“Φυλακή σε όλους” – Αγανακτισμένος πολίτης αντιδρά

Κοινοποίηση:
μαγιορκινης

Αναγνώστης της ιστοσελίδας και της εφημερίδας μας, θέλησε να κάνει μια διόρθωση σε ότι αφορά στις δηλώσεις του Γκίκα Μαγιορκίνη για το εμβόλιο Astrazeneca.

Όπως αναφέρουμε και στο σημερινό πρωτοσέλιδο, παραδέχθηκε ότι έδιναν το Astrazeneca “σε ηλικιωμένους αν και ξέραμε ότι προκαλούν θρομβώσεις”.

Ο αναγνώστης λοιπόν μάς γράφει: “Το Άστρα Ζενέκα δεν το έδιναν μόνον σε ηλικιωμένους. Το έδιναν σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας.

Αυτό απο μόνο του δηλώνει εγκληματική ενέργεια κατά συρροην εναντίον του λαού και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από πολλούς παράγοντες με σκοπό την δολοφονία πολιτων.

Υπάρχει πλέον ομολογία ότι ήταν εις γνώσην τους τα θανατηφόρα σκευασματα που προωθουσαν με την βια .

Φυλακή σε όλους”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Απο λαό που είχε κάνει εθνική υπόθεση τη Γιουροβίζιον τι μπορείς να περιμένεις???? Τπτ

  2. Μαζικές αγωγές χρειάζονται από εμβολιασμένους για έκθεση σε κίνδυνο και από ανεμβολίαστους για τα εγκληματικά μέτρα και τα παράνομα πρόστιμα. Υπάρχει κάποιος δικηγόρος να αναλάβει ώστε να γίνουν αγωγές;;;;Όταν τους αφήνουμε ατιμώρητους βγαίνουν με θράσος και μας τα λένε ωμά και δεν τους καίγεται καρφί. Αντε λοιπόν ας βγεί κάποιος μπροστά.

  3. Γιατι δεν κσταλαβα!!! Σε ηλικιωμενους για να τους στειλουν αδιαβαστους??? Αυτο ειναι εγκλημα κατα της ανθρωποτητας, κ το λενε ανοικτα κιολας!!!
    Αιντε κοροιδα πηγαιντε να το κανετε οι μεγαλυτεροι… καλα να παθετε ανιδεοι. Σαν αρνια για σφαγη.

  4. Ο μοναδικός πολιτικός που έχει τ’ @@δια να τους κλείσει “ολους” στη φυλακή… αλλά και τα σπίτια…
    είναι ο πολιτικός κρατούμενος Ηλίας Κασιδιάρης…που μόνο χλευάζεται και λοιδορείται !
    Φάτε λοιπόν τα σκατα της Κούλας και των αυλικών του και βγάλτε το σκασμό..!!! Ότι σας αξίζει έχετε…
    κλαψομουνηδες…ότι σας αξίζει..!!! Σκασμός τώρα νεομ@λ@κ€ς Έλληνες… χέζει η Κούλα…. τρώτε !!!

  5. Παραδοχή σέ εγκληματική ενέργεια σημαίνει μέσ’α με συνοπτικές διαδικασίες καί πέταμα τό κλειδί. Μιλάμε για τρομοκράτηση, εκβίαση, παραπλάνηση, ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ηλικιωμένοι, παιδιά, ΑΜΕΑ) σε ξεκάθαρη δηλητηρίαση τους πού επέφερε βαριές αναπηρίες καί θανάτους, σκόπιμη δηλητηρίαση για αποκόμιση κέρδους.
    Συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση πέρα από τούς συγκεκριμένους γιατρούς έχει πάνω από όλους η κυβέρνηση. Σε άλλα κράτη έχει αναλάβει η δικαιοσύνη επί τού θέματος, εδώ στη μπανανία γιατί όχι ακόμα; Ρητορική η ερώτηση.

  6. Στα συστημοκαναλα τσιμουδια…. Δεν μιλάει κανένας! Εύχομαι όλα αυτά τα δημοσιογραφακια που τόσο καιρό προωθούσαν τα σαπιομπολια να έχουν κάνει και τις 500 δόσεις τους να ησυχάσουμε από δαυτους μια ώρα αρχιτερα!!!!! Ζωαδια!

  7. ΚΙ ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ;
    ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΗ……ΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ…Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
    ΤΑ 6-7 ΔΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ……………….ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.

  8. Η κ. Εισαγγελευς του Αρειου Πάγου, ακουει? Που βρισκεται? Ομολογια εγκληματος εχουμε, κωφευει η δικαιοσυνη? Συγγνωμη, δεν μπορει να επέμβει, υπάρχει το….ακαταδιωκτο…………! Καυμενη Ελλαδα……

Leave a Response