρίζει τους ανθρώπους τους βάζει να πολεμάνε και να σκοτώνονται !!!!

    17. ΑΙΣΧΟΣ σε αυτους .Δεν πηραν χαμπαρι τι γινεται?????
      Θελουν κραξιμο χοντρο!!!

    18. Καλό θα είναι να μην γυρίσετε να ξεβρωμισει ο τοπος

    19. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που βρίζουν τον Τραμπ και την Αμερική.Αφου πιο Τουρκολάγνοι απο τους νεο-Ελληναράδες ραγιάδες δεν υπάρχουν στον πλανήτη λέμε.Οπότε τι να σου κάνει και ο Τραμπ να ξεκινήσει πόλεμο με τους Τουρκαλάδες και για ποιόν λόγο???Να σκοτωθούν τόσοι Αμερικανοί στρατιώτες για να πηγαίνουν οι Γιουνάν ραγιάδες για ψώνια και διακοπές στην Τουρκία σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο!!!

    20. Οι σφαιρες των Τουρκων που θα μας σκοτωσουν ειναι αγορασμενες με τα λεφτα των ηλιθιων Ελληνων.
      Ολα τα λεφτα μου στο Τουρκο καταστηματαρχη που θα τους ευχηθει χρονια πολλα για τη 28 Οκτωβριου 1940.

    21. Τι να πει κανεις. Οτι ειναι ξεφτιλισμένοι;;; Και οι Κύπριοι την ημέρα της εισβολείς πήγαιναν στα κατεχόμενα, το ξεχάσαμε;;; Τα έδειξε η τβ. Κι εγω θελω πολυ να πάω στην Ελασσόνα, Αλικαρνασσό κλπ Ελληνικές πολεις, αλλα δεν το κανω. Δεν θελω να τους δώσω λεφτά. Να πληρώσω τι;;;; Αυτα που μας ανηκουν;;;;

    22. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ
      ΓΙΑΤΙ Η ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ

    23. και οι γερμανοι μας γαμησαν και μας γαμανε συνεχεια αλλα εμεις τους προσκυναμε

    24. Δεν είναι Έλληνες. Είναι ραγιάδες, και ίσως τα καταλύπα από τα 400 χρόνια σκλαβιάς και των τσαντιροτουρκοσπορων της Μικράς Ασίας…να πάνε μωρέ να φορέσουν και φέσι….δεν θέλω ούτε να τούς βλέπω…

    Comments are closed.