ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, “ΠΑΤΩΣΕ” Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΠΙΟ… ΜΙΚΡΗ

Κοινοποίηση:
nd-syriza

Σαρωτική ήταν η επικράτηση της ΝΔ στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Εξαίρεση ίσως αποτελεί η περίπτωση της Πάτρας, όπου η ΝΔ έλαβε το 31,81% των ψήφων έναντι 28,24% του ΣΥΡΙΖΑ και 10,03% του ΠΑΣΟΚ ενώ ενδεικτική είναι η περίπτωση της Λάρισας, όπου η ΝΔ επικράτησε με περίπου 16 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ έλαβε το 37,17% των ψήφων έναντι 21,20% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Βόλο η διαφορά έφτασε στις 20 μονάδες, με τη ΝΔ να λαμβάνει το 40,07% έναντι 20,87% του ΣΥΡΙΖΑ ενώ και στο Ηράκλειο της Κρήτης η διαφορά ξεπέρασε τις 10 ποσοστιαίες μονάδες με τη ΝΔ να προηγείται με 34,77% έναντι 24,19% του ΣΥΡΙΖΑ (στο 18,37% το ΠΑΣΟΚ).

Στα Ιωάννινα η ΝΔ έλαβε το 38,06% των ψήφων έναντι 24,68% του ΣΥΡΙΖΑ (στο 14,26% το ΠΑΣΟΚ), στην Τρίπολη η ΝΔ επικράτησε με 39,3% έναντι 19,91% του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην Καλαμάτα η διαφορά έφτασε και εδώ τις 20 μονάδες με τη ΝΔ στο 42,65% έναντι 22,87% του ΣΥΡΙΖΑ.
Εντυπωσιακή ήταν η επικράτηση της ΝΔ στις Σέρρες όπου η διαφορά ξεπέρασε τις 30 μονάδες.
Η ΝΔ έλαβε το 44,52% έναντι 15,77% του ΣΥΡΙΖΑ ενώ και στα Τρίκαλα η ΝΔ πέτυχε μια ακόμα σαρωτική νίκη με 43,06% έναντι 19,99% του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ χαμηλά όμως ήταν και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρειες που κατέβηκε ως υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας είχε επιλέξει να κατέβει στα Δωδεκάνησα προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο θάνατος του Νεκτάριου Σαντορινιού, αποδίδοντας παράλληλα τιμή στον εκλιπόντα. Στα Δωδεκάνησα λαμβάνει ποσοστό 14,98% και είναι η 7η χειρότερη απόδοση του ΣΥΡΙΖΑ απ’ όλες τις περιφέρειες

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας κατέβηκε και στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Πειραιά μια κίνηση που δεν μπορεί να ειδωθεί ξέχωρα από την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ημέρα των Θεοφανείων στο λιμάνι του Πειραιά. Να σημειωθεί, επίσης, ότι πρόκειται για μια περιοχή με πολύ έντονη οικονομική δραστηριότητα, και ως εκ τούτου, η Κουμουνδούρου θεώρησε ότι υπήρχει ανάγκη αναβάθμισης της ισχύς του ψηφοδελτίου. Στην Α’ Πειραιώς λαμβάνει ποσοστό 18,16 % και είναι η 19η χειρότερη απόδοση του ΣΥΡΙΖΑ απ’ όλες τις περιφέρειες

Τέλος, ο πρώην Πρωθυπουργός κατέβηκεκαι στην εκλογική περιφέρεια των Σερρών. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το προπύργιο των καραμανλικών δεδομένου ότι αποτελεί την εκλογική Περιφέρεια του εξαφανισμένου Υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή που φέρει και την πολιτική ευθύνη για τα Τέμπη. Στα Δωδεκάνησα λαμβάνει ποσοστό 14,84 % και είναι η 5η χειρότερη απόδοση του ΣΥΡΙΖΑ απ’ όλες τις περιφέρειες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Αφού έγινε νοθεία. Το αποδεικνύει ο Τέρρυ Χατζηερεμίας. Μέσα από τα τάμπλετ που έδωσαν οι Δήμοι, έγινε κλοπή ψήφων. Το ίδιο που έγινε στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία

  2. Η μαλακία του Τσίπρα να μετατρέψει το όχι σε ναι ήταν η αρχή της πτώσης του και ας βγήκε ξανά τον Σεπτέμβριο. Μετά η συμφωνία Πρεσπών ήταν το τέλος του,με αποτέλεσμα ότι φάγαμε και θα ξαναφάμε τον Κούλη στην μάπα για μια δεκαετία το λιγότερο.

  3. Αλλά πάνω από όλα η πόντιοι σου δεν ακούστηκαν τελείωσαν που βρισκοντε κλπ έγιναν αριστοκράτες κλπ

  4. Εγώ από την στιγμή που άκουσα εδάφη αποφάσισα να μην ψηφίσω άσε και όποιος βγει είπα κλπ

  5. Δεν έπιασε τόπο ή γραμμή του Κασιδιαρη και του Μπαρμπαρουση;;;;; 😂 😂 😂 😂

    1. Μια χαρά έπιασε τόπο για την ΝΔ αυτό που έκανε ο Κασιδιαρης. Άφησε εκτός βουλής ένα πατριωτικό κόμμα και τρίβει τα χέρια του ο Μητσοτάκης αφού μπήκαν μόνο 5 κόμματα. Ένα άλλο που έπιασε τόπο ήταν ο σύριζα για λίγες ψήφους που πήρε παραπάνω λόγω εκλογικού νόμου να βάλει στην βουλή έναν τουρκο ισλαμιστη βουλευτή. Γενικώς έκαναν ότι ακριβώς δεν έπρεπε να κάνει ένα πατριωτικό κόμμα. Να επανορθώσουν την μ@λακια που έκαναν πρέπει τώρα.

  6. Ηλίθια δίποδα! Να τους χαίρονται τους ηλίθιους που ψηφίζουν!!! Ζωααααα!!!

  7. παρτε μεταγραφη στο συριζα τη κωσταντοπουλου η τον καζακη και δωστε τους την αρχηγια πριν τις εκλογες. προλαβαινετε ακομα

  8. Ο σύριζα έφαγε π@υτσα κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον για τις πρεσπες που εκεί έβαλε και την υπογραφή για το τέλος του σύριζα και δεύτερον για την μ@λακια που τους δέρνει να θεωρουν ακροδεξιά και φασίστες τους ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν την προκοπή του τόπου πιστεύοντας στον Θεό. Παράδειγμα πως η Λινου που έβαλε με το σύριζα είναι μια σοβαρή γυναίκα με έντονο το συναίσθημα της πίστης σάρωσε στους σταυρούς, ενω ο μ@λακας άθεος απατρις Φίλης πηρε τα@@ του και έφαγε πουλο από την βουλή. Αυτό σημαίνει όμως και κάτι άλλο. Πως πολλοί άνθρωποι λόγω έλλειψης κάτι αλλου είναι εγκλωβισμενοι στο σύριζα, δεν είναι αριστεροί με τον όρο του μ@λακα Φίλη πχ. Πιστεύω στις επόμενες εκλογές πως ο σύριζα θα συντριβεί εντελώς.

    1. Η Μακεδονία είναι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δουλειά από τη δεκαετία του 90

  9. Και εγώ Και πάρα πολλοί γνωστοί μου πού πήγαν να ψηφίσουν πρωί μεσημέρι βράδυ τα εκλογικά κέντρα δεν είχαν κόσμο ήταν άδεια που σημαίνει ότι η αποχή ήταν πάνω από 60%, όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

    1. Καλά ρε φιλαράκι, όλη μέρα έξω από ένα εκλογικό κέντρο την βγάλατε εσύ και οι φίλοι σου? Ε ρε βίτσια που έχει ο κόσμος.

  10. Ζίγδης προέκυψε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας, το κόμμα του οδεύει προς εξαφάνιση από τις μιασαλοδοξίες των στελεχών του. Οι Πρέσπες και η ισλαμολαγνεία παίρνουν σκληρή εκδίκηση, μετά τον Καμμένο και Ποταμίσιο ήλθε η σειρά του Τσίπρα. Πίστεψαν πως θα οδηγούσαν τον ελληνικό λαό στις ατραπούς του βλακώδους σταλινικού εγκεφάλου τους, δοκίμασαν όμως και έχασαν. Οι κοινωνία εκδικήθηκε, οι άχρηστοι και οι παρηκμασμένοι της πολιτικής εκβράζονται.

  11. Επειδή οι νεο-ραγιάδες είναι βλήματα και το κεφάλι τους έχει σκατά μέσα διαβλέπω ότι μετά την επιτυχία αλλά πασοκικό ’81 ο Κούλης θα πάει για τσάι, θα εξαφανιστεί ο ΞΥΡΙΖΑ και θα επανέλθει το κλεφτοπασόκ για άλλα 400 χρόνια διακυβέρνησης. Και η ιστορία συνεχίζεται με τα γελάδια να γιορτάζουν την κοίμηση της Θεοτόκου 365 ημέρες τον χρόνο.

  12. Πρώτη φορά χάνω εκλογική πρόβλεψη και ποσοστού συμμετοχής που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα νοθείας βέβαια μπορεί απλά οι Έλληνες να ψηφίζουν μόνο βάση της πλύσης εγκεφάλου του πολιτικού μάρκετινγκ όχι ότι έχει σημασία σε μόνο φαινομενικά δημοκρατικό καθεστώς ποιος δήθεν έχει την τοπική ελληνική εξουσία!

  13. λογικο. στα μεγαλα αστικα κεντρα μεσα στην ανωνυμια ειναι ευκολοτερο να κανεις νοθεια. επιπλεον ο αλλοδαπος θα παει πιο ευκολα μεχρι την καλπη σε σχεση με την επαρχια

  14. Αλέξη, συμμάζεψε τα γερόντια σου, λένε και κάνουν συνεχείς βλακείες. Ο φράχτης που δεν θέλατε, η φορολογία που σκεπτόσαστε και η προδοσία της Μακεδονίας σας εκδικήθηκαν. Έξω τα ορφανά του Στάλιν από τη χώρα, δεν σας θέλει ο λαός.

  15. ” Ω Ελλάς αρχαία χώρα τι μ@λ@κες βγάζεις τώρα ”
    Με 41% και 21% = 62% !!! στους δύο μεγαλύτερους Κλέφτες Ψεύτες και Προδότες της νεότερης ιστορίας μας περιμένουμε να στρίψει η χώρα !!! Όταν σε μια χώρα ο ένας στους τρεις είναι μ@λ@κ@ς ..δεν περιμένεις την ανάπτυξη..την ευημερία και την προκοπή !!! Προσδεθεί τε κι όποιος επιβιώσει από τον “Αρμαγεδδώνα” που έρχεται και τη σύγκρουση με τα “βράχια” …ας ανάψει ένα κεράκι στη Παναγία.. στη μνήμη των υπολοίπων και της Ελλάδος !!! Τετέλεσται κύριοι και κυρίες…του 38% !!!ο “σώζων εαυτόν σωθητω” !!!

    1. Σωστός, μόνο που 2 στους 3 είναι μαλάκες

    2. ΥΓ. Συγχωρέστε με για την παράβλεψη – παράλειψη αυτού του επικού 12% στο ΚλεφτοΠασοκ !!! Άρα…41 + 21 + 12 = 74% !!! και Άρα. …τρεις στου τέσσερεις σχεδόν είναι… οι μ@λ@κες !!! Επικό !!!

  16. ο μασονοδένδιας έχει το μπελέρη ακόμα στη φυλακή και πήρε τους περισσότερους σταυρούς ! λολ καμία σωτηρία

  17. στα μεγάλα αστικά κέντρα ζουν όλοι οι οφελειμένοι του συστήματος που ζουν με επιδόματα και εγκληματούν έχοντας πλήρη ασυλία, ακόμα και οι Αλβανοί πλέον δεν ζουν στην επαρχία αλλά στα αστικά κέντρα με επιδόματα

  18. ΣΤΈΦΑΝΕ ξαναβγαλε τν Νίνο ,όσο γ τις Μαιμου εκλόγες μν τους διαφημίσεις ,θ6 μηνες τους δινω ,μεχρι ν γινουν στν ΑΜΕΡΙΚΗ ,μετα τ λέμε

  19. Δυστυχως η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα αποτελεί μια πικρή ανάμνηση σε μερικούς ρομαντικούς. Οι αμετανόητοι ηλίθιοι νεοραγιάδες, και οι για πέντε δεκαετιες βολεμένοι καλοπερασάκηδες αυτοχειρες ακολουθούν κατά γράμμα την μοίρα της οπως κάποτε εξαφάνισης των ιθαγενών του Νέου Κοσμου. Με Σύνταγμα και νόμους κομμένους και ραμμένους στα νεοταξικά συμφέροντα και προσταγές, είναι αναπόφευκτη ανεξαρτητως κομματικης επιλογης, η εξαφανιση του γηγενούς πληθυσμου και αντικατάσταση του με τους λαθρεποίκους. Το πείραμα που ξεκίνησε με τη μεταπολιτευση από τον Κισινγκερ και σε φουλ εφαρμογή με Ψευτοεθναρχη, Ανδρέα και Σημίτη και κατόπιν με τα μνημόνια, και το ξεπούλημα και αρπαγή κάθε πόρου, και ξεπούλημα Θρακης, Μακεδονιας και Αιγαίου βαδίζει προς το τελος του. Ήττα κατά κράτος.

  20. Όποιος σκάβει τον λάκκο του Ελληνισμού και κατηγορεί τους Εθνιστές/Νατιβιστές ως φασιστοειδή και θέλει την Ελλάδα μέχρι την Λαμία, καλά θα κάνει όχι μόνο να πιάσει πάτο αλλά να μαζέψει και τους ψηφοφόρους του και να πάει είτε στην Αλβανία, είτε στα βουλγαρο-Σκόπια είτε στην Τουρκία!

  21. ΕΜ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΒΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΠΑΤΟ

Comments are closed.