ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ – ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kideia1

Η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην αγκαλιά των γονιών της. Πλήθος κόσμου τη συνόδευσε ως την τελευταία κατοικία της με την οικογένειά της να είναι συντετριμένη.

Η εικόνα των παιδιών της και του συζύγου της τα λέει όλα. Στην είσοδο του Α’ νεκροταφείου η οικογένειά της είχε την ευκαιρία να της δώσει και το τελευταίο φιλί, αφού άνοιξαν το φέρετρο για να την αποχαιρετήσουν.

Στη συνέχεια, σε μια εκκωφαντική σιωπή, η σορός της αγκαλιάστηκε από την αττική γή.

Ταφή της σορού της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Α' Νεκροταφείο, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ταφή της σορού της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Α' Νεκροταφείο, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Ταφή της σορού της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Α' Νεκροταφείο, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

kideia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο θεός να την αναπαύσει , και να δώσει κουράγιο στα παιδιά της .

  2. Σκατα στους πασοκους και τους κλαψομουνιδες Ανθελληνες… Μνημονια μεχρι να σβησει ο Ηλιος!

  3. Σε ανθρώπινο επίπεδο η συγχωρεμενη Φώφη ήταν που άγγιξε τον κόσμο τόσο πολύ, πιστεύω….
    Σαν πολιτικός δεν νομίζω να είχε τόσο μεγάλο έρεισμα στον πολύ κόσμο,άλλωστε αν ήταν έτσι ,πρωθυπουργίνα θα την έβγαζαν….
    Ένα άλλο θέμα ήταν το φέρετρο…..δεν νομίζω να χρειαζόντουσαν τόσα κομματικά επάνω,η ελληνική σημαία αρκούσε….
    Δηλαδή αν η συγχωρεμενη Φώφη είχε περάσει από 3 η 4 κόμματα,θα τα έβαζαν πάνω όλα????
    Κι ένα τελευταίο….οι επικήδειοι των μικρότερων παιδιών της λίγο σαν ποίημα….
    Η μεγάλη της κόρη εβγαλε συναισθηματική φόρτιση μόνο…..
    Όπως και να χει,όπως λέμε πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις,να ζήσουν να την θυμούνται….

  4. Εδώ εχουν βάλει πράσινες μάσκες μηλαμε για τραλαλα τελείως κοματοσκυλα ,εχουν κατασπαραξει τον φουκαρα Ελληνα αλλάζουν ΑΦΜ ονόματα τα ίδια αρπαχτήκα μένουν οι τσιπροκουληδεςκιναλκκκκετοκομασου τραχανα

  5. Λυπάμαι για τον βασανισμένο, τον πονεμένο, τον αδικημένο, τον ξεχασμένο απο Θεό και ανθρώπους. Πεθαίνει μόνο αυτός που τον ξεχνάνε, θα την θυμούνται τα παιδιά της. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους νοιάζεται κανείς, καλοί άνθρωποι που θα δώσουν και το μοναδικό δεύτερο βρακί τους για τον άλλον, αυτοί είναι οι μαχητές της ζωής. Κρίμα που πέθανε η Φώφη και όχι ο Κούλης, αυτόν τον βλέπει ο Χάρος και φεύγει απο αηδία.

  6. Κηδεια διαφήμιση στο πολιτικό σύστημα της Σ.. ν που καταρρέει η φαρσοκωμωδια των κομμάτων όλος ο θίασος σε δράση

  7. Πόση μικροψυχία σε μερικούς ανθρώπους ; Ρε, δεν ντρέπεσθε καθόλου; Δεν σέβεσθε τον νεκρό και τα παιδιά της; Άιντε να σας ψάξει ψυχίαυρος.

    1. Εσυ δεν ντρεπεσαι βρε γραικυλε που λυπασαι για μια εβραιοπροσκυνημενη οι οποία ψηφισε μνημονια και εβαλε ταφοπλακα στην Ελλαδα?

  8. Σε άλλες κηδείες με πολύ λιγότερο κόσμο ο Κούλης θα έστελνε αστυνομία,θα μοίραζε πρόστιμα,θα έκανε συλλήψεις,δικογραφίες,θα έβαζε τους δημοσιογράφους και τους «ειδικούς» να μιλάνε για ανεύθυνη-επικίνδυνη συμπεριφορά και να τρομοκρατούν τον κόσμο. Εδώ δεν μιλάει κανείς για κορωνοϊό,για υπερδιασπορά που θα οδηγήσει σε μαζικούς θανάτους,για δολοφόνους κλπ. Αυτό το σάπιο σύστημα τους.

  9. Με τη σημαία του πασοκ τάφηκε όχι της Ελλάδας ή του κόμματους που υπηρετούσε τελευταία;

    1. τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με την Ελλάδα;;; είτε με την μία είτε με την άλλη σημαία, δεν γίνεται και με τις δύο….

  10. Οι καθολικές κοντεσινες θα κάνουν δέηση στο Άγιο αχάτης Παλέρμο είχαν πλημυρα και κακοκαιρία θα συνεχιστεί για άλλες δύο ημέρες καλεσμένη βοήθεια μας

  11. Σαν πολυ δεν ασχοληθηκατε, με την παρτη της; Ελεος! Επισης και μεσω της εφημεριδος σας, της πλεξατε το εγκωμιο! Ξανα, ελεος! Και που να μην ηταν εχθρος, της Πατριδος μας! Υ.γ. Θεωρω οτι, εαν αντιμετωπιζαμε τις καταστασεις, εχοντας κατα νου οτι βρισκομαστε σε Πολεμο, τα πραγματα θα ηταν σαφως καλυτερα! Γιατι μην μου πειτε, οτι σε εναν πολεμο, θα λυποσασταν σκοτωνοντας τον εχθρο! Μην τρελλαθουμε, κιολας!

  12. πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει, έχουν καταστραφεί οικονομικά, έχουν αυτοκτονήσει, έχουν πάθει ψυχιατρικά προβλήματα από πράγματα που έχει στηρίξει ή ψηφίσει η Φώφη όπως μνημόνια, εμβολιασμούς και λοιπά ;;;;;;;;;;

Comments are closed.