ΤΩΡΑ! ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MIXALOLIAKOS

    Δείτε τα κύρια θέματα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27-05-2019

    Αφόρητες πιέσεις να εγκαταλείψει την ηγεσία της Χρυσής Αυγής δέχεται ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.
    Για πρώτη φορά στην ιστορία του κόμματος του, ο «πατερούλης» της Χ.Α. έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή κριτική των βουλευτών του.
    Η φράση του χθες «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», δεν έπεισε τα σκληρά πρωτοπαλίκαρα που ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος δημιούργησε πολιτικά.
    Από χθες το βράδυ ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων να παραδώσει την ηγεσία της Χ.Α. στον Ηλία Κασιδιάρη. Ο “σκληρός” του κόμματος Κασιδιάρης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του makeleio.gr, για την ώρα δεν έχει τοποθετηθεί και δεν αναμένεται να το κάνει.
    Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στις εκλογές της 30ης Ιουνίου, η Χρυσή Αυγή να χάσει και άλλο από την εκλογική της δύναμη.

    Πείτε μας την άποψη σας: Πρέπει να κάνει στην άκρη ο Νίκος Μιχαλολιάκος;

    Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27-05-2019

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    276 Σχόλια

    1. Όντως ο Κασιδιάρης θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη επιλογή για ηγέτης Χρύσης Αυγής

    2. Εθνικό Προσκλητήριο: Ανοικτά τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες!

      Σε εθνικό προσκλητήριο συστράτευσης όλων των υγιών πατριωτικών δυνάμεων προχωρά η Χρυσή Αυγή.

      Τα ψηφοδέλτιά μας θα είναι ανοικτά για κάθε Έλληνα Πατριώτη και Εθνικιστή, με μόνη προϋπόθεση την εντιμότητα και την ειλικρινή διάθεση για εθνικούς αγώνες.

      Όλοι ενωμένοι στην μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται!

      Ολος ο Ελληνικος λαος οπου γης ενωμενος πρεπει να συστρατευτει στο μονο γνησιο εθνικιστικο πατριωτικο εθνικοκοινωνικο κινημα της Ελλαδας τον Λαικο Συνδεσμο Χρυση Αυγη! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    3. Σαν πτυχιούχος αριστούχος πολιτικών επιστημών, έχω να δηλώσω ότι αν θέλει η Χ.Α. να αποκτήσει ισχυρό ρεύμα, πρέπει να εκσυγχρονίσει τον πολιτικό της λόγο και να γίνει σαν τη Λεπέν και τον Όρμπαν.
      Η Χ.Α. είναι το ΜΟΝΟ αντισυστημικό κόμμα της Ευρώπης και γι’αυτό βλέπουμε τέτοιο πόλεμο από παντου. Φιμωση, διώξεις, διακοπές χρηματοδότησης κλπ
      Αλλά η μάζα έδειξε πώς φοβάται τον σκληροπυρηνικό εθνικοσοσιαλισμό.
      Προσωπικά διαφωνώ, γιατί έτσι θα χάσει την ιδεολογική της καθαρότητα, αλλά αν θέλει να ανέβει πάλι και να έχει πύρινο λόγο, πρέπει να υποκριθεί

    4. Αγαπήτέ αρχηγέ, είσαι μεν άξιος αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να αποχωρήσεις και να κάνεις τόπο στους νέους.
      Ο τρόπος εκλογής του νέου αρχηγού πρέπει να λάβει χώρα με δημοκρατικές διαδικασίες από τη βάση.
      Στις τοπικές οργανώσεις στις 9 ή 16 Ιουνίου λοιπόν. Έτσι θα μπορούσαν να προστεθούν και νέα μέλη -οσοι επιθυμούν- από όσους μέχρι τώρα δεν έκαναν το βήμα, αλλά και να δωθεί μια οικονομική ανάσα στο κόμμα με κάποια μικρή συνεισφορά από τους ψηφοφόρους. Για τους κατόχους κάρτας ανεργίας και τους πολύτεκνους να μην ξεπερνάει τα 2€. Προσοχή στο θέμα της ασφάλειας, τόσο για εσάς όσο και για εμάς.

    5. ΠΟΙΟΣ ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ??Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ?????ΚΟΣΚΩΤΑ…………………..??? ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΔΟΥΛΑ Ο ΚΗΡΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ……ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ

    6. ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΙΧΑΛΟΜΟΥΛΕ ΣΤΑ ΤΣΙΚΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ. ΟΥΣΤ.

      1. ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ……………………………………………..

        1. Όταν πέσεις στα ποσοστά του Λεβέντη να μην ψάχνεσαι όμως έτσι; Εμείς θα τα πάρουμε τα κουβαδάκια μας, εσύ δεν ξέρεις τι σε περιμένει.

    7. ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ 8% ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Κ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΗΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

      1. Ο Βελοπουλος έχει δημιουργήσει ένα δικό του πιστό ακροατήριο το οποίο ούτε ο Κασιδιάρης ούτε κανένας μπορεί να πάρει πίσω. Ο Βελοπουλου θα αντικαταστήσει την Χρυσή Αυγή στην Βουλή όπως και η Χρυσή Αυγή αντικατέστησε το ΛΑΟΣ.

    8. ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ…???? ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ….ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ….??? ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ….???ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…???? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ…!!! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΕΔΩ….!!!! ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ …ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ…???? ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΧΑΣΑΜΕ…ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…!!!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ….ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΝΤΑ…ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ….!!! ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ….ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ…!!!

      1. ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ……………………………….

      2. Στα δύσκολα δεν ξέρεις που είμασταν όποτε μην μιλάς χωρίς να ξέρεις γιατί ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ.

      3. Απ οτι βλεπω λιγα σχολια ειναι υπερ του ”αρχηγου” και εχουν την ιδια γραμμη ”να πατε σε αλλο κομμα” ”τον μπουλο” κτλ… Και αυτο θα κανουμε! Δεν χρειαζεται να το λετε συνεχεια. Αν τα τρολλακια των γραφειων εχουν αυτη την γραμμη , το μονο σιγουρο ειναι οτι επικοινωνιακα ουτε ενα σχολιο δεν μπορειτε να κανετε. Θελετε να ειστε και στην βουλη ή σε καναλια. Και μην ξεχασετε τους πυρσους για να κανει παρελαση ο κατμαν. Αντε γεια συριζομαγαζο της κουμουνδουρου

    9. Είχα ψηφίσει την χ.α στο παρελθόν,ο λόγος που δεν θα την ξαναψηφίσω είναι λόγω του ότι στο ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη υπάρχουν αλλοδαποί αλλά και ότι μέσα στην χ.α υπάρχουν αλλοδαποί.Εαν η χ.α θέλει να αποκαλείται πατριωτικό κόμμα θα πρέπει να βγάλει από πάνω της την ρετσινια του ναζισμού,να διώξει όσους αλλοδαπούς είναι μέλη της και να πάρει τα ηνία ο Κασιδιάρης

      1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ….ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΛΕΟΝ Κ ΔΕ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ… ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ?… ΠΑΣ ΚΑΛΑ? Η’ ΟΧΙ?…..

      2. ΠΕΣ ΜΟΥ 1 ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΕΝΑΝ!

    10. Δεν ψήφισα ποτέ μου ΧΑ γιατί πολύ απλά τους φοβάμαι,πιστεύω θα μου την πέσουν στον δρόμο και θα με σαπίσουν έτσι χωρίς λόγο.Σας Έλληνας πολίτης και ψηφοφόρος επιτρέψτε μου να πώ τι πιστεύω για την επόμενη μέρα του κόμματος.Θα πρέπει να ακολουθήσουν το μοντέλο της Λεπέν και ο νέος Γραμματέας να έχει το προφίλ του Ζορντάν Μπαρντελά επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της.Ο Κασσιδιάρης έχει καεί,μπορεί να ναι το καλύτερο παιδί στην γειτονιά και στους φίλους του δυστυχώς όμως βγάζει προφίλ τραμπούκου μιλάει πολύ επιθετικά.Οι γωνίες θα πρέπει να αμβλύνουν και οι πολίτες να αντιληφθούμε οτι δεν απειλούμαστε απο την ΧΑ απλά έχει άλλες ιδέες όπως άλλες ιδέες έχει και το ΚΚΕ.

      1. ρε μεγαλε τι εκανες εσυ για να στην πεσουνε?? τι μαλακιες μας λες τωρα?? Δηλαδη ο Συριζα που ειναι ακροαριστερο κομμα και ειναι κυβερνηση δεν τους φοβασαι?? εδω ρε κοψανε την Ελλαδα στη μεση με την
        συμφωνια…E ρε κατι μυαλα που κουβαλαει ο κοσμος…Πηγες ποτε εστω σε μια συγκεντρωση της Χρυσης Αυγης? πως τα λες αυτα οτι θα σου την πεσουνε…εισαι πολυ στοκος μωρε αδερφακι μου..
        Εσεις θελετε ενα καθαρο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ για να στρωσετε χαρακτηρα και οχι την Χρυση Αυγη που εχει βαλει πολυ νερο στο κρασι της…Σου ευχομαι μεθαυριο καλους απογονους με κανα Αχμετ εσυ και τα παιδια σου…θα τα δεις αυτα στα γεραματα σου, αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα..

        1. κακομοίρης είσαι και φαίνεσαι ούγκανε που ψηφίζεις κιόλας!Διάβασε τι έγραψε ο φίλος πιο πάνω με επιχειρήματα αλλά κυρίως με προτάσεις για το αύριο.Αλλάξτε μυαλά ή εξαφανιζόμαστε και επιστρέφουμε στο 1.5-2% στα μπραβιλίκια και στα ούγκ.Ο Ηλίας το golden boy γιατί έφερε τα ποσοστά που έφερε στον Δήμο θα συζητήσουμε επιτέλους σοβαρά μήπως όντως τον φοβάται ο κόσμος και θα πρέπει να βρούμε ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο να βγεί μπροστά να συσπειρώσει τον κόσμο;

          1. Η Ελλαδα εχει πεσει στα νυχια της διεθνης τοκογλυφιας και συμοριας που εξαφανιζει εθνη και φυλες.
            Αν εσυ νομιζεις οτι πρεπει να βρουμε τον Θεο τον ιδιο για να μας σωσει τοτε προσευχησου οπως
            και οι τελευταιοι του Βυζαντιου που προσευχοντουσαν μεχρι την τελευταια στιγμη και τους κοψανε τα κεφαλια..Το ιδιο θα γινει και εδω μεσα μολις πεσει το συνθημα απ τη διεθνη συμορια..αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα…Το θεμα δεν ειναι αν τον φοβαται ο κοσμος, το θεμα ειναι οτι κοιμαστε ορθιοι και βγαλατε τον Τσιπρα επειδη ειναι ομορφος και μιλαει ωραια…οπως και τον Μητσοτακη επειδη εχει τροπους…
            Με τροπο θα μας φορεσει την μπουργκα, γιατι αυτες τις εντολε ς εχει παρει ο “Γονος”…
            Για να ξεβρωμισουμε και να πεταξουμε τον καρκινο εξω απ τη χωρα μας, θελει ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ…και
            οχι χλεχλεδες που με ενα τηλεφωνο βαρανε προσοχες…βλεπε Καραμανλη…βλεπεις να βγαζει αχνα?
            και ομως ο λαος πεθαινει και αυτοι καθονται και πληρονονται….Η Ελλαδα απο αγραματους και αρματολους σωθηκε και στο παρελθον…ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ…

    11. Εσείς που ασκείται κριτική στη Χρυσή Αυγή που εισασταν να τη στηρίξετε πριν τις εκλογές;;; Πουθενά .Δεν σέβεστε ούτε φυλακισεις ούτε το αίμα που χύθηκε.Κυριε Χίο το μόνο που θέλατε ήταν να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ έστω να βγει ο Κούλης.Δεν σας ενιαζε ο γωνία ο τίμιος του κινήματος στα Πομακοχώρια ,τα χημικά που τρώγαμε για την Μακεδονία Παρόντος του Αρχηγού.Διαλεξατε πλευρά .Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια σ’ όλους εσάς και με την βοήθεια του θεού .Κρινατε χωρίς ταπηνοση για το ότι θετικό κάναμε . Ζήτω το έθνος .ο Θεός μαζί μας

      1. Δεν γνωρίζεις που ήμασταν οπότε μην μιλάς χωρίς να ξέρεις γιατί ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

    12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

    13. Στεφανε στο σαιτ της Χ.Α εχουν ανεβασει αρθρο για τον Μητσοτακη, οτι οι Μητσοτακηδες ειναι οικογενειακη επιχειρηση. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γκοορτσος γκοοορτσος!!! Α ρε αρχηγε… στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι….

    14. Κατά την γνώμη μου ο καταλληλότερος να αναλάβει την ηγεσία είναι ο Χρήστος Παππάς. Έχει σοβαρό, ήρεμο παρουσιαστικό και μεστό λόγο. Ο Κασσιδιάρης ,καλώς ή κακώς, έχει ταυτιστεί στα μάτια αρκετών πολιτών με τον τραμπουκιμό και θα τους απωθήσει εάν αναλάβει. Σκοπός δεν είναι ο νεος αρχηγός να συσπειρώσει μόνο τον εθνικιστικό χώρο αλλά την πλειοψηφία των Ελλήνων και δεν νομίζω ότι ο Κασσιδιάρης μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Βέβαια προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι λόγω του αρχηγοκεντρικού χαρακτήρα του κόμματος ο Μιχαλολιάκος θα πάρει την Χ.Α. στον πάτο μαζί του.

    15. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΡΙΧΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
      ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ.

    16. Yπηρξαμε πριν την Ιστορια
      Θα Υπαρξουμε και μετα απο Αυτην !
      Ζητω ο Αρχηγος ! Ζητω η Νικη!

    17. Τα πράγματα πλέον ειναι απλά: ο Αρχηγός πρέπει να αποφασίσει ”ΤΙ΄΄ θέλει να κάνει. Θέλει απλά να στηριχτεί στις δικές μας ψήφους -όσες- κιάν είναι και όπου μας βγάλει???΄ Ή όντως έχουμε βλέψεις για κάτι πιο δυνατό και με ορίζοντα 10τίας και βάλε? Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τον αρχηγό.
      . Θέλω να δω κινήσεις άμεσα. . σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κάνουμε επίθεση με τον κ..ο
      .Βαρέθηκα να μην μπορώ να εκφραστώ δημόσια για το πού πιστεύω ,και τί ψηφίζω,
      βαρέθηκα την ταμπέλα του ΝΑΖΙ.
      ΥΓ πάντως,,,,Κασιδιάρη με αρχηγό μιχαλολιακο ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΊΖΩ!!!!!!!!!

    18. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΣ

      1. ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΣΑ ΣΤΑ ΕΙΔΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΣΤΑ ΕΙΔΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και να αποκαλεσουν το κομμα ναζιστικο μορφωμα αυτοι οι στρατηγοι που ο Μιχαλολιακος τους εκανε μαγκες……………….δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους μαζι και τον πατερα του δολοφονημενου που εφτιαξε στο Ευρωπαικο μπουρδελο τοσα χρονια για τα καλα…..Πολλα τα λεφτα Αρη………………………….

        1. Μεγαλύτερος μαλακας από εσένα δεν υπάρχει.. ο βοηθός του Λάμπρου του φουντουλη είμαι.. Ξέρεις το έργο του κυρίου φουντουλη;;; Κ τι έδωσε στο κόμμα εκτός το ότι έδωσε το παιδί του.. πουθενά

    19. θα ασχοληθω για τελευταια φορα για το θεμα εδω..οτι κι αν λεμε εμεις, το κομμα εχει δυο πολυ σοβαρα προβληματα…ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ και την ΔΙΚΗ…καλα ολα αυτα που λετε αλλα αποκλειεται να λυθουν τωρα..το κομμα εχει μεγαλο προβλημα στον οικονομικο τομεα το καταλαβαινετε? ολοι οι αλλοι παιρνουν εκατομυρια επι χρονια κι η χα ΤΙΠΟΤΑ!! επι του παροντος δεν ξερω τι μπορει να γινει, οι εκλογες ειναι πολυ κοντα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑς, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ!! ελπιζω και ευχομαι το καλυτερο για το κομμα…ολα θα λυθουν, οταν πρεπει!

    20. Α ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ «ΚΑΜΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ!

      Είναι διαπιστωμένο πλέον, ότι κάποιοι αγνοί -κατά τα άλλα- πατριώτες που είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή ή που θα ψήφιζαν αυτή τη φορά Χρυσή Αυγή, προτίμησαν να ψηφίσουν τον κεραλοιφάκια Βελόπουλο.

      Ωστόσο, με το «καλημέρα», αυτός έκανε πως δεν τους ξέρει! Εμφανιζόμενος, λοιπόν, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και ερωτώμενος αν πήρε ψήφους από την Χρυσή Αυγή, απάντησε πως πήρε ψήφους από τα αριστερά, 3% από το ΣΥΡΙΖΑ και ένα ποσοστό από το ΚΚΕ.

      Είναι προφανές, ότι ο λεγάμενος –ο οποίος ποτέ στη ζωή του δεν ήταν δεξιός, στην πασοκάρα ήτανε μέχρι που είδε φως και μπήκε στον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο»-απαρνιέται τους δεξιούς ψηφοφόρους του και δίνει εξετάσεις καλής συμπεριφοράς στην ιδεολογικά κυρίαρχη αριστερά, για να περιοριστούν οι αντιδράσεις όταν θα γίνει ο «Καμμένος» του Μητσοτάκουλα!

      Με τις υγείες σας!

      (ΥΓ): Έχουμε να δούμε πολλά μέχρι τις εκλογές, απ’ αυτόν τον πολιτικό σαλταδόρο. Από δηλώσεις ότι τιμά «τους αγώνες της αριστεράς», μέχρι… απεταξάμην την «ακροδεξιά»!

      1. Ο ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΗΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Η’ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ Η΄ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗ ΧΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΗ ΒΡΙΖΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…

      2. Πως να μην ειναι Αριστερο πασοκαρας αφου ειναι μουλος -τουρκοσπορος δεν τον βλεπει ο κοσμος

    21. Μπαινω απο το βραδυ της κυριακης στο σαιτ του κομματος και το μονο που διαβαζω ειναι για τον κλεφτοπαπαντωνιου, για τους ψευτοευπαθεις για το ενα για το αλλο και κολοκυθια… Μιχαλολιακο εχεις παρει χαμπαρι τον σφυγμο των Ελληνων ψηφοφορων της Χρυσης Αυγης τι ζηταει εδω και τωρα?? Eχεις παρει χαμπαρι οτι τα ποσοστα του κομματος επεσαν και θα πεσουν και αλλο?? Το εχεις παρει χαμπαρι απλα εχεις στιλωσει τα ποδια εσυ και ολη η οικογενεια σου και δεν λετε να δωσετε την αρχηγια στον Ηλια Κασιδιαρη. Στην ουσια πνιγεις το κομμα και γραφεις στα παλια σου παπουτσια την αντιδραση του Ελληνα πολιτη ψηφοφορου της Χρυσης Αυγης. Ηλια Κασιδιαρη,Γιαννη,Λαγε και Ηλια Παναγιωταρε βγειτε τωρα μπροστα και καντε μια δηλωση εστω εσεις!!! Σας τραβαει στον εκλογικο πατο ο αρχηγος με το ετσι θελω του. Ηλια ακους??? Μην δινετε και εσεις την εντυπωση στον Ελληνα πατριωτη ψηφοφορο οτι ειστε ουρα της οικογενειας. Το κομμα δεν ανηκει στον Μιχαλολιακο!! Το Ελληνικο πατριωτικο κομμα της Χρυσης Αυγης ανηκει αποκλειστικα και μονο στους απλους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ηλια Κασιδιαρη Γιαννη Λαγε Ηλια Παναγιωταρε βαλτε εντος αυτης την βδομαδα τα πραματα στη θεση τους ΕΣΕΙΣ, αφου ο αρχηγος κανει πως δεν καταλαβαινει.. Οι εκλογες ερχονται, τα ποσοστα θα πεσουν και αλλο,ο απλος πολιτης κουραστηκε ο απλος πολιτης ζηταει ΑΛΛΑΓΗ αρχηγου του κομματος ΤΩΡΑ!!

      1. ρε φιλε που να βγουν καταρχην?…. τα καναλια με το ζορι..τους παιζουν
        ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ? ΤΗΛΕΟΠΛΗΚΤΕ ΜΠΙΝΕ.
        ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΣΑΝ ΛΟΥΚΡΗΤΙΕΣ. ΓΚΕΓΚΕ? Τ
        ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ… ΓΙΑΤΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .
        ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΑΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΙΑΝΕΤΑΙ….
        ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΕΡΑΛΟΙΦΑ Κ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.
        ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
        ΤΕΛΟΣ.
        ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
        ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
        ΑΝΤΕ,ΙΣΩΣ ΒΓΑΛΕΤΕ Κ ΜΑΛΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΡΕ……
        ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ…… Κ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.
        ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΑΜΕ Χ.Α. ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ…….
        ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ……. Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΝΑ ΗΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΗΓ ΗΤΕ ΟΧΙ……..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.
        ΛΟΥΓΚΡΕΣ!
        ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗ ΚΛΑΨΑ.

        1. φιλε..κατ αρχην, γιατι τετοιο υφος? ολοι ξερουμε τα προβληματα του κομματος…αλλα ξερεις κατι? πρεπει να παει λιγο παραπερα!! ετσι δε μπορουμε να συνεχισουμε!! ενα καναλι δε μας παιζει!!μια καλη κουβεντα κανεις δεν μας λεει! μας εχουν κολλησει οι παντες τη ταμπελα του ναζι και του φασιστα χωρις να φταιμε!! ποιος θα μας προστατεψει? εσυ μπορει να εισαι αλλιως..να μη σε νοιαζει τιποτα απ αυτα και να βολευεσαι με 2% /οκ..τοτε δε νοιαζεσαι για το κομμα..κι αυτα που λεει ο αρχηγος και οι βουλευτες ειναι μπαρουφες..δηλαδη οταν λενε οι βουλευτες μας , οταν θα γινει κυβερνηση η χα…ειναι μπαρουφες? πως θα γινει αν συνεχισουμε ετσι? με 5%? δηλαδη να μην ανησυχουμε για το κομμα? παει ρολοι? οκ!! εγω ομως αν βγω εξω να φωναξω χα, θα με μπουζουριασουμε!! ετσι θα συνεχισουμε? γινεται αυτο πουθενα στην ευρωπη? νομιμο κομμα ειμαστε, οχι περιθωριακοι και παρανομοι!! δε λεμε να γινουν οι αλλαγες σημερα αλλα κατι να γινει!! τελος παντων , πολλα ειπα, εγω θα στηριξω αλλη μια φορα το κομμα και μετα θα κρινω..δε ξαναμιλαω

    22. Πρεπει η Χρυση Αυγη να απαλλαγει απο το ναζιστικο χαρακτηρισμο. Να Γινει ο λιακος αρχηγος και να πεσουν λιγο οι τονοι οι ακροτητες και οι τραμπουκισμοι. Αν θελει βεβαια να δει ποτε το ποσοστο της απο απο 10%

      1. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΩΖΕΤΑΙ Κ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ Κ Η ΠΑΤΡΙΣ.
        ΑΝ ΘΕΣ ΑΑΓΝΟΤΗΤΕΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ Η’ ΣΤΟ ΚΕΡΑΛΟΙΦΑ Κ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΡΑΒΑ Κ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΓΝΟΥΛΗ

    23. Ξεχανατε ολοι οτι αυτη η Δικη εχει στοιχισει στο κομμα και εχει κανει μεγαλη ζημια..
      Αν ποτε μπει καποιος φυλακη, αυτος δεν θα ειστε εσεις αλλα αυτοι… και αυτο γιατι βρεθηκε ενας ανεγκεφαλος και αφαιρεσε μια ζωη που στο κατω κατω δεν εφταιγε για την κριση που βιωνουμε…απ την αλλη ομως βλεπουμε οτι κυνηγανε ολο το κομμα ενω δεν θα πρεπε..εχει αποδειχτει στο δικαστηριο απο μαρτυρες οτι το θυμα δεν ειχε στοχοποιηθει απ το κομμα και οτι ο θυτης ειχε προσωπικες διαφορες με το θυμα….και ομως επειμενουν να τραβολογουν ολοκληρο κομμα στα δικαστηρια μονο και μονο για να το αποδυναμωσουν…
      Εχουν γινει πολλα λαθη στη ΧΑ και αυτο δειχνει οτι δεν ειναι επαγγελματιες πολιτικοι και τους το αναγνωριζω..
      Ομως θα πρεπει να καταλαβουν κι αυτοι οτι οταν το κομμα ηταν στη φυλακη καποιοι δεν κολωσαν να πανε
      υποψηφιοι για ευρωβουλευτες…και ομως εκδιωχθηκαν μετα κακην κακος…αυτα ειναι λαθη κατε με…
      Θα πρεπει να σκεφτουν οτι υπαρχουν “βαμπιρ” οπως ο κιραλοιφακιας και καραδοκουν στη γωνια…
      καλο θα ειναι να συζητησουν και να αποφασισουν…εαν ολα αυτα γινονται για την δικη, εγω προσωπικα τους καταλαβαινω απολυτα…γιατι επαναλαμβανω εαν μπουν καποιοι φυλακη αυτοι δεν θα μαστε εμεις που
      σχολιαζουμε απ τους καναπεδες μας, αλλα αυτοι που θελησαν να μας ξελασπωσουν ολους τους Ελληνες αλλα και την πατριδα…αυτο πρεπει να το καταλαβουμε….καλα ειναι τα σχολια που κανετε, αλλα ειναι εκ του ασφαλους κυριοι…ας μην κρυβομαστε…

    24. συμφωνω. θελω να δω Ηλια αρχηγο χ.α. . ο Μιχαλολιακος δε τραβαει αλλο. Ξεφτιλα να εχει ιδια ποσοστα με Βελοπουλο στις ευρωεκλογες

    25. Ποια Χ.Α. και ποιος Μιχαλολιακος , τωρα εχουμε ενα καινουριο σωτηρα στην Ελλαδα μας που λεγεται Βελοπουλος και φοβασται ? , αυτος ο σωτηρας μας το 2012 οταν ηταν βουλευτης με το κομμα του Καρατζαφερη ψηφηζε και αυτος μνημονια επι Σαμαρα , επισης παλαιωτερα ηταν βουλευτης του πασοκ , σημερα ειναι πατριωτης και μεθαυριο … Γερμανοτσολιας

    26. οτι κι αν πρεπει να γινει, αυτη τη στιγμη με εκλογες σε ενα μηνα, δεν προλαβαινει το κομμα να κανει..ας στηριξουμε το κομμα για τελευταια φορα, ειναι ανεντιμο να το εγκαταλειψουμε τωρα που μας εχει αναγκη με τοσο πολεμο που δεχεται και με εκκρεμη δικη κι αν δεν κανει ενεργειες ο μιχαλολιακος αμεσως μετα τις εκλογες, ο καθενας ας κανει οτι νομιζει

      1. Οχι φιλε μου.. Ειχε πολυ χρονο μπροστα του να κανει αλλαγες ο μιχαλολιακος. Καραμαυρο και λυπαμαι που το λεω. Ουτε αυτος παιρνει θεση, ουτε κανενα αλλο στελεχος.. Ας μεινουν στην ομερτα. Μετα απο τοσα χρονια πρωτη φορα δεν θα ψηφισω χ.α. Καλη συνεχεια να χεις φιλε.

    27. ΣΗΜΕΡΑ , ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ . ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ Α ΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡ ΚΛΠ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ 3% . ΕΞΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ .

    28. Για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα της ΧΑ πρέπει πρώτα να καταλάβουμε γιατί μπήκε στο κοινοβούλιο το 2012. Η τεταμένη οργή των πρωτόγνωρων καταστάσεων του μνημονίου βρήκε αντίκρισμα στην άριστα ακτιβιστική επαναστατική της δράση, κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στο Νίκο Μιχαλολιάκο. Στη συνέχεια το γεγονός ότι δεν προσκύνησε την καρέκλα αλλά και η απίστευτη πολεμική εναντίον της από το κατεστημένο, αύξησε τα ποσοστά και τα διατήρησε σταθερά με συνεχώς μικρή αλλά αυξητική τάση. Θα ήταν μια άριστη δικαιολογία οι αποκλεισμοί, το κόψιμο της χρηματοδότησης , οι διώξεις και η εγκατάλειψη από το λαό σε επίπεδο ακτιβισμού… ωστόσο όλοι οι άνεμοι φυσούσαν υπέρ της ΧΑ: εγκληματικότητα, αριστερή τρομοκρατία, ανομία, υποχωρητικότητα στα εθνικά ζητήματα και κυρίως ήταν το μόνο κόμμα που εξέφραζε πλήρως τα αιτήματα των εκατομμυρίων διαδηλωτών για τη Μακεδονία. Όλοι θα περιμέναμε να εκτοξευθεί στα ουράνια από αυτές τις εξελίξεις, αλλά όχι μόνο δε συνέβη , αντιθέτως έχασε και τη μισή της δύναμη. Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι οφείλεται στην ηγεσία του κόμματος, καθώς προτίμησε να περιμένει το τέλος της δίκης θεωρώντας πως αυτό το 8-9% θα μείνει σαν πιστό σκυλί . Δεν είναι έτσι όμως, μπροστά σε καίρια ζητήματα η φωνή της ΧΑ δεν ακούγεται, δε φτάνει στα σπίτια για να δείξει πόσο δίκιο έχει. Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει τη ρητορική που χρειάζεται για να φτάσει το κόμμα ψηλά, βασικά κανένας πλην του Κασιδιάρη δε μπορεί να “μαγέψει” τα αυτιά των ψηφοφόρων και να κολλήσει στον τοίχο τους αντιπάλους. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι το κατά πόσον είναι σωστό να μπει ο Κασιδιάρης αρχηγός (αυτό απαιτεί και άλλα προσόντα εκτός από την ικανότητα στο λόγο), το ζήτημα είναι επιτέλους να αφήσουν την τακτική του “σκληρού πυρήνα” και να βάλουν εθνικιστές που μπορούν να σπάσουν τη συνωμοσία σιωπής και να παίρνουν χρόνο στα ΜΜΕ. Η εποχή της οργής πέρασε , πλέον απαιτείτε πολιτισμός και μάχη επιχειρημάτων. Σε όλη την ευρώπη τα εθνικιστικά κινήματα γιγαντώνονται, εμείς εδώ με τόσα εθνικά ζητήματα πέφτουμε.

    29. ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗ!!! ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!
      ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΡΙΑ “ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ” ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΛΠΙ ΚΑΣΙΑΔΙΑΡΗ ΗΛΙΑ/ΛΙΑΚΟ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΙΑ Η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    30. Μπορούσατε σαν μακελειό να παραχωρήσετε “μίνι συνεντευξη” οποίο στελεχών θέλατε της Χ. Α να σας απαντήσουν σε ερωτήματα περί αρχηγείας κασιδιάρη περί πρώην ευρωβουλευτών κ. τ. λ
      Με λίγο ψάξιμο θα βλέπατε ότι ήταν γνώστες οι ευρώ βουλευτές οτι κάνης δεν κάνει 2 φορές ευρωβουλευτής,μια θητεία να υπάρχει το ίσο για όλους, βάσει καταστατικού.
      Άποψη μου άμα κασιδιαρης μπει τώρα στην αρχήγειά “καηκε” με όλο το μένος και την δαιμονοποιηση κατά πάντων που δημιούργησαν τα κόμματα εναντίων της Χ. Α. (πατώντας σε θάνατο ανθρώπου, (που ο δολοφόνος πιάστηκε κ ομολόγησε)
      Κ φυσικά οι αντίστοιχοι θάνατοι σαν εκδίκηση 2 ανθρώπων της Χ. Α ούτε λόγος κ η ζωή με τον δράκο του παραμυθιού συνεχίζεται….

    31. κατ αρχην δεν προκειται για καμμια πανωλεθρια…2 ευρωβουλευτες εβγαλε, ενα 5% πηρε με 40 κομματα καθε ειδους…για μενα παραξενο ειναι μονο το μικρο ποσοστο του ηλια στην αθηνα..ανεξηγητο!!! τελος παντων, σιγα μη τα παρατησει ο μιχαλολιακος….κι εγω θα τοθελα αλλα το αποκλειω..παντως, δεν πρεπει να αφησουμε το κομμα μονο του με τοσα που τραβαει ..ας κανουμε κι αυτες τις εκλογες και βλεπουμε…το μονο που πρεπει να κανονισει ο αρχηγος, ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΡΤ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!! ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ Τ ΑΝΤΕΞΩ ΞΑΝΑ!! ακους αρχηγε?

    32. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 

      Μιλάνε οι κομμουνιστές, οι πασόκοι και οι ψοφοδεξιοί για δοσίλογους της κατοχής, κουκουλοφόρους κ.τ.λ Ποιοι ήταν αυτοί??

      Ο Ράλλης ”πολιτικός πρόγονος ΝΔ”
      Λογοθετόπουλος ”πολιτικός πρόγονος ΝΔ”
      Βουλπιωτης ”πολιτικός πρόγονος ΝΔ”
      Ο Λαμπρακης που μισθωνοταν στο γραφειο του λογοθετοπουλου ”πολιτικός πρόγονος κκε-συριζα”
      Ο Μερκούρης διευθυντής Εθνικής Τράπεζας επί κατοχής και η Μελίνα σουλάτσαρε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ”πολιτικός πρόγονος ΠΑΣΟΚ”
      Ο Παπακωνσταντίνου ”πολιτικός πρόγονος ΠΑΣΟΚ”
      Ο Σημίτης διοικητικό συμβούλιο Εμπορικής τράπεζας ”πολιτικός πρόγονος ΠΑΣΟΚ και κολλητός του παράφρονα, κίναιδου, δολοφόνου Βελουχιώτη”
      Ο Πετσόπουλος στην παραγωγή χαρτιού ””πολιτικός πρόγονος κκε-συριζα”
      ” Αγγελόπουλος διευθυντής Ελληνικής Συρματουργίας, η μετέπειτα Χαλυβουργική ”μέλος της κυβέρνησης του βουνού, εαμ ελας… κοινώς συμμορίτης.
      ” Μπαντρώνης-Λυκουρέζος, κουκουλοφόροι στην Κοκκινιά, ”μελη ΚΚΕ”
      Μανωλέας ηγετικό στέλεχος ΚΚΕ και συνεργάτης κατοχικού ραδιοφώνου και γερμανικής πρεσβείας ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ
      Δημήτρης Γληνός, ο ”ιεροεξεταστής” διανοούμενος του ΚΚΕ και βουλευτής παλλαϊκοί μετώπου ”ρουσφετολόγος του Ράλλη και κολλητός φίλος” και πάρα πολλοί άλλοι…

      και πάρα πολλοί άλλοι…

    33. Ηλια Κασιδιαρη, Γιαννη Λαγε, Ηλια Παναγιωταρε, τραβηξτε τον Μιχαλολιακο στην ακρη εστω και με το ζορι, και αυτον και ολο το οικογενειακο σκυλολοι του μεσα απο το κομμα. Ρε Μιχαλολιακο δεν καταλαβαινεις οτι εισαι απλα ενα βαριδι στο μονο πατριωτικο κομμα?? Το εχεις καταντησει οικογενειακο πλεον. Γυναικα-χοντροκορη-ξαδερφο, παρε και τη θεια και τη πεθερα να δεσει το γλυκο. Τι ξεφτυλικια ειναι αυτα?? Εαν δεν αποχωρησεις απο το κομμα εντος μιας βδομαδας εσυ και ολο σου το οικογενειακο σκυλολοι και δεν δωσεις την αρχηγια στον Ηλια Κασιδιαρη, απο μενα προσωπικα θα χασεις 9 ψηφους! Τελευταια ευκαιρια ειχες προχθες στις ευρωεκλογες. Τερμα ομως,εχεις μια βδομαδα περιθωριο αλλιως αντιο ψηφοι.

    34. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΑΝ Κ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Κ ΕΣΥ.. ΗΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Κ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Κ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.. 200 Κ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 95% ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ Σ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.. 200 ΟΥΤΕ 5 ΟΥΤΕ 10 ΟΥΤΕ 50….. 200 ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΕΣΥ.. Κ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.. Κ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΜΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.. ΑΑΑ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ ΛΙΑΚΟ.. Σ ΑΓΑΠΑΜΕ Σ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ.. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 95% ΑΠΟ 200 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΙΑΚΟ.. ΔΕΣ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΝΕΤΕ.. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ… ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ… ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. Υ.Γ 1 ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.. ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕ.. Υ.Γ 2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.. ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Υ.Γ3 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΕΙ.. Υ.Γ 4 ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ…

      1. Περιανδρε Εισαι απολυτα σωστος αδερφε!!
        ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

      2. Περίανδρε ….. ( αν είσαι πραγματικά ο Περίανδρος ) …… είσαι η τελευταία ελπίδα της Ελλάδος. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!

    35. Αυτό το εργαλείο του συστήματος που λέγεται Χρυσή Αυγή και έχει αποκλειστεί ακόμα και από το facebook, πρέπει να το στηρίζουμε μέχρι να παγώσει η κόλαση, αυτό είναι ο φόβος των πολιτικών, αυτό τους τρομάζει, τους τρομάζει μια απλη δημοσίευση από τη διαδικτυακή σελίδα τους. Μην τρώτε παραμύθια από τα κανάλια.

      1. Το γ@μημένο facebook από ποιον κατευθύνεται από την Αμερική, από τον Τράμπ που υποστήριζε και η Χρυσή Αυγή?

    36. 1) Η Χρυση Αυγη δεν ειναι κ*λαδικο να μπαινοβγαινει οποιος θελει οποτε θελει. Εχει αρχηγο, στρατιωτικη πειθαρχεια ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

      2) Οταν ειναι η ωρα να φυγει ο Αρχηγος, δεν ειναι απαραιτητο να μπει ο Κασιδιαρης. Ο δευτερος αυτη τη στιγμη ειναι ο Παππας.

      3) Στην τελικη οποιος γουσταρει. Στην ΑΘΗΝΑ ειχατε ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ? ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.

      Αντε γεια. Μονο για λεφτα σας νοιαζει.

      1. Βάλτε τον Παππά, να πάμε άπατοι.
        Πόσο πιο φελλοί.

      2. Μιχαλολιακος-Παππας και Γερμενης κανανε ζημια με το στιγματισμενο παρελθον τους……
        ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ……

        απο το 0,3% των εκλογων του 2009 , μεχρι το 9,3% των ευρωεκλογων του 2014 , που πηρε η Χρυση Αυγη , υπαρχει ενα επιπλεον 9% …….ειμαστε εμεις , που δεν ειμαστε εξωγηινοι……προδομενοι Ελληνες απο ολα τα κομματα ειμαστε …..επιστημονες-νοικοκυραιοι-πατριωτες…….το 2012 γνεψαμε το κεφαλι στην Χρυση Αυγη…….εγω προσωπικα λιγο πριν τις εκλογες του 2012, μολις με πληροφορησανε οτι διαρηξανε το σπιτι μου για 3η φορα……….η ιδεολογια του κομματος ειναι ο εθνικισμος του Ιωνα Δραγουμη……το μεγαλυτερο σε ηλικια στελεχος του κομματος γεννηθηκε μετα το 1953 ,……..καμμια σχεση με ιστοριες κατοχης κλπ……..το κομμα ιδρυθηκε το 1993 …… ………οταν ακους τον Κυριακο Μητσοτακη να λεει “ολοι ιδιοι ειμαστε , μονο η Χρυση Αυγη διαφερει” τι μπορεις να υποθεσεις????? ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…….

      3. στο 1 και 3 εχεις δικιο..στο 2, εχεις αδικο ..ο παπας εχει κακο παρελθον …ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ!

    37. ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η Χ.Α. ΠΑΡΕΜΕ!ΝΕ ΕΩΣ ΤΟ 2015 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ 7% , ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΑΝΑΙΩΝΩΝΤΑΙ Π.Χ. Η ΝΔ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΧΗΓΟ ? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΗΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΑ , Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ , ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 4%

    38. Ο/Η Ανορθογραφος και στα ισια...Ξυλο δεν δωσατε... Μπουλο λέει:

      Σας ψηφησαν τα νεα παιδια τα φτωχα Ελληνακια που τα φτωχοποιησαν τα πολιτικα τζακια και οι σαπιογεροι της μεταπολιτευσης που τους κλεψανε τα σπιτια τους τους πατεραδες τις μαναδες τους και δεν ειχαν ουτε τσιγαρο να καπνισουν την περιοδο 2010 -2012 Σας ψηφησαν νεα παιδια απο τα μεγαλα μαζικα λαικα επαγγελματα μονο και μονο για να δωσετε μαπες.Πως το λενε ξυλο…Θελανε ενα κομμα που να εχει τυπους που να μην μασαν και να βαραν μεσα στην βουλη γιατι οι αγανακτησμενοι απο εξω δεν μπορουσαν να μπουν μεσα στην βουλη και σκεφθηκαν ενα νομιμο τροπο να μπουν μεσα στην βουλη μεσω πολιτικου κομματος…το μονο κομμα που υπηρχε εκείνη την στιγμη ετοιμο και ειχε τυπους που θα μπορουσαν να δωσουν μαπες στους σαπιογερους ηταν η Χρυση Αυγη…εεε ΟΛΟΙ ΝΤΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συρμα μαγκες παντου..ουτε σχεση ιδεολογικη ειχαν ολα αυτα παιδια ουτε και τους ενδιεφερε βεβαια…θελανε να δουνε να τρωνε ξυλο ολα αυτα πολιτικα καθαρματα με τις σαπιοκοιλιες που τους φτωχοποιησαν και θελουν τωρα να ξαναρθουν στα πραγματα….εκτος απο τα πρωτα δυο χρονια που κανατε καποιους καλους τσαμπουκαδες ομολογουμενος κυριως ομως λεκτικους (Κασιδιαρης και Λαγος ποιο πολυ )μετα τιποτα καθησατε πανω στα λεφτα θαμπωθικατε απο τα εδρανα της βουλης και κανατε τον λογο σας ποιο πολιτικο και μεστο…..Αλλα Ξυλο ομως δεν δωσατε για τα καημενα φτωχα Ελληνακια στους σαπιογερους της μεταπολιτευσης που τους κλεψανε τα σπιτια τα καθαρματα για να τραβαμε βιντεο και να θυμουνται και μετα τα μνημονια το ξυλο που φαγανε για να μην ξανακλεψει κανενα απο αυτα τα καθαρματα κανεναν Ελληνακι ξανα…ουτε με χρηματηστηρια ουτε με λαμογιες ουτε με τραπεζες ουτε με τιποτα…καλα παιδια ειστε αλλα μαπες δεν δωσατε φιλε… Γι αυτο μπουλο…μην νομιζετε οτι ειστε και τιποτα πολιτικες ηγετικες φυσιωγνομιες…

    39. Κύριε Μιχαλολιάκο, αρχηγέ, το κίνημα το κάνατε οικογενειακη επιχείρηση, οι βάσεις σας επίσης:
      “είμαστε η γενιά των ητημένων” ε αυτά δεν τα επιτρέπει ο λαός, ούτε τους τσαμπουκάδες!
      Κρίμα, το βάρος πέφτει σε εσένα, πατριώτης είσαι, αλλά άχρηστος πολιτικός.

      1. μητσοτακηδες
        καραμανληδες
        ραλληδες
        βαρβιτσιωτηδες
        παπανδρεου
        ανθοπουλοι
        κεδικογλου

        ξαδερφια τσιπρες….κωνσταντοπουλαιοι….κατριβανοι….ΤΑ 2 παντρεμενα ζευγαρια υπουργων συριζα
        κεφαλογιαννηδες…
        και χιλιαδες τετοιοι ΣΑΣ

    40. Αν δεν αλλαξει ηγεσια το κομμα δεν μπαινει βουλη σε ενα μηνα

    41. Μωρη χοντροτάπα πηγες ευρωβουλή με το λαγό που δε ξερει γρι αγγλικά και εδιωξες στρατηγους κ φουντουλη; δε ντρεπεσαι λιγο ρε φραγκοφονιά; αντε γαμησου ελεεινο κατασκευασμα. Τελειωσες. Είσαι ενα μηδενικο.

    42. Τα κόμματα είναι όλα ξενόφερτα καί κατευθυνωμενα ασχέτως αν έχουν ελληνικό υπόβαθρο με ταμπέλες. Σαράντα χρόνια ο λαός ηλίθιων καί λαός προδοτών ανεβάζει καί κατεβάζει τίς ίδιες οικογένειες. Η πολιτική βασίζεται στην εξαπάτηση και στην προδοσία επειδή μέσα σέ αυτήν δεν υπάρχει έντιμο υπόβαθρο. Τραπεζίτες, πλανηταρχες, κτλ είναι αυτοί που δομησαν αυτό το παγκόσμιο σύστημα τής πολιτικής η αλλιώς πολιτικό σύστημα πού δεν είναι ούτε αυτόνομο, ούτε ανεξάρτητο, ούτε καί ελεύθερος. Παγκόσμιοι εντολοδόχοι σέ προθυπουργους, βουλευτές, στελέχη, δίνουν διαταγές πώς να ριμαξουν μια χώρα όπως πήρε διαταγές ο Τσίπρας και ο Κούλης στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ για το πώς να αποτελειώσει την τελειωμένη πλέον Ελλάδα.ο Οι Έλληνες είναι ωζα, ραγιάδες, και ηλίθιοι καί δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι ο δικομματισμός βασίζεται στον διχασμό. Οι ραδιουργίες και το ψέμμα είναι οι βάσεις τού συστήματος για την ολιγαρχική επιβίωση τού, τυρρανοντας τούς ασθενεστερους, τόσο σε νοητικό όσο καί βιοτικό επίπεδο. Η αστυνομία είναι προστάτης τούς επειδή προερχεται από τα ίδια κέντρα των εντολοδόχων με αποτελεί σκοπό νά δυαλυσουν με την καταστολή οποιαδήποτε εθνική αντίσταση. Η σινγκουλαρ λοτζικ πρέπει να κάνει το παιχνίδι για να ανεβάζει τα τσιράκια τού συστήματος. Οι ανεξάρτητες κινήσεις πατριωτών είναι τρόμος για τούς κομματικούς λακεδες, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, εμπορακους τού συστήματος γι’αυτό καί δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να βγούνε από την μέση όπως οι διαμαρτυρόμενοι για την Μακεδονία. Έρχεται μεγάλη πείνα στην ελλαδα από τά κομματικά παραμαγαζα τα οποία φαλιρισαν το εμπόριο και την παραγωγή. Ο Έλληνας Γραικός γεννήθηκε, γρεκος δε θα πεθάνει.

      1. Πολύ καλά τα λες φίλε μου και συμφωνώ απόλυτα, αλλά στο ευρύ κοινό των αμόρφωτων και απαίδευτων, όλα αυτα που γράφεις, δυστυχώς μοιάζουν με κινέζικα….

        1. το ξερω γιαυτο δεχθηκα ανηλεη πολεμο με εβιασμους, συκοφαντιες και ρητορικη μισους στο παρελθον..

    43. Περίμενα πριν τις εκλογές ότι θα έχουμε κάποια πτώση (σκόπιμη παράταση της δίκης κατά ΧΑ, συστημικός πόλεμος των ΜΜΕ κλπ, προβολή κόμματος του τηλεβιβλιοπώλη που πρόβαλλαν οι δημοσκόποι, αφωνία της ΧΑ κατά το τελευταίο διάστημα, αποχωρήσεις ευρωβουλευτών ΧΑ, δημόσια διαμαρτυρία Φουντούλη κλπ), όμως τέτοια πτώση είναι πολύ ΜΕΓΑΛΗ. Δεν είναι διαχειρίσιμη πλέον, ό,τι και αν υποστηρίξει υπέρ του Μιχαλολιάκου και ο πιο φανατικός και πιστός στρατιώτης της ΧΑ, που και αυτόν το δικαιολογώ….
      Ο χρόνος όμως είναι πολύ μικρός και το πιο λογικό είναι ότι το κόμμα -εάν δεν αλλάξει κάτι- θα καταβαραθρωθεί από το κόμμα του τηλεβιβλιοπώλου στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Μικρό κόμμα που υφίσταται τέτοια φθορά της εκλογικής του δύναμης (σε μεσαίες και σε μεγάλες, ιδίως, ηλικίες), σε ευρωεκλογές, δεν έχει καμιά τύχη (λόγω του επικρατούντος έντονου δικομματισμού) κατά τις εθνικές εκλγές, πολύ περισσότερο δε αν οι δεύτερες διεξαχθούν σε εγγύς χρονικό διάτημα. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η πρόσφατη εκλογική ιστορία του τόπου.
      Επομένως, νομίζω ότι ακόμη κι αν αλλάξει σήμερα η ηγεσία και αναλάβει ο Ηλίας, λίγα πράγματα μπορεί να κάνει μέχρι τις 7 Ιουλίου, για να αντιστρέψει την κατάσταση της ελεύθερης πτώσης του Κινήματος. Οπότε είναι και κρίμα και για τον Λιάκο, να χρεωθεί αυτός -χωρίς σε τίποτε να φταίει ο ίδιος- την ευθύνη της συντριβής στις 7-7-2019. Καλύτερο, συνεπώς, είναι να γίνει η αλλαγή ηγεσίας μετά τις 7-7-2019.
      Εγώ, βεβαίως, και όλη η οικογένειά μου (γυναίκα και 5 παιδιά) είμαστε από τους λίγους που θα ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή μέχρι ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΜΑΣ), αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σκεπτόμενοι Ελληνες ψηφοφόροι, σαν κι εμένα. Οι περισσότεροι εντυπωσιάζονται από όμορφες ρητορικές, από εξωτερικά σχήματα, από τη νεανική εμφάνιση ή από το λεπτό παράστημα του αρχηγού ενός πατριωτικού κόμματος, και από τέτοιες νεοταξίτικες κουφότητες, που διδάσκουν τα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ ή του Ταφτ. Όχι από την Πίστη και τη Σταθερότητα και τη Συνέπεια κάποιου αρχηγού σε ένα αγώνα! Και σε αυτό, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε εναντίον του Νίκου Μιχαλολιάκου, που έδωσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκ νεότητός του για τον Εθνικισμό και μια Ελεύθερη Πατρίδα.
      Η αλήθεια είναι βέβαια ότι φταίει λίγο σε ένα ποσοστό και ο Νικόλας -όχι γιατί είναι χοντρός ή 60+, όπως λένε κάποιοι τρόμπες του ευκαιριακού πληκτρολογίου-αλλά γιατί παραέχει κάνει το κόμμα οικογενειακό του μαγαζί… Ζαρούλια, Ουρανία, ξάδερφος Μιχαλόλιας κλπ. Ούτε φέρεσαι ποτέ, έτσι, σε ένα πατέρα ηρωϊκού νεκρού της ΧΑ -εννοώ τον πατέρα Φουντούλη- ούτε αφήνεις τόσο εύκολα να σου φύγουν λίγο πριν τις εκλογές δύο αψεγάδιαστοι στρατηγοί που δεν δίστασαν να ταυτιστούν με τη ΧΑ αμέσως με την αποστρατεία τους, πολύ πριν καν εκλεγούν ευρωβουλευτές! Η ψήφος υπέρ του νυν εκλεγέντος ευρωβουλευτή-Ταξίαρχου του Υγειονομικού Αθανασίου Κωνσταντίνου λέει πολλά, αρχηγέ μας!
      Λάθη, πολλά λάθη του αρχηγού μας -πράγμα που αποδεικνύει ότι έχει εδώ και καιρό πολύ κακούς Συμβούλους κοντά του, πιθανώτατα αυτόν τον βλάκα δικηγόρο-χασοδίκη εξάδερφό του, που τον οδηγεί σε απανωτά λάθη τακτικής και σε αδικαιολόγητες κακήν-κακώς εκδιώξεις όσων (δικαιολογημένα) τον κριτικάρουν για νεποτισμό και αρχηγομανία. Πιθανόν να την έχει δει και ο ιδιος ισόβιος δικτάτορας στο Κίνημα και να φέρεται όπως όλοι οι χρόνιοι δικτατορίσκοι, όταν νιώθουν ότι απειλούνται από νεώτερους στην αρχηγία του Κινήματος που οι ίδιοι ίδρυσαν και έχει λαΪκή απήχηση.
      Οι καιροί έχουν όμως αλλάξει, Νικόλα: Oι Κιμ Ιλ Σουνγκ, Χίτλερ και Στάλιν, δεν είναι πλέον αρεστοί. Δεν εννοώ από άποψη ιδεολογίας μόνον, αλλά κυρίως από άποψη πρακτικών απομάκρυνσης των αντιπάλων τους μέσα στο κόμμα. Για μένα σε κάποια στιγμή ο Νικόλας πρέπει να πάρει μια γενναία απόφαση και να αποχωρήσει και αυτός και όλη η οικογένειά του. Το Κίνημα να στελεχωθεί από ανθρώπους που δεν καμία κηλίδα στη ζωή τους ότι υπεστήριξαν κάποτε, με λόγια η με ποιήματα, το ναζισμό ή τον εωσφόρο. Νέοι ήμασταν κάποτε όλοι, κάναμε ΟΛΟΙ πολλά μαλακείες στις ιδεολογικές επιλογές μας, όταν ήμασταν νέοι. Τα χοντρά λάθη όμως δεν επιτρέπουν να ηγηθείς σήμερα κάποιου πατριωτικού κόμματος, διότι οι νεοταξίτες εχθροί (της XA) είναι σήμερα πανίσχυροι, άριστα πληροφορημένοι, διαθέτουν πυρηνικά όπλα πολέμου κατά των εθνικιστών-εχθρών τους, έχουν στην πλάτη τους ξένες λόγχες (πρεσβείες και ΕΕ) προς υποστήριξή τους και άφθονο χρήμα. Προπαντός, δεν σε κτυπούν παλληκαρήσια, από μπροστά, αλλά πάντα πισώπλατα και με φριχτές-σατανικές σκευωρίες, που εξυφαίινουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων. Επομένως αυτός που θα εκλεγεί σαν αρχηγός της ΧΑ θα πρέπει να είναι Αψεγάδιαστος και μακριά από ναζισμούς, εξ απαλών ονύχων!
      Συμπέρασμα: Kαλό βόλι στις επόμενες εκλογές: όσοι Πιστοί της ΧΑ στοιχηθείτε μαζί μου και ψηφίστε την ΧΑ μαζικά στις επόμενες Εθνικές Εκλογές,όσο δυσαρεστημένοι κι αν είστε! Αφήστε να γίνουν τα επόμενα βήματα (αλλαγή ηγεσίας με Συνέδριο, αναδιοργάνωση του Κινήματος) ομαλά και σταδιακά, ΜΕΤΑ τις εκλογές, με ψυχραιμία, με σύνεση, και πάντως όχι με ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ κινήσεις ΠΑΝΙΚΟΥ, ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΗΤΤΑ, όπως επιδιώκουν αυτή τη στιγμή οι εχθροί μονάχα της ΧΑ!

      1. ””Εγώ, βεβαίως, και όλη η οικογένειά μου (γυναίκα και 5 παιδιά) είμαστε από τους λίγους που θα ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή μέχρι ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΜΑΣ), αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σκεπτόμενοι Ελληνες ψηφοφόροι, σαν κι εμένα.”” καλα κατουρα και λιγο. Με κατι τετοιους ελληναραδες σαν και σενα φτασαμε εδω. ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕ… ΝΑ!

    44. Πάντα έλεγα ότι αν δεν αλλάξουν ριζικά αρχηγό, υπαρχηγό, και δεν αποτελούν τον ναζισμό θα μείνουν στο 5%…το ΚΚΕ της ακροδεξιάς….απ ότι φαίνετε δεν τους χαλάει. Αυτό θέλουν. Αμπελοφιλοσοφια και να πέφτει το χρημα.καλη διάλυση που απ ότι φαίνετε έρχεται Αφού δεν αλλάζετε μυαλο……

    45. Άμεση αλλαγή αρχηγού κόμματος !
      Ο νυν είναι ανίκανος στις επόμενες θα είναι εκτός βουλής !

    46. Ο/Η Αφου δεν δωσατε ξυλο τους σαπιογερους της αστικης ολιγαρχιας...Μπουλο λέει:

      Εσεις που εμαθες ΟΡΘΟ γραφια…ακου να ξες απο εμας τους Ανταρτες της γραφης…τους ΑΝΩ ρθογραφους….οτι οταν σε ενοχλει καποιος χωρις να τον εχεις πηραξει και παει να σου γαμησει την ζωη… και ο Προεδρος της Δημοκρατιας να ειναι…Αμα τον πετυχω θα τον γαμησω……δηλ αμα δινατε μερικες σφαλιαρες στον Παπα Νδρεα και τους αλλους σαπιογερους δηλ τι θα σας εκαναν ΝΤΑαα…ασε ρε τωρα…

    47. Η ΧΑ, με το ναζιστικό προφίλ της, έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον πατριωτισμό των Ελλήνων και τη σαρωτική νίκη του παναριστερισμού. Το πρώτο και ισχυρότερο δόθηκε από τη συνταγματάρχες, που αν και είχαν πραγματικά αγνές προθέσεις για μια πανίσχυρη Ελλάδα, έκαναν τραγικά λάθη με αποτέλεσμα να ηρωοποίησουν τα μεγαλύτερα καθίκια και να ενοχοποιήσουν τον ελληνικό εθνικισμό για όλη την υπόλοιπη πορεία της χώρας μας. Για αυτό θα είμαστε για πάντα κράτος δ´ κατηγορίας. Οι άκομψες και βίαιες μέθοδοι τους, που ούτε η προπαγάνδα δε μπορούσε να καλύψει, είχαν ως συνέπεια να εξισωθεί η εθνική υπερηφάνεια με την καταπίεση και τον φόβο. Και φτάσαμε στο σήμερα που θεωρειται φασίστας οποίος αναγνωρίζει τους Έλληνες ως μιά ανεξάρτητη εθνική οντότητα με φυλετική και πολιτισμική ταυτότητα.
      Η ΧΑ έβαλε απλώς την τελευταία πρόκα στην κάσα. Και δυστυχώς επειδή άκουσα πρόσφατα μια συνέντευξη του Μιχαλολιάκου στο κανάλι Βεργίνα, πολύ φοβάμαι ότι ακόμη και τώρα δεν έχουν βάλει μυαλό όσον αφορά το φετίχ τους με τον Χιτλερ. Ερωτήθηκε εάν βλέπει σαν πιθανό σύμμαχο της Ελλάδας τον Πούτιν και απάντησε ότι υποψιάζεται πως είναι κρυφόκομμουνιστης και δεν τον εμπιστεύεται. ΠΟΙΟΣ; Ο ΠΟΥΤΙΝ! Ο σκληρότερος εθνικιστής ηγέτης του 21ου αιώνα που στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ το πατρις-θρησκεία-οικογένεια και έκανε ντου στην Κριμαία επειδή αποτελούσε αλύτρωτο έδαφος της Ρωσίας. Το μέχρι πρότινως μοναδικό αντίπαλο δέος της δυτικής σαλαμοποίησης… Κι ο Μιχαλολιακος ονειρεύεται Χιτλερ εναντίον Στάλιν. Η ΧΑ, ενδεχομένως χωρίς να το θέλει, έκανε την μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στο σύστημα και τώρα παίρνει πόδι αφήνοντας τους νεοκομμουνιστές να μας γλεντήσουν για τα καλά, είτε αυτοί λέγονται Κούλης και ΝΔ, είτε Τσιπρας. Και μου κάνει εντύπωση ο πανηγυρισμός του Χίου στο σποτάκι της εφημερίδας. Το αν θα πέφτει μια ή δύο μολότοφ ή αν θα καίγεται μια ή δύο ελληνικές σημαίες δεν έχει ουσιαστική διαφορά… Όπως και να χει θα έλεγα ότι όποιον και να βάλλουν επάνω, η ΧΑ βουλιάζει και αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρώτα έστειλε την Ελλάδα στον πάτο.

      1. δεν ειμαστε πατριωτες καταρχην αλλα εθνικιστες κ ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι εθνικισμος. κανε δικο σου πατριωτικο χωρο…αγνο..με κομποσχοινια κ δε ξερω γω τι θελεις τελικα, οτι να’ναι.

        1. KAI META ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ; ΜΑΜΩ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ – ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ, ΜΑΜΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ . ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΘΕΕ ΤΕΝΕΚΕ ΠΑΛΙΟΝΑΖΙ.

    48. Ναι να γίνει αλλαγή αρχηγού κόμματος .
      Ναι να γίνει επίτημος ο Κ. Μιχαλολιάκος .
      Ναι ήταν απο την αρχή λάθος το να είναι μέσα στα δρώμενα του κόμματος η κόρη και η σύζυγος του Κ. Μιχαλολιάκου .
      Ναι δεν υπάρχει πολιτικό μέλλον στην Χ.Α χωρίς τον Κ. Κασιδιάρη .
      Ναι ήρθε η ώρα να αναλάβει ένας νέος άνθρωπος τα ηνία όχι για το καλό του κόμματος όπως όλοι λέτε στα παραπάνω σχόλια σας , αλλά για το καλό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ….
      ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
      ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ .

      ΝΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΓΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ( άσχετα αν δεν θα έχει αντίπαλους συνδιεκδικητές για την αρχηγία του κόμματος )

    49. Και ασε τα ΠΑΝΟ και τα Κατω γιατι αν εσυ ξερεις ….καλυτερα να μην μαθεις αλλα…και γραφω με το ενα χερι γιατι με το αλλο πιανω κατι αλλο Ανω και ΟΡΘΟ….

    50. Ο/Η Απο μικρος δεν μου τα Ορθα και εγραφα αλανιαρικα και ομως μου γουσταριζε λέει:

      Με αυτα που του λετε θα νομιζει οτι ειναι και κανενας μεγαλος ηγετης…Η Χρυση Δυση εχει σβησει…Ουτε Κασιδιαρης ουτε κανενας δεν μπορει να την σηκωσει …εχουν ιδεολογια με ιστορια πολυ ασχημη….οσο το τατουαζ που εχει στο μπρατσο του…αλλα το προβλημα ειναι με το τατουαζ που εχετε στο μυαλο…καλα παιδια ειστε χιλια δικια ειχατε να δωσετε και ξυλο μεσα γιατι σας εκλεψαν τα σπιτια τους πατεραδες τις μανες σας και σας φτωχοποιησαν οι μπινεδες των πολιτικων τζακιων της Ελλαδος…Εγω ξερω και αυτους που σας σπρωχναν να βγειτε και να δουνε τα ματακια σας τα εδρανα της βουλης και να δωσετε καμια ψηλη και καμια σφαλιαρα σε κανενα πολιτικο τζακι να τραβηξουμε κανενα βιντεο για να εχουμε να βλεπουμε μετα τα μνημονια και να παρουν ενα μαθημα ξανα να μην φτωχοποιησουν κανεναν Ελληνα ολα αυτα τα λαμογια…σας σπρωχναν τα φτωχοποιημενα επαγγελματικα και μεγαλα μαζικα επαγγελματα που καποιοι ελεγαν ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…τουλαχιστον μας εκλεψαν να φανε ξυλο….Πακεταδες Σεκιουριτη Ντιλιβεραδες εργατες φτωχοποιημενοι ελευθεροι επαγγελματιες Αγανακτησμενοι γενικοτερα ανθρωποι του μοχθου και της εργασιας που στην συντριπτικη πλειοψηφια δεν ειχαν καμια σχεση ιδεολογικα με την Ακροδεξια…αλλα θελανε πολυ να δουνε τους πολιτικους με σπασμενα μου…Γι Αυτο μπηκες στην Βουλη Μπαρμπα Νικο και οχι γιατι εισαι καμια μεγαλη πολιτικη φυσιογνωμια…Μερικες σφαλιαρες και φαπες στα μουτρα των πολιτικων ποιο λιγο θα σας στοιχιζαν….Σφαλιαρες δεν δωσατε ουτε μαπες μεσα στην Βουλη…αρα δεν μας κανετε…Τωρα παρε τα ιδεολογικα σου Λαχανα και βαλτετα εκει που ξερετε….Και αφου Σε λεω εγω τελειωσατε..Τελειωσατε και ας ΓΡΑΦΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ….Γιατι Εγω απο μικρος δεν μου αρεζαν τα ΟΡΘΑ και εγραφα οπως μου Γουσταριζε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ για αυτο δεν εγινα σας Μουτρα σας…

    51. Αφού λοιπόν το μαγαζί είναι επιχείρηση το γράφω απλα:

      ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ με Μιχαλολιάκο μέσα και διπλάσιο κυνήγι απ’ όσο τώρα, αλλά τον Ηλία κουμανταδόρο
      Ευρωεκλογές: 9.37%

      ΧΡΎΣΗ ΑΥΓΉ με Μιχαλολιάκο έξω και πιο χαλαρές καταστάσεις:
      Ευρωεκλογες: 4.85%

      Διαλέγετε και παίρνετε.

    52. Πολυ σωστα τα λεει ο Περιανδρος. Κασιδιαρης ΤΩΡΑ αρχηγος, και στα σπιτια τους η Μιχαλολιακαινα και η Ουρανιτσα. TΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΩΡΑ, διοτι τα πσοστα της Χρυσης Αυγης θα πανε στο 3% και κατω…

    53. Το θεμα ειναι απλο, οι Εθνικιστές Πατριωτες στην Ελλαδα πρεπει να βρεθούν… (αλλα η καρεκλα εχει το δικό της όραμα), κομματα διασκορπισμενα, εδω και εκει, εκλογικής δυναμικης απο 1% εως 7% αν δεν μπουν σε κοινό ψηφοδέλτιο… δεν υπαρχει νοημα… θα παραμενουν εκει καθηλωμένα, και προσφερουν υπηρεσίες προς τους ιδιοκτήτες τους, πχ, ολα αυτα μαζι άνετα πάνε στο 15% και άνω, με δυναμικη να διεκδικήσουν την διακυβερνηση της Ελλαδος, μιας και οι πολιτες εχουν βαρεθεί το παλαιό… την παγκοσμιοποίηση, την χρεοκοπια, την επιχειρούμενη δραση,
      ‘κοινωνίες ανθρωπο-κυμα’, και περιμενουν μια άλλη προταση η οποια υπαρχει… αλλα ειναι σε δέκα κομματια σπασμένη και δεν αποδίδουν ουσια !!!.

      Αν ολα αυτα κομματια μαζεύονταν σε κοινό ψηφοδέλτιο (Πατριωτικό Εθνικιστικό Πολιτικο Κινημα Ελληνων) Λαικος Συνδεσμο για την Χρυση Αυγη του Ελληνιμσου,ξεφεύγουν απο την λογική του 1%, 3%, 5%, 8% κλπ, Ενωμένο κινημα Ελληνων σημαίνει Συνέδρια, επαφές, κλπ με τα αναλογα Ευρωπαϊκά κομματα Ιδίας ιδεολογίας τα οποια σημερα, σαρώνουν την Ευρωπη και οχι μονο !!!
      Αν λοιπον, υπαρχει όραμα για Ελλαδα ελευθερη που να ανήκει στους Ελληνες χωρις προσωπικες ιδιοτέλειες που αφορουν, ατομικά συμπλεγματικα κομπλεξ, εκφραζόμενα δια μέσου κομματικών μαγαζιων ‘φωτοβολίδες’ με μαθηματική ημερομηνία λήξεως, οριστε συσπειρωθείτε και τολμήστε,
      φτιαξτε κοινό εκλογηκο ψηφοδέλτιο για της επερχόμενες εκλογες… που άνετα χτυπιέται το 15%… και λογο πολιτικής αναταραχής που θα ακολουθηση απο το συστημικο κατεστημενο, που τελει υπό κατάρρευση,
      (ενα καθεστώς που ζει με τεχνητή αναπνοη) το ενωμένο “Πατριωτικό Εθνικιστικό Πολιτικο Κινημα Ελληνων” άνετα χτυπά, ακομη και την πρωτη εκλογηκη θεση, (επιλογη των Ελληνων ψηφοφορων), δεδομενου επερχόμενης διαλύσεως, και ολα θα αρχίσουν να ξετυλίγονται….
      !!!

    54. Δεν ασχολούμαι και πολύ με αυτά αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μιχαλολιακος, μετά τα βίντεο από το παρελθόν που βγήκαν και την συμπεριφορά της χα στην αρχή που τα έβαλε με όλους χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες, απέτυχε. Δεν τραβάει πλέον. Από την άλλη, δεν μπορούμε να μιλάμε για ήττα της ΧΑ αφού εξέλεξε τους 2 ευρωβουλευτές που ήθελε πάρα τον πόλεμο και τον αποκλεισμό. Μην ξεχνάτε και την δίκη όπως και την χρηματοδότηση που δεν τους δίνουν. Γενικά δεν μπορω να μιλήσω για ήττα όμως ούτε και για νίκη. Η πόλωση την διέλυσε την χα. Ήταν ένα ξέσπασμα πολλών χρυσαυγιτών που ψήφισαν ΝΔ για να τσακιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ παντός πως ο Κασιδιαρης ειναι πιο συμπαθητικός και μιλάει πιο καλά. Μενει πλέον να δούμε.

    55. Μόδα ήταν και πέρασε απλώς,πατριωτικό κόμμα και βλακιες όταν πουλήθηκε ένα γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας με την Ιστορία του το επαιζε κίνημα δεν πληρωνω !

    56. Τα άκουγα τόσα χρόνια, δεν τα πίστευα κ ψήφιζα. Μου έλεγαν ότι ο Μιχαλολιακος είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος του συστήματος. Τον έχουν εκεί για να κρατάει τα μπόσικα κ να μην εκτονωνονται οι πατριώτες. Να ελέγχει δηλαδή. Αποδείχθηκε ότι είναι έτσι. Τους άξιους τους πέταξε έξω. Κι όσο για τον Λιακο του χει πάρει τα μυαλά η Καμπανιλε, αυτή καλέ που έπαιζε με παππούδες σε Μύκονο κ Κολωνάκι (μη πω για αλλά..) κ θέλει να την κατεβάσει κ για βουλευτή στη Μανη (έφαγαν τον ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ που είχε φέρει το υψηλότερο ποσοστό για την πάρτη της). Που είναι οι ψήφοι της ΧΑ στη Μανη; Τα…ar@μου πήρε. Στο χωριό μου είχε το υψηλότερο ποσοστό στην Ελλάδα και τους έφτασε ο Γιάννης με ένα Ν. Δεν ψήφισα πρώτη φορά και ένιωσα ότι ξέφυγα από την κοροϊδία… Ουσυ από εδώ… Αρκετά κοροιδεψατε τους πατριώτες.
      ΥΓ. Χίο ελπίζω να το αφήσεις

    57. Κασιδιάρη, πρόσεχε μην καταντήσεις π βοηθός της Ουρανίας στο τέλος…

    58. Τρωνε ξυλο παντου οι φασιστες, στο δρομο, στις καλπες, καιρος ειναι να τις τρωνε και μεταξυ τους.

      1. ναι οντως οι συριζοαναρχοφασιστες ειναι στο τρεξιμο στην φαπα και στην ξαπλα!!ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ

    59. ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΗ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ , ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΝΑ ΔΙΑΛΗΘΗΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ , ΑΙΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΥΠΗ.

    60. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.. Η ΑΝ ΜΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΜΕ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.. 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΚΥΡ ΝΙΚΟ.. Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ.. Ο ΠΑΠΠΑΣ.. Ο ΚΑΣ.. Κ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ.. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ.. ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΙΣΤΑ.. ΑΚΟΜΗ Κ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΡΕΙΑ.. ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΨΙΘΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΔΕΒΕΛΕΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΥΡΗΝΕΣ Κ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ;;; ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΕΒΕΛΕΓΚΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΑΚΑ… ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ;;;; ΕΧΩ Κ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤ ΑΓΓΛΙΚΑ;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο ΣΚΑΙ Ο ΑΛΦΑ Κ ΤΟ ΣΤΑΡ;;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΟΙ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΞΙΦΟΛΟΝΧΕΣ;;; ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΞΙΦΟΛΟΝΧΕΣ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΝΙΚΟ ΒΟΥΛΕΤΙΝΑ ΤΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ Κ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ… Κ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ… ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.. ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ… ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΗΚΩ Κ ΦΥΓΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ 3% ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.. ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΗΡΑ Κ ΚΙΝΗΤΡΟ.. Ο ΔΙΠΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 14.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ Κ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.. ΛΙΑΚΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ Κ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ Κ ΟΛΟΙ.. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Κ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΒΡΩΜΙΣΕ… ΠΡΟΣΕΧΕ ΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ 60+ ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ.. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΔΟΞΑ ΣΤΑ 40 ΣΟΥ..

      1. περιανδρε…το συστημα σε αποφυλακισε το 2009 ….αν και τιμωρηθηκες ως το 2029

        ΣΚΑΣΜΟΣ …δοσιλογε

    61. Όταν δημοσιεύτηκαν παλιές φωτογραφίες και βίντεο με στελέχη της ΧΑ να δείχνουν λατρεία σε ναζιστικά σύμβολα και πρόσωπα της ναζιστικής Γερμανίας , το παιχνίδι τελείωσε. Άλλο ο πατριωτισμός, άλλο ο εθνικισμός, άλλο ο ναζισμός σε μία χώρα σαν την Ελλάδα που μάτωσε από τα γερμανικά ναζιστικά καθάρματα στον πόλεμο.
      Η ΧΑ πήρε την ρετσινιά των ναζιστών και όλα τελείωσαν. Κανένα πρόσωπο δεν σώζει την κατάσταση.

      1. αυτο ειναι το αλλοθι του σαπιοσυστηματος..η χα εχει αλλαξει, οπως καθε ανθρωπος η κομμα εχουν δικαωμα να αλλαξουν..ο λαμπρακης ηταν στη νεολαια μεταξα..τωρα λατρευεται σαν η μορφη της αριστερας!!εσυ δεν ησουν ποτε χα..τι σε νοιαζει λοιπον? οι οπαδοι της χα ουτως η αλλως δεν ειναι ουτε ναζιστες ουτε φασιστες..αλλου οι εξυπναδες!

        1. Τον κουβά που έχεις για εγκέφαλο πάρε και φύγε εσύ.
          Εσύ δεν είσαι πατριώτης αλλά τρίχας από τον τρόπο που μου απαντάς. Να μάθεις να σέβεσαι την άποψη του άλλου. Ο ναζισμός δεν έχει θέση στην Ελλάδα. Η ΧΑ πρέπει να αποβάλει τους ναζιστές. Να μεταβάλει την ονομασία της, το σήμα της και να αλλάξει αρχηγό.
          Ως ΧΑ θα αργοπεθαίνει. Φυσικά δεν υπάρχει χρόνος τώρα, αλλά μετά τις εκλογές θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές για να αναγεννηθεί.

        2. Κι ομως φιλε μου ετσι οπως τα λεει ο Δημητρης ειναι τα πραγματα. Και απο πρωτο χερι σου λεω οτι στα κεντρικα τουλαχιστον της χα, οταν τελειωνουν τις ομιλιες τους τραβανε και μερικα χαιλ. Ασε τις εξυπναδες λοιπον και μαζεψε τα βρακακια σου και αντε να παιξεις.

      2. το τι πιστευε ο καθενας πριν 20 και 30 χρονια, δεν εχει καμμια σχεση με το σημερα..ολα αλλαζουν κι ολοι αλλαζουν…ολοι οι νεολαιοι φοιτητες ειναι αριστεροι και μετα γινονται τα πιο σκληρα αφεντικα…να τους πεταξουμε στο καλαθι κι αυτους?

      3. Τον κουβά που έχεις για εγκέφαλο πάρε και φύγε εσύ.
        Εσύ δεν είσαι πατριώτης αλλά τρίχας από τον τρόπο που μου απαντάς. Να μάθεις να σέβεσαι την άποψη του άλλου. Ο ναζισμός δεν έχει θέση στην Ελλάδα. Η ΧΑ πρέπει να αποβάλει τους ναζιστές. Να μεταβάλει την ονομασία της, το σήμα της και να αλλάξει αρχηγό. Έχεις πάρει πρέφα το τι βίντεο και φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με ναζιστικές ανοησίες κάποιων μελών ; Ακόμη και ο αρχηγός έχει κάνει φάουλ ομιλίες σε αυτό το θέμα.
        Ως ΧΑ θα αργοπεθαίνει. Φυσικά δεν υπάρχει χρόνος τώρα. αλλά μετά τις εκλογές θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές για να αναγεννηθεί.
        Είμαι ψηφοφόρος της και όχι μέλος της και έχω δικαίωμα να δώσω την άποψη μου στο makeleio. Και εσύ κακώς με σχολιάζεις.

      4. Η χρυση αυγη γιγαντωθηκε απο την κριση και μεσα στην κριση! Ηταν ενα κλειστο κλαμπ του 0,25 % και ξαφνικα βρεθηκε στο 7% ενα κομμα που ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι μιχαλολιακος α.ε βρεθηκε να αντιπροσωπευει χιλιαδες ελληνες!!το θεμα ειναι οτι ο μιχαλολιακος ηθελε και να γιγαντωνεται αλλα παραλληλα να ελεγχει 100% το κομμα !αυτο προφανως προυποθετει ισχυρες ριζες και βασεις που προφανως δεν ειχε η χ.α το μονο κομμα που διαθετει κατι τετοιο ειναι το κκε . Αυτος ο ολοκληρωτικος ελεγχος που επιδιωκε καθως και ο ολοκληρωτικος πολεμος που δεχονταν σε συνδυασμο με την ελαττωση σε μηδαμινα ποσοστα του πολιτικου ακτιβισμου των χρονων 12-13 οδηγησε σταδιακα στον εκφυλισμο και την αποχωρηση πολλων στελεχων του κομματος.κατι παρομοιο θα γινει και με
        Τον βελοπουλο αν τον αποδεχθει το συστημα ως χρησιμο ηλιθιο οπως τον καρατζαφυρερ θα τον βλεπουμε καθε μερα στα καναλια !!! Και στα πολιτικα πανελ!ο πατριωτικος χωρος χρειαζεται αμεση ανανεωση τοσο σε θεσεις οσο και σε προσωπα με το να μενουν καποιοι κολλημενοι στο παρελθον δεν κερδιζουν τιποτα !! Το 13.3 τον νεων π ψηφισαν χρυση αυγη προφανως και δεν ελκονται απο τον γερομιχαλολιακο ! Ειναι προσελκυση καθαρη του ηλια κασιδιαρη ! Ειναι κομβικο το σημειο ο ηλιας εχει πολλες δυνατοτητες και επειδη πιστευω οτι ο μιχαλολιακος θα πεθανει και ακομα θαναι γραμματεας της χα οπως οι μητροπολιτες και οι αρχιεπισκοποι μια ειναι η λυση αμεση ιδρυση πατριωτικου κινηματος με μπροσταριδες κασιδιαρη συναδινο φαηλο κτλ ! Για τις αμεσες εκλογες προβλεπω περαιτερω συρρικνωση της χα στο 4% ισως και πιο κατω ! Εγω προσωπικα θα ψηφισω νεα δημοκρατια για να φυγει η αριστερη πλεμπα !

      5. νουδουληδες..χιτλεροΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
        ΡΑΛΛΗς
        ΕΒΕΡΤ
        ΣΠΥΡΟς ΜΕΡΚΟΥΡΗς
        ΠΑΠΠΟΥς ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗς
        ΠΑΤΕΡΑς ΤΟΥ ΝΟΥΔΟΥΛΗ ΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
        παπαδογκωνας ο νεοδουλος
        καραμανλης κωννος
        καραμανλης..δανιηλ
        καραμανλης….θανος
        κτλ κτλ κτλ
        ολοι νουδουληδες -ΕΡΕ
        και χιτλεροΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

      6. Δημητρη εχεις απολυτο δικιο .εκανα λαθος πριν και αλλου αφησα το σχολιο. Ετσι ακριβως ειναι.

    62. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΗ Η ΣΙΝΓΚΟΥΛΑΡ ΛΟΝΤΖΙΚ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΗ Η Χ.Α……………………………………..ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ…………………………….

    63. Τα μωρουλια ΜΑΣ και τα ΜΑΤΙΑ σου…ΨΗΛΕ…οτι σου πουνε ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ.. και θα δεις οτι εγω…ΔΕΝ κανω πλακες..

    64. Να παραδωσει την αρχηγια του κομματος στον Ηλια Κασιδιαρη και να παραμεινει ως επιτιμος προεδρος απλα. Και να φυγουν απο το κομμα η συζηγος του και η κορη του! Εθνικοφρων οικογενειακο κομμα δεν το θελουμε πλεον. Αυτα τα δυο να κανει αλλιως δεν τον ξαναψηφιζω ουτε εγω ουτε οσοι φιλοι και συγγενεις μου. Αρχηγε ακους? Αμα ακους και αγαπας την Ελλαδα και το κομμα κανε στην ακρη και ασε το κομμα και τους ψηφοφορους του να αναπνευσουν.

    65. δε νομιζω οτι θα τα παρατησει ετσι ευκολα ο αρχηγος…ειναι και το δικαστηριο στη μεση…ισως να γινει αμεσα ενα συνεδριο

    66. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥME ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥME.

      1. Εσύ είσαι διατεθειμένη να προσφέρεις το κουφάρι σου για την Ελλάδα; Δεν νομίζω.
        Δεν υπάρχουν πρόθυμοι ήρωες, όλοι προτιμούν την καλοπέραση.

    67. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, συνολικά, θα πρέπει από χθες κιόλας να κάτσει να σκεφτεί τι έφταιξε και είχε τέτοια πτώση, η οποία ήταν εμφανής πολύ πριν τις εκλογές. Αντί να κλέγονται και να κατηγορούν τους άλλους (κανάλια, κόμματα του υποτιθέμενου δημοκρατικού τόξου κλπ) ας κάνουν επιτέλους μία αυτοκριτική (που δεν κάνανε ποτέ) και να καταλογίσουν τις ευθύνες σε όλους όσους έχουν, διότι δεν φταίει μόνο ο αρχηγός στα λάθη, φταίνε και οι ακόλουθοι του που τον αφήνουν να πιστεύει ότι τα κάνει όλα σωστά. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν είναι πλέον ένα κίνημα του περιθωρίου, αλλά ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, ένα μέρος του “συστήματος”. Και το “σύστημα” αν θέλεις να το αλλάξεις προς το καλύτερο δεν μπορείς να το πολεμήσεις γαυγίζοντας από μακρυά ή κλαψουρίζοντας ότι δεν σε παίζουν παρόλο που είσαι καλό παιδί. Δυστυχώς πρέπει να παίξεις μαζί τους και να τους πολεμίσεις από μέσα. Πρέπει να αλλάξει η συνολική εικόνα αλλάζοντας τον ηγετικό πυρήνα και προωθώντας άτομα-στελέχη πιο “ευκολοχόνευτα” στον πολύ κόσμο. Ήταν ατυχέστατη η αλλαγή του ευρωψηφοδελτίου απομακρύνοντας τους ήδη υπάρχοντες ευρωβουλευτές, με δικαιολογίες που δεν έπεισαν κανέναν και με μηδενική προβολή τον υποψηφίων (εκτός των Παππά και Λαγού) και αυτό δεν πιστύεω να είναι ατομική απόφαση του αρχηγού, κι αν είναι, κακώς το επιτρέπουν οι υπόλοιποι. Σεβασμός στον αρχηγό σίγουρα, αλλά και κριτική. Τώρα όσον αφορά αν πρέπει να γίνει αλλαγή ηγεσίας, σίγουρα έχει δυναμική ο Κασιδιάρης αλλά όποια απόφαση και να παρθεί πρέπει να γίνει με γνώμωνα την άνοδο και εδραίωση στον κοινονικό ιστό του κινήματος.

      1. σωστα τα λες..ομως , ανεξαρτητα απο την αρχηγια, ενα πραγμα πρεπει να αλλαξει..γιατι αν δεν αλλαξει, δεν θα δει ποτε προκοπη η χα…ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Η ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΣΤΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!! αυτο δεν μπορει να συνεχιστει, σε κανενα κομμα δε συμβαινει αυτο, ακομα κι οι αναρχικοι το λενε με καμαρι οτι ειναι αναρχικοι!!καταλογιζω μεγαλη ευθυνη γι αυτο στην ηγεσια του κομματος, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ!! ο κοσμος ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΑΥΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ο κοσμος της χα νιωθει σαν παρανομος και σε διωγμο!!! ποιος φταιει γι αυτο αρχηγε?μεχρι ποτε τα (βρωμερα, ναι) καναλια θα τα ακουμε να βριζουν χυδαια την χα και τον κοσμο της? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!

        1. οι προηγουμενοι, οι τωρινοι και οι επομενοι κυβερνωντες ,ηταν, ειναι και θα ειναι δοσιλογοι φασιστες και ναζιστες !!!!!!! συνεργαστηκαν ,συνεργαζονται και θα συνεργαστουν με τους γερμανους !! οι της Χ.Α εχουν το ονομα ,ομως οι αλλοι εχουν τη χαρη.

    68. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……..ΣΑΜΠΟΣ ΑΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗΣ ΘΑΧΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ…………..ΣΑΜΠΟΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ………ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΝ Χ.Α ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ………ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ ΔΙΚΗΣ………………..ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

    69. αρχηγε πλεον πρεπει να δωσεις την αρχηγια στον Ηλια

    70. Από καιρό έπρεπε να το πράξει αυτό εάν ήταν οραματιστής και προκλητικός!!!!Πρέπει να κρατήσει τον τιμητικό τίτλο του ^επίτιμου Προέδρου ^ και να παραχωρήσει ^χτες ^ ακόμη την ηγεσία του Κόμματος στον Εξαίρετο κ Άριστο βουλευτή κ λεβενταρα ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!Να φύγει κ η κόρη Κ η σύζυγος!!!!
      Άκουσον Άκουσον!!!! Η κόρη και η σύζυγος!!!
      Μπλιαχ!!!!!

    71. ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΓΆΜΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΊΑΣ, ΜΕΤΆ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΌΛΑ, ΑΠΟΓΕΊΩΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΉ Κ ΜΆΧΗ ΓΙΑ ΕΝΌΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ, ΑΝ ΤΏΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΆΨΕΙ Η ΔΙΚΉ ΜΈΣΟ ΤΩΝ ΜΜΕ Κ ΜΕΤΆ ΤΙ???

    72. Ναι,σαφως και πρεπει να αναλαβει ο Ηλιας .
      Ο Μιχαλολιακος οτι ειχε να δωσει το εδωσε,δεν τραβαει πλεον.
      Ο Ηλιας ειναι δυναμικος και με λογο που τα λεει χυμα.
      Επιβαλλεται σημερα να τεθει επικεφαλης και ας γινει ο Μιχαλολιακος κατι σαν επιτιμος προεδρος η κατι τετοιο.
      Οτι ειναι ο Σαλβινι σημερα για την Ιταλια ειναι ο Ηλιας Κασιδιαρης για την Ελλαδα.
      Πρεπει αμεσα να αναλαβει επικεφαλης,και θα διπλασιασει τα ποσοστα στο κομμα.

    73. Να φυγει ολη η μποχα με το Μιχαλολιακο μαζι,ολοι οι μπραβοι της νυχτας,ολοι αυτοι οι παραφουσκωμενοι που το παιζουν εθνικιστες και πουλανε προστασια σε πακιστανους.Μονοι τους τα ομολογουν σε συνομιλιες τους που υπεκλεπτε η ΕΥΠ.Ο Ελληνας Εθνικιστης δεν ειναι μισθοφορος μαχαιροβγαλτης Ρουπακιας ουτε μπραβος της νυχτας και πρεζεμπορας.

    74. το ζητημα ειναι περιπλοκο..υπαρχει και το θεμα της δικης..αν παραιτηθει απο αρχηγος, θα υπαρξουν καποιοι να πουν , οτι το κανει για να γλυτωσει τις συνεπειες..ολα ευκολα τα νομιζετε? ειδικα επειδη εκκρεμει η δικη, δεν ειναι δυνατον να αφησουμε το κομμα μονο του ειδικα αυτη τη περιοδο!

      1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ.. ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.. ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    75. ιδρυση νεου κομματος με Προεδρο τον Κασιδιαρη μεχρι το 1ο Συνεδριο……
      βαθειες αλλαγες και τομες……..
      στην πολιτικη-στην ιδεολογια-στις συμμαχιες

    76. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.-

      1. ναι οπως τον ψηφησε στις δημοτικες ! και ο κασιδιαρης να αναλαβει δεν αλλαζει η κατασταση !

    77. ΗΛΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ..ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑΝΤΑΡ..

      ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ..ΕΝΑ 7-8 % ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..

      ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ (ΑΛΛΑ ΣΑΛΒΙΝΙ) ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 15% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

      ΤΩΡΑ ΗΛΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!

    78. Για το καλό του πατριωτικού χώρου πρέπει να αποχωρήσει από την πρωτοκαθεδρία ο Μιχαλολιάκος, έβαλε τη Χρυσή Αυγή στη βουλή, έκανε τον πατριωτικό του αγώνα, αλλά ήρθε η ώρα να δώσει τόπο στα νιάτα και συγκεκριμένα στον Κασιδιάρη, με το φλογερό λόγο και τον δυναμισμό του. Το κόμμα δεν είναι τσιφλίκι και μαγαζί κανενός, ανήκει στην ιδεολογία του και στους ψηφοφόρους του.

    79. αν κατοχυρωθει ο αρχηγος σαν επιτιμος και κατεβαινει στο επικρατειας και τον αναγνωριζουν ολοι σαν ενα σεβαστο προσωπο, για ποιο λογο να μην παραδωσει την μαχιμη ηγεσια και τυπικη εκπροσωπηση στον κασιδιαρη για το καλο του κομματος? αν παει καλα το κομμα θα εχει να λεει οτι τον συμβουλευει, αν δεν παει καλα, θα εχει να πει , οτι ειδατε που θελατε αλλο αρχηγο? λοιπον? γιατι κυριε νικο δισταζεις? κι ο σκηνοθετης παιρνει δοξα , οχι μονο ο πρωταγωνιστης!!! ετσι κι αλλιως, ποτε δεν θα ξεχαστεις!

    80. Αρχηγέ, είσαι ο αρχηγός της καρδιάς μας.

      Έχεις κάνει πολλά και μεγάλο αγώνα.

      Το κόμμα είναι δικό σου, αλλά χρειάζονται νιάτα. Έχεις τον Ηλία χρησιμοποίησε τον για το καλό της Ελλάδας μας.

      Οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων. Ειναι μικρότεροι σου στην ηλικία.

      Αν αγαπάς την Ελλάδα, σπρώξε μπροστα τον Ηλία. Δεν θα το μετανιώσεις. Στο κάτω κατω, η δυναμική που έχει η ΧΑ την έχει, για πολλους λόγους. Ενας από αυτούς είναι δυσμενος και ανισσοροπος αγώνας που δίνετε. Χρειάζονται νιάτα. Δεν μπορείς να είσαι μέχρι την υστατη στιγμή εκεί. Κρίμα είναι.

      Δυστυχώς πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για τον Ηλία.

      Αν δεν το κάνεις, όλοι θα σε βρίζουν. Ενώ αν τον προωθήσεις, θα σε ύμνουμε. Αν στο μέλλον σκέφτεσαι να προωθήσεις την κόρη σου, αυτό είναι μεγα λάθος. Αν πράγματι σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, τότε Ας κανει ο Κασιδιαρης κόμμα μόνος του.

      Ελπίζω να πάρεις μια σοφή απόφαση.

      Οι μεγάλες και δύσκολες αποφάσεις είναι για τους μεγάλους ηγέτες σαν κι εσένα.

      Ελπίζω μόνο μην βάλεις τον προσωπικό σου εγωισμό πάνω από όλα.

    81. //Κάποιοι φωνάζαμε (βλέποντας τους κινδύνους εσωτερικής διάλυσης και εξωτερικά από Τουρκία ) ότι η Χώρα δεν πρέπει να πάει στα κόμματα που μας κατέστρεψαν και μας καταστρέφουν.
      Το να φύγει ο Αλ6ς, ότι χειρότερο έχει περάσει από τη χώρα, είναι ναι ευχής έργο.
      Το να φέρουμε Κούλη , δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι . Το να διαλυθεί η Χ.Α θα παίζουν ακόμη πιο εύκολα , δεν υπάρχει πλέον από πουθενά ελπίδα.
      Άρα τώρα θα δούμε τον πραγματικό πάτο .
      Θα πάρω πασατέμπο και μπύρες (μια και έχω την συνείδηση μου ήσυχη ) και
      …θα έχει : “”δύο έργα SEX “” με σκληρό και ένα καράτε///

      Και να μην ακούσω ούτε άχχ…..

      Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ : ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΝΕΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ

    82. Ακου να μαθαινετε την Χρυση Αυγη την ψηφησαν οι φτωχοι Ελληνες οι χαμιλομισθοι Ελληνες χρεωκοπημενοι και λοιπα Ντιλιβεραδες Σεκιουριτη Σερβιτοροι εργατες οικοδομοι χρεωκοπημενοι ελευθεροι μικροεπαγγελματιες αστυνομικοι κλπ αγανακτησμενοι για να δωσουν ξυλο μεσα στην βουλη…οι οποιοι ανθρωποι καμια σχεση δεν ειχαν η ξερουν η εχουν γνωση με την ιδεολογια της ακροδεξιας αφου κυριως ηταν ατομα χαμηλης πολιτικης μορφωσης….Ατομα ψαχναν να βρουν να βαλουν μεσα στην βουλη για δωσουν σφαλιαρες στα καθηκια τους κλεφτες τους πολιτικους και βρηκαν αυτους..οποιος ειχε μπρατσα και ορεξη για ξυλο αυτον θα ψηφηζαν…βρηκαν αυτους που ειχαν ετοιμο κομμα…Αποδειχθηκαν φλωροιβγιατι κανεναν πολιτικο δεν αρπαξαν να του δωσουν ξυλο μεσα στην βουλη εκτος απο μερικους καλους οντως τσαμπουκαδες που εγιναν κυριως απ τον Κασιδιαρη και απο τον Λαγο…Αλλα ξυλο ξυλο κανεις δεν εδωσε… Οποτε πλεων ειναι αχρηστοι αλλα και ιδεολογικα μπουφοι…

      1. ασε ρε μεγαλε, ξυλο δεν εδωσαν και εκαναν προφυλακισμενοι 18 μηνες, αν εδιναν κιολας , θα ηταν ισοβια ηδη, εχει κι αλλους εξυπνους η μανα σου? τραβα εσυ να δειρεις τους πολιτικους αν το νομιζεις τοσο ευκολο…αυτοι τα χουν φτιαξει ολα ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ

      2. Ο/Η Ιδεολογικα Μπουφοι…ουτε και ξυλο εδωσαν

        Καταρχήν μάθε ορθογραφία και δεύτερον, είσαι μαλάκας κάθε μέρα ή έχεις και κανένα ρεπό που και που? Δεν εξηγείται αλλιώς πως έχεις τόσο μεγάλο οίστρο και μυαλό ξουράφι….

    83. στην γειτονια μου ολοι οι μπιχλες χασισεμποροι το παιζουν χρυσαυγιτες-συριζα χρυσηαυγη κωλος και βρακι

      1. η γειτονιά σου είναι στο βοθρολίμανο του λουκουμοσκονάκη;

      2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΕ………………………………………Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

    84. Έχετε χάσει το νόημα.. Είτε αλλάξει αρχηγό, είτε φτιάξει καινουργιο κομμα ο Ηλιας…, είτε βρίζετε καθημερινά ο ενας τον άλλον που ξαναψήφισε νδ-πασοκ….. αυτοί θα ξαναβγαίνουν. Το εκλογικό αποτέλεσμα αγαπητοί μου συνέλληνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! Τα βγάζουν μέσα απο τα κομπιουτερ και πασάρουν για κυβέρνηση και βουλευτές όποιον θέλουν αυτοί! Τους υπόσχεσαι πως θα υπογράψεις οτι σου πούνε; Αν ναι, αλλάζουν τους ψήφους και τους δίνουν στο πάνελ των άλλων πουλημενων δημοσιογραφων και σε βγάζουν. Αν οχι, σε πετάνε εξω. Ουδεμία σχεση το εκλογικό αποτέλεσμα που δώσανε με αυτα που ψήφισε ο Ελληνικος λαος. Ενδέχεται, να έχει βγει Δήμαρχος και ο Κασιδιάρης! Αλλά επειδή δεν τους άρεσε -στους εταίρους μας- να πετάξει έξω απ την Αθήνα τούς πιθήκους που μας έφεραν, απλά άλλαξαν τα νούμερα των ψήφων. Πριν τις εκλογες οι δημοσκοπίσεις έβγαζαν σωμα με σωμα τον Ηλία με τον μπακαλόγατο. Είναι δυνατον να έπεσε τόοοοοσο πολύ έξω αυτή η δημοσκόπηση και ολες οι άλλες οχι;
      ..Διάβασα το πρωι ενα άρθρο που έλεγε πως υπήρχε 55% αποχή απο τις κάλπες και 7% λευκά. Όσο ήταν δηλαδή και το ποσοστό που είπε ΟΧΙ στην πουτάνα ευρώπη. Και μετά απο δυο τρεις ώρες βγήκε άλλο άρθρο που έλεγε -αν είναι δυνατον!- πάνω κάτω ήταν η συμμετοχή 56%. Δεν ξέρει δηλαδή το υπουργείο εσωτερικων και δικαιοσύνης απο την πρώτη στιγμή πόσοι ψήφισαν για να βγάλουν το ποσοστο; Το πρώτο πράγμα που μετράει ο Δικαστικός αντιπρόσωπος είναι την συμμετοχή! Γιατί αν η αποχή είναι πάνω απο 51% βγαίνει άκυρη όλη η εκλογική αναμέτρηση. Το Σύνταγμα θεωρεί πως ο λαος δεν θέλει κανέναν απο αυτους και τους απαγορευει να ξαναβάλουν υποψηφιοτητα…
      ..Και επειδή δεν είμασταν ποτέ νόμιμο μέλος της ευρώπης, οι ευρωπαίες πουτάνες προσπαθούν να το καλύψουν συνεχίζοντας να εχουν στην κυβέρνηση δικες τους μαριονετες. Και να ξεπουλήσουν και άλλα εδάφη…(α, και για την Ιστορία.., μην βρίζετε μόνο τον τσίπρα πως πούλησε την Μακεδονία. Θα το είχε κάνει πρώτος ο μπακογιάννης παύλος! Ο γιοκας του τώρα βγηκε δημαρχούλης. Τυχαίο; δεν νομιζω!)
      ..
      ..Και ποιός ελέγχει το τηλεπικοινωνιακό σύστημα; οι βρυξελιώτες-γερμανοι-γάλλοι-βέλγοι… Να, γιατί πούλησαν τον ΟΤΕ οι κλέφτες, προδόταροι, τα κτήνη οι πολιτικοι νδ-πασοκ σε ξενους. Πουλιεται ποτέ τέτοιος δημόσιος οργανισμός σε ξένους; Και τότε ποιός θα τους ελέγχει αυτούς;
      ..
      …Έρχεται η οργή Τού Θεού!

      1. καλη η συμοσιωλογια αλλα κοψε κατι…γι αυτο υπαρχουν δικαστικοι αντιπροσωποι στα τμηματα για να μη γγινονται νοθειες..δεν ειδα καμμια ανακοινωση της χα για νοθεια…συνεπως, δε μπορεις να πεις τιποτα..κι εμενα με παραξενεψε το ποσοστο του ηλια και μαλιστα πολυ αλλα μηπως περιμεναμε το 5 στις ευρωεκλογες? εδω τα κανανε σκ.. στη θεσαλονικη για το δημο!!!ο παναγιωταρος πηρε για την περιφερεια 5,6% ενω το 2014 , 11%!..μας αφησαν τοτε και μας εκαναν νοθεια τωρα? απλα ο κοσμος κουραστηκε να κρυβεται πια..ολοι οι αλλοι ψηφοφοροι ολων των κομματων λενε με καμαρι τι ψηφιζουν, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!! το βρισκεις λιγο αυτο? ξερεις τι μαρτυριο ειναι να μη μπορεις να κανεις μια συζητηση πολιτικη χωρις να κινδυνευεις να σε πουν ναζιστη, φασιστα, χουντικο? κι αφου δε μπορει να το αλλαξει ο αρχηγος αλλα μονο να υπομενει στωικα, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας! αυτα εχω να πω!δεν παει αλλο αυτη η ιστορια!1 θελω να πω με περηφανεια τι ψηφιζω ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ!

        1. ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ……………………………………….

        2. Μαικ, δεν κόβω τίποτα και θα σου το αποδείξω.
          Α) υπηρχε 55% αποχή και 7% λευκα
          Β) το μεσημερι το άλλαξαν και ειπαν πως ηταν 51% η αποχή
          Γ) ακομη και 51% να ηταν δεν βγαίνει κανεις δημαρχος γιατι η πλειοψηφια απήχε.

          Δ) αυτοι βγαλανε οχι μονο δημαρχο αλλά και ευρωβουλευτες! Με 55% αποχη έβγαλαν και 8 κιολας! Ξερεις τι θα σημαινε αυτο για την ευρωπη; η Αθηνα βγαζει τους περισσοτερους ευρωβουλευτες. Ποιόν θα ηθελαν; τον Ηλια να πεταξει τους βρωμιαρηδες και να αντιδρασει στην ευρώπη, ή τον μπακογιαννη να υπογραφει οτι του λενε καθως και οι ευρωβουλευτες του;
          Ε) διαβάζω πάντα τα σχόλια των σχολιαστων σε ολα τα αρθρα και σε ολα τα ειδησιογραφικα σαιτ.
          Όλοι ψήφιζαν Χ.Α. Κανεις δεν έγραφε υπερ του μπακογιαννη κλπ. Ποιοί τον ψήφισαν τότε τον κώτσο; οι γέροι που δεν γραφουν στο ιντερνετ;
          ..
          ..Το πραγματικό αποτέλεσμα είναι αυτό.
          55% αποχή
          7% λευκά
          Ο Ηλιας Κασιδιάρης βγήκε με 14%
          Ο μπακογιαννης πηρε 17%!
          και το υπολοιπο 7% τα λοιπά κομματα.
          Δεν βγηκε κανεις. Καταλαβες τώρα γιατί ηταν συντριπτική η ηττα για τον συριζα.. αλλά του δωσαν και 6 ευρωβουλευτες;
          Θα μου πεις, και γιατι βγαλαν τον μπακαλόγατο; Διοτι ηταν και ευρωεκλογες μαζι. Και αν δεν έβαζε η ευρωπη δικους της μέσα στην Ελλάδα να συνεχισει να την ελέγχει, η ευρωπη θα διαλυθει και φοβουνται μην κλεισουν τα χρηματηστηρια, οι εταιριες και χασουν τα λεφτακια τους που με τόσο κόπο πάσχυσαν να τα κλεψουν.
          Το ιδιο ακριβως έγινε και οταν μπηκαμε στην ευρωπη. Πηγε ο καραμανλης και υπεγραψε μονος του. Δεν είμαστε νόμιμα ενταγμενοι και φοβούνται ενα κόμμα που θα ξεσκεπάσει αυτο το θέμα. Φαντάζεσαι τι θα γίνει; Θα καταρεύσει η φούσκα της ενωμενης ευρωπης σε χρονο ντε τε. Αρα, ποιόν θελουν συνεχεια πάνω; νδ, πασοκια, ποταμια, ανελ, συριζα… για να τους λενε τι θα κανουν και τι θα ψηφιζουν και τους εχουν βγαλει εναν παχουλο μισθο καθε μηνα συν τα εξτρα τους… και παρα, πάρα πολλα ακομη.

          Εχε πίστη, ο Θεός την μόνη Χώρα που προστατεύει είναι η Ελλάδα. Την αμερική και τις άλλες τις εχει χεσμένες.
          ..
          Πάντως για να λέμε την αλήθεια, ο Μιχαλολιάκος δεν κάνει για αρχηγος. – δεν το ‘χει. Και στον Ηλια θα ταίριαζε ενα υπουργειο προστασιας του πολιτη -του Έλληνα φυσικά. Όμως η Ελλάδα χρειάζεται Άνδρα με πολλά αρχει..δια!

          Εσω ετοιμος. Ο καιρος γαρ εγγυς.

    85. Δυστυχώς ο Μιχαλολιάκος δεν θα παραιτηθεί, αυτή είναι η αλήθεια.Δεν θα ακολουθήσει τη φωνή της λογικής και του καθήκοντος,θεωρεί το κόμμα τσιφλίκι του και προτιμάει να φτάσει στο 0,5% παρά να παραδώσει τα ηνία στον Κασιδιάρη (ο οποίος σημειωτέον σαν υποψήφιος δήμαρχος και χωρίς καμμία προβολη τα πήγε εξαιρετικά καλα-Η δημοτικη εκλογή στην Αθήνα είναι μια μικρογραφια των εθνικών).Τη θλιβερή πραγματικότητα ήδη την εξέθεσαν τόσο ο συναδυνος όσο και ο επιτηδειος .
      Ο ηγέτης της χ.α εθελοτυφλει και δεν έχει καταλάβει ότι ο εθνικιστικός κόσμος που τον ψήφισε εχει την απαίτηση πλέον να κάνει πράξη αυτό που κυρητει,—Τον Πατριωτισμό___,,
      θέλει να τον δει να θυσιάζεται για το καλό του εθνικου αγώνα, θέλει να τον δει να παραιτητε

    86. Ποιος Κασιδιαρης… ακομα χωμα εχει στα μουτρα απο τον μπικο της Μπακογιαννενας….Χρυση Δυση οχι Χρυση Αυγη..Τελειωσαν αυτοι…τους εβγαλαν για να δωσουν ξυλο μεσα στην βουλη….Τιποτα δεν εκαναν ειναι αχριαστοι πλεων οπως και το ΚΚΕ παιρνουν ψηφους μονο για να ζουνε τσαμπα χωρις να δουλευουν….

    87. καλο μπορει να ειναι αυτο που λετε αλλα ξερετε οτι δεν θα γινει…οποτε ας μη δημιουργουνται θεματα εντελως εξωπραγματικα, ας στηριξουμε για τελευταια φορα τη χα σ αυτες τις εκλογες και μετα θα πραξουμε αναλογα το αποτελεσμα…ας μην αφησουμε μονο το κομμα σ αυτες τις δυσκολες ωρες..τραβαει τοσα απο μονο του ας μη δημιουργουμε κι αλλα

      1. ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΕΟΝ.. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ… ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ..

    88. Η μόνη ελπίδα για τον τόπο μας ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

    89. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν ενωθούν τα πατριωτικά κόμματα δεν θα δούμε αλλαγή…Απλά να πούμε και που ασχολούμαστε εμείς τα λεφτά τους δεν θα τα πάρουμε πότε οπότε οι μονο κερδισμένοι είναι αυτοί, στους βουλευτές πονάει ο μισθός που μπορεί να χασουν γιατί ένας μηνιατικος βουλευτικος μισθός είναι όσο περνούμε εμείς το χρόνο οπότε μην είστε πρόβατα!

    90. Ο Κασιδιάρης πήγε άπατος στο Δήμο Αθήνας, χωρίς άλλον αντίπαλο του πατριωτικού χώρου. Εκεί δεν υπάρχουν δικαιολογίες να τα ρίξει κάπου αλλού.
      Γιατί θεωρείτε κάποιοι ότι η ΧΑ θα τα πάει καλύτερα με τον Κασιδιάρη;

      1. ΚΑΝΕΙς ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΝΟΗ

      2. Ο Κασιδιαρης πηγε απατος γιατι τα νταβαντζοκαναλα και ολη η συμορια του δημιοκρατικου τοξου βλακακο τους πολεμησε με νυχια και με δοντια οσο κανενα αλλο κομα διεθνως,ας ηταν στη θεση τους αλλο κομα και ουτε η σκονη τους δεν θα ειχε μεινει τωρα μετα αποτοσο μεγαλο πολεμο λασπης και κατηγοριων σε ολα τα επιπεδα βλαχακο.

      3. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ… ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ;;; ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 10ΕΥΡΩ..

    91. ο κασιδιαρης δεν κανει για αρχηγος της χρυσης αυγης ειναι στοκος βαλτε τον.παπα τουλαχιστον ξερει να μιλβσει αλλιως παει για πατο η χρυση αυγη στην επομενη πενταετια ουτε ψηφο δε θα παρει

      1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΟΛΑΚΑ…ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΦΕΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

      2. Εσυ τραβα να ψηφισεις αγγελοσκονη βλαχαδερο της ντοπας.

    92. Nομίζω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή ηγεσίας.Ευχαριστούμε τον αρχηγό για όσα προσέφερε και είναι πολλά αλλά αν δεν χρίσει νέον αρχηγό θα συνεχιστεί η συρρίκνωση της παράταξης.

    93. Συμφωνώ με όλους.
      Με περισσότερους που μιλάω και δεν ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι ο κύριος λόγος.
      Δεν πάνε τον Αρχηγό και δεν θέλουν να τον βλέπουν.
      Ας κατέβει στο επικρατείας να αναλάβει ο ΛΙΑΚΟΣ να τελειώνουμε διαφορετικά παίζει να μείνουμε εκτός βουλής

    94. Η παουσια του Μιχαλολιακου μονο ζημια και διαλυση θα προκαλεσει στην Χρυση Αυγη.
      Ηλιας Κασιδιαρης το μελλον Ο Ελληνας Σαλβινι

      1. εεε ναι ρε φιλε παραπεμπουν σε οργανωση παρα σε κομμα και αυτο κανει πολυ κακο!!

    95. να φυγει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ο μιχαλολιακος!! κανει πολυ κακο.. συμφωνω οτι τα ποσοστα της ΧΑ θα εκτοξευθουν με Ηλια Κασιδιαρη!! ολος ο γυναικειος πληθυσμος θα τον ψηφισει μη σας πω και λογω ωραιας εμφανισης οπως εχουν ψηφισει και τσιπρα και αβραμοπουλο κατα καιρους…εχει φοβερη ρητορικη πιστευω θα ειναι ο νεος ΣΑΛΒΙΝΙ.. αρκει ρε παιδια αυτα τα θεαματα με τους αναμενους πυρσους κατα την ελευση του αρχηγου και τα καραγκιοζιλικια να κοπουν… κανουν κακο στο κομμα..

      1. συμφωνω για τους πυρσους…δεν ωφελουν σε τιποτα και ειναι γραφικο σαν θεαμα

    96. ΒΑΛΤΕ ΤΟΒ ΛΙΑΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ
      ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΊ Α ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    97. Ωραία επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Είχαμε την ευκαιρία μέσα από τη Χ.Α να βγούμε από το σκοτάδι. Κανείς δεν αρνείται όσα έκανε ο αρχηγός, όπως και πως είναι δικό του το μαγαζί. Έχει όμως χρέος, απέναντι σε όλους εμάς που εδώ και τόσες αναμετρήσεις, τρώμε τη λέζα, την αποδοκιμασία, τα πεσίματα, τα πάντα. Έχει χρέος απέναντι στην πατρίδα. Αν δεν μας θέλει, ας πει: “Εγώ θα είμαι αρχηγός μέχρι να πεθάνω, αν δεν γουστάρετε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία”. Ας μας το πει ο ίδιος να ξέρουμε. Απλά και καθαρά. Αν το κάνει όμως θα επιβεβαιώσει πως είναι το ΚΚΕ της Άκρας Δεξιάς και χειρότερα. Γιατί χωρίς κόσμο, ούτε Βουλή έχει, ούτε Ευρωβουλή. Όσο για το πόσοι έχουν μείνει από το 0.29%, οι περισσότεροι ήδη έχουν φύγει. Αφού πρώτα κάποιοι που κύκλωσαν όψιμα τον Αρχηγό, τους έκαναν πέρα. Και μιλάω για άτομα που το “άνοιξαν” μαζί το μαγαζί. Μεγάλους σε ηλικία, άνω των 55-60. Για να μην μιλήσω για στελέχη της δεκαετίας του 1990 και του 2000 της Χ.Α, που πλέον έχουν γίνει ως και ακροαριστεροί.

      ΥΓ: Εσείς που απαντάτε εξ’ ονόματος του Μιχαλολιάκου και μας λέτε φύγετε αν δεν γουστάρετε σε όσους απομείναμε, το ξέρει που είστε και τι κάνετε; Αν εύχεστε να ξαναπάτε στο 0,29%, έτσι όπως φέρεστε, εκεί θα πάτε. Σε έναν μήνα.

    98. Γιατι ο κασι δεν βγηκε να ευχαριστησει οσους τον ψηφισαν? Δεν πηρε αδεια? Ε ρε μαυριλα που θα πεσει

    99. Κάκιστη επικοινωνία πολιτική. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις μονίμως άδεια τα έδρανα στην βουλή μονίμως απόντες Εγώ ψήφιζα χρυσή αυγή για να βλέπω το κόμμα μέσα στην βουλή και όχι εκτός
      Ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ λίγο ρόλο παίζουν, υπάρχει και το διαδίκτυο, μπορούσαν να κάνουν εκπομπές να λένε τις απόψεις τους από εκεί αλλά ούτε και αυτό έκαναν.
      Η χρυσή αυγή έκανε συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ ας μην γελιόμαστε, πιο πολύ τους στοίχισε αυτό.
      Καμία σοβαρή πρόταση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, τελείωσαν οι εποχές των κραυγων ο κόσμος θέλει επιχειρήματα και αυτοί δεν είχαν τίποτα να πουν
      Πρέπει να αλλάξουν όνομα στο κόμμα, να πεταχτούν εκτός διάφοροι γελοίοι που υμνουσαν τον Χίτλερ και επιτέλους να γίνουν ένα εθνικιστικό κόμμα όπως το κόμμα της Λεπέν και του Σαλβινι.
      Ο Μιχαλοκιάκος πρέπει να φύγει ΧΘΕΣ είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα. Σάπισε η αρχηγία του, σάπισε και ττο κόμμα. Αν δεν φύγει ο Μιχαλοκιάκος τότε η Χρυσή αυγή θα πάει στο 3 % και μετά εκτός
      Ο Κασιδιαρης είναι η καλύτερη επιλογή αλλά πρέπει να συνοδευτει και με ριζικές αλλαγές στο κόμμα.

      1. Νέο κόμμα φίλε μου. Άσε τον Μιχαλολιάκο και το σόι του να πάνε άπατοι μαζί με το καράβι.

      2. Εσύ μεγάλε όταν τους πήγαιναν φυλακή που ήσουν; Για λόγια και εξυπνάδες!

    100. Ρε μιχαλολιακο πηγες σε εκλογες με υποψηφιους φαντασματα… ενα βιογραφικο του υποψηφιου σου για το δημο πειραια δε βρηκα. Τρομαρα σου, πως να ψηφισει ο κόσμος! Μυαλο κότας ρε μιχαλολιακο

    101. απλα τα πραγματα η μενει ο μιχαλολιακος και πατωνει το κομμα με κινδυνο να μενει εκτος βουλης για τα καρπιτσια καποιον η αναλαμβανει ο ηλιας αλλαζει οτι προλαβη μεχρι τις εκλογες αλλα επειδη ο χρονος ειναι μικρος μην περιμενεται θαυματα και σταδιακα να προχώρηση σε δραστικες μεταρρυθμίσεις για να μεγαλωσει και να γινει πιο προσιτο στον πολυ κοσμο. Τα λαθη στοίχισαν αλλα πρεπει να μαθαινουμε απο τα λαθη μας …. τωρα χρειαζεται πλεον χρονος και υπομονη

    102. Συγχαρητήρια ,στον ΑΡΧΗΓΟ μας κ. Μιχαλολιάκο! Η Χρυση αυγή είναι ο μοναδικός πυλώνας του έθνους και της ορθοδοξίας που έχει απομείνει ΄΄ΟΡΘΙΟΣ΄΄ (και μάχεται μόνος του) απέναντι στο ΄΄ΣΑΠΙΟ,στο ΠΟΥΛΗΜΑ της πατρίδος,και στην ΄΄ΑΛΛΟΙΩΣΗ΄΄ του έθνους μας.Tα γνωρίζουμε πλέον όλοι: λασπη,ψέμματα,ναζί ,βία δολοφονοι κτλ κτλ. Το brand name ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,φέρει όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοιχτεί στο ευρύ κοινό.Άρα:μέχρι εδώ—όλα καλά–,πολλά μπράβο στον κ. Μιχαλολιάκο. ΑΛΛΑ:To μέλλον ”AΠΑΙΤΕΙ΄΄ ευελιξία και αποφασιστηκότητα. Προτείνω λοιπόν:
      1)Μιχαλολιάκος,Γερμενής,Παππάς και όποιος άλλος εχει χαρακτηριστεί ”ΝΑΖΙ΄”εξαφανίζονται χτες απο το προσκήνιο(τουλάχιστον να μην προβάλλονται)
      2)Τον ΗΛΙΑ και τα μάτια σας,
      3)Ανοιγμα σε όλη την κοινωνια με φρεσκα προσωπα( υπο την σκέπη του ΗΛΙΑ πάντα και με την έγκρισή του,,και όχι άλλου)
      4)Αν χρειαστεί, αλλαγή ονόματος και δημιουργία του ιδιου φορέα αλλα με διαφορετικο προσωπείο.
      5)Επειγόντος ο πυρήνας του 5% να μην διασπαστεί, αλλά να προυποθετει πολλαπλάσια ποσοστα στο μέλλον.
      6)Προσωπικα,,,,,ΗΛΙΑΣ δαγκωτό.

    103. Το αποτέλεσμα μας απογοήτευσε! Αρχηγός ο Κασιδιάρης άνοιγμα στην κοινωνία, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα υποψήφιοι από ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας και όχι απ’ τον σκληρό πυρήνα, η ζαρούλια στο σπίτι της και η Ουρανία. εκπομπές σε μικρά κανάλια και ηρεμία. Το προηγούμενο ευρωψηφοδέλτιο ήταν φοβερό! Γιατί τους απομάκρυνσης όλους?

    104. το πιθανοτερο ομως ειναι οτι δεν θα φυγει ο μιχαλολιακος…ειναει εγωιστης οπως ολοι οι αρχηγοι και αυτο γινεται παντου

    105. μην τα νομιζετε ολα ευκολα..δεν ειναι ευκολο να φυγει ετσι ξαφνικα ο ανθρωπος που υπεφερε οσο κανεις αλλος για να φτασει η χα εκει που εφτασε..που προφυλακιστηκε..που ακομα ειναι υποδικος..που τον πολεμαει ολο το συστημα…κι εγω θελω τον ηλια..αλλα πρεπει να βρεθει ενας τροπος να γινει ομαλη μεταβαση, να μην προσβληθει ο αρχηγος..θα προτεινα, να μεινει ο μιχαλολικαος σαν επιτιμος αρχηγος αλλα να βγει μπροστα ο ηλιας…μη νομιζετε ομως οτι ειναι ευκολο να αναλαβεις ολοκληρο κομμα στη πλατη σου..πιστευω ομως, οτι ο ηλιας ειναι χαρισματικος και θα φτασει την χα ψηλα…ας μεινει ο μιχαλολικαος κι η ουρανια σα βουλευτες…δεν ειναι ντροπη!! ας προφασιστει κοπωση ή ας πει ευθεως οτι παραδιδει την αρχηγια στους νεους!! δεν του ειπε κανεις να μη βαζει για βουλευτης!!!οι χρυσαυγιτες ολοι θα εκτιμησουν τον αρχηγο αν δειξει αυτη τη γενναιοτητα ψυχης και νομιζω οτι ο ηλιας θα δωσει μεγαλη ωθηση στο κομμα!! αλλα μη τα νομιζετε ολα ευκολα, επαναλμαβανω!! αν δεν αλλαξουν σταση και τα μμε, δεν θα αλλαξουν πολλα!!! αν φυγουν και δυο -τρια ατομα που εχει στοχοποιησει το συστημα, καλο θα ειναι αλλα οχι υποχρεωτικο..ολοι εχουν υποστει τα πανδεινα στη χα…πως θα πεις σε καποιον φυγε?

    106. Αν δεν παρετηθει στις εκλογες θα ειναι εκτος βουλης

    107. Τώρα που υπάρχει κενό στον εθνικιστικό χώρο πρέπει να γίνει ένα ενιαίο πατριωτικό κόμμα με ανθρώπους νέους και “φρέσκους”. Ο Μιχαλολιάκος είναι άξιος αλλά ξεπερασμένος κι αντιτηλεοπτικός. Ο Ηλίας μπορεί να πάρει τη θέση του αρχηγού και να τραβήξει μαζί του κι άλλους άξιους ανθρώπους από κόμματα πατριωτικά σε μία ευρεία πολιτική παράταξη. Παιδιά τολμήστε το γιατί χανόμαστε. Ο soros τα χώνει χοντρά στη χώρα μας στα αριστεροάπλυτα για να παίζουν τα βρωμερά παιχνίδια του

    108. O Μιχαλολιάκος έφτιξε την ΧΑ που είναι ένα οικογενειακό κόμμα σαν τους Μητσοτάκηδες. Νεποτισμός συν φίλοι. Μόνο ο Θεός μπορεί να τον διώξει από την αρχηγία…Δεν τον νοιάζει και αν πάει στο 1%. Αυτοί που τον ακολουθούν ας προβληματιστούν. Η εικόνα που προβάλλει είναι άσχημη. Για να αποχωρούσε, θα χρειαζόταν σοφία που δεν έχει.

    109. εγώ που είμαι 17 άρχισα να ασχολούμαι με τα πολιτικά πριν 1 χρόνο,ο μόνος λόγος που ψήφισα χρυσή αυγή είναι εξαιτίας του Κασιδιάρη και ξέρω από τις συζητήσεις που κάθομαι χωρίς να μιλάω και ακούω ότι είναι ο μόνος που είναι συμπαθής από την ΧΑ με αυτόν αρχηγό τα ποσοστά θα ανέβουν δραματικά.

    110. Αλλαγη ηγεσιας αμεσα και αλλαγη στην φιλοσοφια και τον λογο του κομματος,τυπου Ιταλιας και Γαλλιας γι αυτο θριαμβευσαν στις εκλογες τους και οχι μονο αυτοι αλλα και η μιση Ευρωπη, και αυτοι ολοι εναντια στους λαθροεισβολεις ειναι αλλα εχουν την πολιτικη και την δικη τους φιλοσοφια στον λογο που εκφραζοντε γι αυτο εχουν και την ευρωπαικη αναγνωριση. Ως Αρχηγος για να δει ασπρη μερα η Χ.Α μονο ο Ηλιας ο Κασιδιαρης εξυπνος μορφωμενος με λογο μεστο και με μεγαλη ευφραδεια στον λογο δεν κολωνει πουθενα ειναι Αξιος !!!!!!!!!

    111. Το λάθος του Μιχαλολιάκου είναι ότι αντιμετωπίζει τη Χρυσή Αυγή ως ιδιοκτησία του. Όταν όμως αποφασίζεις να ανοιχτείς στην κοινωνία, η εκλογική σου βάση σε κρίνει κάθε μέρα. Και εμπνέεται από τον πιο δραστήριο, αυτόν που πάντοτε είναι μπροστάρης, που έχει λέγειν και μπορεί να αναπτύξει με επιχειρήματα και ακτιβισμό τα πιστεύω του, αυτόν που πνευματικά και σωματικά ΠΕΙΘΕΙ. Ο Μιχαλολιάκος μπάζει από παντού. Η όλη οικογένεια δε, είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. ΦΥΓΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ.

    112. Πιστευω η χρυση αυγη πρεπει να αλλαξει ηγετη και να προβαλετε περισσοτερο….το κομμα ειχε μεγαλη δυναμη και γκρεμιζεται σαν τραπουλοχαρτα χρειαζομαστε μια χρυση αυγη δυνατη και με παλμο πιστευω το κομμα χρειαζεται ανανεωση για να ξανακερδιση την εμπιστοσυνη του κοσμου….θελουμε μια χρυση αυγη με αυτοπεπιθυση και με πραξης εναντιων τις λαθρομεταναστευσης με πατριοτησμο υποστηριξη της μεσεας ταξης και προτασεις αλαγης του κατεστημενου που οδιγησε του ελληνες σε αυτη την κατασταση….

    113. Ναι πρέπει ο κ. Μιχαλολιάκος να φύγει. Έπρεπε να είχε ήδη φύγει. Πάρα μα πάρα πολλοί μιλάνε για εκ βάθρων ανασυγκρότηση του κόμματος της Χρυσής Αυγής με αλλαγή αρχηγού και ονόματος, χωρίς βέβαια να αποβάλει τον πατριωτικό του χαρακτήρα, αλλά και χωρίς να έχει όμως σχέση με το ναζισμό, διότι υπήρχε εποχή που ο Μιχαλολιάκος έλεγε ότι θαύμαζε το Χίτλερ και ύστερα βέβαια το πήρε πίσω. Εθνικός και Πατριωτικός χώρος ναι. Ναζιστικός όμως όχι και το λέω αυτό διότι μπορεί κάποιος να δει τον πρώτο ύμνο της Χρυσής Αυγής, τον οποίο αναγκάστηκαν να αλλάξουν στη συνέχεια για να μην έχει σχέση με τον ναζισμό. Ο πρώτος ύμνος λοιπόν της Χρυσής Αυγής είχε την ίδια μουσική με τον ύμνο του Γ΄ Ράϊχ, δηλαδή το Χόρστ Βέσσελ “από του Ολύμπου τη παγωμένη όψη, μέχρι της Κύπρου τη σκλαβωμένη γη. Απ’ τη μεγάλη του ονείρου μας τη πόλη, ως τη Χειμάρα, που είναι ελληνική”. Ωραία πολύ ωραία λόγια. Όμως στον ύμνο του Γ΄ Ράιχ, ενώ θα μπορούσε να επιλεγεί οποιοσδήποτε άλλος ύμνος. Στη συνέχεια βέβαια άλλαξε ο ύμνος αυτός και διαγράφηκε τελείως και αντικαταστάθηκε με τον άλλο ύμνο “εμπρός πάντα εμπρός μιας νέας όψης ανατέλλει ο καιρός, εμπρός πάντα εμπρός μας οδηγεί του ελληνισμού το φως”. Ναι είναι ανάγκη να γίνει ένα ανοικτό συνέδριο και να βγει νέος αρχηγός. Όμως δεν ξέρω, αν προλαβαίνουν για τις εκλογές, οπότε καλύτερα να αναλάβει ο Ηλίας Κασιδιάρης, δηλαδή όπως έφυγε ο Καρατζαφέρης, να φύγει και ο Μιχαλολιάκος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι θα μπουν στο ίδιο καζάνι. Ο καθένας έχει γράψει την ιστορία του και θα κριθεί από αυτήν. Υπάρχουν όμως στελέχη αυτοί που έφυγαν που ασκούν δριμεία κριτική στο πρόσωπο του κ. Μιχαλολιάκου, όπως ο κ. Κουκούτσης, βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, παλαιό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο κ. Συναδινός και άλλοι. Ε όλοι όσοι έφυγαν συμφωνούν ότι πρέπει να αλλάξει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Ο Ελληνικός Λαός αγαπάει την πατρίδα του, τη Θρησκεία του και την οικογένειά του και παρόλες τις προσπάθειες που έγιναν να αλλοιωθούν αυτές οι αρχές, αυτό δεν έγινε εφικτό. Ένα σύγχρονο πατριωτικό κόμμα, πρέπει να σέβεται αυτές τις αρχές και να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το ναζισμό και ότι θυμίζει ναζισμό, που τόσο βασάνισε και εξακολουθεί να βασανίζει αυτό το δυστυχισμένο τόπο και καταδινάστευσε και καταδιναστεύει αυτό το ταλαίπωρο λαό. Ένα σύγχρονο πατριωτικό κόμμα, πρέπει να είναι απαλλαγμένο από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να είναι ανοικτό σε προκλήσεις του μέλλοντος και σε ισότιμη συνεργασία με όλους. Αρκεί αυτές οι προκλήσεις και αυτή η συνεργασία να μην υπονομεύει την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα. Ήλθε ο καιρός να μπορεί ο κάθε Έλληνας να κοιτάξει περήφανα την ελληνική σημαία, να πει τον εθνικό ύμνο και να δακρύσει,να ψάλλει το τη υπέρμαχο και να αισθάνεται τη παρουσία του Θεού και της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ήλθε ο καιρός να δείξουμε και εμείς οι Έλληνες ότι υπάρχουμε, ότι είμαστε συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων και της Ρωμανίας, όπως πολύ ορθά λέει ο καθηγητής και πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ηλίας Καλλιώρα. Ήλθε ο καιρός να πούμε. Ναι είμαστε υπερήφανοι, επειδή είμαστε Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Είμαστε υπερήφανοι για την χώρα μας και είμαστε αποφασισμένοι να την υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου, όπως είμαστε υπερήφανοι για κάθε κομμάτι της ελληνικής επικράτειας που οι πρόγονοί μας ελευθέρωσαν χύνοντας το αίμα, διότι “μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιώτερον και σεβαστώτερον και αγιώτερον εστί η πατρίς, παρά θεοίς και παρά ανθρώποις τοις νουν έχουσι”

    114. Κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΙΣΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ 10% ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ Κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

    115. Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή ο μιχαλολιακος δεν τραβάει
      Εάν μείνει κινδυνεύει. Το κόμμα να μείνει εκτός βουλή
      Με μιχαλολιακο τραβάει ψηφοφόρους ο βελλοπουλος

    116. Νομίζω ότι το ξέρουν καλά το παιχνίδι…. Έχουν δημιουργήσει πόλωση και παίζουν ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ότι κάνανε τόσα χρόνια με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όταν έχουμε δικομματισμό στις ευρωεκλογές, φανταστείτε τι έχει να γίνει στις εθνικές…. Το γνωστό να ψηφίσουμε ΝΔ για να διώξουμε το ΣΥΡΙΖΑ… Οπότε ειτε αλλάξει ο αρχηγός στη ΧΑ, είτε όχι μικρή σημασία έχει… Γνώμη μου, ίσως κ να κάνω λάθος…

    117. Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ,.ΧΙΟ ,ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ Τ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ…..Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ…

      1. Το στομα σου ειναι πολυ βρωμικο απο τα τσιμπουκια που κανεις στον αρχηγο σου για να πιασεις τον Στεφανο και τους αναγνωστες του στο βρωμοστομα σου. Αιντε μουλοι. Πουτανακια του Στεφανου ειναι ολο το συστημα και σεις μαζι.

    118. Καλά να πάθουν. Όλο μαγκια και κλανιά. Εσένα Στέφανε γιατι δεν σε πέρνουν στο κόμμα και τον κύριο Πλεύρη, τον Συμιγδαλά, τον λοχαγο Πετροπουλο και άλλους. Να αφήσουν τα εγώ τους γιατι σαν την Νδ και Πασοκ θα γινουν, αντε να πουμε….

    119. ΈΝΑ ΕΝΙΑΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με όνομα “Ελλάς και μόνο Ελλάς” ή κάτι ανάλογο με στελέχωση από όλα τα κομματίδια της δεξιάς και αρχηγό τον Ηλία Κασσιδιάρη θα πάρει πάνω από 12% και θα μπορεί να γίνει ο ρυθμιστής των εξελίξεων και ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

    120. Ο/Η ΖΜΠΑΟΡΓΚ_ΡΕΤΣΙΝΑ_ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ_ΤΖΕΗΣΟΝ_ΑΝΤΙΓΟΝΗ_ΚΑΙ_ΑΓΙΟΣ_Ο_ΤΣΙΠΡΑΣ λέει:

      Ωρέ παιδιά, δεσποινίδες και μπάρμπες,
      Σας ρώτησε κανείς τη γνώμη σας;
      Δεν γουστάρετε το Μιχαλολιακο;
      Ήσασταν και πριν 10 χρόνια ΧΑ;
      Ενδιαφέρεστε για το καλό της ελλαδας ή για το κακο της ΧΑ τελικα;
      Στη τελική κατεβείτε ολοι εσεις βουλευτες που δεν σας αρεσει ο Νικολαρας και ψηφιστείτε μεταξύ σας.
      το τι θα κάνει ο καθένας είναι δικαιωμά του. Και επίσης δικό σας να μη γουστάρετε. Αλλα μη βγάζετε τα συμπλέγματα σας στο μακελειο λες και είναι η μανουλα να κλαφτείτε.
      Τον Λιάκο (και τους υπόλοιπους) τον γουστάρουμε γιατί είναι στρατιώτης πιστός και όχι σαν κάτι άλλους που φεύγουνε.
      Αμα δε σας αρέσει το ΜΠΟΥΛΟ, ψηφίστε ΝΔ, ΛΑΟΣ, Βελό, ή τη μανα σας
      Ποιός σας έθεσε κριτικούς της ΧΑ;
      Τι νομίζετε, οτι τους νοιάζει η γνώμη σας;
      Οι παλιοί οπαδοί αυτά θέλουμε και ας είμαστε 0,5% ,.. καλύτερα από 5% και 7% με κάθε παπάρι που διάβασε λίγο Πλέυρη και έγινε ξαφνικά πατριώτης. (και έχει και γνώμη)

      1. Oυρανία όσα μάζεψες , μάζεψες….Εμείς οι Ελληνες εθνικιστές σου κουνάμε μαντήλι
        Αντε γειά

      2. Κατι τετοια νοπανα σαν και σενα εδιωχναν κοσμο ολα αυτα τα χρονια απο την χ.α. πισω στην ανυπαρξια να τρωτε βρωμοξυλο και τουρτες απο τους αντιφα. Πουτανακια τους μια ζωη θα ειστε. Αμορφωτα ουγκανα που λιγδωσε το εντερο σας. Ουστ και πισω παλι

      3. Αν δεν τους νοιάζει η γνώμη μας βλάκα γρήγορα να είναι παρελθόν… Και στα σπίτια τους.

      4. Μπορεί εσείς οι “παλιοί” οπαδοί να αναπολείτε στιγμές 0.5%, όμως οι βουλευτές αναπολούν τις 20 έδρες και το 7 χίλιαρο το μήνα αφορολόγητο. Άσε τις φιλοσοφίες και αν θες να το παίξεις αουτσάιντερ, υπάρχει και το κόμμα της Παπακώστα. Καραγκιοζάκο.

      5. Βλέπω βέλο να σας πέρνει τους ψήφους με τέτοια συμπεριφορά…… ούτε κριτική δεν σηκώνεται απο τον λαό που σας ψηφίζει. Ενα κλειστό Κλαπ είστε που δεν θέλετε άτομα σκεπτόμενα σας τον Πλευρη και τον Χιο, μονο στρατιωτες που να βαρανε προσοχη θελετε. Οσον αφορα κριτική οσο θελουμε θα ασκούμε παλιο τρόμπα. Αντε και γαμ. Ο κύριος Πλεύρης γαμούσε και έδερνε όταν δεν υπήρχες

        1. ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ……….

    121. χοντρός,τον μπούλο,για βρούβες, κλπ κλπ είναι λέξεις που απάδουν σε σοβαρές τοποθετήσεις.
      Νικολάκη ήρθε η ώρα του Ηλία. Τόσο απλά.

    122. Στεφανε εκπομπη οπως εισαι!!! Εστω 1 ωρα!! Ελα ρε Στεφανε.

    123. Όταν σνομπάρουν όλα τα μέσα το κόμμα λογικό είναι. Αν ξεσηκώνοντας όπως παλιά οι χρυσαυγιτες κ προκαλούσαν μόνο τότε θα ανέβαινε.

    124. Καλά να πάθουν όλο μαγκιά και κλανιά είναι. Τον Κύριο Πλεύρη εσένα Στέφανε, τον λοχαγο Πετρόπουλο και τον Συμιγδαλά και άλλους να πάρουν στο κόμμα θα δεις τι έχει να γίνει….. Έχουν κλειστοί σαν να τα κουμμούνια στην καλύβα τους λες και μόνο αυτοί ειναι εθνικιστές…

    125. Παιδιά… μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάτι.
      Η Χρυσή Αυγή είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και μαγαζί της οικογένειας Μιχαλοκιάκου. Όποιος δεν τους θέλει, φεύγει αυτός και κάνει κάτι άλλο, όχι ο ιδιοκτήτης. Χωρίς Μιχαλολιάκο δεν υπάρχει Χ.Α. Αυτή είναι η Χ.Α. μας αρέσει δεν μας αρέσει. Από χθες η Ζαρούλια βρίζει τους πάντες και βγάζει αφρούς. Αυτό που φοβούνται είναι μια ενωμένη κάθοδος των υπολοίπων χωρίς Καρατζαφέρη.

    126. Πιστεύω πως θα πρέπει να παραδώσει την ηγεσία του κόμματος στον Κασιδιάρη που είναι νέος και μπορεί να τραβήξει πιο εύκολα τους νέους .

    127. Τι να γράψει κανείς μετά από όλα αυτά που ήδη γράφτηκαν;
      Αρχηγέ η εικόνα σου δυστυχώς δεν τραβάει… Κάνε ένα μικρό βήμα πίσω και άσε
      τις ιδέες μας να πάνε την Ελλάδα μας μπροστά!

    128. Στον καναπέ σας γρήγορα….. επαναστάτες του πληκτρολογίου…..

      1. Καλα καλα.. 30 ιουνιου που θα ψαχνεστε θα σου πω εγω τις μαγκιες.. Ουρανιτσα εσυ?

      2. ΕΛΑ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΕΧΑΜΕ ΚΡΥΜΕΝΟ????

    129. Στις προηγούμενες ευρωεκλογές άνοιξε το ψηφοδέλτιο, έβαλε ανθρώπους που απλά μιλάγανε και επί της ουσίας τίποτα και πήρε 9%. Αν θέλει ο Κασιδιάρης και ο κάθε Κασιδιάρης να γίνει αρχηγός να φτιάξει δικό του κόμμα.
      Οι εκλογές έδειξαν ότι ο Ελληνας έχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης. Δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος που θα του επιβληθούν τα μέτρα.

    130. Και εγώ συμφωνώ ότι είναι καιρός να αφήσει την αρχηγία και να γίνει επίτιμος πρόεδρος με την οικογένεια στο σπίτι.

    131. //// Είναι μεγάλη ευκαιρία η Χ.Α να καταλάβει ότι αν δεν πετάξει τα βαρίδια της και δεν αναθεωρήσει πολλά , δεν θα έχει απήχηση .

      Είναι ευκαιρία να φτιαχτεί ένα ΕΝΙΑΙΟ ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

      κόντρα σε όλα και σε όλους

      Με έναν πραγματικό ευλογημένο Πατριώτη Ηγέτη ////

    132. Αρχές και αξίες υποστηρίζουμε…οχι πρόσωπα…. Στα τέτοια μας ο κάθε Μιχαλολιακος και ο κάθε κασιδιαρης…. Ποιος θα υλοποίηση την ανάσταση της πατρίδας μάς και θα την κάνει μεγάλη…. Ας είναι και ο χλιμιτζουρας…. Οι πράξεις κρίνονται… Όχι οι φάτσες… Ούτε τα παχια λόγια….

    133. ψηφισα 3 φορες χα, αν μεινει ο μιχαλολιακος θα ψηφισω νδ, θα ξαναφηφισω χα μονο με ηλια αρχηγο,

    134. Αν και δεν είναι σωστό να “πυροβολείς”τον άλλο όταν ήδη έχει πέσει κάτω στην συγκεκριμμένη στιγμή πρέπει να αλλάξει ηγεσία η Χ.Α Ας μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της το πήρε επί εποχής χαστουκίου Κασσιδιάρη στην προκλητική αριστεράντζα Κανέλη!

    135. Το λεμε και το φωναζουμε εδω και χρονια ..ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
      Και ο μιχαλολιακος μας γραφει εμας που ψηφιζουμε στα παπουτσια του απο κατω !!!!!

    136. Ξεκουμπίσου επιτέλους. Σεβάσου το δικό σου προηγούμενο αγώνα και παρέδωσε τη σκυτάλη. Λιάκο προχώρα!

    137. ΗΛΙΑ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ , ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΔΑ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ 0,3%…ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    138. Άντε πούλο μωρή χοντρή κουράδα! Αντε καημένε, νούμερο κατάντησες καημέεεενεεεεεε

    139. Λιακο τουλαχιστον βγες να πεις οτι δεν θες αρχηγια ουτε εχεις ονειρο να γινεις αρχηγος της Χ.Α.(το ολο πραγμα αυτο δειχνει) Εχει κουρασει το ολο θεμα… Καλα μιλαμε για πολυ κοζα νοστρα, τυπου κλειστα στοματα και δεν λεμε τιποτα. Βγες να πεις ξεκαθαρα δεν θελω ΑΡΧΗΓΙΑ, γιατι στις 30 ιουνιου το βολι θα πεσει αλλου. Βεβαια, και τιποτα να μην πεις, παει πεταξε το πουλακι. Μαυρο απο μενα. Σιγα μην περιμενω να ανοιξετε στομα. Απο μας πληρωνεστε.

    140. Άντε πούλο μωρή χοντρή κουράδα! Αντε καημένε, νούμερο κατάντησες καημέεεενεεεεεε

    141. Ειδαμε και τον Κασιδιάρη πως σάρωσε στην Αθήνα..ρε είστε καλά ,βλέπετε τι γίνετε;ποιος Κασιδιάρης;στροφή στην μετριοπάθεια ή αφανισμός θα έρθει

    142. Μην βγάζεται κακίες, τον κύκλο του τον έκανε ο Μιχαλολιάκος και τώρα είναι η ώρα του Λιάκου!!! Ψηφίζω χρυσή αυγή χρόνια τώρα, αλλά δεν μπορώ άλλο τα απολιθώματα και το λέω εγώ που είμαι μεγαλύτερος από τον Μιχαλολιάκο, πλέον δεν μπορεί να φέρει κόσμο παρά μόνο να τους διώξει… Είμαι υπέρ της αλλαγής στην ηγεσία!!!

    143. Ειναι μονόδρομος η τοπόθετηση Κασιδιάρη ως αρχηγού στη ΧΑ καθώς είναι πολλοί ψηφοφόροι που θα ψήφιζαν Κασιδιάρη καθώς έχει μοναδική ρητορική,εξυπνάδα, ετυμολογία που δεν διαθέτει κανεις αλλος στη πολιτικη σκηνη….αρκεί αυτό να πλαισιωθεί απο ένα επικοινωνιακό επιτελείο που θα διεμβολισει τους φραγμούς και θα αναμεταδόση τις θεσεις του κομματος σε ευρεια μαζα….θα πρέπει ο Ηλιας να εκμεταλλευτεί το νεανικο ποσοστο προτιμησης στη χα…..το κομμα πρεπει να αλλαξει 180 μοιρες τακτικη και στρατηγικη καθως ειναι εγκλωβισμενο μεταξυ ακτιβιστικης οργανωσης και κομμα του 0.3….δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκιες των αγανακτισμενων ψηφοφορων που προσηλθαν στις ταξεις του και ετρεφαν ελπιδες……κακιστη επικοινωνιακη πολιτικη….κακιστη επιλογη προσωπων…κακιστη οργανωση στα πρότυπα συγχρονου κομματικού οργανισμου….και τρανο παραδειγμα ειναι οτι σε ολη την Ευρώπη η ακροδεξιά κατεγραψε ποσοστά ρεκορ…..Ηλια εν ολιγοις η παιρνεις αρχηγια η κανεις δικο σου κομμα….και κατεβαινεις με λοιπες πατριωτικες κινησεις….

    144. Αν και δεν ψηφίζω Χ.Α το σηγουρο είναι ότι στης εκλογές σε ένα μήνα η Χ Α θα πέσει στο 2.5% με 3% άν ομος αναλάβει την ηγεσία ο ηλιας τότες βλέπω την Χ.Α σε μεγάλα ποσοστά μπορεί και πάνω από 8% ο κασιδιαρης έχει πολυ κόσμο από πησω του.και το ξέρουν αυτό πολυ καλα. Ο κασιδιαρης αν κάνει κόμμα δικό του θα μπει αμέσως στην βουλή γιαυτό και εγώ πηστευω ότι είναι ο κατάλληλος στην κατάλληλη στιγμή. Διαφορετικά θα έρθει και το τέλος της Χ.Α

    145. ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!? ΜΕΙΝΕ ΜΕΙΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!! ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ.

    146. Και το θεο να βαλουν αρχηγο,αν δεν παιξει η χρυση αυγη ισοτητα το παιχνιδι με τους αλλους,και να μην ειναι στο περιθώριο παντα θα ειναι καθηλωμένη σε χαμηλα ποσοστα,δεν φταιει ουτε ο Μιχαλολιακος ουτε κανεις αλλος απο το κομμα,φταινε η δικαστικοι που δεν βαζουν τα πραγματα στην θεση τους,

      1. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ;…ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΕΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ;

        1. ρε φιλε νικο ελιωσα απο τα γελια , να εισαι καλα

    147. ..ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!
      ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ!!
      ΠΑΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ..

    148. Δεν μας νοιαζει ρε φιλαρακι ας κατσει ψηφο μας δεν θα ξαναδει εφοσον ο πολυς κοσμος θελει αλλαγη ας γυρισει στο 1%

    149. ο μιχαλολιακος κ η κορη κ η γυναικα του πρεπει να φυγουν κανουν κακο στο κομμα αισθητικα, πρακτικα κ ηθικα

      1. ο κούλης κ η ντορα κ ο γιός της πρεπει να φυγουν κανουν κακο στο κομμα αισθητικα, πρακτικα κ ηθικα

    150. οι πραγματικοι ηγετες ξερουν ποτε πρεπει να φευγουν, το νιοθουν γιαυτο και ειναι ηγετες!

    151. Εδω ο Σαμαρας και ενα σωρο προδοτες χρηματολιγουριδες εφευγαν μεσα σε 1 ωρα απο τα πρωτα εκλογικα αποτελεσματα των εκλογων… Τι ειναι ρε ο μιχαλολιακος?? Η χηνα με τα χρυσα αυγα?? Να παρει το παρεακι του , οπως ειπαν πολλοι φιλοι στα σχολια, κατι μουστακαλιδες με φεσια και τον πουλο. 4,9% ρε ξεφτυλα να κοντραρεις με βελοπουλο??? Να βγαινει η καθε κανελη ο καθε κιναλοπασοκος και να τσακωνονται για το ποιος απ αυτους ”’εθαψε τους φασιστες”’ ??? Ρε αντε σιχτηρια παπαρα. Εκανες ρεζιλι τον εθνικιστικο χωρο.

    152. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ Η Χ.Α. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

    153. Θεωρώ ότι Μιχαλολιακος πρέπει να φύγει.Μαζί του να φύγει Λαγός,Μπαρμπαρουσης,Παππάς,Παναγιωταροςς. Να αναλάβει ο Κασιδιαρης κρατώντας ήρεμους τόνους.Να γίνει άνοιγμα και σε άλλα δεξιά κομματα και να στελεχωθεί με ανθρώπους όπως το κόμμα Λεπέν και Σαλβινι.

    154. Αν θέλει να συνεχίσει να υφίσταται το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε,πρέπει να παραχωρήσει την αρχηγία στον χαρισματικό Ηλία,διαφορετικά και ο Ηλίας θα χαθεί και το κόμμα θα καταποντισθεί!

    155. Μιχαλολιακο φυγε χθες. Σαπησες ρε κακομοιρη. Ασε τον λιακο γιατι θα φτασεις 1%.

    156. Τα πράγματα είναι απλά…Τόπο στα νιάτα…Ο Μιχαλολιάκος έκανε τον κύκλο του(όπως κάνουμε όλοι μας κάποια στιγμή) και πρέπει να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια, αν θέλει πάει το κόμμα παρακάτω…Ολα έχουν αρχή και τέλος,αυτός είναι ο φυσικός νόμος…

    157. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ.

    158. Μετά από τέτοια ήττα, η αλλαγή είναι μονόδρομος. Κατηγορήθηκε στις τάξεις των ψηφοφόρων πως έγινε σαν τους άλλους των δημοκρατικών κομμάτων, σαν οικογενειοκρατία. Αυτή η ρετσινιά χαντάκωσε τη Χ.Α σε αυτή την αναμέτρηση. Συν το λάθος με τον Ματθαιόπουλο, συν το κλάδεμα εκλεκτών υποψηφίων για Ευρωβουλή.

    159. Αν δεν αποχωρήσει άμεσα ο Μιχαλολιάκος, σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρει πλέον το πόσο χαμηλά θα φτάσει η Χρυσή Αυγή. Τον ενδιαφέρει μόνο η εικόνα του ως επικεφαλής και το να ξελασπώσει τον εαυτό του στη δίκη. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν πολλές φορές, η διαφορά τώρα είναι ότι η πίεση από τους υποστηρικτές είναι τέτοια, που γνωρίζει ότι στις προσεχείς βουλευτικές μπορεί να μην μπει καν στη Βουλή. Έχει κάνει τεράστια και τραγικά λάθη, που αν τα αθροίσει κανείς το τελευταίο τρίμηνο μόνο, αρκούν για να πιστέψει ότι υπάρχει λόγος που ΔΕΝ θέλει τη Χρυσή Αυγή ψηλά. Απλά τη θέλει ελεγχόμενη από τον ίδιο. Πάντα έτσι ήταν. Εκατοντάδες ικανά στελέχη αποχώρησαν λόγω του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του ίδιου και συγγενικών του προσώπων, παντελώς άσχετων με την πολιτική. Η Χρυσή Αυγή, με την παρούσα ηγεσία, δεν είναι ικανή να διαχειριστεί την ήττα της και αυτό φάνηκε ήδη από τις χτεσινές και σημερινές αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της. Καμία αυτοκριτική, η μπάλα στην εξέδρα («οι νέοι μας ψήφισαν και είμαστε το μέλλον και μπλα μπλα), καταγγελίες για μη προβολή από τα κανάλια, λες και περίμενε κανείς το αντίθετο… Ο Μιχαλολιάκος είναι τόσο τυφλός που πίστεψε ότι δεν εξαρτάται η τύχη του κόμματός του στις ευρωεκλογές από τους τρεις που απομάκρυνε. Δεν έκανε καν στοιχειώδεις αναλύσεις του εκλογικού του σώματος. Οι συνταξιούχοι του έδωσαν 2%. Κάποτε το κόμμα ήταν στο δρόμο και μοίραζε χιλιάδες τρόφιμα, συνέχεια. Αυτός ήταν ένας από τους τρόπους που ήρθε σε πραγματική επαφή με κόσμο στις γειτονιές. Ετσι κέρδισε λιγάκι από την Τρίτη ηλικία, η οποία του είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, αν θέλει να επιβιώσει πολιτικά. Για να μην κουράζω άλλο, ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ηγέτης που ο κόσμος μπορεί να εμπνευστεί και να ακολουθήσει. Είναι καλύτερα να βάλει τον εγωισμό του στην άκρη και να αποχωρήσει.

    160. Ο Μιχαλολιάκος έδωσε τροφή με διάφορα βίντεο(σπορά των ηττημένων κλπ),να τους βρίζουν οι περισσότεροι ως ναζιστές κλπ.Τα δικά του λάθη πληρώνει η Χρυσή Αυγή.

    161. Ο Αρχηγός θα φύγει όταν το θέλει αυτός και όχι οπότε του πείτε εσείς..

      1. Πόσοι από εσάς που κρίνεται έχετε βγει στους δρόμους???? Πόσοι από εσάς ήσασταν εκκλογικη αντιπρόσωποι????

    162. αφου στην νεολαια εχει 13,5% οπως διξανε χθες στα καναλια,
      τοτε αρχηγος να γινει ο Κασιδιαρης….
      δεν γινεται η νεολαια να εχει αρχηγο τον 62χρονο Μιχαλολιακο………

      ο Κασιδιαρης εινα ι αγαπητος απο ευρυ πληθος Ελληνων

    163. Και εγώ Χ Α ψηφίζω και νομίζω ότι είναι καιρός να βάλει τον Κασιδιάρη συμφωνώ απολύτως με τον την με το ψευδώνυμο ζήτω η μακεδονία.

    164. ο ηλιας ειναι νεος,μεγας ρητορας οσο ελαχιστοι στην ηλικια του αλλα και γενικα,και πιστευω ακραδαντα οτι θα απογειωσει το εθνικιστικο κομμα….

    165. Αν φυγει ο Κεφτες θα ψηφισω Χρυση Αυγη Δαγκωτο,να παρει και τον παπα με τα φεσια του τα τουρκικα,την γυναικουλα και την κορη του,και να φυγει ακι αυτος ο λιγδας ο Ηλιοπουλος με το γερμανικο συνθημα τατου στο χερι τουΗλια ηρθε η ωρα σου,αποποιησου τις μαλακιες του Μιχαλολιακου και προχωρα μπροστα,δεν εξαιρειτε ουτε η κορη του,εκτος κομματος ολοι

    166. H αλλαγη σιγουρα θα ωφελησει αλλα νομιζω ειναι απαραιτητη και η Ιδεολογια.Να γινει ενα καθαρα Εθνικοσοσιαλιστικο κομμα .Με Ξεκαθαρη θεση Υπερ του Θεου του Ισραηλ

    167. εαν , υπήρχαν παντού ψηφοδέλτια , εαν δεν ειχαν βγει μερικές χιλιάδες άκυρα και στα πακέτα που έδιναν βρισκόταν μεσα και ψηφοδέλτιο της ΧΑ το αποτέλεσμα θα ηταν 1-2 μονάδες πανω , στις βουλευτικές θα ειναι μεγαλύτερο το ποσοστό , ας μην παραβλέπουμε το γεγονός οτι και το ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ και μην μου πει κανένας οτι ο Καρατζαφερης ειναι ο χειρότερος εκ τον υποψηφίων.
      ο κόσμος εχει ακόμη και τρώει , κοιμάται ασφαλής και κυκλοφορεί χωρίς φόβο , υπομονή σε μερικά χρόνια αυτά θα είναι παρελθόν

      1. Φυσικα και πρεπει να αποχορεισει ο Μιχαλολιακος απο της ηγεσια!Αλλα και να μην γινει τωρα παλι πρεπει να στυριξουμε ολοι οι ελληνες το μονο εθνικιστικο πατριωτικο εθνικοκοινονικο κινιημα της ελλαδος!!
        ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.

    168. Ασυζητητι ο Κασιδιαρης ειναι πολυ καλυτερος απο τον Μιχαλολιακο.Επρεπε να ειχε φυγει χτες

    169. ΝΑΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΕΡΩΤΗΜΑ;;;; ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Κ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΣ Κ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ 4% Κ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.. ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.. Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Κ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟΤΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ.. ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΛΙΑΚΟ.. Η ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ… ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.. ΗΛΙΑ ΟΙ ΖΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΟ Κ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΔΡΩΝ…. Η ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ… ΛΙΑΚΟ ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ Κ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΜΟΝΟΠΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Κ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ… ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ…

    170. Ο Μιχαλολιάκος έπρεπε να έχει φύγει ήδη εδώ και καιρό μαζί με τη χαζή την γυναικούλα του. Εάν δεν φύγει μεχρι τις εκλογές σε ένα μήνα, θα έχει την τύχη του Καρατζαφέρη…

    171. Δεν είναι θέμα ηγεσίας αλλά πολιτικής τακτικής.
      Είναι εκβιαζόμενοι υπόδικοι. ένα όρθιο πτώμα.
      Άλλα έβλεπε ο κόσμος στην αρχή ( μια απάντησι στην αριστερή τρομοκρατία-τυραννία) κι άλλα κατόπιν.
      Οι Ρουβίκωνες και οι γύφτοι σπάνε και ρημάζουν ανενόχλητοι τα πάντα κι αυτοί σιγή ασυρμάτου.
      Τελευταία ευκαιρία ηρωικής εξόδου ήταν το μακεδονικό. Σύσσωμη παραίιτησι και μετά ανασύνθεσι
      έπρεπε του εκτός βουλής κόμματος και προετοιμασία για ευρωπ. και εθνικές εκλογές. Ρίσκο βέβαια
      αλλά ¨ή ταν ή επί τας,¨ Η πολιτική θέλει σθένος και αποφασιστικότητα. Απέδειξαν ότι δεν το είχαν.
      Εν τούτοις έχουν ακόμα χρόνο διότι ο πατριωτικός πολιτικός χώρος δεν έχει ακόμα κάτι πιο αξιόπιστο (αυτοδημιούργητο κίνημα) να επιδείξη.
      Υ.Σ. Όσο για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς κ.λ.π. αυτά είναι για υβριδικού πολέμου χρήσι. Οι δεξιοί είναι δειλοί και εύκολα θύματα αυτού του αριστερού υβριδικού πολέμου. Και οι σοσιαλαριστεροί έξω οι βάσεις έλεγαν κι άλλα έκαναν. Και Βελουχιώτης κι ο Στάλιν έχουν θαυμαστές δημοκρατικά εννοείται κόμματα του άλλα λέμε, πιστεύουμε κι άλλα κάνουμε. Οι οποίοι αριστεροί βέβαια έχουν και τις πλάτες της αριστερόφρονος ξενοκρατίας και των ελληνικών δημοσιομέσων της. .

    172. Αν φύγει τώρα απο την ηγεσία του κόμματος θα έχει το κεφάλι του ψηλά. Ίσως να είναι η μόνη ευκαιρία που έχει να φύγει σαν πραγματικός αρχηγός.

    173. Στ’ αρχίδια μας αν φύγει, στ’ αρχίδια μας κι αν μείνει.

    174. Οπως εγραψα και πιο πριν δεν θα ξαναψηφισω Χ.Α εαν μεινει ο Μιχαλολιακος. Εαν 30 ιουνιου δεν ειναι επικεφαλης ο Κασιδιαρης, μετα απο τοσα χρονια (μιλαμε για εποχες 0,3%) δεν θα ξαναψηφισω Χ.Α. Αυτα.

    175. Ο αρχηγός έβαλε τα θεμέλια,καιρό να συνεχίσει ο Ηλίας Κασιδιάρης!!

    176. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

    177. τι ηττα ηταν αυτη που φαγατε ρε σιχαμενα χρυσαυλα χθες ; βαλτε ρε την μις κλασι στο τιμονι μπας κ δειτε ασπρη μερα χαχαχαχα

    178. Ο Κασιδιάρης πιστεύω είναι καλύτερος από τον Μιχαλολιάκο… Εγώ αν και ψηφοφόρος της χρυσής αυγής προτιμώ 200 φορές παραπάνω τον Κασιδιάρη για αρχηγό

      Ο Μιχαλολιάκος συμβολίζει κάτι παλιό και για πολλούς μη χρυσαυγιτες κάτι άσχημο

      Ενώ ο Κασιδιάρης είναι κάτι καινούργιο …ειναι δυναμικότερος του Μιχαλολιάκου και σε εμάς τους νέους είναι πολύ πιο αγαπητός

      Ζω για αυτήν την μέρα της αλλαγής

      1. ναι πρεπει να παραχωρηση την θεση του στον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ νεος και πιο δυναμηκος και πιο αγαπητος///

    179. Ναι να φυγει μπας και γυρισουμε στο κομμα αλλιως αποχη

    180. Ο Μιχαλολιάκος πρέπει να πάει για βουρβες στη Μάνη.

    Comments are closed.