Το πανέμορφο κορίτσι του Mamma Mia! σε τολμηρή φωτογράφιση!

Κοινοποίηση:
amanda5

Την Amanda Seyfried την αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος, ήταν πως δεν εκπροσωπούσε κάποια ατάλαντη ξανθιά που βγήκε από το γραφείο κάποιου μεγαλοπαραγωγού και προσπάθησε να πάρει ρόλους χωρίς ταλέντο. Ακριβώς το αντίθετο.

Πέρα από το γεγονός ότι η Seyfried ανήκει στις ταλαντούχες γυναίκες του Hollywood, έχει παίξει ρόλους που ξεκινούν από τους πιο ποπ -βλέπε Mean Girls όπου έκανε αίσθηση με την κοντή της φούστα και το μακρύ ξανθό μαλλί της- μέχρι το biopic Lovelace το οποίο θεωρείται μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της onscreen αλλά και για την μιούζικαλ έκδοση των Άθλιων το 2012 όπου για τον ρόλο της πήρε το Βραβείο της Ένωσης Ηθοποιών.

Το ότι η Amanda Seyfried είναι ταυτόχρονα και σέξι, δεν είναι απλά τύχη αλλά και προέκταση του χαρακτήρα της και των όσων εκπροσωπεί. Αυτό ακριβώς φρόντισε να αποδείξει σε όλους με την τελευταία της φωτογράφηση για την αυστραλέζικη έκδοση της Vogue, όπου αποδεικνύει πως το σέξι δεν είναι απαραίτητα το γυμνό.

Δες και μόνος σου στις παρακάτω φωτογραφίες.

amanda6 amanda2 amanda3 amanda4 amanda5 amanda1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: