ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ! “ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ! ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ! «ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ…»

Κοινοποίηση:
zafeiropoulos

Τα κινητά τηλέφωνα και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειροπούλου έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Aρχών που ψάχνουν απαντήσεις στο ποιός εκτέλεσε τον δικηγόρο μέσα στο γραφείο του χθες βράδυ.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν για απειλητικά μηνύματα ή και mail που θα μπορούσε να είχε δεχτεί ο δικηγόρος. Παράλληλα, από τις τηλεφωνικές σαρώσεις που γίνονται γύρω από το δικηγορικό γραφείο προσπαθούν να εντοπίσουν τηλεφωνικούς αριθμούς που μπορεί να παραπέμπουν στα πρόσωπα των δολοφόνων.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όλους τους συνεργάτες του δικηγόρου αλλά και από τα συγγενικά του πρόσωπα όταν θα είναι όμως σε κατάσταση να μιλήσουν καθώς παραμένουν όλοι σοκαρισμένοι από την εν ψυχρώ δολοφονία.

Τι δήλωσε η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;

Η Ντάνα Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου, θεία του άτυχου Μ. Ζαφειρόπουλου, αναφέρει σε δήλωσή της,

«Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυό αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του».
«Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του.
Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται.
Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια.
Αφορά κάθε οικογένεια» τονίζει η Ντάνα Ζαφειροπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ «ΛΕΚΙΑΖΟΥΝ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ.ΚΑΡΜΠΟΝ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ….ΠΟΛΙΤΙΚΟς ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗς ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …ΨΟΦΟ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς …ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς …ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟς ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ? ΠΟΙΟς ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ? ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΛΕΩ ΕΓΩ .ΜΑς ΠΡΕΙΞΑΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ.ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

  2. ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ???

  3. Κι όμως το λέγανε, θέλετε να διοικήσει η αριστερά στην Ελλάδα;
    Νέος ΕΜΦΥΛΙΟΣ σας περιμένει.
    ΌΛΟΙ τους είναι παθιασμένοι, όλοι τους θυμούνται τις εξορίες των προπαππούδων τους, των ΑΘΩΩΝ δήθεν μου τάχα μου μπουμπουκιών της κομμουνιστικής λέπρας, που βούτηξε την ΕΛΛΑΔΑ στο αίμα και στην οδύνη.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ μας, νέος συμμοριτοπόλεμος μας περιμένει.
    Τότε στα μακρονήσια έπρεπε να τους είχαν ξεπαστρέψει όλους.
    Τώρα μόνο με αίμα θα καθαρίσει η κατάσταση.
    Το βλέπετε θα σφάξουν όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες. Ήδη συντελείται σφαγή όλων των πατριωτών σε υπηρεσιες του δημοσίου. ΌΛΟ το ΔΗΜΟΣΙΟ βάφεται κόκκινο και άθεο.
    Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του να μας γλυτώσει από την κόκκινη ΤΣΙΠΡΑΙΙΚΗ λέπρα.

  4. Γιατί γράφετε οτι ήταν το πρώτο αίμα της κόκκινης τρομοκρατίας???
    Ο Φουντούλης και ο Καπελώνης της Χρυσής Αυγής, δεν ήταν πολιτικά εγκλήματα της κόκκινης τρομοκρατίας??? Τι ήταν???

Comments are closed.