ΒΟΜΒΑ! Διαβάστε τι έκαναν με το ΑΦΜ ανυποψίαστων πολιτών!Μήπως είσαι θύμα και δεν το ξέρεις…;

Κοινοποίηση:
taxisnet

Στελέχη τραπεζών χρησιμοποίησαν την περίοδο 2009 – 2011, δηλαδή την εποχή που ξέσπασε η οικονομική κρίση στη χώρα μας, τα ΑΦΜ ανυποψίαστων πολιτών, προκειμένου βιομήχανοι και μεγαλοεπιχειρηματίες να βγάλουν παράνομα στο εξωτερικό εμβάσματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήδη το ΣΔΟΕ μέχρι το Μάρτιο του 2012 είχε εντοπίσει 42 πολύ σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο αντικαταστάτης του Γκίκας Χαρδούβελης αρνήθηκαν να στείλουν τα στοιχεία στη Βουλή, επικαλούμενοι το τραπεζικό απόρρητο.

listes-afm

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πέτρου Κουσουλού στο ereportaz.gr, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με εντολή του πρώην ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, κ. Ιωάννη Διώτη με αφορμή την διαβόητη λίστα των 52.000 προσώπων που έβγαλαν χρήματα σε χώρες του εξωτερικού και μάλιστα με την έναρξη της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη λίστα στάλθηκε στις περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ και ο έλεγχος αποκάλυψε «λαβράκια».
Για την ακρίβεια, προέκυψαν σημεία και τέρατα. Μέχρι τον Μάρτιο του 2012 στις κατά τόπους Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ είχαν στοιχεία για 71 περιπτώσεις. Σε 42 προέκυψε ότι οι υποτιθέμενοι εκατομμυριούχοι δεν είχαν καμία σχέση με τους πραγματικούς αποστολείς των εμβασμάτων καθώς, όπως καταγράφεται στην επίσημη έκθεση που συντάχθηκε, οι τράπεζες είχαν χρησιμοποιήσει τα φορολογικά τους στοιχεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΚΡΗΠΤΕ ΠΟΙΝΗΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΒΑΒΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 17 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΛΩΖΩΑ ΜΗΝ ΑΦΕΙΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ

Leave a Response