ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ 200 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Η ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΟΣ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
katerina

Στον Βόρειο Έβρο βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να τιμήσει τον Θρακικό Ελληνισμό. Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, που έφτασε στο χωριό Φτελιά του δήμου Ορεστιάδας, με 200 αστυνομικούς να φυλάνε τη μούρη της, τόνισε πως : “Βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο βόρειο Έβρο, για να τιμήσω τον Θρακικό Ελληνισμό που συνεχίζει την πορεία του μέσα στο χρόνο με δύναμη και αξιοπρέπεια”.

Το Προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” όπου είχε στρωθεί το κόκκινο χαλί και την υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος, ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης και ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

Η κ. Σακελλαροπούλου έφτασε το μεσημέρι στο χωριό, όπου την υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης κα ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, μαζί με όλους τους κατοίκους. Την πόρτα του αυτοκινήτου για να κατέβει της άνοιξε ο σουρουκλεμές που έχει αστεφάνωτο και τον σέρνει συνεχώς μαζί της

Μικρά παιδιά ντυμένα με τις παραδοσιακές ενδυμασίες της προσέφεραν λουλούδια, αλλά και μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά και γυναίκες της εξήγησαν λεπτομέρειες των παραδοσιακών φορεσιών τους. Την συνόδευαν οι βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Αυτη η τρελεγκο ειναι προεδρος της δημοκρατιας του Ελλαδισταν? ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Αντε καλα . Και καη διασκεδαση χα χα χα

  2. Αληθεια αυτη με τον εισαγγελεα σακεραλοπουλο οι μεγαλυτεροι θα τον θυμαστε γεια σου κυρ εισαγγελεα εχει φαση να εχουν συγγενεια ; δεν ξερω ιδιο επιθετο βλεπω .

  3. Αληθεια αυτη με τον εισαγγελεα σακεραλοπουλο οι μεγαλυτεροι θα τον θυμαστε γεια σου κυρ εισαγγελεα εχει φαση να εχουν συγγενεια ; δεν ξερω ιδιο επιθετο βλεπω .

  4. Πηγε σημερα ( μεγαλη Πεμπτη ) γιατι θα λειπει το τριημερο διακοπες.

  5. Η γυναικα με την μαύρη κελεμπία φοραει και αυτη τοπική στολή; Ειναι η κελεμπία καποια εκπροσωπευτικη ενδυμασία της περιοχής; Συμβολίζει κατι;

  6. Θέλω να μάθω που τον βρήκε; Στον ζωολογικό κήπο?

  7. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΑΣ!!
    Χ.Στυλιανίδης: Και ο στρατός στην πρόληψη – Αύξηση ποινών για εμπρησμό από ανθρώπινη αμέλεια- Δασοκομάντος από αρχές Ιουνίου
    21 Απριλίου, 2022
    1:01 μμ
    ΠΡΟΛΗΨΗ
    Με αυξημένες περιπολίες, στις οποίες θα συμμετάσχουν ο στρατός μαζί με τις δασικές υπηρεσίες και τους πυροσβέστες, θα ενισχυθεί η πρόληψη κατά την αντιπυρική περίοδο, όπως ανέφερε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.
    Ακόμη, ανακοίνωσε στην ert, ότι το σώμα των δασοκομάντος (440 δασοπυροσβέστες και 60 δασολόγοι) θα είναι έτοιμο τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιλογής τους.
    Παράλληλα, ο κ. Στυλιανίδης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια που γίνεται μαζί με το υπουργείο Δικαιοσύνης να αυξηθούν οι ποινές για τις πυρκαγιές που οφείλονται σε ανθρώπινη αμέλεια. «Είχαμε αυτήν την περίοδο πυρκαγιές, περίπου τις ίδιες όπως κάθε χρόνο, το 96% αυτών προήλθε από ανθρώπινη αμέλεια.

    Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούμε με το υπουργείο Δικαιοσύνης να αυξήσουμε τις ποινές έτσι ώστε να σταλεί ένα μήνυμα που θα είναι αποτρεπτικό και προληπτικό. Δεν μπορεί το κράτος να πληρώνει τόσο κόστος από ανθρώπινη αμέλεια διότι κάποιος, δυστυχώς, είναι ανεύθυνος και αφήνει με το κάψιμο κάποιων κλαδιών να φτάσει να γίνει δασική πυρκαγιά», σημείωσε.

    Σχετικά με την αντιπυρική περίοδο, ο υπουργός τόνισε ότι το σώμα των δασοκομάντος θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    «Θα είναι πολύ μεγάλη ενίσχυση ότι θα έχουμε αυτούς τους 500 ανθρώπους πολύ καλά εκπαιδευμένους. Είναι άνθρωποι που με βάση τα κριτήρια που θα επιλεγούν είναι από τις ειδικές δυνάμεις του στρατού, έχουν το 95% περάσει από το Πυροσβεστικό Σώμα ως εθελοντές ή ως εποχιακοί», επεσήμανε.

    Επιπλέον, υπογράμμισε ότι φέτος τα εναέρια μέσα θα είναι περισσότερα και πιο αποτελεσματικά ενώ πρόσθεσε πως μέσα από χορηγίες που γίνονται οι πυροσβέστες και οι εθελοντές θα έχουν καλύτερο εξοπλισμό. «Φέτος ενισχυόμαστε σε περισσότερα εναέρια μέσα, λύσαμε ένα μείζον, χρονίζον πρόβλημα με τον μηχανισμό του ΝΑΤΟ, που για χρόνια ταλαιπωρείτο η χώρα. Θα έχουμε περισσότερα, πιο ευέλικτα και πιο αποτελεσματικά εναέρια μέσα. Επίσης, θα έχουμε τη δυνατότητα μέσα από χορηγίες που γίνονται να εξυπηρετήσουμε τους πυροσβέστες και τους εθελοντές μας, που ήδη προετοιμάζονται, να έχουν καλύτερο εξοπλισμό», ανέφερε.

    Για το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ σημείωσε πως παρά τη γραφειοκρατία που υπάρχει οι διαδικασίες κινούνται πολύ γρήγορα και τόνισε: «Είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Φέτος θα έχουμε και στρατό με περίπολα μαζί με τους πυροσβέστες και άλλους από τις δασικές υπηρεσίες και αυτή η αύξηση περιπόλου θα μας βοηθήσει να έχουμε τον έλεγχο και να αντιδράσουμε στο πρώτο 15λεπτο – 20λεπτο -αν είναι δυνατόν- που εμφανίζεται η πυρκαγιά. Είναι το πιο κρίσιμο σημείο».

    Επιπλέον, μίλησε για τη συνεργασία, μετά από 24 χρόνια, ανάμεσα σε Πυροσβεστική και δασικές υπηρεσίες επισημαίνοντας ότι δημιουργήθηκε μία νέα αρχή, «ένοιωσαν ότι είναι μία οικογένεια που πρέπει να δράσει από κοινού για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Αυτή η συνέργεια δημιουργεί πολλαπλάσια αποτελεσματικότητα».

    Τέλος, απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι φέτος, το πρώτο τρίμηνο του χρόνου, υπήρξαν περισσότερες καμένες εκτάσεις από ότι τα προηγούμενα χρόνια ο υπουργός είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ίσα-ίσα επειδή έδρασε γρήγορα το Πυροσβεστικό Σώμα είχαμε πολύ λιγότερες. Είχαμε 9.000 φέτος ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2019 είχαμε 19.500. Αυτό για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να στείλουμε το μήνυμα στους πυροσβέστες μας ότι αναγνωρίζουμε το ηρωικό τους έργο. Χρειάζεται σεβασμός προς το Πυροσβεστικό Σώμα», κατέληξε ο κ. Στυλιανίδης.

  8. ο βατραχος κ η σαυρα ειναι πιο ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ απο αυτο το ΣΟΥΡΓΕΛΟ

  9. ΣΑΥΡΑ…………. ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ,,,, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ

  10. Η γρια σαύρα πήγε στην τρύπα από όπου βγήκε ας την κρατήσουν οι συγχωριανοί της τι μας τν φόρτωσαν; 70000 τ μηνα τν πληρωνουμε την τιποτενια

  11. πόσο ηλιθιότητα υπάρχει σ αυτόν τον τόπο αντί να την πάρουν με της κλωτσιές ντύθηκαν να χορέψουν κιόλας

  12. Δεν φταίει αυτό το ασβοκούναβο όπως θα έλεγε και ο (Πώποτας) αλλά αυτός ο άθλιος λαός που πηγαίνει σαν ραγιάς και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για μία χειραψία η μία φωτογραφία ,, αντί να μείνουν στα σπίτια τους όπου με την στάση τους θα; δείξουν ότι είναι ανεπιθύμητη ,και το χειρότερο είναι όπου παίρνουν ι τα παιδιά τα οποία δυστυχώς γίνονται και αυτά σαν τα μούτρα τους.

  13. μόνον για τα πανηγύρια είναι η πινέζα … σε τι συνέβαλε η επίσκεψή της ;;

  14. Ούστ σιχαμένη

  15. Περιεργο μηπως ειναι ομοιωμα ; Αυτη οταν πρωτο βγηκε ηταν μια γρια με αλλη μουρη.Τωρα εχει αλλη .Αυτη να καθεται και να πληρωνεται απο το ψωμι του Ελληνικου λαου και ο λαος δεν εχει να φαει.Αν το μυαλο σας επαιρνε στροφες ολοι αυτοι τωρα δεν θα υπηρχαν.

  16. ΣΟΥΡΕΚΛΕΜΕΣ!!!!!!!!!!! ΕΥΣΤΟΧΟ, ΕΥΓΕ
    1. ΜΕ ΣΙΝΟΥΚ ΠΗΓΕ;;
    2. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΥΤ;;
    3. ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ή ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΗΓΕ;;
    4. ΣΟΥΡΕΚΛΕΜΕ, ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ “ΤΕΚΝΟ”, ΤΟ ΕΙΔΕΣ;; ΤΗΝ SUPER ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!!!!
    ΥΓ Τσάμπα θα φανε και θα πιούν
    η πληρώνει ο Κωτσος με την Ψωροκώσταινα;

  17. Αίσχος……
    Κάναν την χώρα απέραντο Μπουρδελο…..
    Έρχεται η ώρα της κάθαρσης……
    Βρωμιάρηδες πουλημένοι ανθέλληνες….

  18. Ανεμογεννητριες Εβρος ΕΠΕ, Novartis ολα μελι γαλα! Ο θεσμος αυτος οπως καταντησε πρεπει να καταργηθει! Εχει καταντησει για κλαματα και εξυπηρετουμενα συμφεροντα!
    Αρχηγος κρατους και μονον οπως και να ονομαζεται! Τ ακους…. αυτοκρατορα λουλη?

  19. Ας πάει και δίπλα από την Θράκη και να μην γυρίσει ποτέ….Ίσως έτσι γλιτώσουμε απ αυτήν την ασχήμια και αποκατασταθεί το κύρος του θεσμού του ΠτΔ…

  20. Δεν έχετε το δικαἰωμα να βρίζετε τα έργα των χειρών σας , μόνο να φασκελώνετε την μοὐρη σας για αυτά διοκαιούσθε .

  21. 11 χιλιάρικα το μήνα η ξεφτιλισμένη η μασονάρα, όταν ο λαός πεινάει και δεν έχει να πληρώσει ούτε το ρεύμα

  22. Το ανθελληνικό ρακούν με 200 αστυνομικούς να την φυλάνε μετατράπηκε σε αστακός φοβήθηκε την αγάπη του κόσμου μάλλον.
    Η θέση του ΠΤΔ ειναι πια μια ακριβοπληρωμένη και παντελώς άχρηστη Γλάστρα η οποία εξυπηρετεί συστημικά συμφέροντα αυτήν ειναι η Αλήθεια

  23. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΣΑΥΡΑ..ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΑ” !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ” ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ !!! ΓΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΤΗ ΜΙΣΘΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!

  24. Κοντή, κακάσχημη, αποκρουστική, πάντοτε επιλέγει ένα ανδρικό είδος ντυσίματος, σαν γυναίκα, οπτικά δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον.
    Πέρα από όλα τα άλλα τα βασικά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τα πιστεύω της, σχετικά με την πίστη μας, την πατρίδα μας, την Μακεδονία μας και πολλά άλλα.
    Μέγα λάθος η επιλογή της.

  25. ουυυυυυυύσσσστττττ ρεεεεεεεεε.
    Με δυο λοχους αστυνομικους στον εβρο η προεδρος το ποιο μισητο πλασμα που βλεπει ελληνικη σημαια και γινεται διαολος αλλα αγαπαει τους λαθρομεταναστες που επνιξαν και θα πνιγουν τους εβριτες.
    Ρε γκατζολιδες δεν ντρεπεστε ορε που την υποδεχτηκατε με φορεσιες φαγητα κλπ.?
    Ξεχασατε πως σας την φερανε οι μητακιδες κουλες και δαυτη με τους λαθραιους?
    Δεν θα βαλετε ποτε μυαλο παντα τα ιδια θα τραβατε καλα να παθετε.
    Ρε επρεπε να βγαλετε τις κουμπουρες και να τους παρετε στο γιουχα.
    Ρε ουυυυυυυυυυυυσσσσσσσ ττττττ

  26. Οταν οι αρχαιοι ημων προγονοι ετρωγαν καλα μετα τα συμποσια ….σηκωναν την χλαμυδα ,κ αμολαγαν περιτωμματα …..κατι τετοιο μου βγαζει αυτο το πραγμα……

  27. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 1000 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΠΙΕΙΚΩΣ!!!
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑΤΕ? ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

  28. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΚΟΡΩΔΟΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ; ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Ο ΚΟΡΩΔΟΙΟΣ;
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΩΣΤΙΜΟ!
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΧΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Ο ΠΛΑΔΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΣ!

  29. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

  30. Γυναικαρα και αθλητική η Προεδραρα της Δημοκρατίας μας.
    Άραγε για πιο λογο και πόσα να της χρωσταγε το ΛΑΓΟΥΜΙ για να τη κάνει ΠτΔ?

  31. Η κυρία από δω ξέρετε τι είχε πει πριν από λίγο καιρό? Ότι η ελευθερία μας δεν είναι απεριόριστη. Τι ήθελε να πει όμως με αυτό? Ότι η ελευθερία μας σταματάει εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα τους.

Comments are closed.