Ο τουρισμός μάς μάρανε! Δεν κοιτάμε τα χάλια μας! Δείτε εικόνα στο λιμάνι του Πειραιά (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
IMG_20210617_124505

Πάντα λένε ότι ο τουρισμός είναι το “φιλέτο” της οικονομίας μας και ότι στηρίζονται πολλά σε αυτόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης για το άνοιγμα του τουρισμού ήταν άμεσες και αρκετά νωρί σε σχέση με άλλες δραστηριότητες που άνοιξαν στην πορεία λόγω κορωνοϊού.

Αλλά πείτε μας, τι εικόνα δίνουμε στους τουρίστες όταν υπάρχουν τέτοια χάλια στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και συνδετικό κρίκο με όλα μας τα νησιά;

Οι εικόνες που βλέπετε παρακάτω είναι από το σημείο απέναντι από τα flying για Πόρο και Ύδρα. Οι δε φωτογραφίες, είναι σημερινές. Όπως θα δείτε, άστεγοι -προφανώς- έχουν οικιοποιηθεί τα παγκάκια που προσφέρονται για την αναμονή των ταξιδιωτών. Τα δε σκουπίδια σίγουρα δίνουν μια αρνητική εικόνα…

IMG_20210617_123659 IMG_20210617_123712 IMG_20210617_123721 IMG-8338e2a4eb225c4bb17f1d74a4288679-V

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όταν οι λάθρο έποικοι έχουν σπίτια από το κράτος και οι άστεγοι όχι ,αυτό θα είναι το αποτέλεσμα .

  2. Παντού ,όλη η Ελλάδα δείχνει εικόνα εγκατάλειψης πλημμυρισμένη από κάθε λογής κακοποιά στοιχεία από όλο το κόσμο για τους οποίους η παραβατικότητα δεν την διακόπτει κάνεις ….γιατί άραγε;;;; και ανάμεσα σε όλα αυτά αντικρύζει ο καθένας περιπλανώμενους τουρίστες με τον βλέμμα αποσβολωμενο από την οικτρή πραγματικότητα στο αστείο όσο και άτοπο διαφημιστικό τουριστικό σλόγκαν live your myth in Greece ….όταν τους αρπάζουν τα προτοφολια και βρίσκονται στο πουθενά χωρίς έγγραφα είναι διαφήμιση για την Ελλάδα ;;;Όπου γυρίσει το βλέμμα μας βλέπει ο καθένας λερωμένα με σκ@τ@ και κατουρλια στα πεζοδρόμια ,παρτέρια χωρίς φυτά η με φυτά αλλά σε κακή κατάσταση π.χ το παρκάκι έναντι του ηλ.σταθμου Θησείου όπου ακόμα και ο δρόμος είναι σκαμμένος από την φθορά του χρόνου και οι πέτρες στο καλντερίμι που περνάει μπροστά και συνεχίζει προς την Δ.Αρεοπαγιτου όπου αλλού λείπουν ,άλλου έχουν υποχωρήσει κ.λ.π και όλα αυτά δεν συνάδουν εικόνα χώρας ευρωπαϊκής αλλά πο πολύ σε χώρες που έχουν διαλυθεί κοινωνικά και πολιτισμικά ..

  3. Η αστυνόμευση από τον Δήμο το λιμεναρχείο και την αστυνομία στον Πειραιά δεν υπάρχει.(δύο τρεις για τρελάδικο απειλούν τον κόσμο που περπαταει)Αστεγοι παντού Πασαλιμάνι να δείτε!Γυφτοι στο Μικρολίμανο χαμός!Επίσης διπλό παρκαρίσματα παντού οι δρόμοι κολλάνε.Νυχτερινα μαγαζια Μεραρχιας κάνουν τους δρόμους παρκινκ τους.Για τουρισμό μιλάτε εδώ δεν βοηθούν τους Έλληνες πολίτες να έχουν ποιότητα ζωής.Μπουρδέλο πιο οργανωμένο είναι….

  4. η ξεφτίλα του δήμου πειραιά είναι όχι τον αστεγων

  5. αυτη η εικονα ειναι μονιμη στο μερος που φευγουν τα καραβακια για αιγινα και τα δελφινια.ειναι γυρω στα 10 με 15 ατομα που κοιμουνται μονιμα εκει αστεγοι τσακωνοντε μεταξυ τους για ενα ποτηρι μπυρα που εκλεψε ο ενας απο τον αλλο τρωνε απο αυτα που τους φερνουν οι υπηρεσιες προνοιας του δημου και αν πας να καθισεις στα παγκακια σε κοιτανε καλα καλα λες και ειναι το σπιτη τους.αφου το λιμεναρχειο κανει τα στραβα ματια και δεν ασχολητε ποιος θα ασχοληθει οι ταξιδιωτες.που απλα καθοντε τους χαζεουν και περιμενουν απλα να ερθει η ωρα μπουν στο καραβι.

  6. Στο δρόμο είναι η ανάπτυξη…..Έρχεται μην ανησυχείτε……Κόλλησε στα φανάρια……

Comments are closed.