ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ… ΜΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑ ;; ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΛΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ: ΤΙ ΝΕΚΡΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ;; ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ;; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ… Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ… ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ… Ή ΙΣΩΣ …ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ… Ε, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΛΠΙΔΑ, ΕΣΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_18

Γιατί αυτά έχει το φριχτό πρωτόκολλο Έμπολα, κύριε διοικητά μου. Όταν τους σακουλιάζετε όλους και οι οικογένειες δεν βλέπουν τι τους δίνετε, θα παραλαμβάνουν ό,τι να ‘ναι. Πόσα τέτοια έχουν γίνει; Γιατί αυτό με τους άστεγους, είναι και αυτό ένα από τα ζητήματα που έχω θέσει προς διερεύνηση με τη μήνυσή μου της Γ.Α.Δ.Α.

Και ξέρετε τι δείχνει όλο αυτό; Δείχνει την τεράστια προχειρότητα στη διαχείριση των νεκρών, την τεράστια αδιαφορία και την παντελή έλλειψη σεβασμού στους νεκρούς.

Αρκεί να πεθάνουν. “Από κορωνοϊό”.

Μετά…

Γιατί εσείς σακουλιάζατε και αυτούς που πέθαναν από άλλες αιτίες και ήταν απλά θετικοί στον κορωνοϊό, έτσι δεν είναι κύριε διοικητά μου; Γιατί το έγκλημα της λίστας της απάτης έχει ΚΑΙ αυτή την τρομακτική διάσταση.

Λοιπόν, τα στοιχεία και τα ονοματεπώνυμα είναι εδώ. Θα τα δώσω στον εισαγγελέα που χειρίζεται τη δικογραφία εναντίον του νοσοκομείου σας για την παράνομη κατακράτηση της Δώρας Αγριδιώτη.

Καλό θα ήταν όταν τα πάρει στα χέρια του, να το έχετε παραδεχθεί από μόνοι σας. Γιατί εκεί που τώρα έχετε ένα “λάθος” να διαχειριστείτε, μετά θα έχετε μία παράνομη συμπεριφορά συγκάλυψης πειθαρχικών τουλάχιστον ευθυνών να αντιμετωπίσετε.

Και αυτό καλό για εσάς δεν θα είναι…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: