“ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ Ι.Χ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΝΕΚΡΟΣ”. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΟΝ ΜΕ 1000 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ. META AΠΟ AYTO TO NTOKOYMENTO, ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ (Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ)

Κοινοποίηση:
giftos-nekros

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο δράστης γύφτος ή όπως αλλιώς λέγεται έχει προσπάθήσει να λιώσει τον αστυνομικό. Μετά τους πυροβολισμούς αμύνης, πέφτει νεκρός.

Προ των ευθυνών [;] τους βρίσκονται και οι 7 άνδρες της ΔΙΑΣ για το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα καθώς ο αστυνόμος «Σαΐνης» του ανθρωποκτονιών στο διαβιβαστικό που υπογράφει ως προϊστάμενός τους, εστιάζει το «ενδιαφέρον» του, προς αυτήν την κατεύθυνση όπως εξάλλου επιτάσσουν και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι.

Ο σεσημασμένος Σαμπάνης, δέχτηκε συνολικά τρία τραύματα και μόνο μόνο το ένα είναι διαμπερές, που σημαίνει πως τις επόμενες ώρες η βαλλιστική εξέταση θα δείξει ποιο ή ποια απ’ τα 7 συνολικά όπλα πυροβόλησε.

Το Μαξίμου και ο Κούλης, επιθυμεί διακαώς να προφυλακιστούν ως «δολοφόνοι» αστυνομικοί, για να κάμψουν τις αντιδράσεις των ομόφυλων του 20χρονου που κλείνουν ήδη δρόμους. Έρχονται εξάλλου και εκλογές και ο ένοικος, θέλει τις ψήφους των ανοικοκύρευτων πάση θυσία …

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που ήρθε «μούρη με μούρη» με τους  δράστες της κλοπής παρέδωσε στις διωκτικές αρχές τις εικόνες απ’ την κάμερα που είχε τοποθετήσει από μόνος του στο παρμπρίζ του οχήματός του. Και αυτό το στοιχείο όμως είναι «ελλιπές» καθώς τα πυρά ήταν ομαδικά. Μόνο η βαλλιστική θα δείξει την αλήθεια [;] … Συνολικά καταμετρήθηκαν 35 κάλυκες, οι 34 από 9αρια πιστόλια και μόνο μια από 40άρι. Σύμφωνα πάντως με την κατάθεση του 30χρονου οδηγού πατέρα τριών παιδιών, ο οδηγός του κλεμμένου Hyundai είχε το περιθώριο όταν κινήθηκε σε μονόδρομο, εγκλωβίστηκε και «έπεσε» φάτσα με το λεωφορείο, να στρίψει αριστερά ή δεξιά αλλά κινήθηκε αστραπιαία με όπισθεν κατά των αστυνομικών για να «ξεφορτωθεί» την καταδίωξη και πατώντας τις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ. Στην 3η μάλιστα μηχανή, πέρασε από πάνω της.

Η κατάθεση-σοκ του οδηγού λεωφορείου

«Ξεκίνησα το τελευταίο δρομολόγιο με αφετηρία τη στάση Πέραμα όπου θα κατέληγαν και στο τέλος του δρομολογίου. Φεύγοντας από κει συνέχισα με προορισμό την οδό Ελπίδος, εκείνη τη στιγμή είχα περίπου πέντε με έξι επιβάτες στο λεωφορείο όλοι νεαρής ηλικίας. Ένα με δύο μέτρα πριν αρχίσω να στρίβω το λεωφορείο για να μπω από την οδό Φρίξου στην οδό Ελπίδος είδα ένα αυτοκίνητο να ανεβαίνει αντίθετα από εμένα και να έρχεται κατά πάνω στο λεωφορείο ενώ πίσω του ακολουθούσαν τουλάχιστον τρεις μηχανές της αστυνομίας. Μάλιστα τις σειρήνες τις άκουγα ήδη πριν φτάσω στο σημείο. Σταμάτησα το λεωφορείο το ίδιο έκανε και ο οδηγός του [κλεμμένου] αυτοκινήτου αφού δεν χωρούσε να περάσει. Αμέσως όμως έβαλε όπισθεν και κινήθηκε γρήγορα στην οδό Ελπίδος με σκοπό να παρασύρει τις δύο πρώτες μηχανές της αστυνομίας που τον ακολουθούσαν για να διαφύγει ενώ η απόσταση που είχαν οι μηχανές από το αμάξι ήταν δύο με τρία μέτρα. Αφού λοιπόν παρέσυρε τις πρώτες δύο μηχανές και έριξε κάτω τους αστυνομικούς που επέβαιναν, συνέχισε με όπισθεν και έκανε έναν πολύ απότομο και ανεξέλεγκτο ελιγμό παρασύροντας και μία άλλη μηχανή στην οποία επέβαιναν αστυνομικοί. Συγκεκριμένα την τρίτη αυτή η μηχανή την πάτησε κιόλας περνώντας κανονικά από πάνω της. Ο οδηγός του ΙΧ, είχε την επιλογή να φύγει στην οδό Καλύμνου ή να στρίψει δεξιά στην οδό Αγίων Πάντων που είναι συνέχεια της Φρίξου. Έτσι κατάλαβα ότι το έκανε με σκοπό να χτυπήσει τους αστυνομικούς και να προσπαθήσει να ξεφύγει. Τότε άρχισαν να ακούγονται πολλοί πυροβολισμοί, δεν κατάλαβα όμως ποιοι πυροβολούσαν οι αστυνομικοί ή οι επιβάτες του ΙΧ. Να σας πω ακόμη ότι στο παρμπρίζ του λεωφορείο έχω εγκαταστήσει για λόγους ασφαλείας μία κάμερα η οποία καταγράφει το δρόμο μπροστά από το λεωφορείο. Η κάμερα περιέχει μια κάρτα την οποία και σας παραδίδω».

giftos-nekros

 

Ήξεις αφίξεις …

Το τελευταίο διάστημα, είχε δοθεί εντολή στις περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ, να επικεντρώνονται σε αυτοκίνητα μάρκας Hyundai Accent 1300cc καθώς είχαν κλαπεί 17 πανομοιότυπα οχήματα από την περιοχή του Ρέντη, τα οποία χρησιμοποιούν συμμορίες δυτικών προαστίων για «εισβολές» και ληστείες και στα οποία στη συνέχεια, βάζουν φωτιά και τα κάνουν στάχτη στην περιοχή του Σχιστού. Έτσι όταν το βράδυ της Παρασκευής εντοπίζεται έξω από πολυχώρο κινηματογράφων στην περιοχή του Ρέντη, ο συγκεκριμένος τύπος αυτοκινήτου με σπασμένο φινιστρίνι, μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, αποτελούμενη από δύο μοτοσυκλέτες και τέσσερα άτομα, αρχίζει να το καταδιώκει. Στη Θηβών, το λευκό Hyundai παραβιάζει κόκκινους σηματοδότες, η καταδίωξη γίνεται επικίνδυνη καθώς είναι βράδυ Παρασκευής και το κέντρο, δίνει εντολή να σταματήσει η επιχείρηση. Όμως το αυτοκίνητο έχει βγει ήδη στη λεωφόρο Αθηνών και στο κυνήγι έχουν μπει και τέσσερις ομάδες ΔΙ.ΑΣ από την περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ο υπαστυνόμος, επικεφαλής της ομάδας, φέρεται να λέει «ελήφθη» όμως οι συνάδελφοι του μάλλον δεν άκουσαν και συνέχισαν να καταδιώκουν και τότε ακολούθησε και ο ίδιος την πορεία της ομάδος του. Για 20 λεπτά τουλάχιστον πέντε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κυνηγούσαν το κλεμμένο Hyundai χωρίς το συγκεκριμένο κέντρο της άμεσης Δράσης (το Β’ κέντρο που διαβιβάζει σε Πειραιά και Δυτική Αττική) να ασχολείται, καθώς πίστευε ότι έχει τελειώσει η διαδικασία.

Λ. Οικονόμου: «Δεν υπάρχει εντολή για παύση καταδίωξης …»

Μάλιστα μέσω του συστήματος επικοινωνιών SEPURA, οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες έδιναν το στίγμα των σημείων που βρίσκονταν χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί στο κέντρο υποψίες ότι συνέχιζαν την καταδίωξη. Για 20 ολόκληρα λεπτά μεταξύ κέντρου και ομάδων ΔΙ.ΑΣ, δεν υπήρχε καμία απολύτως επικοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα, ο επικεφαλής υπαστυνόμος με τη μηχανή προσπάθησε κάνοντας δεξιά να πάει μπροστά από το αυτοκίνητο και τότε ο νεαρός οδηγός εμβόλισε τη μηχανή και ο αστυνομικός έπεσε κάτω. Αμέσως μετά επικοινώνησαν με το κέντρο επιχειρήσεων και ενημέρωσαν για την κατάσταση. Ελπίζουμε απ’ την πρεμούρα που έχει η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και το υπουργείο δικαιοσύνης να μην «υποδείξουν» από μόνοι τους από ποιανού το όπλο έφυγαν οι δυο σφαίρες!!! Ωστόσο ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Λευτέρης Οικονόμου ανέφερε παρεμβαίνοντας  σε τηλεοπτική εκπομπή πως «δεν προβλέπεται εντολή παύσης καταδίωξης σε κατοικημένες περιοχές».

Η εισαγγελέας που ήθελε «μέσα» τον Μαρινάκη

Η Εισαγγελέας Πειραιά Βασιλική Παπαδοπούλου, που άσκησε την ποινική δίωξη σε βάρος των επτά αστυνομικών της ομάδας “ΔΙΑΣ”, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για το θάνατο του 20χρονου Ρομά, είναι η ίδια εισαγγελέας, που έκρινε ότι, δεν πρέπει να μπει στο αρχείο η υπόθεση της εμπλοκής στην υπόθεση του Noor One, του Ευάγγελου Μαρινάκη, μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου και της οικονομικής ζωής, για την οποία ο πρώην ανακριτής Πειραιά Γιάννης Πετρόπουλος είχε την άποψη ότι, πρέπει να κλείσει. Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Βασιλική Παπαδοπούλου είχε ταυτιστεί εν μέρει, στην  πρόταση της, με τον Εισαγγελέα Εφετών Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, ο οποίος επέστρεψε τη δικογραφία του Noor One στον ανακριτή, ζητώντας του εννέα επιπλέον ανακριτικές ενέργειες, τις οποίες – κατά τον εισαγγελέα – είχε παραλείψει.

Η Εισαγγελέας Βασιλική Παπαδοπούλου, που χρεώθηκε, να προτείνει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών, σχετικά με την διαφωνία ανακριτή – εισαγγελέα, περί παραπομπής ή όχι σε δίκη του μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου και τριών ακόμη συγκατηγορουμένων του, σε βάρος των οποίων εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, είχε τοποθετηθεί υπερ του εισαγγελέα, ζητώντας ωστόσο να γίνουν οι δύο από τις εννέα ανακριτικές πράξεις, που ζητούσε ο κ. Τσορμπατζόγλου. Η υπόθεση εκκρεμεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

«Ενήμερη» και η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πειραιά

Η δικογραφία πάντως των επτά αστυνομικών της “ΔΙΑΣ” ανατέθηκε στην εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Βασιλική Παπαδοπούλου, η οποία άσκησε τη βαρύτατη ποινική δίωξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και της έκτασης, που έλαβε, παρούσα στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης μέχρι τα ξημερώματα, ήταν και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ειρήνη Μαραγκάκη. Την υπόθεση ανέλαβε τακτικός ανακριτής, στον οποίον θα απολογηθούν την Τετάρτη οι επτά αστυνομικοί, που κρατούνται. Να σημειωθεί πως η εισαγγελική λειτουργός είχε το περιθώριο να ασκήσει δίωξη για υπέρβαση ορίων αμύνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Μια φορά που το μπαλαμο νίκησε το ρομα και σκούζουν οι αριστεροπουστρες

  2. Τώρα, θά τόν πιείτε!!.. Θέλετε, δέν θέλετε😁
    Θά ρωτήσει ό Ευρωπαϊκός Επίτροπος: ” Κύριε Μητσοτάκη, ζητάτε δάνειο 30 δις.. γιατί είστε έτοιμοι γιά καταρρευση!
    Μέ τήν υπόθεση τού Ρομά, τί έγινε? Καταδικάσατε τούς Αστυνομικούς??”,
    “Όχι ακόμη.. Ξέρετε δέν προκάναμε!!! Σε δύο χρόνια θά… προχωρήσουμε”.
    Απάντηση: ” Όταν τούς τιμωρήσετε, ελάτε πάλι σέ δύο χρόνια καί τά ξαναλέμε!🤭🤣😂
    Καταλάβατε πώς λειτουργεί ή νά τό σπάσουμε σέ ψιλά?..
    Άντε γειά,

  3. Mια ζωή οι γύφτοι που τους “βαφτίσανε” ρομά κάνουν ότι θέλουν με την ανοχή του κράτους. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν γιατί το κακό παρατράβηξε. Οι μόνοι που τους νοιάζονται είναι τα κομμούνια γιατί από εκεί ψωνίζουν τα ναρκωτικά τους. Κάτω τα χέρια λοιπόν από την ομάδα ΔΙΑΣ.

  4. Μπράβο στην Ομάδα ΔΙΑΣ από τον πάντα Φίλο Αραβικό Λαό της Αθήνας.. Εμείς στην Σαουδ. Αραβία δεν αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους να ζουν εις βάρος μας. Ισλαμικός Νόμος στην Φυλή των Ρομα.. Μπράβο στην Αστυνομια

  5. Έτσι και τολμήσουν να δικάσουν τους Αστυνομικούς θα γίνει λαϊκή επανάσταση.

  6. Τασο χωρις λογο ε; Δεν σε ειδα να εχεις τον ιδιο πονο για το παιδακι που σκοτωσανε οι γυφτοι στο Μενιδι μεσα στο σχολειο του και οχι την ωρα που πηγαινε να κλεψει.Και εννοειται δεν δικαστηκε κανεις.

  7. Εις τον σχολιαστή `τραλαλεγκο`. Είμαι απο Ηρακλειο.Δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλειου,υπαρχει καταυλισμός τσιγγάνων.Ξέρεις άραγε από πού παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα οι τσιγγάνοι; Μέσα στην πρόταση μου υπάρχει και η απάντηση!(Ίσως ο Στεφ. Χίος,θα έπρεπε να το κοιτάξει.Θα εκπλησσόταν).

  8. Το βρωμοσιχαμενο κρατος αντι να τους δωσει παρασημα τους αστυνομικους που εκαναν το καθηκον τους και σκοτωσαν τον σκατογυφτο τους βαζει και στο σκαμνι φτου σας ρε ελεεινοι εσεις πρεπει να δικαστειτε και να σας αποταξουν. Λευτερια στους ηρωες αστυνομικους.

  9. Τώρα τι προσπαθεί να κάνει η ΝΔ; Να βγάλει και την ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση; Αυτό είναι το πρόσωποτης ΝΔ, ανθελληνισμός και εγκληματικότητα με τον μανδύα του δήθεν δεξιού και πατριωτισμού. Μονο μια άκρα δεξιά θα σώσει την Ελλαδα

  10. Παραβατική με εγκληματική συμπεριφορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η συγκάλυψη της εγκληματικής πράξης των γυφτων και ακόμη χειρότερα η άδικη κατηγορία εις βάρος των αστυνομικών που στόχο έχει την ποινικοποίηση της συμπεριφοράς τους, δεν αποτελεί πολιτική πράξη, ποινικό έγκλημα είναι.

  11. Λαθρο, αριστεροι και γυφτοι: οι ιερες αγελαδες στην τελευταια αριστερη κωλοτρυπιδα της Ευρωπης

  12. Εκει στην βιπε ηρακλειου δεν μπορειςνα πατησεις πανω απο το αεροδρομιο. Οπου και να πατησες καποια σκατουλα γυφτικια θα χωθει κατω απο τα παπουτσια σου..Κλεβουν βρωμιζουν τρεχουν με τα πειρατικα αγροτικα με το χασισι στο στομα με φιμε τζαμια φαρδια λαστικα μπροστα απο το αστυνομοκο μεγαρο…Μαρανομι μεχρι το κοκκαλο.. Η Ξεφτιλα του ηρακλειου.. Κανεις δε τους κουναει αυτο ειναι περιεργο

  13. μπράβοι των κυβερνήσεων με στολή που διωκουν και συλλαμβάνουν τους Έλληνες εδώ και δεκαετίες για να εφαρμόζουν τις εγκληματικές τους ανθελληνικές ατζέντες οι Κούληδες ενώ δεν τολμάνε να ακουμπήσουν τρίχα λαθραίου, καλά έκαναν οι γύφτοι και τους πάτησαν και οι Αλβανοί να τους σκοτώνουν…

  14. Συνεχίστε να ψηφίζετε τα κόμματα μπουρδέλο που κάνανε τη χώρα το ίδιο

  15. Μπράβο στον οδηγό του λεωφορείου!!!!Εάν έχει και κάμερα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ακόμα ένα μπράβο!!!!

  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

  17. Σκατογυφτοι και λαθρο η αρρωστεια της χωρας

    1. Οι λαθρο τουλάχιστον δουλεύουν, είδες εσύ κανέναν γύφτο να δουλεύει? Όλα κλεφτρονια είναι και βαπορακια. (κανέναν απ’τους 2 αλλά οι γύφτοι είναι ότι χειρότερο)

      1. και τι πρεπει να κανουμε γι αυτο τωρα που ειπες για τους λαθρο ; να σε χειροκροτησουμε;

    2. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΕΙ

  18. Τι καταγωγή έχει αυτή η Βασιλική Παπαδοπούλου; Αν είναι “πάνω από τ’ αυλάκι” κι έχει τέτοιο είδος επωνύμου, τότε ίσως είναι βουλγάρα/σλάβα (ψευτομακεδόνισσα) στην καταγωγή, οπότε λογικό είναι να μισεί τους γηγενείς Έλληνες και να κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκεται απέναντι τους.

  19. Γυφτοι, Γεωργιανοι, ……μπουκαρουνε στα σπιτια μας τα βουτανε ολα, μας απειλουνε και δεν τρεχει τιποτα! Μπραβο και παλι στην ομαδα ΔΙΑΣ και ντροπη στους πολιτικαντηδες που αντι να τους παρασημοφορησουνε τους υποβαλουνε σε αυτη την εξευτελιστικη διαδικασια!
    Μητσοτακαρε οπως πας θα φαμε στη μαπα καινουργιο 67! Και τοτε αναλογισου τον… μακαριστο αποστατη συγγενη σου τι κακο εκανε!

  20. Εγώ φυσικά και είμαι υπέρ των αστυνομικών διότι οι γύφτοι σαφώς είναι παραβατικά στοιχεία. Έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Οι άλλοι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να σταματήσουν την καταδίωξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μήπως γίνει καμιά στραβή και χάσουν ψήφους. Όμως οι αστυνομικοί δε το έκαναν γιατί είναι παλληκάρια όπως λέτε αλλά γιατί τους την έδωσε η συμπεριφορά του γύφτου και ήθελαν να τον συλλάβουν ή και να τον σκοτώσουν. Θα ήμουν υπέρ τους αν επεδείκνυαν τέτοια «πατριωτικη» συμπεριφορά «ΠΑΝΤΟΥ».
    Όταν τα παίρνουν από τους οίκους ανοχής και τους διακινητες γράφουν κακομοίρηδες μεροκαματιαρηδες επειδή εξυπηρετούν «ορθιους» στα κλαμπ, γέρους άπορους επειδή στην ουρά στην τράπεζα δε φοράνε μάσκα και όταν αφήνουν τους έγχρωμους ανενόχλητους να κυκλοφορούν και να τρομοκρατούν τους πάντες στο κέντρο της Αθήνας εκεί δεν είναι «παλληκαρια» και «πατριωτες»;;;;;;;;;
    Και πάλι δε μιλάω μόνο για τους συγκεκριμένους που στη προκειμένη περίπτωση έπραξαν το καθήκον τους.
    Εσείς πρώτη φορά τόση υπεράσπιση στην ΕΛ.ΑΣ!!
    Εντάξει είπαμε στη τελική δικαίως επιτέθηκαν οι αστυνομικοί αλλά σα πολλή πλεονάζουσα αξία δε δινουμε στο θέμα;;;;;;;

    1. H ομαδα ΔΙΑΣ ειναι οτι καλυτερο εχει η ΕΛ.ΛΑΣ αυτη την στιγμη. Επρεπε να παω στο ΑΤΜ της τραπεζας που ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου και ο μαλακας ξεχασα να παρω ταυτοτητα και με σταματησανε 50 μετρα απο το σπιτι μου. Ανοιξα μπουφαν με εψαξαν παντου τσαντακι τα παντα ακομα με ρωτησαν αν θυμαμαι τον αριθμο ταυτοτητας μου και ειχα κατι λογαριασμους που επρεπε να πληρωσω μεσω ατμ. Θα μπορουσαν ανετα να με μπουζουριασουν μεχρι το αστυνομικο τμημα γιατι ηταν δικη μου η μαλακια. Τουλαχιστον οι ανθρωποι γνωριζουν και κοβουν ποιοι ειναι οι πραγματικοι εγκληματιες και με αφησαν. Το αστυνομικο τμημα ηταν ενα δρομο πιο κατω. Γενικα υπαρχουν απειροι βλακες στην αστυνομια, αλλα για την ΔΙΑΣ δεν εχω να πω τιποτα. Ειναι οι καλυτεροι.

  21. και γιατι δεν βλεπουμε το βιντεο του λεωφορειου οπου φαινεται το αυτοκινητο να παταει
    μηχανες και αστυνομικους?

  22. Στην διαλύσανε τη χώρα μαλ@κα. Φαντάσου τι έχει να γίνει με τους άλλους.

  23. Και εγώ προσπάθησα να το δω με φιλάνθρωπα αισθήματα κ χωρίς κανένα ρατσισμό .όμως παρόλο που είναι ΠΑΟΚ όπως ήμουν υπέρ να πληρώσουν με το βαρύτερο τίμημα η ομάδα που σκότωσε κ πάτησε το Τόσκο μετά από αυτό ε έλεος ..δηλ πήγε οικειοθελώς να τον ακρωτηριασει αφήσει παράλυτο η σκοτώσει τον ΔΙΑτζη κ θα ζητήσουν κ τα ρέστα στη ΔΙΑΣ που άνοιξε πυρα? Είτε Έλληνες το έκαναν είτε Τσιγγάνοι είτε Πόντιοι είτε οτιδήποτε ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όσοι έζησαν ανθρωποκτονία απο πρόθεση με δολο
    Κάτι ξέρουν στη Αμερική κ τα δωδεκάχρονα όταν κάνουν ειδεχθή εγκλήματα τα δικάζουν σαν ενηλίκους κ τρώνε lethal injection

    1. οι γύφτοι τα βλέπουν τα πράγματα με τα γύφτικα μάτια τους
      οι πόντιοι με τα ποντιακά τους
      οι καραγκούνηδες με τα καραγκούνικά τους
      οι βλάχοι με τα βλάχικά τους
      οι αλβανοί με τα αλβανικά τους
      οι κύπριοι με τα κυπριακά τους
      κοκ
      ενώ οι έλληνες προσπαθούν να τα δουν από μία ιδεατή οπτική γωνία.
      το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώντας να δεις κάτι από μία γενική προοπτική στο τέλος παύεις να υπάρχεις, όπως έχει γίνει στη σουηδία.
      αυτοί το έπαιζαν αλτρουιστές και ήταν αλτρουιστές, αλλά τώρα έχουν γίνει υποσαχάρια αφρική σε θέμα εγκλημάτων, βιασμών, κακοποίησης γυναικών και όλα αυτά τα ωραία που φέρνει ο κάθε υπάνθρωπος από τον σκουπιδότοπο που φεύγει.
      πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως έλληνες, γιατί όλες οι προαναφερθείσες ομάδες πρέπει να λάβουν τις χρηματικές αμοιβές για τις υπηρεσίες που «προσφέρει» η κάθε ομάδα στην Ελλάδα.

  24. Εγω τον γυφτο βλεπω κατω νεκρο.
    Σκωτοσατε τον ανθρωπακο χωρις λογο, φονιαδες.
    Αντε μπραβο

    1. Φονιάδες ήταν οι αφγανοί που για μία κάμερα σφάξανε τον άνθρωπο στον άγιο Παντελεήμονα τη μέρα που γένναγε η γυναίκα του. Όχι αυτοί που αμύνθηκαν όταν τους εμβόλισε ο ρομά με το κλεμμένο αμάξι! Μπράβο στη διας που αμύνθηκαν και δεν τους άφησαν να φύγουν όπως τους έλεγε το κέντρο της αστυνομίας του πρώην κνίτη θεοδωρακάκου.

    2. Εάν αυτός ο κακόμοιρος ανθρωπάκος είχε μπουκάρει σπίτι σου με τους συν-συμμορίτες του σε είχαν κλέψει και κάνει στην καλύτερη μαύρο στο ξύλο θα είχες άλλη άποψη, άντε γιατί με αυτού του είδους τις ηλίθιες απόψεις περί ανθρωπισμού έχει χάσει τη ζωή του τόσος κόσμος από τα κάθε λογής σκουπίδια άντε μπράβο.

    3. Ποιος ανθρωπάκος ρε φίλε..μασ δουλεύεις? Ένα τσογλανι του κερατά ήταν.. ουυυυστ

    4. καλα του κανανε.ανθρωπακος ο γυφτος που εκλεψε το αυτοκινητο και πηγε να πατησει τους αστυνομικους?20 χρονων τσογλανι σεσημασμενος ηταν.μαλλον σε βολευουν καλα οι γυφτοι και εχασες τον ειβητορα σου για αυτο κλαις

    5. Τασο χωρις λογο ε; Δεν σε ειδα να εχεις τον ιδιο πονο για το παιδακι που σκοτωσανε οι γυφτοι στο Μενιδι μεσα στο σχολειο του και οχι την ωρα που πηγαινε να κλεψει.Και εννοειται δεν δικαστηκε κανεις.

  25. ΝΤΡΕΠΩΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΠΣΥ ? ΧΙΤΛΕΡ ΔΥΣΤΙΧΩΣ…..

  26. Μπράβο στου Αστυνομικούς!!!
    Όλοι οι Άλλοι είναι απλώς οδοντόκρεμες!
    Η θα υπάρχει Αστυνομία ή δεν θα υπάρχει!!
    Αλλιώς να τους κάνουν σεκιουριτι και ότι άλλο θέλουν οι σοφοί Ανεύθυνοι κρατικοί υπηρέτες του ΛΑΟΎ.

  27. Οποιος δικασει ή βαλει το κωλοχερο του κατα των 7 αστυνομικων να πεσει καταρα στο σπιτι του απο τον Θεο. Μεχρι εδω ηταν νοπανα η ανομια σας. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΣΑΣ.

  28. Είστε σίγουροι είναι ο οδηγός και όχι ο συνοδηγός;;;;;;;;;;
    Δείτε καλά τις πόρτες στο αμάξι!

  29. Την ξεφτύλισαν την χώρα και τα δύο προοδευτικά κωλόπ@ιδα. Ντροπή σας

  30. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ! ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΛΗΤΑΚΙ…

Comments are closed.