Ο νέος έρωτας της Αντζελίνας Τζολί -Με 33χρονο ηθοποιό που μοιάζει στον Μπραντ Πιτ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
herard-jolie-708

Σχεδόν δυο χρόνια μετά το χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Αντελίνα Τζολί να γυρνά σιγά-σιγά σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η 42χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της που επικαλείται το RadarOnline.com υποστηρίζουν ότι φλερτάρει έντονα με τον 33χρονο ηθοποιό Γκάρετ Χέντλαντ. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι φίλοι τους λένε ότι ταιριάζουν πολύ.

Οι πηγές που επικαλείται ο αμερικανικός ιστότοπος αναφέρουν ακόμη ότι Τζολί και Χέντλαντ ανταλλάσσουν email και sms και βγαίνουν για φαγητό, λέγοντας μάλιστα ότι είναι ο ηθοποιός αυτός που πάντα κάνει την πρώτη κίνηση.

Ο γαλανομάτης ηθοποιός, που η αλήθεια είναι ότι φέρνει αρκετά στον Μπραντ Πιτ έκανε το πρώτο του μεγάλο βήμα στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό του Πιτ, στην ταινία Τροία, το 2004.

Και αν και τα ραντεβού με την Τζολί έχουν πυκνώσει τώρα, καλά γνωρίζοντες λένε ότι ανάμεσα στη χολιγουντιανή ηθοποιό και τον Χέντλαντ η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη -με την καλή έννοια- από το 2014 όταν αμφότεροι έπαιζαν στο Unbroken.

Να σημειωθεί ότι ο Χέντλαντ ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια με την Κρίστεν Ντανστα, με την οποία χώρισαν πριν από τέσσερα χρόνια.

«Η Αντζελίνα έιναι απίστευτα κολακευμένη και απολαμβάνει την προσοχή του Γκάρεντ. Είναι σαν ένας νεότερος, πιο καυτός Μπραντ και ήδη η Τζολί έχει αποκαλύψει σε φίλες της ότι είναι έτοιμη για να ξεκινήσει μια σχέση μαζί του», είπε άλλη πηγή στο RadarOnline. «Αυτό θα ήταν η απόλυτη εκδίκηση».

Από την άλλη, πάντως, το Gossip Cop επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ισχυρίζεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει καμία βάση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: