Χαλκίδα: Κατέρρευσε κολώνα δημοτικού φωτισμού και έπεσε σε τραπέζι καφετέριας – Γλίτωσαν από τύχη οι πελάτες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Είδαν τον χάρο με τα μάτια τους… – Τραγελαφικές καταστάσεις σε γνωστή καφετέρια που εκθέτουν βαρύτατα και τον Δήμο Χαλκιδέων…
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο (31-08-2019) και γνωστοποιήθηκε πριν λίγα 24ωρα.
Ο ψυχολόγος Σπύρος Πιστεύος, -ο οποίος εργάζεται στον Αλίαρτο Βοιωτίας-, μαζί με την οικογένεια του και φίλους βρίσκονταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη καφετέρια «Καραγκιόζης», στην οδό Τζαβάρα, όταν ξαφνικά είδαν να πέφτει στο τραπέζι τους μία παρακείμενη κολώνα δημοτικού φωτισμού.
«Το Σάββατο που μας πέρασε, 31/8/2019, εγώ με την οικογένεια μου και παρέα φίλων σταθήκαμε εξαιρετικά τυχεροί και μπορούμε να ζούμε… Η εγκληματική αμέλεια όσων είναι αρμόδιοι για την συντήρηση και έλεγχο των δημοτικών στύλων φωτισμού παραλίγο να στοιχίσει τις ζωές μας! Θα φροντίσω με όλες μου τις δυνάμεις οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη…», δήλωσε ο Σπύρος Πιστεύος.
Μάλιστα, όπως κατήγγειλε και στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί», μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κλάσματα δευτερολέπτου και απέφυγαν τον δημοτικό στύλο.

Επίσης ανέφερε ότι τον ενημέρωσαν πως πριν λίγο καιρό είχε πέσει ξανά ένας ίδιος στύλος σε τραπέζια διπλανού μαγαζιού, αλλά εκείνη την στιγμή δεν υπήρχαν άνθρωποι στο χώρο.

«Είμαι ευτυχής που μπορώ και σας μιλάω αυτή τη στιγμή όπως και ότι η οικογένεια μου και οι φίλοι μας είναι καλά στην υγεία τους.

Ξαφνικά όπως καθόμασταν στο τραπέζι ένας δημοτικός στύλος φωτισμού έπεσε πάνω στο τραπέζι και στις καρέκλες. Στα κεφάλια μας έπεφτε απλά μπορέσαμε και αντιδράσαμε για κλάσματα δευτερολέπτου και το αποφύγαμε.
Αν δείτε τις φωτογραφίες ο στύλος έχει σαπίσει εντελώς στη βάση του. Εκεί έπαιζαν παιδιά, έπαιζε η 3χρονη κόρη μου και δεν είναι δυνατόν ως πολίτες να ανεχόμαστε τέτοια πράγματα, δεν μπορεί οι ζωές μας να χάνονται τόσο απλά για τέτοια συμβάντα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Σπύρος Πιστεύος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
«Ελπίζω η Δικαιοσύνη να ενεργήσει γρήγορα αυτή τη φορά…», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί. Μετά που έπεσε ο στύλος συνέχιζε να έχει ρεύμα. Υπήρχε ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μέχρι χθες (σ.σ. 2 Σεπτεμβρίου 2019) που πέρασα από το σημείο ήταν ακόμη εκεί… Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν».
Για το απίστευτο περιστατικό, ο νέος Αντιδήμαρχος για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Έργων, κ.α., Βασίλης Γουρνής, τόνισε στο EviaZoom.gr, ότι με το που ανέλαβε την 1η Σεπτεμβρίου 2019 έδωσε εντολή να γίνουν έλεγχοι σε όλους τους δημοτικούς στύλους της πόλης ενώ επισήμανε ότι η συγκεκριμένη κολώνα αποξηλώθηκε και απομακρύνθηκε από το χώρο.
ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: