83χρονη ψάχνει νεότερους άντρες στο Tinder – Μέσα σε οκτώ μήνες έχει γνωρίσει 50 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Χάτι Ρετρόετζ μετά από 25 χρόνια γάμου, γνώρισε τον κόσμο του Tinder αναζητώντας να γνωρίσει νέους άντρες και να ζήσει όπως επιθυμεί.

Η 83χρονη πρώην χορεύτρια άρχισε να χρησιμοποιεί το Tinder, που έχει αλλάξει την ερωτική ζωή των ανθρώπων, πριν από οκτώ μήνες και μέσα σε αυτό το διάστημα, όπως υποστηρίζει, έχει συναντηθεί με περίπου 50 άντρες. «Κάνουμε σεξ, κοιμόμαστε μαζί, κάνω έρωτα με πολλούς άντρες και κανείς από αυτούς δεν έχει πει: “Σε θέλω στη ζωή μου”», δηλώνει η Χάτι.

Μετά τον χωρισμό γνώρισε το Tinder
Η 83χρονη ήταν παντρεμένη για πάνω από 25 χρόνια, λέγοντας πως με τον σύζυγό της είχε «θαυμάσια σεξουαλική ζωή». Μετά τον χωρισμό της, έβαλε αγγελία σε εφημερίδα ζητώντας νέους άντρες για να κάνουν σεξ. Οπως ισχυρίζεται, κατακλύστηκε από μηνύματα και χρειάστηκε να κάνει «οντισιόν» για να βρει εκείνον που της ταιριάζει. Οταν ξεκίνησε να βγαίνει, ήλπιζε πως θα βρει εκείνον που θα είχε μια ουσιαστική επαφή.

Πολλοί την χαρακτηρίζουν «cougar», αλλά εκείνη προσπαθεί να αντιστρέψει τις αρνητικές πτυχές, υποστηρίζοντας πως «τα cougars όπως τα βλέπω εγώ δεν είναι αρπακτικά, αλλά εξαιρετικά ζώα. Ποτέ δεν είμαι στον δρόμο. Ποτέ δεν πλησιάζω έναν άντρα, εκείνοι το κάνουν», τονίζει η 83χρονη που πλέον απολαμβάνει μια άλλη ζωή. «Στόχος μου είναι να αλλάξω την απαίσια και ξεθωριασμένη άποψη περί γήρανσης και να την μετατρέψω σε κάτι συναρπαστικό. Μια περιπέτεια που αγαπά τη ζωή», τονίζει.

Βίντεο με την 83χρονη που ψάχνει αγαπά το Tinder
Στο μικρό εισαγωγικό κείμενο στο Tinder, η Χάτι δεν κρύβει την ηλικία της και σημειώνει πως αναζητά «έναν σταθερό, νεότερο φίλο/εραστή για μια κοινή περιπέτεια και πάθους. Οχι οπαδοί του Τραμπ, όχι players». Ο νεαρότερος άντρας που έχει υπάρξει μαζί ήταν ένας 19χρονος, ωστόσο, εκείνη επιμένει πως ήταν μεγαλύτερος. Τώρα, βγαίνει με τον 33χρονο Σον.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μποσικη χυσαποθηκη η γιαγια αλλα αμα της αρεσει υπαρχουν πολλοι σαβουρηδες.

  2. Οχι οπαδοί του Τραμπ….ετσι λεει η σκατογρια…ολες οι σκατοψυχες π@υτανες σαν αυτη τη γουρουνα που μονο σκυλια θα πανε μαζι της (τα αμοιρα τα ζωα) μια ζωη στη βρωμα και στη λυσωδια ειναι…αντι να κατση η γουρουνοσατανιστρια με τα εγγονια της και να ευχαριστηθη τη ζωη της παη να φαη ματζαφλαρια απο τεκνα….σκατα στη ψυχη σου μπαμπογρια

Leave a Response