Σκοτώθηκε εν κινήσει υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ

Κοινοποίηση:
epithesi

Σκοτώθηκε ακόμη ένας ανώνυμος ανώτερος τρομοκράτης της Χεζμπολάχ

Ο Χασίν Αλί Εζκόλ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε από τον Ισραηλινό Στρατό κατά τη διάρκεια στοχευμένης επίθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, μαχητικά αεροσκάφη του Ισραηλινού Στρατού (IDF) επιτέθηκαν σε πρόσθετους στόχους της Χεζμπολάχ στην περιοχή Γιαρούν του νότιου Λιβάνου τη στιγμή της στοχευμένης επίθεσης στον διοικητή της Χεζμπολάχ. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Ισραηλινός Στρατός επιτέθηκε στο όχημα που επέβαινε ο φερόμενος τρομοκράτης. Μάλιστα, ακόμη ένας ανώνυμος ανώτερος τρομοκράτης της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Επιπλέον, μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στρατιωτικό κτίριο της Χεζμπολάχ κατά μήκος άλλων τρομοκρατικών υποδομών στην περιοχή Yaroun στο νότιο Λίβανο τη στιγμή της στοχευμένης επίθεσης. Μια ξεχωριστή απειλή στην περιοχή Yaroun χτυπήθηκε επίσης από στρατεύματα του IDF.

Το Ιράν από την πλευρά του προειδοποίησε και πάλι την Τεχεράνη, αναφέροντας ότι μια επίθεση θα αλλάξεις τις «συνθήκες». Μια ισραηλινή επίθεση σε ιρανικό έδαφος θα επέφερε μια πλήρη αλλαγή των «συνθηκών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Ο Ραΐσι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Πακιστάν, είπε ότι μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στο να μην απομείνει τίποτα από το «σιωνιστικό καθεστώς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response