Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ της νέας κυβέρνησης! Οι στιγμές που ξεχώρισαν: “Η σιγή, ο γελαστός, ο σκεπτικός και η απουσία….”

Κοινοποίηση:
lafazanis-plagia

Ήταν μια ορκωμοσία που μάζεψε διάφορα σχόλια. Η συντριπτική πλειονότητα ήταν… πρωτάρηδες στη διαδικασία. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο υπέγραψε, έγνεψε , χαμογέλασε , σκέφτηκε…. Αντιμετώπισαν λοιπόν με διαφορετικό τρόπο την παρουσία του στη νέα κυβέρνηση, τη στιγμή της ορκωμοσίας. Κάποιοι ήταν αμήχανοι, άλλοι γελαστοί και μερικοί βλοσυροί, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÍÅÁ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇ

Ο χαμογελαστός υπουργός και οι “σηκωμένοι” αντίχειρες με το σήμα της νίκης

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός σε όλη τη διαδικασία. Όσοι ήταν μέσα τη στιγμή που πήγε να υπογράψει , λένε ότι έβαλε τα γέλια. Φαίνεται πως το συναίσθημα… παρέσυρε τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αποτέλεσμα να ξεχάσει να χαιρετήσει τον Κάρολο Παπούλια για λίγα δευτερόλεπτα. Όταν το αντιλήφθηκε, επέστρεψε και υπέγραψε.

Αυτά τα κόκκινα μάγουλα …. έφερναν στο μυαλό κάτι οικείο σε όλους…. ένα πράγμα να πας να τον πιάσεις από τον ώμο…. αν όχι από τα μάγουλα και να του πεις…. συγχαρητήρια και για το υπουργείο και για την χαρούμενη διάθεση.

ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÍÅÁ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇ

Σεβασμός και σιωπή τη στιγμή της υπογραφής του Κουρουμπλή, του πρώτου τυφλού υπουργού!

Η ιδιαίτερη στιγμή της ορκωμοσίας ήταν όταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προσήλθε για να υπογράψει. Ο υπουργός υπέγραψε με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου της Προεδρίας, Όλοι σιώπησαν, δείχνοντας το σεβασμό τους.

ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÍÅÁ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇ

Η καλλιτεχνική υπογραφή του Πάνου Καμμένου που σκέπασε…. τα πιο κάτω ονόματα!

Ωραία υπογραφή και δεν το λέμε για πλάκα… Αυτό είναι που λέμε… υπουργική υπογραφή…. Κάποιοι γραφολόγοι υποστηρίζουν από τέτοιου είδους κινήσεις μπορεί κανείς να σκιαγραφήσει το χαρακτήρα και το έργο ενός πολιτικού. Ο νέος υπουργός  Άμυνας πάντως στις υπογραφές… πρωταγωνίστησε!  Βέβαια ο Πάνος Καμμένος από την άλλη έβαλε την πιο μεγάλη υπογραφή, με αποτέλεσμα να… υπερβεί τα όρια και να περάσει και στο σημείο που ήταν δύο άλλα ονόματα.

Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα και είδαν του χαμογελαστούς… είδαν και τους αγέλαστους. Για παράδειγμα  ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν αγέλαστος και… έσκασε ένα χαμόγελο μόνο έπειτα από παραίνεση κάποιων φωτογράφων, την ώρα που υπέγραφε.

Τη στιγμή της υπογραφής έπεσε η πένα του Ευκλείδη Τσακαλώτού ο οποίος βρέθηκε σε αμηχανία.

Οσο για την αποχώρηση των μελών του νέου υπουργικού συμβουλίου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να φύγουν από το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής βιαζόταν να ανάψει τσιγάρο.

ImageHandler

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η εμφάνιση με το κίτρινο μακρύ φαρδύ παλτό της Κωνσταντοπούλου….

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: