ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! “ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕ! ΦΩΝΑΞΤΕ” – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ – ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙ ΤΑ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΜΑΤΑ – ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    Κοινοποίηση:
    mpineli

    Ήταν υποψίες που έγιναν φωνές. Οι Συριζαίοι αρνιόντουσαν κάθε ανάμειξη στον προσυτιλισμό ΡΟΜΑ για να γεμίσουν καμιά πλατεία. Τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τους έδιναν 25 ευρώ το κεφάλι για να είναι παρόντες και να ζητωκραυγάζουν υπέρ του Τσίπρα. Οι Συριζαίοι γελάγανε.

    Το βίντεο που μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα δίνει την απάντηση σε όλα τα παραπάνω και αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα: Ένα μάτσο κλέφτες και ψεύτες ρήμαξαν τη χώρα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΠΙΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ .ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΜΕΝΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΙΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ,ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Τ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤ.ΧΙΟ,ΣΤΟΝ<> ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ <> ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ,ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ,,Η <> ΑΠΟ <>?ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ…….ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤ.ΧΙΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΔΩ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ,ΜΑ;ΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ?ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ -ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ.

    2. Kατα τον Καρατζαφερη 850000 λαθρομεταναστες πηραν απο την κυβερνηση δικαιωμα ψηφου
      Οι ρομα μαζικα ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ
      Ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες πηρε 1300000 ψηφους
      Συμπερασμα Ποιος αλλος ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ?

    3. Αν ο Κουλης ηταν Ελλην και εξυπνος θα τους μαζευε ολους τους αριστερους και θα τους επαιρνε τα κεφαλια στο Συνταγμα,Ο κοσμος θα τον εβγαζε μεχρι να βρικολακιασει

    4. …” είμαι ενας άλλος
      ζω σε παράνοια
      τον εαυτό μου βρίσκω σπάνια…”
      ..
      ..Εγω δεν καταλαβαίνω ενα πράγμα με ολους τους πολιτικους, αφου το ξέρουν και οι ιδιοι πως είναι ανίκανοι να διοικήσουν και παντελώς άχριστοι, γιατί επιμένουν;
      Απάντηση: γιατί είναι σε ολα αχριστοι. Πώς θα ζήσουν;
      Δεν το έχετε προσέξει πως κανεις απο αυτους δεν εχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους; Αλλά θέλουν να πουν σε εσένα, εργάτη, ποιό μεροκάματο σου αξίζει για την δουλειά σου και πότε θα βγεις στη σύνταξη

    5. Μη ξεγελιέστε παιδιά.
      Εντάξει χάλια ο Τσίπρας αλλά μη σας κατευθύνουν τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια στον Κούλη και τη Νουδούλα.
      Θα είναι η ταφόπλακά μας αν καταφέρουν να ανεβάσουν και άλλο τα ποσοστά του.Ποτέ το Μητσοτακέικο δεν αντιπροσώπευε το λαό αλλά το κεφάλαιο το οποίο και υπηρετούσε.Μη ξεχνάμε τη SIEMENS και τη φυγή Χτιστοφοράκου από την Ελλάδα.

      1. Ενώ τα τσιπρόπανα ήταν ο λαός ρε χολεριασμένο;

    6. Αηδία .. πιο ξεφτίλας δεν γίνεται… που καταντήσαμε .. γελοίε Τσίπρα ! Και μην γελιέστε.. ιδια σκατα και ο Κουλης!

    7. “κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι είναι ικανός να πράξει ενας έλληνας πολιτικός σε βάρος της χώρας και του λαού του, μόνο και μόνο για να μπορέσει να κρατήσει σφιχτά την καρέκλα της εξουσίας του μία ακόμη μέρα…”. Τ. Χόρτον, Τα απομνημονεύματά μου, έκδ. 1923 (Αμερικανός πρόξενος στη Σμύρνη κατά την Μικρασιατική καταστροφή)

      1. Φον Δημητράκης του Ψαθά… τα περιγράφει όλα!!!

    8. Μια χωρα ειναι αδυνατον να λειτουργησει σωστα! Ειναι ζουγκλα! Τετοια ζωα σαν τον τσιπρα μονο σε ζουγκλα μπορουν να το παιζουν πθ και μαγκες!

    9. Τα ρομα είναι αυτό που λέμε ότι αρπάξει ο κ@λος τους από πολιτισμό της Ελλάδας. Ταυτότητα δικιά τους καμια και συνήθειες αξίας υπό το μηδέν. Δρόμο. Απλά ξερασμααα

    10. ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ! ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

      1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ πολιτες ψηφοφόροι ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

      2. Μη λυπάσαι για τους πολιτικους, αυτοι την δουλεια τους κανουν και την κανουν καλα. Εχουν καταστρέψει την Ελλαδα γιατι αυτη ειναι η αποστολή τους. Να λυπάσαι για την κατάντια του Ελληνικού λαού!! Αν οι ψήφοι δεν ειναι πειραγμένοι, κοιτά πως ψήφισαν τα ζωα!!

    11. Τα ρομά, ουδέτερα, λες και είναι κάποιο είδος ζαρζαβατικού ή αντικείμενο. Εμετός! Ο Τσίπρας πρέπει το λιγότερο να μπεί φυλακή, κανονικά πρέπει να εκτελεστεί σε ηλεκτρική καρέκλα, αλλά στην μπανανία η δικαιοσύνη είναι για τα μπάζα.

    Comments are closed.