Αναρχικοί έκαναν ντου σε σούπερ μάρκετ και τα “σήκωσαν” όλα! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
690_9e2001c0-2e3b-4277-8ae1-5389e6103721

Δεκάδες νεαροί με κρυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια. Κάποιοι μάλιστα έμειναν έξω για να δουν εάν έρχεται η Αστυνομία ώστε να μπορέσουν ανενόχλητοι οι σύντροφοί τους να αρπάξουν ότι μπορούν

Φορούσαν ακόμη και γάντια για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα και άρχισαν να βάζουν τα προϊόντα σε μεγάλους σάκους μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων υπαλλήλων και πελατών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι νεαροί, κλέβουν κονσέρβες, τσιγάρα, ακόμη και γιαούρτια ενώ φαίνεται να δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα μπουκάλια που περιέχουν αλκοόλ τα οποία και αφαιρούν κατά δεκάδες από τα ράφια. Αμέσως μετά και αφού έχουν ολοκληρώσει το έργο τους, φεύγουν τρέχοντας από το σημείο και εξαφανίζονται.

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να μην διακρίνεται κανένα από τα πρόσωπα των νεαρών και έχει μουσική επένδυση.

Οι κουκουλοφόροι όπως υποστηρίζουν αντιτίθενται στην λειτουργία των σούπερ μάρκετ που εκφράζουν , όπως λένε τη μορφή του καπιταλισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: