Τι άλλο θα ακούσουμε; Οι μαίες σταματούν να χρησιμοποιούν τις λέξεις, μητέρα και θηλασμός λόγω…τρανσέξουαλ

Κοινοποίηση:
μωρο

Οι μαίες σε νοσοκομείο της Βρετανίας ενημερώθηκαν να μην χρησιμοποιούν πλέον τον όρο «θηλασμός».
Η απαγόρευση αποτελεί μέρος της νέας στρατηγικής του εθνικού συστήματος υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου να περιορίσει τους αποκλεισμούς στους τρανσέξουαλ.

Τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Μπράιτον και του Σάσεξ στην Αγγλία είναι τα πρώτα όπου θα εφαρμοστεί η νέα πολιτική του βρετανικού εθνικού συστήματος υγείας.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη μη χρήση πλέον των όρων «μητέρες» μεμονωμένα, αλλά αντ’ αυτών τους όρους «μητέρες ή γονείς γέννησης» καθώς και του όρου «θηλασμού» ως «τάισμα στήθους».

Το μητρικό γάλα πλέον θα αναφέρεται ως «γάλα στήθους», «ανθρώπινο γάλα» ή «γάλα από την τροφό μητέρα ή γονέα» ενώ ο όρος «πατέρας» αντικαταστάθηκε με τον όρο «γονέας» ή «συν-γονέας».

Στους υγειονομικούς δόθηκαν και παραδείγματα πώς να χρησιμοποιούν τους νέους όρους σε προστάσεις όπως: «Τα θρεπτικά συστατικά στο ανθρώπινο γάλα είναι μοναδικά».

Σύμφωνα με το έγγραφο της νέας πολιτικής, η ταυτότητα φύλου «μπορεί να αποτελεί πηγή καταπίεσης και ανισότητας υγείας».

«Συνειδητά χρησιμοποιούμε τις λέξεις “γυναίκες” και “άνθρωποι” μαζί για να κάνουμε ξεκάθαρο ότι είμαστε αφοσιωμένοι στην εξάλειψη των ανισοτήτων υγείας για όλους όσοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας» συνεχίζει το έγγραφο.

«Ως μαίες και προσωπικό μαιευτηρίου εστιάζουμε στη βελτίωση της πρόσβασης και των υγειονομικών αποτελεσμάτων για τις περιθωριοποιημένες ομάδες και εκείνες με μειονεκτήματα. Οι γυναίκες συχνά μειονεκτούν στην υγεία, όπως και οι τρανς και τα μη δυαδικά άτομα. Επίσης αναγνωρίζουμε ότι οι έγχρωμες γυναίκες, ιδίως οι μαύρες γυναίκες, βιώνουν σημαντικά μεγαλύτερα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας στην εγκυμοσύνη» αναφέρει το υπηρεσιακό σημείωμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η Ιουδίθ Μπάτλερ (Judith Butler) Εβραία ουγγρικής καταγωγής επινόησε τήν Θεωρία Φύλου
    (Gentertheorie) τήν ποιό άχρηστη καί επικίνδυνη ψευτοεπιστήμη τού κόσμου πού θέλει νά γκρεμίσει
    τις παραδοσιακές οικογένειες.”Δέν υπάρχουν μόνο δύ φύλα,άντρας,γυναίκα αλλά πολλά φύλα.Πού-
    στηδες,λεσβίες, κτηνοβάτες κ.λ.π.Ο πάπας στό Βατικανό:”Ο Θεός έπλασε τήν γυναίκα καί τόν άντρα”.Ιουδίθ Μπάτλερ:”Δέν γεννιέσαι γυναίκα αλλά σέ κάνουν” “Τό βιολογικό φύλο είναι ένα πολιτιστικό οικοδόμημα”.” Κάνουν τά αγόρια κορίτσια καί τά κορίτσια αγόρια”.Η θεωρία φύλου είναι μία απάνθρωπη θεωρία πού γκρεμάει τήν κοινωνία.Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βικτωρ Ορμπάν απαγόρευσε τίς σπουδές τής θεωρίας φύλου στήν Ουγγαρία καί έκλεισε τό πανεπιστήμιο τού Σόρος καί στά ληξιαρχεία γράφουν πατέρας άντρας μητέρα γυναίκα.Πατέρας νούμερο 1 καί πατέρας νούμερο 2 ισχύουν μόνο στήν προοδευμένη Δύση.

  2. Στην Βρετανία αυτά έτσι? Στην χώρα των γκέυ (πούστιδων), ας μείνει εκεί και ας το λένε όπως γουστάρουν και το κλάσιμο με το χέσιμο ας το λένε “αυτός δεν τήρησε του κώλου τα εννιάμερα”. Εδώ είναι Ελλάδα. Εμείς εδώ έχουμε την μητέρα, τον πατέρα και ο πούστης εδώ είναι πούστης. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

  3. Ε, τοτε να καθιερωθει ορολογια οπως:
    Πεοθηλασμος, peomilk κ.λ.π.

  4. Βάλτε τον όρο κολοπαιδο….γιατί από τον κόλο θα βγαίνουν.

  5. Βρε αμε στο δ@@@@@@λο!!! Οι που@@@δες ΔΕΝ μπορουν να τεκνοποιησουν σαν γυναικες και να γινουν μαμαδες! Ας συμφιλιωθουν με αυτο και ας ευχηθουν στην επομενη ζωη να γεννηθουν γυναικες. Θα καταργησουμε την ομορφοτερη λεξη του κοσμου για να τους κανουμε τα κεφια!!!! Και το κυριοτερο: Τα παιδακια τα ρωτησε κανεις??? Ή μηπως αυτα δεν εχουν το Ανθρωπινο δικαιωμα να μεγαλωσουν μεσα σε μια Οικογενεια?

  6. Λες και πηγαίνουν trans σε μαίες για να ξεγεννήσουν … να αλλάξει και ο ορος γυναικολόγος σε κωλογιατρο!

Comments are closed.