ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ! ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ-ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ol

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά αποκαλύπτοντας ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας!

Πρωτοφανείς δηλώσεις που πλέον κτυπούν στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους έχει απομείνει σε αυτά που αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς.

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».

Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook – όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας – ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ’ ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Συνεχίζοντας η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».

Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος».

Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».

Δείτε την απάντηση της κυρίας Γεροβασίλη στο 18ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απαγορευμένο βίντεο από το Α.Τ Γιαννιτσών: “Σβήστε το βίντεο @@@ ” -“Mας μαζέψατε για να μην γιουχάρουμε τον Κουβέλη”- Απίστευτοι διάλογοι των προσαχθέντων με τους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Προληπτικές προσαγωγές!!! Τώρα γιατί εμένα αυτό μου θυμίζει χούντα κ, Γεροβασίλη ????

  2. Γεροβασιλη κλάσε μου τα …συλαβε με τιμή μου να αντιστέκομαι στην χούντα. Επανάσταση τώρα καθηκια

  3. Και μετα σας φταιει η Χρυση Αυγη γιδια,στα 14ρα τωρα και σκασμος βοδια.

  4. ΓιδοΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΕΡΙΣΕΙς.

  5. Κομουνιστές εχθροί των Ελλήνων τοποτηρητές αλλοδαπών και ανθέλληνων για διάλυση του Έθνους των Ελλήνων.
    Μόνο Η Χρυσή Αυγή είναι Ή λύση για τούς φτωχούς Έλληνες πολίτες.

  6. Οι ύαινες του Σύριζα αντί να είναι κάτω απο μια γκιλοτίνα για εσχάτη προδοσία τολμάνε και μιλάνε κιόλας. Να προλάβει λέει τα χειρότερα, ο καθαρός δεν φοβάται, ο χεσμένος φοβάται. Ο σωστός και ο δίκαιος περπατάει ανάμεσα στον κόσμο με ψηλά το κεφάλι και όχι με διμοιρίες των Ματ, που ανοίγουν “δημοκρατικά” τα κεφάλια πολιτών. Ως πότε θα κρύβονται σαν τα ποντίκια κάτω απο τις φούστες των ματατζήδων; Νομίζουν πως τους αξίζει η ελευθερία που στέρησαν απο εμάς; Αυτό που έδωσαν θα πάρουν για να είμαστε πάτσι.

  7. εμενα παιδια στο facebook αποκλισαν παραπολες φορες ο συριζα ειναι οτι πιο αηδηαστικο κομα στην χωρα μας

  8. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!

  9. ΟΥΣΤ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.
    ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ!
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  10. Είναι και αριστερός μας λέει ο Τσίπρας.τυφλα να έχουν οι αριστεροί …..

    1. Δικτατορία του προλεταριάτου λέγεται αν δεν κατάλαβες…

  11. Ρε βλαχαδερό δεν μας λες για τα πεπραγμένα του αντρούλη σου και τα δικά σου και να αφήσεις τις μαλακίες. Θα μας κλ@σεις τα @ρχιδι@. Έλα να μας τα συλλάβεις, θα σου αρέσουν…

  12. Παρακολουθούμε και συλλαμβάνουμε τις αντίθετες απόψεις. Καταραμένοι συριζαίοι.

  13. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΟΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……ΒΕΒΑΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΗΜΜΑΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ……

  14. Να επέμβει εισαγγελέας…τέτοιες δηλώσεις είναι αντίθετες από το σύνταγμα… Αλλιώς κάποιος να τις γ….σει τα μυαλά …

    1. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ………ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ;

  15. ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

  16. Φυσικά και δεν τα έκανε αυτά η Γκεστάπο…. Δεν υπήρχε διαδίκτυο τότε ΜΠΟΥΦΟΙ

Comments are closed.