ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ! ΔΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Κίνημα Αλλαγής η είδηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος, με αιτία την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην τον θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

    Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ είναι σε αναταραχή μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, και είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έχουν πέσει τα πρώτα τηλεφωνήματα τόσο προς την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ όσο και προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από στελέχη που ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες.

    Μάλιστα, η ανησυχία κορυφαίων ονομάτων του ΚΙΝΑΛ για την επόμενη μέρα είναι έκδηλη, καθώς επίκεινται σε περίπου 40 μέρες οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
    Εκτιμάται, δε, ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Κίνημα Αλλαγής θα οδηγήσει σε κύμα παραιτήσεων υποψηφίων του κόμματος. Ήδη, ο Γιώργος Ντόλιος, η Σοφία Θεολογίτου (Κυκλάδες) και ακόμα δύο υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία δήλωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι, διαμαρτυρόμενοι για την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα.

    Μέλη, δε, της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ζητούν άμεση σύγκληση του οργάνου, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώνεται και να ληφθούν, αν χρειαστεί, οι ανάλογες αποφάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Ρε πάτε καλά? Τι διαλύθηκε το ΚΙΝΑΛ λέτε !!.Χωρίς αυτόν τον Βροκόλακα βλέπω να ξεπερνάει το ΣΥΡΙΖΑ !!

    2. Αυτά γίνονται στην “Δημοκρατία” το “πολίτευμα” του παρασκηνίου και της νοθείας. Αυτόν τον χοντρό να τον προσέχεις… δεν είναι απλός ταχυδακτυλουργός, έχει από πίσω σκηνικά υπερπαραγωγές του χόλιγουντ.

    3. Δυστιχως εγω τον βλεπω σαν τον νεο προεδρο δημοκρατιας βλεπω να ρχεται!

    4. Καμινης….. Αλλος ξεφτιλισμενος αυτός…… Δεν υπάρχει ένας να μπορεί να μαζέψει όλο αυτό το αληταριο;;;;…. Ρε Ένας!!!!….. Ρε Ένας!!!!!!

    5. αυτοι που θα ψηφίσουν ΚΙΝΑΛ γιατί δεν πάνε κατευθείαν στον ΣΥΡΙΖΑ? οι Παπανδρέου, ο Καμινης, και οι περισσότεροι που κατεβαίνουν με το ΚΙΝΑΛ είναι του ΣΥΡΙΖΑ θέμα χρόνου είναι να παει και η Φώφη

    6. Ολη η φροντίδα και η έννοια τους είναι πως θα κρατήσουν τις καρέκλες τους με κάθε τρόπο,πράγμα που προσπαθούν λυσσωδώς και χωρίς να διστάζουν σε τίποτα…”Πολιτική επιβίωση” το λένε οι αχρείοι…Να διορθώσουν κάτι υπέρ των πολιτών η να λύσουν κανένα πρόβλημα που ταλανίζει την χώρα,ούτε που ασχολούνται…Αυτό είναι πασιφανές…Ας φερθούμε αναλόγως…

    7. Η επιλογή Καμινη δεν ήταν καί τόσο ατυχής . Θα διοργανώνει γύρους στην Μονμαρτρη καί mini μαραθώνιους γιά τούς οπαδούς τού ΚΙΝΑΛ !

    8. Πρωτα να πληρωσουν τα 200+ μυρια που χρωστανε,να παει φυλακη το 2/3 του αποκοματος και μετα ας αυτοκτονησουν ομαδικως τα παστοκια,δεν μας νοιαζει.

    9. και απο πίσω το γκρέμλιν ο αρχιπροδώτης και ο καταστραφέας της χώρας ο Σιμήτης

    10. Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια βάλτε τους 300 με τα τσιράκια τους σε ξερονήσι Αυτή είναι η λύση η Ελλάδα να ξεβρωμίσει

    11. Το Κίνημα Αλλαγής πιθανόν να ανεβάσει τα ποσοστά του. Ο Βενιζέλος ήταν βαρίδι για το κόμμα, αλλά και για το λαό. Κούρεμα μικρομολογιούχων και λίστα Λανγκάρντ κάνουν το Βενιζέλο κόκκινο πανί.

      1. Ενω οι αλοι ειναι Άγιοι….Συνχαρητηρια…Απατοι θα πατε

    12. ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΡΑΣ.ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

    13. Βρε Φώφη με την ελιά στα χείλια θα τελειώνει ο άλλος σαν υπολογισμός χαχαζαχααααααααααααααααά…

    14. Επειδή παραιτήθηκε ο χοντρός διαλύεται το ΚΙΝΑΛ? Θέλει να μπει αρχηγός επικρατείας για να εκλεγεί χωρίς ψήφους. Ο Μπένυ ο χοντρόκωλος, καθηγητής συνταγματικού δικαίου που έχει ξεσκίσει το σύνταγμα, το κατάντησε κουρελόχαρτο με αυτά που ψήφιζε. Το καθίκι που καταρράκωσε τα ασφαλιστικά ταμεία, που κούρεψε τα ομόλογα. Αυτό το παχύδερμο. Αη στο διάολο κερατά.

      1. ΕΝΩ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΩΤΟΣ!!ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΙΝΑΛ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!

    15. Ρε φίλε τι φωτο είναι αυτη; Εδώ βλέπουμε τη Φώφη να έχει βαλει το χέρι μέσα στο παντελόνι τον Μπεν και να του λέει: εγω καποια στιγμη θα σε ρουφήξω. Ο Μπεν έχει κλείσει τα μάτια και σκέφτεται την ώρα που χύνει μέσα στο στόμα της Φώφης. Καυλωσα.

    16. Κανεις δεν παει στον Τσιπρα, στο Μητσοτακη θα πανε

    17. Τόσο μαλακισμένη δεν την περίμενα. Ας καθίσει σπίτι της να πλένει κανένα βρακί .

    18. απο την στιγμή που οι Παπανδρέου βρέθηκαν στο ΚΙΝΑΛ ειναι θέμα χρόνου να γίνει η συνένωση με τον ΣΥΡΙΖΑ
      εγω θα πρότεινα σε αυτους που ειναι να ψηφίσουν ΚΙΝΑΛ να ψηφίσουν κατευθείαν ΣΥΡΙΖΑ να μην παει και χαμένη η ψήφος τους

    19. Μπράβο στην Φώφη. Έτσι δρόμο το παλιό σειστημα που μόνο κακό έκανε στο κόμμα και στην Ελλάδα. Νέο αίμα νέους ανθρώπους να φύγουν όλοι τους

    20. Μας κατεστρεψαν! Που θα παει ο μοσχ@ρος;;; Στην νδουλιτσα για δουλιτσα;;;; Ου να χαθειτε!

    21. Κατέβα ρε κουβά στον λαό να δεις τι μαύρο έχει να φας…. Θες και επικράτειας ξεφτιλισμενε….

      1. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    22. τον εδιωξε γιατι καταλαβε οτι δεν φερνει ψηφους ο Βενιζελος……..
      στην Θεσσαλονικη ολοι τον φτυνουν……..
      και εβαλε τον αλλο ανθελληνα τον Καμινη στην θεση του……

      ρε ουστ ξευτιλες ολοι σας…….
      μαυρο στο Πασοκ της μιζας και της αρπαχτης

    23. Ο/Η Μπάμπης: υπουργός έρωτα μισθωτών και συνταξιούχων λέει:

      Ντροπή στη Φώφη. Αυτό θα δημιουργήσει ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει κίνδυνος ο Κυριάκος, ο άδωνις, ο πορτοσάλτε, ο μπάμπης και ο μπογδάνος, δηλαδή οι γαμιάδες των μικρομεσαίων και των φτωχομπινέδων να μείνουν χωρίς κουτάλα. Ο ΜΟΝΤΙΕ

    24. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. έφυγε ο Μπένυ και βρόμισαν τα σκατά.

    Comments are closed.