Πρόταση δυσπιστίας: Άλλαξε η σειρά των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών λόγω Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κοινοποίηση:
κωνσταντοπουλου

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας.

Με… ανατροπή ξεκίνησε ο κύκλος ομιλιών των πολιτικών αρχηγών που θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έτσι ώστε αμέσως μετά να διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο τελευταίος γύρος της σκληρής πολιτικής αναμέτρησης, αυτός των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών, ξεκινά με την αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων. Γεγονός που σημαίνει ότι τον λόγο θα έπρεπε να λάβει πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως η επικεφαλής του μικρότερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος.

Ωστόσο, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ήταν παρούσα στην αίθουσα της Ολομέλειας με αποτέλεσμα να υπάρξει η ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικαλέστηκε επείγον ζήτημα που προέκυψε λέγοντας ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας την προγραμματισμένη ώρα. Μετά τις προβλεπόμενες επαφές και διεργασίες του προέδρου της Βουλής με τους εκπροσώπους των αρχηγών ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός δέχτηκε να μιλήσει πρώτος με συνέπεια η συζήτηση να επανεκκινήσει και να έχει προγραμματιστεί η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου περίπου στις 6 το απόγευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.