Πάρις Καρβουνόπουλος: Εγκεφαλικό υπέστη ο γνωστός δημοσιογράφος

Κοινοποίηση:
karvounopoulos

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος και κρίθηκε άμεση η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας από την Πάρο που βρισκόταν.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ.

Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συνεργάτης του Reuters. Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όχι,δεν χρειαζόμαστε τέτοιους δημοσιογράφους..αγαπητικούς τών Κομμουναραίων😠
    Τώρα ανόητε, ποιός θα σέ βοηθήσει; Ο Λένιν κι ο Μπέρια?? Γι’αυτό ο σοφός άνθρωπος όταν σηκώνεται το πρωί κ φτιάνει τον καφέ του, σηκώνει τα μάτια στο Εικονοστάσι:
    *Ευλογητός ο Θεός ημών πάντοτε νυν καί αεί καί εις τούς αιώνας των αιώνων, Αμήν!💖
    Και λές κι ένα Αξιον εστί στην Παναγία μας, νά έχει τον νου της..
    Διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε επισκεφθεί…
    Φιλάκια, 🇬🇷🗡️✝️🇬🇷

  2. δε ξερω τον.παρακουκουθουσα αλλα τελευταια 2 χρονια μονο ζαιους καλουσε κ μαλιστα τους επενουσε ξεχασε την.προδοσια της Μακεδονιας την.4ετια τσιπουρα με τα ψεματα το.ματι .παντωσ αλλαξε σακακια στις εκπομπες του σαν.των.κουμουνιστων σαν.να εδειχνε οτι πηγαινε για βουλυετης του κξε

  3. Εναν εναν τρωνε τους τιμιους αντικαθεστωτικους δημοσιογραφους. Μονο ο ΧΙΟΣ ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει (DIE HARD). Kαλο Πασχα Στεφανε!

  4. Περαστικά στον τιμιότερο δημοσιογράφο του διαδικτύου, γρήγορα στη θέση του. Τον χρειαζόμαστε. Ανάθεμα τα μπόλια (* αν το είχε κάνει πάντα…)

Leave a Response