ΔΕΙΤΕ LIVE- ΤΩΡΑ: ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ με τους τζιχαντιστές το ΠΑΡΙΣΙ!! Πληροφορίες για ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ και 20 τραυματίες!!

Κοινοποίηση:
parisi3

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει… η Telegraph, οι δυο δράστες, το βράδυ, έκλεψαν από μια γυναίκα που τους αναγνώρισε ένα γκρι Peugeot 206 αλλά η ισχυρή αστυνομική δύναμη που ερευνούσε την περιοχή τους εντόπισε, σύμφωνα με τη Monde, στην Εθνική Οδό στην περιοχή του Σεν ε Μαρν, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ. Ξεκίνησε ένα νέο ανελέητο ανθρωποκυνηγητό!

Οι αδίστακτοι δράστες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ρουκετοβόλο, βγήκαν στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή της Ουάζ και κατευθύνθηκαν προς στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία, σύμφωνα με την Parisien, δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 20 τραυματίστηκαν

Σύμφωνα με τη Monde οι δράστες, μετά τους πυροβολισμούς με την αστυνομία κατέληξαν σε βιομηχανική ζώνη κοντά στο αεροδρόμιο και εισέβαλαν στην εταιρία CTD.

Όπως μεταδίδει η Figaro, όμηρος κρατείται ένας υπάλληλος, από τους πέντε συνολικά που απασχολεί η εταιρία εκτύπωσης. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή του.

ΔΕΙΤΕ LIVE

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: