ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο “ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ” ΤΟΥ ΒΒC!!! O Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
exofyllo 4

O Περιφειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του, αγκαλιάζει και χαιρετάει τον “Mr Fokas”!

Να τον εμπιστευτούν και πάλι, ζήτησε από τους πολίτες της Εορδαίας, ο εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής του ομιλίας στην Πτολεμαΐδα και της παρουσίασης 16 Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Ανατροπή- Δημιουργία», για να συνεχίσει το έργο  και τις παρεμβάσεις του, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής .

Ποιος όμως ήταν στην πρώτη σειρά, πρώτη μούρη στο “Καβούρι” ;;;

FOK FOK

Πρόκειται για τον “Μr Fokas” όπως τον παρουσίασε το ανθελληνικό δημοσίευμα του BBC μέσω του οποίου παρουσιάστηκε δήθεν “Μακεδονική μειονότητα καταπιεσμένη και αόρατη” … !

Στο δημοσίευμα ο 92χρονος κύριος Φωκάς, εμφανίζεται ως συνταξιούχος δικηγόρος που ζει στην Βόρεια Ελλάδα και ο οποίος έχει δύο εθνικότητες την Ελληνική αλλά και την “Μακεδονική”, όπως λέει. Δηλώνει ότι η μητρική του γλώσσα είναι η “Μακεδονική” και εξιστορεί τα όσα υποτίθεται περνάει εδώ και αιώνες με διώξεις κτλπ η “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα.

makedon.jpg katapiesmen

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε το ανθελληνικό δημοσίευμα του BBC που δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε στο βίντεο τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να αγκαλιάζει και να χαιρετάει τον “καταπιεσμένο Μακεδόνα” του BBC.

Μην ξεχνάμε ότι στην πρώτη σειρά κάθονται πάντα οι VIP , οι επίσημοι δηλαδή παριστάμενοι στην εκδήλωση, όχι απλά κάποιος που πήγε αυτοβούλως να παρακολουθήσει μια ομιλία!

Mιλάμε ουσιαστικά για μια κίνηση που προκαλεί αναγνώριση “Μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα αλλά δημιουργεί και πολλά νέα ερωτηματικά για το πόσο σχεδιασμένο ήταν και με την στήριξη ποιων, το ανθελληνικό δημοσίευμα του BBC.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το δημοσίευμα του BBC τον Φεβρουάριο του 2019, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών μέσω διπλωματικών κύκλων, είχε αντιδράσει λέγοντας τα εξής:

«Η συμφωνία των Πρεσπών εξαλείφει κάθε περιθώριο έγερσης ζητήματος μειονότητας», το ρεπορτάζ του BBC περιέχει ανακριβείς και διαστρεβλωμένες πληροφορίες για τη συμφωνία των Πρεσπών και την Ιστορία .”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τσιπρα….Γουλια γουλια σταγονα σταγονα στης προδοσιας το φαρμακι τον Ελληνα βουτας
    Γιατι ειναι ψεμματα οτι τον Βαλανε στην Στοα της Γαλλιας….Ολα τα φιδια εκει ειναι…

Comments are closed.