ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΛΕΕΙ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ» – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Κοινοποίηση:
πακιστανοι αθηνα

Τα όσα είδαμε στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά φαίνεται πως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται, καθώς εάν και τα συστημικά ΜΜΕ κρατούν στάση σιγής στα social media κυκλοφορούν πολλά βίντεο που σοκάρουν.

Η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα έχει ιδιαίτερη δυναμική στα social media και διαρκώς δημοσιεύει βίντεο για να δείξει σε άλλους Πακιστανούς ότι τα πράγματα εδώ… είναι ωραία (για τους Πακιστανούς).

Η επίδειξη δύναμης που έγινε την Πρωτοχρονιά και μεταδόθηκε από πακιστανικά ΜΜΕ, αλλά και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητα έχουν έναν και μόνο στόχο: Να έρθουν περισσότεροι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα.

Σε ένα ακόμη βίντεο που σοκάρει ένας Πακιστανός απαιτεί από ανήλικη Ελληνίδα να φωνάξει «αγαπώ το Πακιστάν», ενώ τη φιλά όταν τελικά το κορίτσι πραγματοποιεί την επιθυμία του. Την ίδια ώρα ακούγονται από πίσω τραπ τραγούδια με ύβρις και μάλιστα κάποια στιγμή που ακούγεται το άσμα «θα σου μάθω όλο το Κάμα Σούτρα», το οποίο περιέχει διάφορες χυδαίες εκφράσεις ο Πακιστανός δείχνει την ανήλικη Ελληνίδα.

 

 

Ένα ακόμη βίντεο που σοκάρει έρχεται από το 2ο ΕΠΑΛ της Γκράβας, στο οποίο νεαροί παίζουν μποξ. Αυτό που παρατηρεί βεβαίως εύκολα κάποιος στο βίντεο είναι ότι οι λευκοί μαθητές είναι ελάχιστοι.

 

 

Την ίδια ώρα την Κυριακή που πέρασε Πακιστανοί, μαζί με διάφορες άλλες οργανώσεις πραγματοποίησαν εκ νέου συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Να σημειώσουμε ότι στο Twitter έγινε trend για λίγες ώρες το #αντικατάσταση_πληθυσμού. Και πώς αντιδρά η κυβέρνηση σε όλο αυτό; Πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε καμπάνια με την ονομασία «κοινωνία χωρίς ρατσισμό, κοινωνία με μέλλον», ενώ πριν είδαμε και το πώς προσπαθούσε να υποβαθμίσει την κατάληψη του Συντάγματος από τους Πακιστανούς την Πρωτοχρονιά.

Δείτε εικόνες και φρίξτε: 

 

 

 

 

 

 

Άραγε αυτή είναι η «ανανέωση του ελληνικού πληθυσμού» για την οποία μιλούσε πριν από λίγο καιρό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου;

Θα πρέπει να θυμίσουμε βέβαια ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι 10,347,000 ψυχές. Όταν στο τέλος του 2020, ανερχόταν σε 10,423,054 ψυχές. Μιλάμε δηλαδή για μία μείωση της τάξης των 76,000 ανθρώπων, έναν πραγματικό αφανισμό!

Διαφορετικά είναι τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ, η οποία ναι μεν καταγράφει τεράστια μείωση της τάξεως των 45.902 ψυχών, αλλά προσθέτει το «θετικό ισοζύγιο» της μετανάστευσης, ήτοι 6.384 άτομα καταλήγοντας στο «συμπέρασμα» μείωσης πληθυσμού κατά 0,37%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Κρεμασμα σ’αυτον και σ’αυτην την σιχαμενη την ελεεινιδα προδοτρια γενιτσαρη που τραβιεται με τον πακιστανο κρεμασμα και στους 2 για παραδειγματισμο.

  2. Το επίδομα του οαεδ πότε θα μπει? Αυτό έχει σημασία.

  3. Έχω εξοργίστει. Αυτός είναι το ανήλικο ασυνόδευτο προσφυγοπουλο που πάει σχολείο; Ρε πουστη μου τι στο διάολο κάνουν οι γονείς; Δεν τα βλέπουν αυτά;

  4. Εύγενικα παιδιά οι Πακιστανοί μου έδωσαν το κάθισμα στο λεωφορείο και με βοήθησαν να κατέβω κανείς Έλληνας τόσα χρόνια δεν έχει κάνει τόσα πολλά για μένα.

    1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΣΛΑΜ!!!

    2. θα δεις τι καλα παιδια ειναι οταν σου παρουν το κεφαλι….

  5. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΤΙ

  6. μετερεψαν την συνειδηση του ελληνα σε εναν μεταμοντερνο νεοποχιτη βαλκανοπιθηκο για να αποδεχθει αλλοβαρβαρους και να τους επιτρεψει την φυλετικη αλλοιωση του. Ως εκ τουτου ο ελλαδιτης τουρκοβαρβαρος αποκαλει ρατσιστη τον ελληνα ακομα και μεσα στο οικογενειακο του περιβαλλον γιατι δεν θελει η χωρα του να αφανιστει απο τις ορδες του ισλαμ. Τα 400 χρονακια εξισλαμισμου απο πο αυτες τις φυλες της οθωμανικης αυτοκρατοριας δεν εγιναν μαθημα αφου κατεσφαξαν ελληνες και τους εκαναν σκλαβους. Η μαχη των θερμοπυλων με τους ιφδιους βαρβαρους τους τοτε περσες δεν εγινε μαθημα για τους ελληνες…ραγιαδες μια ζωη και αμμορφωτοι τραβανε το κουπι που οι ιδιοι δημιουργησαν. Ασ λουστειτε λοιπον την αρχη της σκλαβιας σας και καλο οθωμανικο.

  7. Από τα χαρακτηριστικά του , το κοριτσάκι φαίνεται να έχει γενετικό σύνδρομο τύπου down, Dihromia 21…. Οι γονείς που είναι ;;;;;;;;;

  8. Το ότι είπε ότι αγαπάει το Πακιστάν δεν πάει να πει ότι δεν αγαπάει την Ελλάδα.
    Από την μία μιλάμε για ελευθερία έκφρασης και από την άλλη κριτικάρουμε μία ανήλικη που αγαπάει 2 χώρες;
    Στέφανε τώρα που κάνεις πολιτική σταδιοδρομία, μην ασχολείσαι με τέτοιου είδους λεπτομέρειες. Σχεδόν έχει φύγει ο Ιανουάριος και το Μακελειό ασχολείται με την παραμονή της πρωτοχρονιάς και τους Πακιστανούς; Έχουμε σοβαρότερα θέματα από τους Πακιστανούς όπως όλους τους δικούς μας που σκοτώνουν ή σκοτώνουν στο ξύλο γυναίκες και τρώνε ποινές χάδια. Η κατάσταση έχει ξεφύγει.

    1. την βάζει να πει την ομολογία πίστεως του ισλάμ στα αραβικά, εν τω μεταξύ το πακιστάν πότε το αγάπησε;;;; αν της έλεγε κάποιος να πει ότι αγαπάει την Ελλάδα θα χτίκιαζε…

    2. Ξέχασες τη Μυρτώ ανθέλληνα. Εννοείται επίτηδες το ξέχασες τώρα που ο κούλης και ο άδωνις οροματίζονται “κοινωνία με μέλλον” τη μαντίλα. Γρήγορα στο τζαμί με άδωνι, πλεύρη, βορίδη και τσίπρα και ανδρουλάκη.

  9. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί είναι άντρες, δεν είναι μισές γυναίκες, μισοί άντρες. Και προφανώς οι άντρες θέλουν γυναίκες. Ποιες γυναίκες; Ελληνίδες. Πόσοι γονείς είστε έτοιμοι να παντρέψετε τις κόρες σας με Πακιστανό; Αριστεροί, αναρχικοί, κερατα.. Κανένας. Ε τότε για ποια κοινωνία αγάπης μιλάτε

    1. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ
      Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ.
      ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ.

  10. Η μόνη λύση είναι ο διαμελισμός του μπουρδελοκράτους και η δημιουργία ενός πραγματικά Ελληνικού κράτους μόνο από γηγενείς Έλληνες, όχι από ελληνόφωνους και ελληνοποιημένους! Κάποιος πρέπει να αναλάβει όλη αυτή τη διαδικασία γιατί το κράτος των αράβων της Κρήτης (βλέπε Μιτσοτάκης) και των τουρκαλβανοσλάβων (βλέπε Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ) κάνουν παιχνίδι για συνολική διάλυση και υποδούλωση των Ελλήνων!

  11. Βρισκόμαστε υπό διωγμό μέσα στην ίδια μας την χώρα. Εσκεμμένα άφησαν τους Πακιστανους την πρωτοχρονιά στο σύνταγμα ενώ απαγόρευαν τον εορτασμό στους Έλληνες. Οργανωμένη επίθεση στην Παναγία από το Μαξίμου ήταν η ανάρτηση Μοσιαλου ανήμερα τα Χριστούγεννα. Σχεδιασμένο από το Μαξίμου η βεβηλωση των ηρώων του 21 και η βεβηλωση του Παρθενώνα. Αλλά όταν έχεις κολλητούς παιδεραστές και άθεους, όταν προτείνεις και κάνεις ΠτΔ την ανθελληνιδα άθεη ρατσίστρια Σακελαροπουλου δεν σου μένει τίποτα άλλο παρά ο αγώνας για την απελευθέρωση της χώρας.

  12. Kαι τι θα επρεπε να λεει, ‘μισω τους παντες’ οπως λενε οι τρελοφασιστες?

    1. ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ….ΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ…..ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ

  13. Λάβετε τα μέτρα σας, κάντε τα κουμάντα σας. Έρχεται…

  14. Game is over ….σε λιγο καιρο θα εχεισ δημαρχο πακ και κατοπιν βουλευτη υπουργο και αργοτερα πρωθυπουργο …θα ειμαστε μειοψηφια

    1. oι νεοναζί ειστε ηδη μια ελαχιστη μειοψηξφια. Και δε σας υπολογιζει κανεις

      1. Κλασικά, βλέπεις γηγενείς και τους ονομάζεις νεοναζί, αλλά εσύ είσαι απόγονος αλλοδαπών εισβολέων στα σίγουρα (αρβανίτης,λαζός,τούρκος,άραβας,εβραίος σαν τον Κορρέ,σλάβος)! Δεν υπάρχει αριστερός που να έχει πραγματική ελληνική καταγωγή. Ο Γλέζος πχ ήταν αλβανός στην καταγωγή κατά δήλωση του και γι’ αυτό πήγε στην κηδεία του αρχηγού της πραγματικής του πατρίδας!

      2. μπα απο ποτε ο εθνικισμος και ο πατριωτισμος τον ελληνων μετατραπηκε σε ναζισμο??αντε σαλτα και να να να παπαρα…….

      3. Εσενα αντιθετως δεν σε υπολογιζει κανεις ανθελληνικο φασισταριο σε περιμενει η μακρονησος και θα μεινεις για παντα εκει φασιστα προδοτη

  15. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά , θα μας “πνίξουν” οι λαθρομετανάστες.

    1. αντί να τους σταματήσουμε και να τους διώξουμε θα κάνουμε πολλά παιδιά ώστε να έχουν να πηδάνε αυτοί που έρχονται και τα κοριτσάκια και τα λοατκι παιδάκια που δημιουργεί το σχολείο, μάλιστα….

      1. Όντως ρε φίλε IQ ραδικιού εχει ο τυπάς ακου να κάνουμε πολλα παιδιά σαν λύση .
        Δε περιγράφω άλλο….

      2. Οι Έλληνες συρικνωνονται. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε; Σε 15-20 χρόνια θα μας έχουν πάρει φαλάγγι. Κουτορνιθια

  16. Περιμενω την μερα που θα βγει ενας σοβαρος πολιτικος και θα διωξει ολα τα αλλοδαπα (αλβανους,μαυρους,πακι,βουλγαρους,γεωργιανους,ρουμανους,πολωνουςρωσσοποντοιους,γυφτους και τους αριστερους) απο την Ελλαδα

    1. Θα θέλαμε να είμαστε σα τους Πολωνούς σε πατριωτισμό και εργατικότητα; Αν κοιτάξεις το κατά κεφαλήν εισόδημα Πολωνία και Ελλάδας θα καταλάβεις…

      1. Όντως οι Πολωνοί είναι καλοί για την πατρίδα τους, όμως εδώ αρκετοί Πολωνοί (μεταξύ αυτών και η γυναίκα του αραβοκρητικού ΠΘ) κοιτάνε την πάρτη τους και το παίζουν “ανοιχτά σύνορα”….

        1. Η ΜΑΡΕΒΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΦΣΚΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ

        2. Ανοικτά σύνορα στην δική μας πατρίδα. Κιεγω εάν πάω Πολωνία μια χαρά όπεν θα το παίζω.

    2. Και για πες μας, πως θα τους διώξει όλους αυτούς; Θα τους πει απελαύνεστε και θα φύγουν έτσι απλά ή θα βγουν με καλάσνικοφ στα χέρια όλοι τους και θα μας φάνε λάχανο μιας και εμείς δεν έχουμε ούτε ξέρουμε να ρίχνουμε ούτε με σφεντόνα; Πάει έχει τελειώσει το παιχνίδι. Η Ελλάδα και οι Έλληνες τελείωσαν και ανήκουν πλέον μόνο στην ιστορία…. Ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε από τη μεταπολίτευση και δώθε….

  17. Κι εμείς βάλαμε τον Κασιδιάρη φυλακή. Ντροπή μας Έλληνες.

  18. Πακιστανοί στην Ελλάδα πρώτη φορά ήρθαν επι χούντας και επίσης το πακιστάν δεν δέχεται κανέναν πίσω

    1. Χέστηκαμε. Να πάνε ό,που αλλού θέλουν. Από εδώ να ξεκουμπιστουν, μπορούν;

  19. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΜΕΡΑ25

  20. Oi Φασιστανοι [πακιστανοι] αντιγραφουν πολλους ελλαδιτες παλαιους με βαρβαρικη καταγωγη…..ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ , ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  21. Η Ελλάδα τελείωσε το ’90 όταν μπούκαραν οι Ρωσοπόντιοι , οι Αλβανοί. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

  22. Αυτο που κάποτε χαρακτηριζόταν ως θεωρία συνωμοσίας , αργότερα γίνεται μια αποδεκτή πραγματικότητα. Είναι ακριβώς όπως το πείραμα με το βάτραχο σε βραστό νερό. Εδω οι ηλικίες 40+ για παράδειγμα είναι τη μισή μέρα πάνω απο τα κινητά σα να είναι συνδεδεμένοι και οι νεότεροι να παραδειγματιζονται αναλόγως. Οι παλιές ηλικίες λοιπόν έχουν ξεχάσει πως ήταν η ζωή κάποτε και θεωρούν φυσιολογική τη ζωή που ζούνε τώρα. Οι περισσότεροι σήμερα νομίζουν πως είναι φυσιολογικο να φορούν όλη μέρα μάσκα, να μην αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, να μη κάνουν χειραψίες σε γνωστούς και φίλους ενώ παράλληλα η χώρα μας να γεμίζει με το κάθε κατακάθι. Αλοίμονο στις νέες γενιές , που θα ζούν σε μία εποχή όπου θα τους λένε πως υπήρχε μία χώρα κάποτε που την έλεγαν Ελλάδα , και ο κόσμος υπέφερε διότι κατοικούταν μόνο από έλληνες,ενώ τώρα είμαστε πολύ καλύτερα ανακατωμένοι και περνάμε τέλεια. Αυτό που σήμερα λέμε πως αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον, όταν έρθει η ώρα να συμβεί , θα το καλοσώρίσουμε ,η πλειοψηφία, θεωρώντας το ως φυσιολογικό

  23. Πώς το επιτρέπουμε αυτό ώρε Έλληνες;

  24. και προσεχώς με πρωθυπουργο τον Αντετοκουνμπο

  25. Απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι !!! Αφού σκέφτονται να μετανομαστουν σε Μακεδονισταν !!!!

Comments are closed.