Τα “πήρε άγρια στο κρανίο” ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ: «Δεν φοράω μάσκα, καλέστε την αστυνομία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Η σκηνή διαδραματίστηκε, πιθανότατα, σε κάποιο σούπερ-μάρκετ της αλυσίδας Coop, μάλλον κάπου κοντά στο Γκστάαντ της Ελβετίας όπου ο Δαυίδ διαθέτει σαλέ. Φυσικά, ο τόπος δεν έχει μεγάλη σημασία, παρά μόνο το πρόσωπο και το μήνυμα: Ο Άλκης Δαυίδ ανήκει στους φανατικούς αρνητές της Covid-19 και σε μια άλλη ανάρτησή του στο Instagram ανακηρύσσει τη μάσκα «τελειωμένη υπόθεση» («thing of the past»).

Ο Άλκης Δαυίδ μοιάζει εξοργισμένος με την «παγκόσμια απάτη» του κορωνοϊού και φαίνεται έτοιμος να δώσει τη μάχη για την αλήθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Μέγα καθίκι. Αυτό δείχνει η συμπεροφορά του.

    1. Λεφτα εχει και πληρωνει το προστιμο…οπως και εχει Πληροφοριες σωρειας επιστημονικων μελετων εχει που δειχνουν την αναποτελεσματικοτητα της μασκας και των απατηλων τεστ…Οποιος λεει ομως τον αλλο καθικι για τετοιους λογους, μαλλον το λουζεται..Να το κοιταξεις..

  2. Αυτό το καθίκι δεν ήταν κατηγορούμενος για φόνο; Πλήρωσε και αθωώθηκε;

    1. Ξερεις την διαφορα μεταξυ κατηγορουμενου και καταδικασμενου?

      1. Τρολάκι, δεν πείθεις κανέναν πια

  3. Το ψέμα της μάσκας έχει συμβολική αξία. Δηλώνει υποταγή και αναγνώριση της εξουσίας. Η μεγάλη αξία της εγγυάται ακριβώς στον παραλογισμό της. Δηλαδή όσο ποιο παράλογο είναι η χρήση της τόσο περισσότερο δείχνει τυφλή υποταγή και απόλυτη παράδοση του υποκειμένου-χρήστη.

    Συνεπώς η αξία της είναι μεγάλη για τους εξουσιαστές και η μη χρήση της αποτελεί Μέγιστη προσβολή για την εξουσία.

  4. ΤΗ ΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΖΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ, ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΩ.

  5. Έπρεπε να ήμουν εγώ αστυνομία και κυβερνήτης. Θα τον έστελνα στα γκουλάγκ να σπάει πέτρες και θα έχωνα και στον κώλο του τα δισεκατομμύρια του να δούμε πόσο μάγκας θα το έπαιζε μετά.

    1. Προσεχε ομως μην μεινεις μεχρι το επιγειο τελος σου με τετοια μυαλα, γιατι δεν θα γλυτωσεις χειροτερα απο οσα θα ηθελες να κανεις σε αλλους φασιστικα..

    1. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.

      1. Πωωω, φοβερή μαγκιά! Ποιά μαγκιά ρε βούρλο;

      2. Τή μάσκα τή φοράς γιατί σέβεσαι τον διπλανό σού πού μπορεί να έχει έναν άνθρωπο στό σπίτι τού με εύθραστη υγεία ακόμα και άν εσένα δέν σε νοιάζει γιά τόν κορωνόιο.
        Είναι μ@λ@κας με δίπλωμα γιά τη στάση τού στό συγκεκριμένο θέμα, χέστηκα τι κάνει και ποιός είναι και εννοείται ότι δέν τόν ξέρω γιατί δέν κάνω παρέα με ουρακοτάγκους.

  6. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΔΑΥΙΔ!ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ!ΠΙΝΩ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

  7. Αλάνι μεγάλο ο τύπος….τον συγχαίρω….

  8. Ωραίος τύπος,τον πάω!Είναι κι άλλοι πλούσιοι,οι οποίοι όχι μόνον δεν αντιδρούν,αλλά κερδοσκοπούν και αισχροκερδούν ασύστολα εν μέσω κορωνο’ι’ού…

  9. Μια ερώτηση, γνωρίζει κάποιος νομικός αν ισχύει απαγόρευσης κάλυψης προσώπου (κουκούλας ή αντικειμένου όπως κασκόλ, μπούργκας κτλ που εμποδίζουν την αναγνώρησή του προσώπου). Αν ισχύει κάτι τέτοιο , δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με την υποχρεωτική μάσκα;

  10. Αυτός έχει λεφτά και δεν τον πειράζουν. Αν το κάναμε εμείς και το Πάσχα στη φυλάκα θα το κάναμε.

    1. Καλη χρονια φιλε μου.
      Απλα ειναι τα πραγματα,οσο καθοντε οι Ελληνες και ανεχοντε αυτα που τους επιβαλουν οι Ανικανοι,Ανεπαγγελτοι Πολιτικοι Επαγγελματιες Απατεωνες λογικο ειναι να χρησιμοιποιουν Χουντικες επιβολεσ με διαφορα τεχνασματα αφου οι Ελληνες τους ανεχοντε και παλι αυτους θα ψηφισουν αντι να τους παρουν στο κυνηγι και να τους διωξουν απο την Ελλαδα.
      Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας αφου δεν αντιδρουμε και ακομη τους ανεχομαστε.
      Λαος που ξεχναει την Ιστορια του εξαφανιζεται.

Comments are closed.