ΣΟΚΑΡΕΙ η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του – Ποια ήταν τα ΚΙΝΗΤΡΑ των εκτελεστών – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
dolofonia2

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Οι Αρχές εστιάζουν στο ενδεχόμενο να πρόκειται για δυσαρεστημένους πελάτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και οποίοι θέλησαν να εκδικηθούν, παίρνοντάς του την ζωή.

Οι δράστες περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή κι αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, ο Μιζάλης Ζαφειρόπουλος και οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν!

Σε κάποιο σημείο της συνάντησης, οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως θέλουν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Όπερ και εγένετο, με τον συνεργάτη του να αποχωρεί από το δωμάτιο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο δράστες τον πυροβολούσαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφηναν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Τραγικές φιγούρες ο γιος του και ο αδελφός του
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένειά του. Κάτι που είναι λογικό… Ειδικά ο 23χρονος γιος και ο αδελφός του θύματος, βρίσκονται ήδη στο σημείο και δεν μπορούν να συνέλθουν.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχει δώσει ήδη περιγραφή των δραστών στις Αρχές. Επίσης όπως έχει γίνει γνωστό, οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ξεκινήσει ήδη να «σαρώνουν» τις κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο της δολοφονίας, ούτως ώστε να συλλέξουν όσα στοιχεία μπορούν για να βρεθούν οι δολοφόνοι…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: