ΧΑΜΟΣ: ΤΡΕΞΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ! – Η Eurobank πουλάει “ΟΣΟ-ΟΣΟ” τα κατασχεθέντα ΙΧ!! Αποκτήστε αυτοκίνητο με 600 & 800 ευρώ!! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ)

Κοινοποίηση:
aytokinito

Βγάζει “στο σφυρί” και μάλιστα σε τιμές…”όσο – όσο” η Eurobank τα κατασχεθέντα ΙΧ! Δείτε… πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτοκίνητο με 600 και 800 ευρώ!!

Νέα κατασχεμένα αυτοκίνητα προς πώληση έχει προς διάθεση το τμήμα μεταχειρισμένων – κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank. Όπως μπορείτε να δείτε αν επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα.

Η Eurobank βγάζει αρκετά συχνά προς πώληση, αυτοκίνητα, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές… της, υπάρχουν αυτοκίνητα που μπορεί κανείς να αποκτήσει με 600 ευρώ.

Τόσα χρήματα κοστίζει για παράδειγμα ένα Seat Ibiza του 2001, ενώ υπάρχει με 200 ευρώ παραπάνω Fiat Punto του 2003.

Αν μπορείτε να διαθέσετε κάτι… παραπάνω, υπάρχει προς πώληση Opel Astra με κινητήρα 1.400 κ.εκ. του 2005 με 2.000 ευρώ ενώ με 500 ευρώ παραπάνω μπορεί κανείς να κάνει δικό του ένα Peugeot 307 ή ένα Saab 9-5 του 2002.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δεκάδες ακόμα προτάσεις ενώ γι” αυτούς που έχουν να διαθέσουν πολύ περισσότερα χρήματα υπάρχουν και προτάσεις με μοντέλα των εταιρειών Porsche, Mercedes, ΒMW κ.ά.
Για να δείτε τα κατασχεμένα ή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Eurobank κάντε κλικ στην σχετική ιστοσελίδα της τράπεζας eurobankauto.gr.
(Προσοχή: Αν δεν μπορείτε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας δοκιμάστε αργότερα)

 

Το συγκεκριμένο Seat Ibiza πωλείται για μόλις 600 ευρώ...

Το συγκεκριμένο Seat Ibiza πωλείται για μόλις 600 ευρώ…
Fiat Punto με κινητήρα 1.200 κ.εκ. και κόστος αγοράς 800 ευρώ!!!

Fiat Punto με κινητήρα 1.200 κ.εκ. και κόστος αγοράς 800 ευρώ!!!
Πεντάθυρο Opel Astra του 2005 πωλείται για 2.000 ευρώ...

Πεντάθυρο Opel Astra του 2005 πωλείται για 2.000 ευρώ…

 

Για 2.500 ευρώ πωλείται αυτό το Saab 9-5 του 2002 με λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα...

Για 2.500 ευρώ πωλείται αυτό το Saab 9-5 του 2002 με λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα…

Πατήστε πάνω στις εικόνες που ακολουθούν για μεγέθυνση:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥΝΤΟ 800 Ε ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΜΑΙΛ ΤΗΛ

  2. Τα αμαξια είναι για τον πεουλα. Οσο για τους Νεοέλληνες χωριατοβλαχους- ξεβράκωτους που ηρθαν από το κωλοχωρι τους στην Αθηνα που δεν ειχαν ουτε γαιδαρο και σκουπιζαν τον κωλο τους με την πετρα, ας προσεχαν τι υπεγραφαν. Αν δεν ηξεραν από δανεια ας ρωταγαν έναν γωωστη. Κάθε καθαρη Δευτερα ολοι αυτοι επαιρναν το κωλαμαξο τους που το χρωστουσαν, πλημμυριζαν με κινηση τους δρομους,τα ασθενοφόρα δεν μπορουσαν να περασουν από το δρομο γιατι ειχαν μποτιλιαρει την λωριδα κυκλοφοριας των ασθενοφόρων και ανθωποι πεθαιναν γιατι δεν εφταναν εγκαιρα στο νοσοκομειο, γεμιζαν με καυσαεριο την Αθηνα, εκαιγαν 20 ευρω βενζινη για να παρουν τσαμπα τέσσερις λαγανες που τις τρεις τις πεταγαν την άλλη μερα, και αλλοι ατυχοι αργοπορημένοι δεν προλαβαιναν να παρουν καμμια, σε μια οικονομια με 1.000.000 δημοσιους υπαλληλους,, με εμπορους που πουλαγαν εισαγομενες σωβρακοφανελες,,εισαγομενα τσιγαρα και αλλα συναφή εισαγομενα προιοντα, με αγροτες που εκλειναν τους δρομους με μπλοκα για να ανεβασουν τις τιμες προιοντων που δεν ειχαν ζητηση αντι να αλλαξουν καλλιέργειες, και που ακομα πουλανε το λαδι σε εικοσακιλο ντενεκέ, με ιδιωτικούς υπαλληλους που κωλογλειφαν και ρουφιανευαν στα αφεντικα τους τα οποια ηταν μπλεγμένα σε κακουργήματα και δεν παρηγαγαν τιποτα παρα μονο αχρηστες υπηρεσίες, με πεθαμενη βιοτεχνια και βιομηχανια τις οποιες σκοτωσαν οι μεταπολιτευτικες δημοκρατο-προβατοκρατικες αχρηστες κυβερνησεις κατ εικονα και ομοιωση και ανταξια των ψηφοφορων, χαριν της αριστερης αλλαγης και επιβολης της θολοκουλτουρας που πρωτους αυτους τους εβλαψε και κανεις δε συνεβαλε στο εγκλημα της δηθεν οικονομικης κρισης. Φταινε οι ξενοι, τα μνημονια, οι τράπεζες, οι διεθνεις συνομωσίες και ότι άλλη αρλουμπα σας κατεβει. Κοιταξτε τη μουρη σας στον καθρεφτη, παρτε το μερος της ευθύνης που σας αναλογει, και καντε κατι να βγειτε από το βουρκο του ηθικου ξεπεσμου σας κουτοπονηροι, υποκριτες, διπροσωποι, και καθολα καλπικοι-ημιτασιον νεοελληνες !!!!!!!!!!

  3. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Saab 9-5. Που μπορώ να το δω;

  4. Κατι αμαξια προ 15 ετων…ελεος δλδ.Αν λαβουμε υποψιν και οτι ειναι επι πτωματων…Οχι ευχαριστουμε.Μετα σκεφτειτε και κανα αξιολογο αμαξι εαν υπηρχε θα το παιρναν οι διευθυντες ή οι δικοι τους.Κορακια κανονικα

  5. Πανε οι καιροι που ο καθε απενταρος ειχε 2 και 3 αμαξια … Οσο ποιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο το καλυτερο . Το πλεον αστειο οι τραπεζες ευθυνονται για αυτο που ζουμε … Γελαει κοσμος. Οι τιμες δεν ειναι καν αξιες σχολιασμου ( οπως και τα αυτοκινητα)

  6. το συγκεκριμένο site είναι ψεύτικο με μόνο σκοπό να πάρει χρήματα από ανυποψίαστο κόσμο.
    οτιδήποτε να πατήσεις στο site που έχει να κάνει με την eurobank σε πετάει στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας
    δεν εχει καν https ( ασφαλή σύνδεση ) για την πληκτρολογηση του κωδικού

  7. τι καλες τιμες αυτα ειναι σκισμενα απο χιλιομετρα στους ελληνικους καροδρομους κ ειναι πιο ακριβα ακομα κ απο μαντρα.

  8. καταπληκτικες ευκαιριες…
    ενα ibiza 15ετιας!!! και ενα punto 11ετιας!!!
    μην τσακωθουν μονο ποιος θα πρωτοπρολαβει να τα παρει…
    οσο για τις αρλουμπες που διαβασα πιο κατω… δηλαδη ποια εινα
    η αποψη σας? οτι πρεπει ο καθε καγκουρας κλαρινογαμπρος να
    “αγοραζει” αυτοκινητο με μηδεν προκαταβολη πεντε χρονια εξοφληση
    να μην το πληρωνει και η τραπεζα να του το κανει δωρο?!!!
    λιγη σοβαροτης δεν βλαπτει…

  9. λιωμένα στα χιλιόμετρα και 2ιπλοπληρωμένα απο συμπολίτες μας…που την είδατε την ευκαιρία.Οσο για την κωλοτράπεζα ,να τα βάλει όλα στο πάτο της,που αφού ανακεφαλαιώθηκε μια χαρά με τα λεφτά όλων μας ,μας πουλάει και τα σαπάκια της…ουστ και πάλι ουστ

  10. ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ , ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ

  11. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?

  12. Αφήστε την Τράπεζα να τα βάλει στον κώλο της. Τα πήρε από ανθρώπους που δεν είχαν (και λόγω κρίσης), να πληρώσουν την τελευταία ή προ τελευταία δόση. Τα έχουν κατασχέσει από τους συνανθρώπους μας. Τα χρήματα, την καθαρή αξία των οχημάτων, την έχουν πάρει. Τους τόκους τους έχουν πάρει και συνεχίζουν να παίρνουν και τα πανωτόκια. Αφήστε την λοιπόν να τα βάλει …. στον κώλο της, το πολύ πολύ να της χαρίσουμε ένα κουβά βαζελίνη.

  13. Όλα αυτά τα οχήματα προέρχονται από κατάσχεση της τράπεζας. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!! Είτε ο ξέρετε είτε όχι…είναι κατεσχεμενο αυτό που θα πάρετε. .Αυτές οι περιουσίες έχουν επάνω τους αίμα τιμίων ανθρώπων δεν αγοράζω ποτέ από τα κατασχεμένα! κατεβαστε την ανάρτηση τους πήραν τα αμάξια, τους αυτοκτόνησαν. Δεν αγοράζουμε τον πόνο κ τον ιδρώτα του άλλου δεν είμαστε κοράκια ούτε νταβατζήδες

  14. ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ….ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ …ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ……ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…..

  15. Πανάκριβα τα πουλανε.είναι και μεγάλου κυβισμού είναι και ριμαδια.που είδατε την ευκαιρεια?να τα βάλουν στον πάτο τους.

  16. Όλα αυτά εκτός του ότι είναι διαλυμένα και θέλουν πολλές χιλιάδες ευρώ σε επισκευές, χρωστάνε και τέλη κυκλοφορίας πολλών ετών καθώς και ΚΤΕΟ. Άστε πήγα στην μάντρα τους στη Μαγούλα και τα είδα και μου τα είπαν… Μακρυά είναι σαπίλες και απάτη και φυσικά και τα χιλιόμετρα δεν είναι πραγματικά.

  17. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!
    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!

  18. ΚΑΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΜΑΞΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

  19. Παιδιά !

    Μην σας πιάνουνε κορόιδα !

    Δε βλέπετε που είναι παλιάς χρονολογίας …. και με πολλά χιλιόμετρα !

    Τα δίνουν και ….πανάκριβα …εάν λάβετε υπόψιν την παλαιότητα !

    Σίγουρα θα πρέπει να έχουν πολλά μηχανικά προβλήματα και σάπιο λαμαρίνες !!!

    Ποιος ξέρει πόσα ανταλλακτικά θα πρέπει να αλλάξετε …και είναι ακριβή η επισκευή τους !

    Ούτε να το σκέφτεστε !

    Στράτος Δ.

  20. Καμιά λύπη για όσους έπαιρναν τις bmw, τα passat, τις porche, τα insignia, τα cherokee limited, τα saab και τα grand vitara και άλλες αμαξάρες για να κάνουν τη φιγούρα τους με δανεικά ή λεφτά απο ρουσφετο-θέσεις στο δημόσιο, φεσόνοντας με χρέη τις επόμενες γενεές και διαφθείροντας τις με τα τύπου american dream lifestyle τους.Να τους τα πάρουν!Δεν είναι προϊόν ιδρώτα, δεν θα τους πονέσει και τόσο.Ο φτωχός δεν παιρνει πολυτελή αμάξια, προέχει η επιβίωσή του. Για τους μεροκαματιάρηδες, όμως που είχαν ένα μικρό αμάξι και τους το πήραν, πραγματικά είναι κρίμα. Συμπέρασμα για υποψηφίους αγοραστές: χτυπήστε τις αμαξάρες, αφήστε τα μικρά αμάξια…

    1. Ο/Η "Χτυπήστε" τις αμαξάρες που έρχονται από οικονομική καταστροφή για να καταστραφείτε κι εσείς λέει:

      Χτύπα τις αμαξάρες με την ενέργεια της οικονομικής καταστροφής και της κατάσχεσης και βάλε την καταστροφή στο σπίτι σου.
      Μετά αφού την πάρεις την αμαξάρα μετά θα είναι τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσεις! Και για 600 ευρώ θα πληρώσεις κι αλλά 10 χιλιάρικα γιατί με τέτοια αμαξάρα σημαίνει ότι είσαι ζάμπλουτος.
      Κι έτσι θα χάσεις κι αυτά που έχεις.

  21. Σα να βλεπω εσας που κραζετε… οταν ειναι να παρετε αμαξι και βρειτε μια ευκαιρια. Ειτε ο ξερετε ειτε οχι…οτι ειναι κατεσχεμενο αυτο που θα παρετε.
    Θα τριβετε τα χερια σας.

  22. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ!!!

  23. kaτεβαστε την αναρτηση διαφημηση απο την κολοτραπεζα….τους πηραν τα αμαξια τους αυτοκτονησαν τους επαιρναν τηλεφωνο κανοντας τους ψυχολογικο πολεμο κ τωρα τα σκοτωνουν γιατι πολυ απλα οι ποιο πολοι εχουν ξεπληρωσει πανω απο το 70 τα εκατο των αυτοκινητων κ ετσι η τραπεζα τα σκοτωνει αλλα εχει κ κερδος…δεν αγοραζουμε τον πονο κ τον ιδρωτα του αλου δεν ειμαστε κορακια ουτε νταβαντζηδε οποος ξςερει αοι φτωχεια δεν τρωει τον ιδρωτα του αλου..αυτοι ειμαστε οι ελληνες..

  24. Ολα τα σαπακια ειναι αυτα που εμειναν.
    Τα καλα τα χτυπησαν οι Γυπες

  25. Ο/Η Έμπορας των τραπεζιτών ο Στέφανος και η βοθροσελίδα του λέει:

    Πέσαν οι μάσκες και φάνηκαν τα ασχημομουτσούνια του

  26. Όλα αυτά τα οχήματα προέρχονται προφανώς από κατάσχεση της τράπεζας.
    Και να είχα λεφτά που θα μου περίσσευαν (άσε που δεν έχω) στον πόνο του άλλου εγώ προσωπικά δεν πατάω, είτε λέγεται σπίτι, είτε λέγεται αυτοκίνητο..

    1. ναι κοροιδο, ασε να πατανε οι αλλοι πανω σου….

  27. Ευχαριστώ αλλά δέν θα πάρω!!!!Πτώματα δεν τρώω,κοράκι δέν θα γίνω!!!
    Αυτές οι περιουσίες έχουν επάνω τους αίμα τιμίων ανθρώπων δέν μου
    πάει να αγοράσω απο τα κατασχεμένα!
    Ντροπή σας να διαφημήζετε τις κ@λ@τράπεζες!!!

  28. σαράβαλα τα περισσότερα… τα καλά τα τσίμπησαν τα τσακάλια της eurobank..

    και σιγά τις τιμές…

  29. trekste na prolavete to klama tou simpoliti mas…. pou den eixe na plirosei kai tou piran to autokonito… kai gw pathon eimai… vlepw seat leon sto dromo kai mesa mou klew… kai oxi giati den goustara na plirwsw… den eixa….

    1. Το κλάμα το δικό σου το καταλαβαίνω. Το κλάμα του αλλουνού με την Χ5 και την πόρσε ΟΧΙ.

  30. Δεν είναι εμπόδιο το κόστος αγοράς, αυτό είναι όντως χαμηλό.
    Είναι τα ασφάλιστρα, η συντήρηση, ο φόρος…..

    Ευχαριστώ, ΔΕΝ θα πάρω. Τα κορόιδα ας αγοράσουν.

  31. Διαφημιζετε και τα κατασχεμενα της Eurobank /τώρα;
    Αυτα που φαγανε απο τους Ελληνες με τις παρανομιες και την κριση που οφειλεται στις τράπεζες;
    Ξεφτιλιστήκατε τελειως.

    Σε ποιούς τα διαφημίζετε;
    Σε αυτούς που τα καστάσχεσαν ή σε αυτούς που είναι ίδιοι μρ τα μούτρα σας;

    Τρέξτε όλοι να αγοράσετε …τα διαφημίζει το super makeleio.gr για να αρπαξουν κι άλλα οι τράπεζες.

    Τέτοιος λαός τέτοια κατάντια. Ξεπουλάτε και το γείτονα και τους γνωστους και… όπως κάτσει για να ….μασάτε με δέκα μασέλες!!!!

    ουουουούστ

Comments are closed.