Τί κι αν το έστρωσε μέχρι την παραλία; Έκανε μπάνιο στη χιονισμένη Ψαρρού μπροστά στην κάμερα(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Εικόνα3-1-1024x589

Βούτηξε στη θάλασσα παρά το τσουχτερό κρύο.

Ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα αφού ένας νεαρός επέλεξε να βουτήξει στη θάλασσα στη χιονισμένη Ψαρρού στη Μύκονο.

 Συγκεκριμένα ένας νεαρός, την ώρα που η κάμερα του ΣΚΑΪ έδειχνε το ομολογουμένως σπάνιο τοπίο με την άμμο στην Ψαρρού χιονισμένη, φάνηκε να μπαίνει στη θάλασσα.

Τι κι αν η θερμοκρασία ήταν κοντά στο μηδέν, τι κι αν πατούσε στην χιονισμένη άμμο, αυτός, αψήφησε το χειμερινό περιβάλλον και βούτηξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός ήταν με τον πατέρα του στην παραλία για να δει το χιονισμένο τοπίο αλλά τελικά αποφάσισε πως θα ήθελε να πρωτοτυπήσει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παντελώς άσχετοι με την χειμερινή κολύμβηση και οι δύο. Η μία κλασσικό μπάζο-τηλεμαιντανός.Σίγουρα είναι από τις συνηθισμένες που το καλοκαίρι κάνουν πλίτσι-πλίτσι,δείχνουν τα κάλη τους στημένες και βουτάν μισό λεπτό και βγαίνουν,στην ίδια παραλία. Ο άλλος κλασσικός,κομπλεξικός, αραβοεβραίος καμπουρογαμόσαυρος ο χιονοαμμώδης. Μπράβο ρε μαγκάκο,ότι καλύτερο για την υγεία και για συνάχια,γρίπες,κυκλοφοριακό,καρδιά κλπ. Απορώ πως δεν τον ρωτήσανε για μάσκα.

Comments are closed.