Συνελήφθη επειδή μετέφερε κροτίδες που διέθετε για πώληση στη Λέσβο

Κοινοποίηση:
astynomia_elegxoi

Η Ασφάλεια Μυτιλήνης εντόπισε 86 κροτίδες στην κατοχή πολίτη τον οποίο και συνέλαβε – Γυναίκα στη Βόνιτσα είχε στο κατάστημά της πάνω από 1.000 κροτίδες


Στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης, βρέθηκε ένας Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διαθέτει παράνομα προς πώληση κροτίδες εν όψει του Πάσχα και εντοπίστηκε στην Καλλονή της Λέσβου.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε ο ύποπτος, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 86 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν και συνελήφθη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

 

Lesvos-krotides

Γυναίκα πωλούσε πάνω από 1.000 κροτίδες

Αιφνιδιαστικός έλεγχος διενεργήθηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης στο κατάστημα μιας Ελληνίδας σε περιοχή της Βόνιτσας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου, που ανακάλυψαν 1.006 κροτίδες.

τις οποίες θα διέθετε προς πώληση και κατασχέθηκαν.

Η γυναίκα συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε της άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: